356
Penumbra Overture
-
#236 Azt mondták azt hiszem, h az emberke meghalt, de szerintem csak úgy értendő, h a külvilág számára halott. De nemsokára kiderül az igazság :) -
#235 Én angolul nyomtam, és nem emlékszem ilyenre. :) -
#234 Igen, de utána azt írták, hogy elhalálozott. Már nincs fent a játék, de határozottan erre emlékszem. Vagy a fordítás volt rossz. :) -
#233 Hol halt az meg? Csak lecsapták, nem? -
#232 Dúúúúrva! Csak legyen sokkal hosszabb, mint az első epizód, nehezebb feladványokkal, sok új (okosabb) ellenféllel, akkor nagyon überkirály játék lesz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És kíváncsi vagyok mi lett a főhőssel, vagy mi lett belőle, merthogy meghalt az első epizód végén. De ilyen szemét befejezést.. Alig bírom kívárni a köv. részt. :P -
#231 Jaja nagyon oda fakk, alig bírom kivárni az a pár hónapot! -
#230 ez nagyon jó game lesz! -
#229 Ájjjájjj. EZ bizony odabasz nagyon! :D -
#228 ÚJ TRAILER!!! -
#227 Teték? -
#226 Hax! -
#225 Új képek:
-
#224 Az ám, alig várom!
Mivel 2008 első negyedévére ígérik, remélem január lesz belőle! -
#223 Huhu ez komoly lesz! -
#222 Black Plague ingame movie -
#221 YEaH! -
#220 már várom, az episode 1 is nagyon tetszett a jó történettel, fejtörökkel és csavarokkal :) -
#219 Friss képek a Penumbra: Black Plague-ról -
#218 Legjobb gém. Hosszú évek óta egy olyan, amiben olvasni is kell :P Meg nem árt hozzá papír és ceruza.. (nekem pl a morzéhoz kellett :D ) -
#217 :D -
#216 Milyen utállatos egy játék ez. Mindent olyan nehezen lehet megtalálni.
Na és persze segitséget sem lehet kérni, mert már senki nem játszik vele csak én. -
#215 Na már tovább tudtam menni. Vissza kellett menni az előző folyosóra és ott vissza rakni az ajtón a gomb panelt. Az első szörny is megjelent.
Még jó,h elolvastam valaki írta,h az ajtónál ha meghúzom a kart megrázza az áram.
Most meg a csövekből jön a gőz, ha átmegyek rajta meghalok.
Mindig valahol elakadok. Na majd rájövök, csak eltart egy jó darabig.
Ez ilyen jó kis gondolkodós játék. -
#214 Nem tudok tovább menni. Elakadtam egy helyen. Ott tartok ahol beinditottam a generátort ami által felkapcsolódtak a lámpák.Utána lementem a lépcsőn és zárva van az ajtó. Azt irja az ajtóhoz belépő kártya kell, de olyan nincs sehol. Berobbantani az ajtókat sehol sem lehet. -
#213 Whoa. -
#212 Jöhetne már a game!
-
#211 -
#210 Már nagyon várom a folytatást! Az előző rész is okozott pár kellemes percet! -
Penumbra: Black Plague bejelentés! -
#208 Episode 1 MAGYARITÁS! -
#207 Passz. Várjuk mint a messiást ebben a zinflációban ami itt zajlik. -
#206 Na fasza játék, nemrég vittem végig... a második részt mikorra ígérik? -
#205 Van Panda antivirusod? -
kcst #204 Üdv Mindenkinek!
Nekem van működő cheat-em, megy vele a god és a battery is... Viszont nem tudom már, honnan szedtem le. Ha valakinek kell, emil a [email protected] és megy válaszban (650 KB).
Egyébként én nem tudom végigvinni, mert a TNT-hordós robbantás után, amikor bejön az átvezetőszöveg, kattintanék a továbbra és lefagy, hibaüzi: ntdll.dll-lel összeakad a penumbra.exe... :-(
Nem tudja valaki, mi lehet a baj? Az elérhető legfrissebb patch fent van, a legújabb grafikus meghajtó, minden (XP alatt és Vista alatt sem megy, NVidia GTS 8800-as kártyám van, memória bőven...).
(Ja, és fontos lenne, mert fordítom, a héten kész lennék vele... :-))
Kösz -
#203 Sikerült befejeznem nekem is, veszett jó volt.. Remélem lesz episode 2, mer ha nem... -
torrento #202 hello!
van ehhez valami müködő cheat vagy trainer?mert amit le lehet szedni a gamecopyworldrol az nem müködik...se a god mode, se a battery:P
mosom kezeimet, nem nekem kell, havernak, csak én már végigtoltam és a savejeim sincsenek már meg...
ha valaki belinkelne egy müködőt, azt megköszönném! -
#201 nem -
#200 Olyannal találkozott már vki, úgy néz ki a játék, mintha 256-os színmélységgel menne kb? :S -
#199 vki leirná hogy miért is kellett a csávot megsütni? azt a részt nem nagyon sikerült megértenem -
atesszan #198 Continued. -
atesszan #197 Nagyon köszi,de már rájöttem és végig is toltam!Rég tetszett ennyire játék.iszonyat jó volt.To be contiuned...