268
-
Nuki #174 csak degum van, körülbelül 6 azonnal odaadható, szóval én csak abban tudok segíteni :D -
#173 Senki nemtud kölyökkutyát? -
#172 o.O -
melinda33 #171 Sziasztok! Meg tudnátok mondani h honnan tudnék szerezni egy csimpánz bébit??? előre is köcc szija -
#170 kicsi legyen,lakásba tartható legyen -
#169 a márkája mindegy? -
#168 Azis jöhet ;) -
Nuki #167 pl lehet marcipánból? az elég édes :P -
#166 Sziasztok!Ha valaki tud egy édes kölyökkutyust az szóljon.Előre is köszi -
Nuki #165 hát nem ^^
bociszem :P -
#164 ányim
nem mondhatod, hogy szemtelen vagyok .) -
Nuki #163 az a két szem a tied ott a logón? ^^ -
#162 hogyne férne... csak nem valók egy helyre... :P -
#161 nem.. ez nem a pénzért topik! -
FerencFarkase #160 Sziasztok vannak mopsz kiskutyák eladók. Fajtatiszták ,11 hetesek, érdeklödni lehet a
0630 32 888 69 es számon -
#159 hát.. nem
vagy degu mellé befér? :)) -
#158 akkor kérsz egyet?? vagy kettőt? :P -
Nuki #157 osztálytársamnak volt egy, úgy hívták hogy süti :)
megkérdezem ha feljön msn-re hogy kell-e neki egy pár :] -
#156 De hát ezek nagyon édesek!!!!!!!!!! :))
http://static.flickr.com/44/138916739_6bceb7dc0b_m.jpg
http://hamsteruso-yubu.webcindario.com/DSC01226.jpg
http://malaga.campusanuncios.com/picanuncio/venta/venta204929307.jpg -
#155 sziasztok!
gazdikat keresek 4-5 dzsungáriai törpeshörcsögnek... -
Nuki #154 legalább vannak még lelkiismeretes emberek a világon.... -
#153 :(((( -
#152 #150:Amikor cicamenhelyet kerestünk fel voltak háborodva,hogy ilyen mint cicamenhely az nem létezik mit képzelünk(ilyen nem létezik Mo.-on)és ezt mind durva agressziv hangon!
Az ivartalanitásról volt ak kiselőadádt tartott,nem értette hogy mi ezeket a cicákat ugy találtuk.
Máshol:A tököli állatmenhely nem fogadja be a cicákat mert ők azt mondják,hogy csak kutyák vannak náluk de 1%adot mindenkitől bezsebelik,nem hivatkoznak arra h csak a kutyákra vonatkozik az egész.Nekünk pedig ez lett volna a legközelebb.Volt olyan aki azt mondta h vigyük oda a menhely elé,tegyük le és hagyuk ott őket!!!
#151:A hirdetést teljesen felesleges feladni,mert annyi sok koborcica van hogy senki nem akar cicát örökbefogadni.
Anno már hirdettünk 2 db kiscicát,őket is ugy találtuk,senki nem érdeklődött utánnuk,és végül nálunk maradtak! -
Nuki #151 fel kell adni apróhirdetésben, van csomó hely ahol ingyen is lehet ilyet tenni, ingyen kiscicák, mellékelsz fotót. biztos lesznek rá jelentkekzők ^^ -
#150 ? mit mondtak? -
#149 Hali!
ÁLLATVÉDELEM?????????
Találtunk 5 kiscicát,de mi nem tudjuk őket befogadni,mert sok cicánk van.
Fölhivtunk több menhelyt és mindenhol el lettünk utasitva,sőt még a pibe is el lettünk küldve...Hol van itt az állatvédelem???Vsgy csak a pénzről szól az egész???
Sorry ha off volt de ide illett a legjobban!!! -
#148 Hmmmm.... Sajnos nem ő az egyetlen akit kitesznek. :((( -
#147 Egy kóbor ír szetter várja a gazdiját a 7-es út mellett, Budapest irányába, nem sokkal a SportMax utáni Plusz áruház előtt.
Sohasem értettem, hogy egy fajtiszta, szép kutyát miért tesznek ki ilyen szemét módon ... -
Nuki #146 macskánk sose volt... kutyák meg mindig olyan agresszívek jutottak ki..
az egyik rendszeresen szétcseszte amihez vagy amivel hozzáközöttük valamihez...azért a vendégeket ne riogassa de neki esse volt elég :D
(mi ilyen közös-udvaros házban lakunk, szóval jut nálunk egy udvarra 3-4 szomszéd) elég ha az egyiküknek van kutyája :) azzal mi is szoktunk foglalkozni...
olyan szinten undorodom a kutyaszőrtől hogy ha valaki vendég megsimogatja a kutyát és a gépemhez akar jönni, rá van parancsolva hogy mosson min. 2x kezet még mielőtt billentyűzethez vagy egérhez nyúl. hát szorri de én ilyen vagyok :$ :) -
#145 én szeretem a macs-okat csak a miénket nem..
jó szőrözzön, nem érdekel - de hogy nem akkor simogathatom meg, amikor én akarom, mert harap (mint állat)... :)
ezért is neveztem el Átoknak :)
de muterom is így hívja :) -
Nuki #144 fincsiii :P
(hirtelen az indul a bakterház jutott az eszembe, nekem cipőfűző jutott:)
a macskaszőrt sem szeretem, de macska az nicns nagyon a környéken. habár egy egyszer beszabadult a házba valahonnan és valamit idejelölt és tök büdös volt egy ideig :o -
#143 nálunk otthon minden kajában van macskaszőr
gyűlölöm
ugyanennyire, ha csúnya szőrlepte egy-egy ruhám :( -
Nuki #142 rühellem a kutyaszőrt, nem kell félreérteni :] -
#141 Amíg élt a kutyusom, úgy örültem neki, amikor reggel puszival ébresztett, vagy amikor rossz kedvem volt és magamba voltam zuhanva, odajött, és odadugta a pofiját az arcomhoz. Nem a puszi a lényeg, hanem a szándék, az, hogy látta, hogy baj van, és odajött, és jelezte, hogy velem van, és szeret. Nekem ez jön le a puszisból. :)
Amúgy mit jelent még ezen kívül? -
#140 neem, maximum Istennő .D -
#139 :D lol nah igen.. látszik ki szereti a kutyákat és ki nem :P -
#138 "az nem csak buzis,"
Jééééézus... -
#137 akkor azt a szót kell használni hogy "barátságos", a "puszis" az nem csak buzis, hanem mást is jelent - szerintem -
#136 "nálam addig jók a kutyák amig nem kell őket simogatnom"
gratulálok... -
#135 A puszis alatt itt nem feltétlenül azt kell érteni, hogy 42 liter nyállal fogad ha hazaérsz, hanem inkább azon van a hangsúly, hogy az állat kedves, barátságos - ugyanis sokan még most is úgy gondolnak a staffikra, hogy azok "vadállatok".