Penumbra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UV lampas szobaban duplakatt az ures papiron az inventoriban
áá..megvan
kössz
mostmár csak vissza kell mennem ahhoz a géphez? 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

dante3
ja azt csináltam egyszer,csak nem csuktam rájuk az ajtót,és újra kijöttek!<#falbav>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Be kell csalni õket egy olyan ketrec szerüségbe
az ajtót behúzni, aztán rájuk a gõzt
dante3
Ja nem ott a daru"nem jól emlékszik",szellõzõn keresztül jutsz a daruhoz!Sry

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

de igen..végig mentem...
daru? :o
öö..azt nem láttam..lehet nem néztem eléggé körül? 😄
volt 3-om ajtó..ebböl 2 zárva volt...
de megnézem inkább ujra

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

dante3
Pedig nem! Át lehet törni a falat az egyik zsákutcában,kicsit más színû ott a fal!

Seth
én akármerre megyek zsákutca, pókokkal

PSN ID.: Beegabor

dante3
Nem mentél végig a pókos alagúton? A végén leesel egy olyan helyiségbe,ahol van egy daru!

hát én pont most voltam ott de ott nem volt semmilyen kulcs se gázolaj 😄
csak pókok..de abból jó sok
hol van pontosan a kulcs és a gázolaj?

dante3
Pont ott szívok én is! Kutyákkal már tele a hócipõm!<#falbav>

Esetleg nem értél el a 140-es kérdésemhez ?
dante3
Aha! #132

Seth
ahol eltörve hever a létra a földön??

dante3
Kell egy kulcs hozzá + gázolaj! Exacavationnál fel kell mászni a lyukba!

Seth
ja ott még nem vagyok. A nagy fúrógépet hogy kell beindítani? Vmi kódkártya vagy kulcs kellene,de nem találom. Áramot már kapott a kezelõpult

Az a terület ahol van 4 ajtó.
Section C - kódos ajtó , zárva
Refinery - zárva
Shaft 12 - öltözõ
Shaft 13 - csillével áttörtem a falat + bejutottam egy szobába
ahol uv lámpa világit
Már mindenhol voltam és nem tudok továbbjutni
ok! már meg van!
Köszi!!

Seth
most így hirtelen nem ugrik be hogy ez melyik. Nincs olyan bejegyzés a noteszedbe ahol a számok ki vannak emelve?? (betûvel leírva) a végén pedig a fordítva szó, tehát a szövegben szereplõ számok fordítva begépelve a kód

134-re valaki ?
Már mindent bejártam,csak keringek körbe
Seth
pedig kalapáccsal szét kell verni

Az elején a deszkákat hogyan tüntetem el a polcok mögötti folyosó elöl??
A kalapács nem müködik!!<#confused><#confused><#worship><#worship><#worship>

Mi a kód a Section C-ben lévõ számzáras ajtóhoz,
v. honnan tudom meg ?
dante3
köcce!

Dynamic
Két dobozt egymásra kell rakni.Mondjuk kicsit trükkös mert emelni nem tudod a dobozt.Van egy sziklaemelvény.A széléhez tolod a nagy dobozt, az emelvényre meg rátolsz egy másik dobozt és onnan már rá tudod tolni az emelvény széléhez tolt dobozra.
Így 2 doboz lesz egymáson.Ezt odatolod a létrához és így már eléred, fel tudsz mászni rajta.
dante3
De nincs se sóder se cement se víz,sõt még lapát sincs,csak egy partfis! 😄DD

AntiHero
Há betonozzál vele😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dante3
Van egy barlangszerüség "exacavation",ahol van egy törött létra és egy lyuk a plafonon!A létra egyik felét fel tudtam akasztani a lyukhoz,de nem tudok felmászni! Ott továbbjutottál már?

Dynamic
még nem
dante3
te már végignyomtad?

Dynamic
több helyen is van betonkeverõ, így szerintem csak tereptárgy😊
dante3
A betonkeverõnél mit kell csinálni,vagy nem is kell semmire?

Dynamic
Bejutottam a morze kódos kapun.Az a baj, hogy itt már százfelé ágazik.Van egy hely ahol egy exkavátor van, de elõtte egy asztal egy karral, amit sikerült áram alá helyezni, de egyelõre semmire nem jó.Van egy másik helyiség, ami egy barlangszerûség, fent egy nagy lyuk asszem a storage roomba vezet, de ezzel sem bírok mit kezdeni.Írja ugyan a lámpák vezetékére, hogy erõs, gondolom kötélként lehet használni, de nem tudom felszedni.Valami ötlet?
Dynamic
Kell hozzá egy kis ügyesség.Kb. akkor kell elkezdeni a csapást amikor 1-2 méterre van tõled.Bár elmagyarázni nem lehet, rá kell érezni.Egyébként ha guggolsz sokkal könnyebb pofán vágni, mint állva.De lehet, hogy csak én vagyok béna😊Amikor egy pillanatra kifekszik a földön, akkor is érdemes rámenni és ütni.
dante3
Aha,mindegyik világít,megprószálom megint!

dante3
Aha,újra próbálom,hátha!
köszönöm!

Seth
ez van ha rosszúl csináltad.Sorrend pedig tuti jó. Ég mindegyik szimbólum?

dante3
Ezt írja:

Az angolom kicsit hiányos:valami levegõs és nem olvastam el az utasítást!

Seth
most direkt visszatöltöttem azt a részt, leellenõriztem,jó pedig a sorrend. Tehát az I jelölésûnél állsz, jobbra tõle meghúzod a kart,aztán az az mellettit,amin a két vízszintes hullám van. Aztán utolsót amin a két függõleges hullám van. Majd amin a csepp formájú szimbólum van. Végül amin az I jel van. Ezután meghúzod a kart a generátornál, így mûködnie kell

dante3
Csak én szoktam mondani valamit,amikor nem sikerül,de nem tûr nyomdafestéket!
Annyit csinál,hogy szikrázik a tengelynél,amikor lehúzom a kart!

rendesen meghuztad azt a kart?
ki villant az összes kapcsoló?
biztos helyes sorrendben tekerted el öket?
vagy a csávó mikor meghuzod a kart nem mond valamit? 😄D

nah..egy ilyen nem jönne rosszul 😄
amugy csak kutyák ellen kell majd nyomulni vagy lesz valami ember féleség is a játékban (rajtunk kivül)?😄

dante3
#107-re valaki?<#szomoru1>

de hogy csinálod?
én direkt lenditva hagyom a csákányt(kalapácsot) hogy mire közel ér bele tudjam vágni
de folyton rám ugrik és valahogy mögém kerül
ha meg is sikerül csapnom akkor elfut és ujra nekem ugrik...

dante3
Persze! 😄D

Dynamic
Simán agyon lehet verni.Mondjuk én kalapáccsal intéztem el, lehet, hogy azzal gyorsabban üt.
jó..de ha éppen nincsen a közelben doboz?
kéne ellenük valami mordály 😄

dante3
Ugorj fel egy dobozra és onnan ütlegeld! Ott nem ér el,párszor fejbevágod és kiterül!

köszi
de ti hogy a francba nyirjátok ki azokat a rohadt farkasokat?
rohadtul nem birok a csákánnyal bánni..mire meglenditem addigra mögöttem van...

dante3
Nem tudom beindítani a generatort! Battery a helyén,fuse kicserélve, kerekeket balról jobbra haladva eltekertem 23541 sorrendben,ahogy írtátok!
Lenyomom a kart és semmi,újból lehet tekerni a kerekeket!
Pls,mit kell?