356
Penumbra Overture
-
ronhaven #156 UV lampas szobaban duplakatt az ures papiron az inventoriban -
Hellsing47 #155 áá..megvan
kössz
mostmár csak vissza kell mennem ahhoz a géphez? :D -
#154 ja azt csináltam egyszer,csak nem csuktam rájuk az ajtót,és újra kijöttek! -
barany #153 Be kell csalni őket egy olyan ketrec szerüségbe
az ajtót behúzni, aztán rájuk a gőzt -
#152 Ja nem ott a daru"nem jól emlékszik",szellőzőn keresztül jutsz a daruhoz!Sry -
Hellsing47 #151 de igen..végig mentem...
daru? :o
öö..azt nem láttam..lehet nem néztem eléggé körül? :D
volt 3-om ajtó..ebböl 2 zárva volt...
de megnézem inkább ujra -
#150 Pedig nem! Át lehet törni a falat az egyik zsákutcában,kicsit más színű ott a fal! -
#149 én akármerre megyek zsákutca, pókokkal -
#148 Nem mentél végig a pókos alagúton? A végén leesel egy olyan helyiségbe,ahol van egy daru! -
Hellsing47 #147 hát én pont most voltam ott de ott nem volt semmilyen kulcs se gázolaj :D
csak pókok..de abból jó sok
hol van pontosan a kulcs és a gázolaj? -
#146 Pont ott szívok én is! Kutyákkal már tele a hócipőm! -
barany #145 Esetleg nem értél el a 140-es kérdésemhez ? -
#144 Aha! #132 -
#143 ahol eltörve hever a létra a földön?? -
#142 Kell egy kulcs hozzá + gázolaj! Exacavationnál fel kell mászni a lyukba! -
#141 ja ott még nem vagyok. A nagy fúrógépet hogy kell beindítani? Vmi kódkártya vagy kulcs kellene,de nem találom. Áramot már kapott a kezelőpult -
barany #140 Az a terület ahol van 4 ajtó.
Section C - kódos ajtó , zárva
Refinery - zárva
Shaft 12 - öltöző
Shaft 13 - csillével áttörtem a falat + bejutottam egy szobába
ahol uv lámpa világit
Már mindenhol voltam és nem tudok továbbjutni -
strebacom #139 ok! már meg van!
Köszi!! -
#138 most így hirtelen nem ugrik be hogy ez melyik. Nincs olyan bejegyzés a noteszedbe ahol a számok ki vannak emelve?? (betűvel leírva) a végén pedig a fordítva szó, tehát a szövegben szereplő számok fordítva begépelve a kód -
barany #137 134-re valaki ?
Már mindent bejártam,csak keringek körbe -
#136 pedig kalapáccsal szét kell verni -
strebacom #135 Az elején a deszkákat hogyan tüntetem el a polcok mögötti folyosó elöl??
A kalapács nem müködik!! -
barany #134 Mi a kód a Section C-ben lévő számzáras ajtóhoz,
v. honnan tudom meg ? -
#133 köcce! -
#132 Két dobozt egymásra kell rakni.Mondjuk kicsit trükkös mert emelni nem tudod a dobozt.Van egy sziklaemelvény.A széléhez tolod a nagy dobozt, az emelvényre meg rátolsz egy másik dobozt és onnan már rá tudod tolni az emelvény széléhez tolt dobozra.
Így 2 doboz lesz egymáson.Ezt odatolod a létrához és így már eléred, fel tudsz mászni rajta. -
#131 De nincs se sóder se cement se víz,sőt még lapát sincs,csak egy partfis! :DDD -
#130 Há betonozzál vele:D -
#129 Van egy barlangszerüség "exacavation",ahol van egy törött létra és egy lyuk a plafonon!A létra egyik felét fel tudtam akasztani a lyukhoz,de nem tudok felmászni! Ott továbbjutottál már? -
#128 még nem -
#127 te már végignyomtad? -
#126 több helyen is van betonkeverő, így szerintem csak tereptárgy:) -
#125 A betonkeverőnél mit kell csinálni,vagy nem is kell semmire? -
#124 Bejutottam a morze kódos kapun.Az a baj, hogy itt már százfelé ágazik.Van egy hely ahol egy exkavátor van, de előtte egy asztal egy karral, amit sikerült áram alá helyezni, de egyelőre semmire nem jó.Van egy másik helyiség, ami egy barlangszerűség, fent egy nagy lyuk asszem a storage roomba vezet, de ezzel sem bírok mit kezdeni.Írja ugyan a lámpák vezetékére, hogy erős, gondolom kötélként lehet használni, de nem tudom felszedni.Valami ötlet? -
#123 Kell hozzá egy kis ügyesség.Kb. akkor kell elkezdeni a csapást amikor 1-2 méterre van tőled.Bár elmagyarázni nem lehet, rá kell érezni.Egyébként ha guggolsz sokkal könnyebb pofán vágni, mint állva.De lehet, hogy csak én vagyok béna:)Amikor egy pillanatra kifekszik a földön, akkor is érdemes rámenni és ütni. -
#122 Aha,mindegyik világít,megprószálom megint! -
#121 Aha,újra próbálom,hátha!
köszönöm! -
#120 ez van ha rosszúl csináltad.Sorrend pedig tuti jó. Ég mindegyik szimbólum? -
#119 Ezt írja:
Az angolom kicsit hiányos:valami levegős és nem olvastam el az utasítást! -
#118 most direkt visszatöltöttem azt a részt, leellenőriztem,jó pedig a sorrend. Tehát az I jelölésűnél állsz, jobbra tőle meghúzod a kart,aztán az az mellettit,amin a két vízszintes hullám van. Aztán utolsót amin a két függőleges hullám van. Majd amin a csepp formájú szimbólum van. Végül amin az I jel van. Ezután meghúzod a kart a generátornál, így működnie kell -
#117 Csak én szoktam mondani valamit,amikor nem sikerül,de nem tűr nyomdafestéket!
Annyit csinál,hogy szikrázik a tengelynél,amikor lehúzom a kart!