356
Penumbra Overture
-
#196 Amikor odaérsz az ajtóhoz van ott egy cölöp, ami tartja a plafont, azt kell szétütni és leszakad! -
atesszan #195 Ja,az elektromos ajtókat is bezárom magam után,de a tekerentyü állat lassan emeli az ajtót.Mi a trükk?(ha van) -
atesszan #194 Azt irja már meg valaki,hogy lehet az ajtót gyorsan forgatni?Cak az egér körkörös forgatásával? -
atesszan #193 Hogy kell a férges részt megcsinálni.Én is áttöröm a két deszka torlaszt épp hogy elforgatom az ajtó kerekét,mindig utóér,pedig olyan gyorsan megyek,mint a kisangyal! -
atesszan #192 Köszi,megvan!!!Ugy csináltam,hogy hordókat raktam le,azokon lépkedtem!! -
#191 Végig kell menned azon a padlón úgy, hogy meglesed mikor hol jön fel a gőz!
Minden másodpercben egy kis négyzeten nem jön fel a gőz,ki kell tapasztalni! -
atesszan #190 Helló!Elakadtam ott,ahol a padlóból gőz csap fel másodpercenként és egyből kinyir.Látom,hogy középen az elzárócsaphoz kéne szaladni.Próbáltam hordót is odacipelni,de ha ráugrok,akkor is kinyir.Ötlet? -
#189 Volt egy fémrúd az első lenti ajtó mellett.
Azt bele kell rakni abba a fémdobozba, és elforgatni. -
#188 hy Én ott vagyok elakadva hogy kővel leütöttem a jeget bementem ott végig mentem minden szóbán találtam egy alagutat is az alagut végén van egy szoba ahol van egy ajtó a földön, amit sehogy se tudok kinyitni innen merre tovább? -
#187 Kössz! -
#186 Hy
Igen hosszabb
Igen van szerelgetés + ilyesmik
Igen ez is félelmetes
nincs mit -
#185 Hy all!
Ez már hosszabb mint a Penumbra 1.1? Ebben is van ilyen kis szerelgetés meg ilyesmi? És ez is félelmetes?
Előre is köszönöm! -
#184 Ó anyám...(add el a házat!)
Nem vagyok hozzászokva az ilyenhez.
thx -
#183 visszábbmész, felveszel egy követ, felveszed és hozzá vágod a befagyott tekerőhöz, teker, felnyit, lemegy, fél... :) -
#182 Mindent fel kell szedni, amit csak lehet. Elem, lámpa...
Én utána vagyok elakadva, nem tudom kinyitni a csapóajtót. -
#181 Nem a lakatot kell kinyitni a lakatkulccsal?A tabbal megnyitod az invertoryt, kijelölöd a kulcsot és amikor látszik a kulcs, rányomsz vele a zárra vagy lakatra.Nekem így rémlik.De nem emlékszem pontosan, mert az elején még semmi bonyolult nincsen:) -
#180 Üdv!
Mindjárt az elején, hogy kell tovább menni?Az ajtón nem tudok kimenni.Már mindent megnéztem ami mozdítható.De, nem tudok rájönni mit is kellene csinálni. -
#179 Állítólag 3 epizod! -
#178 Egyébként hány epizódból áll a játék és mikor jön a következő? -
#177 Wzze lécci dobjatok meg 1 w betűs linkel vagy magamtól is meglesz??:D -
#176 Ok, szívesen! -
#175 köszi, majd este ha hazaértem megnézem
-
#174 Feldobtam az egész mentésem ide,már nem tudom melyik volt a fúrós! -
#173 valaki küldhetne egy autosave-et onnan amikor a fúrógépet beindítja és utat tör magának. Előtte vagy pont utána mind1. Nincs olyan mentésem ami kiküszöbölné a lentebb említett hibát. Dokumentumok-->Penumbra Overture mappában vannak a mentések -
#172 Hy elinditok egy új játékot , lemyegy az intro és kilép.
semmilyen hibaüzenetet nem ad ki.
valakinek nem volt ilyen? -
#171 Biztos nincs jelentősége annak az ajtónak,lehet csak megzavarásképpen rakták be! -
barany #170 A játékmenet tényleg jó volt.
Az zavart, hogy volt egy ajtó /REFINERY/ és nem lehetett bemenni -
#169 Én is kivégeztem! Megmondom őszintén én is más befejezést vártam!
Azért a játékmenet nem volt rossz! -
barany #168 Végignyomtam !
Várom a folytatást /elég hülye volt a vége/ -
#167 Ez a rohadt nagy kukac,az idegeimre megy! Van egy rész amikor üldöz,mindíg elkap!Áttöröm a két kerítést,eljutok egy ajtóhoz ahol van egy tekerentyü,de amire valamihez kezdhetnék,addigra kinyír! -
#166 Nekem is volt ilyenem! Vissza kellett töltenem egy régebbi mentést,sajna! -
#165 Na én asszem beragadtam, vmi hiba lehet. Nincs áram alatt a panel amivel a fúrógépet kezelhetném. Pedig össze van kötve a vezetékkel, és már kihúzni sem tudom -
ronhaven #164 nem tudom, sok helyen van beomlott ut,egy helyen oldalt kell bemaszni egy pokos lyukba az egyik kis folyoson, es onnan jutsz be az oltozobe -
#163 Én abban az öltőzőben még nem jártam! volt egy helyiség ahová nem tudtam bemenni,mert elzárta egy kő az utat! Az lesz az? -
ronhaven #162 eh..
a banyasz oltozoben a szekrenyben sisak alatt.. egyebkent az ott talalt irasban is bennevolt,hogy a lockerban tartja a kodot a banyasz, miutan az egyik orult tarsuk minden ajtora kodot rakott -
#161 Milyen üres papiron? -
#160 Oda kell beleönteni,ahol a gépen a fuel felirat! Előtte kombináljátok a kalapácsot a kannával "meglazítja a kupakot"! -
#159 és hova kéne beleönteni? én azt sem találtam ^^ -
Hellsing47 #158 én meg nem tudom beleönteni a gépbe a gázolajat
azt irja hogy beragadt (asszem) -
#157 Megvan a gázolaj, a kulcs, visszamentem a fúrógéphez, de nincs áram latt a panel, pedig össze van dugva a trafóval (és korábban jó is volt, világított a kezelőpanel)