Gazdit keresünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
a témába írassuk be a hasonló témák (kutyák,macskák)-al foglalkozók címét, és akkor ha valami kell oda írkáljanak 😊
#45: keress rá hogy "kutya" ha nem találsz ilyen totyikot, akkor nyiss csak, mert a sok ember úgyis le fog újregezni meg lámázni ;D újat nem érdemes azért nyitni mert úgyis bezárják.
#46: meleg kutya, loál 😄 szerintem a valóságban nincs ilyen.
#48-2. eredetileg igen, de témától eltérhetünk egy kicsit 😉
szerintem kutyák nem eszik meg egymást, csak akkor ha nagyon éhesek, talán még féltékenységbõl sem, õk nem pór emberek, õket nem hajtják ilyen célok.
szerintem ha ebbe a topikban csak álltoknak keresünk gazdit, akkor baromira nem fog pörögni.. de nem én hoztam létre a topikot
[/spam]™
2.Ezér kérdeztem, hogy ide gyakorlatilag minden jöhet ami állatokkal van, vagy kizárólagosan állatokat keresünk gazdiknak 😊
2. ez is ilyen mindenféle kisállat topig lett - szerintem
[/spam]™
Van mamáéknál (szomszédba) 1 németjuhász (örökbefogadtuk), és van egy kis csöppnyi mopszunk, és nagyon jól megvannak még, csak félek, hogy 1szer kell, hogy elszálljon az agya a németjuhászunknak, és akkor ... :/
szóval holnap lesz idõm állatkákat fotózni, mert még fürdés, szoba illetve saját magam rendberakása jön aztán ki tudja mikor érek haza,
rossz fényviszonyokkal viszont vakuzni nem szerenék a búrájukba, gondolom megérted 😊
(mert nem itt házban vannak hanem udvaron vagy kisházban évszaktól függöen)
degut már láttam.. minden nap
nem azért érdekel.. csak mert miért ne
no meg ha valaki szeretne olyan édi degut, mint amilyen egy degu, hagy lássa, hogy is néz az ki 😊
télleg a deguk nem rágták le egymás farkáról a bojtot?
[/spam]™
bár az már csak kettõ, mert velük nincs annyi már foglalkozva, vérfrissítés, stb... pedig régen volt 22 darab is😊
meg deguk 😊
favicc: használd a gúgli képkeresõt<#idiota>#idiota> viccet félretéve: majd le fogom fotózni õket, holnap, holnaputánig, ha nem baj ennyi várakozás =)
(ja meg ami nem a mienk az egy Rotweiler-Dobermann keverék kutya a szomszédéké, de egy udvarban lakunk😊 (meg még nekik 1 valami nimfa-papagájhoz hasonló papagályuk😊
és még mien állatod van?
mindenfélérõl szívesen csekkolok fényképeket 😊
[/spam]™
probléma az is, hogy én nem tudok megkölömböztetni fiút lánytól, ezért nem akartam kivenni senkit se, mert ha anyukát veszek ki akkor talán ennyi védelmük se lenne...
#37: Bp->XIX.ker->Ady Endre út messze van? 😊
egyébként hány kölök van? és akkor kölkök szülõk mind együtt?
és miért, az h a szülõk bántják a piciket függ attól, hogy mennyi kaját kapnak? (csak mert ezt én nem hiszem el)
[/spam]™
mivel születés után gyakorlatilag kajafürdõt adtam nekik minden nap, és a mocskos önzõ apukának volt mit ennie, ezért nem 😄
ád2, nem volt szabad ketrecem mert a többit vagy nem találom, vagy kacagó gerlék tanyáznak benne, azért nem lettek szétválasztva...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Üdv újra itt G. <#wave>#wave>
"
Sziasztok!
Tegnap egy nagyon szomorú eseményben volt részem. Este 8 körül jöttem haza
kocsival Bokod és Pusztavám között és arra lettem figyelmes, hogy kiskutyák
szaladgálnak az út mellett.
Öt kiskutyát és az anyukájukat kiraktak az erdõbe. Nem tudok észhez térni,
hogy képesek ilyenre az emberek. Teljesen tehetetlenül, szomorú szemekkelt
állt elõttem az anyakutyus. Szinte könyörögve, hogy találjak megoldást az õ
problémájukra. Vállamra vettem ezt a problémát, és hazavittem a kutyusokat
az anyukájukkal együtt. Sokáig sajnos nem tudom magamnál tartani, mert így
is a szüleim állatszeretetének köszönhetem, hogy egyáltalán nálunk lehetnek
most.
A kutyusok kistestûek lesznek, kanapélábú tacsikeverékek lehetnek. 3
kislány, és 2 kisfiú van. Bárkit tudtok, akinek kellene szóljatok
légyszíves. Abban biztos lehet mindenki, hogy ezek a kutyusok mindig nagyon
hálásak lesznek, bárki is fogadja õket örökbe, mert szó szerint az életük
lett megmentve.
Ja, és légyszíves akinek tudjátok továbbítsátok ezt a levelet.
Üdv
Kriszta
Sziasztok! Az e-mail igaz, felhívtam a hölgyet! A kiskutyák a legújabb információk szerint Székesfehérvárott az ALPHABET állatkórházban vannak karanténban, de másfél hét múlva már el lehet vinni Õket! Kérlek Titeket, hogy akinek van lehetõsége segítsgen Nekik, vagy küldje tovább a mail, hátha szeretõ gazdiknál tudnak új életet kezdeni ezek a drágaságok!
Köszönettel:
Dóra "