Penumbra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Na fasza játék, nemrég vittem végig... a második részt mikorra ígérik?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

SötétBarom
Van Panda antivirusod?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Üdv Mindenkinek!

Nekem van mûködõ cheat-em, megy vele a god és a battery is... Viszont nem tudom már, honnan szedtem le. Ha valakinek kell, emil a [email protected] és megy válaszban (650 KB).

Egyébként én nem tudom végigvinni, mert a TNT-hordós robbantás után, amikor bejön az átvezetõszöveg, kattintanék a továbbra és lefagy, hibaüzi: ntdll.dll-lel összeakad a penumbra.exe... :-(

Nem tudja valaki, mi lehet a baj? Az elérhetõ legfrissebb patch fent van, a legújabb grafikus meghajtó, minden (XP alatt és Vista alatt sem megy, NVidia GTS 8800-as kártyám van, memória bõven...).

(Ja, és fontos lenne, mert fordítom, a héten kész lennék vele... :-))

Kösz
SötétBarom
Sikerült befejeznem nekem is, veszett jó volt.. Remélem lesz episode 2, mer ha nem...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

hello!
van ehhez valami müködõ cheat vagy trainer?mert amit le lehet szedni a gamecopyworldrol az nem müködik...se a god mode, se a battery:P
mosom kezeimet, nem nekem kell, havernak, csak én már végigtoltam és a savejeim sincsenek már meg...
ha valaki belinkelne egy müködõt, azt megköszönném!
AntiHero
nem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Malakai
Olyannal találkozott már vki, úgy néz ki a játék, mintha 256-os színmélységgel menne kb? :S

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
vki leirná hogy miért is kellett a csávot megsütni? azt a részt nem nagyon sikerült megértenem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Continued.

Nagyon köszi,de már rájöttem és végig is toltam!Rég tetszett ennyire játék.iszonyat jó volt.To be contiuned...

dante3
Amikor odaérsz az ajtóhoz van ott egy cölöp, ami tartja a plafont, azt kell szétütni és leszakad!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ja,az elektromos ajtókat is bezárom magam után,de a tekerentyü állat lassan emeli az ajtót.Mi a trükk?(ha van)

Azt irja már meg valaki,hogy lehet az ajtót gyorsan forgatni?Cak az egér körkörös forgatásával?

Hogy kell a férges részt megcsinálni.Én is áttöröm a két deszka torlaszt épp hogy elforgatom az ajtó kerekét,mindig utóér,pedig olyan gyorsan megyek,mint a kisangyal!

Köszi,megvan!!!Ugy csináltam,hogy hordókat raktam le,azokon lépkedtem!!

dante3
Végig kell menned azon a padlón úgy, hogy meglesed mikor hol jön fel a gõz!
Minden másodpercben egy kis négyzeten nem jön fel a gõz,ki kell tapasztalni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Helló!Elakadtam ott,ahol a padlóból gõz csap fel másodpercenként és egybõl kinyir.Látom,hogy középen az elzárócsaphoz kéne szaladni.Próbáltam hordót is odacipelni,de ha ráugrok,akkor is kinyir.Ötlet?

Evin
Volt egy fémrúd az elsõ lenti ajtó mellett.
Azt bele kell rakni abba a fémdobozba, és elforgatni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Picar77
hy Én ott vagyok elakadva hogy kõvel leütöttem a jeget bementem ott végig mentem minden szóbán találtam egy alagutat is az alagut végén van egy szoba ahol van egy ajtó a földön, amit sehogy se tudok kinyitni innen merre tovább?

()() (^^)

SD456
Kössz!<#vigyor0>

PS3 ID: SDani456

AntiHero
Hy

Igen hosszabb
Igen van szerelgetés + ilyesmik
Igen ez is félelmetes

nincs mit

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

SD456
Hy all!

Ez már hosszabb mint a Penumbra 1.1? Ebben is van ilyen kis szerelgetés meg ilyesmi? És ez is félelmetes?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Evin
Ó anyám...(add el a házat!)
Nem vagyok hozzászokva az ilyenhez.
thx

Seth
visszábbmész, felveszel egy követ, felveszed és hozzá vágod a befagyott tekerõhöz, teker, felnyit, lemegy, fél... :)

PSN ID.: Beegabor

Evin
Mindent fel kell szedni, amit csak lehet. Elem, lámpa...

