Penumbra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem van mûködõ cheat-em, megy vele a god és a battery is... Viszont nem tudom már, honnan szedtem le. Ha valakinek kell, emil a [email protected] és megy válaszban (650 KB).
Egyébként én nem tudom végigvinni, mert a TNT-hordós robbantás után, amikor bejön az átvezetõszöveg, kattintanék a továbbra és lefagy, hibaüzi: ntdll.dll-lel összeakad a penumbra.exe... :-(
Nem tudja valaki, mi lehet a baj? Az elérhetõ legfrissebb patch fent van, a legújabb grafikus meghajtó, minden (XP alatt és Vista alatt sem megy, NVidia GTS 8800-as kártyám van, memória bõven...).
(Ja, és fontos lenne, mert fordítom, a héten kész lennék vele... :-))
Kösz
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
van ehhez valami müködõ cheat vagy trainer?mert amit le lehet szedni a gamecopyworldrol az nem müködik...se a god mode, se a battery:P
mosom kezeimet, nem nekem kell, havernak, csak én már végigtoltam és a savejeim sincsenek már meg...
ha valaki belinkelne egy müködõt, azt megköszönném!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Minden másodpercben egy kis négyzeten nem jön fel a gõz,ki kell tapasztalni!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Azt bele kell rakni abba a fémdobozba, és elforgatni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
()() (^^)
Igen hosszabb
Igen van szerelgetés + ilyesmik
Igen ez is félelmetes
nincs mit
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ez már hosszabb mint a Penumbra 1.1? Ebben is van ilyen kis szerelgetés meg ilyesmi? És ez is félelmetes?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Nem vagyok hozzászokva az ilyenhez.
thx
PSN ID.: Beegabor
Én utána vagyok elakadva, nem tudom kinyitni a csapóajtót.
Mindjárt az elején, hogy kell tovább menni?Az ajtón nem tudok kimenni.Már mindent megnéztem ami mozdítható.De, nem tudok rájönni mit is kellene csinálni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
semmilyen hibaüzenetet nem ad ki.
valakinek nem volt ilyen?
()() (^^)
Az zavart, hogy volt egy ajtó /REFINERY/ és nem lehetett bemenni
Azért a játékmenet nem volt rossz!<#vigyor0>#vigyor0>
Várom a folytatást /elég hülye volt a vége/
a banyasz oltozoben a szekrenyben sisak alatt.. egyebkent az ott talalt irasban is bennevolt,hogy a lockerban tartja a kodot a banyasz, miutan az egyik orult tarsuk minden ajtora kodot rakott
azt irja hogy beragadt (asszem)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