Én utána vagyok elakadva, nem tudom kinyitni a csapóajtót.

Dynamic
Nem a lakatot kell kinyitni a lakatkulccsal?A tabbal megnyitod az invertoryt, kijelölöd a kulcsot és amikor látszik a kulcs, rányomsz vele a zárra vagy lakatra.Nekem így rémlik.De nem emlékszem pontosan, mert az elején még semmi bonyolult nincsen:)
kryst
Üdv!

Mindjárt az elején, hogy kell tovább menni?Az ajtón nem tudok kimenni.Már mindent megnéztem ami mozdítható.De, nem tudok rájönni mit is kellene csinálni.

dante3
Állítólag 3 epizod!

Dynamic
Egyébként hány epizódból áll a játék és mikor jön a következõ?
Scottt
Wzze lécci dobjatok meg 1 w betûs linkel vagy magamtól is meglesz??:D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

dante3
Ok, szívesen!

Seth
köszi, majd este ha hazaértem megnézem

dante3
Feldobtam az egész mentésem ide,már nem tudom melyik volt a fúrós!

Seth
valaki küldhetne egy autosave-et onnan amikor a fúrógépet beindítja és utat tör magának. Elõtte vagy pont utána mind1. Nincs olyan mentésem ami kiküszöbölné a lentebb említett hibát. Dokumentumok-->Penumbra Overture mappában vannak a mentések

Picar77
Hy elinditok egy új játékot , lemyegy az intro és kilép.
semmilyen hibaüzenetet nem ad ki.
valakinek nem volt ilyen?

()() (^^)

dante3
Biztos nincs jelentõsége annak az ajtónak,lehet csak megzavarásképpen rakták be!

A játékmenet tényleg jó volt.
Az zavart, hogy volt egy ajtó /REFINERY/ és nem lehetett bemenni
dante3
Én is kivégeztem! Megmondom õszintén én is más befejezést vártam!<#nemtudom>
Azért a játékmenet nem volt rossz!<#vigyor0>

Végignyomtam !
Várom a folytatást /elég hülye volt a vége/
dante3
Ez a rohadt nagy kukac,az idegeimre megy! Van egy rész amikor üldöz,mindíg elkap!Áttöröm a két kerítést,eljutok egy ajtóhoz ahol van egy tekerentyü,de amire valamihez kezdhetnék,addigra kinyír!<#falbav>

dante3
Nekem is volt ilyenem! Vissza kellett töltenem egy régebbi mentést,sajna!

Seth
Na én asszem beragadtam, vmi hiba lehet. Nincs áram alatt a panel amivel a fúrógépet kezelhetném. Pedig össze van kötve a vezetékkel, és már kihúzni sem tudom

nem tudom, sok helyen van beomlott ut,egy helyen oldalt kell bemaszni egy pokos lyukba az egyik kis folyoson, es onnan jutsz be az oltozobe
dante3
Én abban az öltõzõben még nem jártam! volt egy helyiség ahová nem tudtam bemenni,mert elzárta egy kõ az utat! Az lesz az?

eh..
a banyasz oltozoben a szekrenyben sisak alatt.. egyebkent az ott talalt irasban is bennevolt,hogy a lockerban tartja a kodot a banyasz, miutan az egyik orult tarsuk minden ajtora kodot rakott
dante3
Milyen üres papiron?<#confused>

dante3
Oda kell beleönteni,ahol a gépen a fuel felirat! Elõtte kombináljátok a kalapácsot a kannával "meglazítja a kupakot"!

Seth
és hova kéne beleönteni? én azt sem találtam ^^

én meg nem tudom beleönteni a gépbe a gázolajat
azt irja hogy beragadt (asszem)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Seth
Megvan a gázolaj, a kulcs, visszamentem a fúrógéphez, de nincs áram latt a panel, pedig össze van dugva a trafóval (és korábban jó is volt, világított a kezelõpanel)