Penumbra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx ! Egyébként a morze jel 5738
ez a sorompónál lévõ ajtó kódja
dante3
Biztosíték az egyik helyiségben van ahol a partfist felvetted! Fent va a polc tetején! Partfissal le tudod dobni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

htx
most én is a morzéval szivok 😄
de nem értem..hol van a biztositék ahhoz a géphez? (nem az aksi)

de miután megfejtettem a morze jelet azt hova kell beütni vagy azzal mit kell csinálni?

látom elöttem leirtátok a válaszokat szal hiába kérdeztem meg 😄
amugy meg azért ne spoiler-ezzetek ennyit 😞

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Seth
mégse, elnéztem, 5738

PSN ID.: Beegabor

Seth
balról jobbra legyen 1-5 -ig. Így a sorrend 2,3,5,4,1

Seth
szerintem meg 6237 és ez is a sorrend

A morze jelekre gondolsz ?
Az egy szám : 5038
De mi a sorrend ?
Seth
nagyon könnyû, van egy errõl szóló bejegyzés, benne vannak a bi-bi-bííík jelentései ^^

Mi a sorrend a generátor kerekeinél ?
dante3
Na azzal még elszórakozok én is szerintem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Seth
kell egy gyutacs, azt kombinálod majd azzal a gyújtóanyaggal a menüben, majd az abban tocsogó gyutacsot elviszed beleforgatod a puskaporba (abban a szobában ami elõtt az elektromos kerítés van, ott szétütöd a hordót)

Ja én most fejtettem meg a morsekódot amit a rádió sugároz, tök izgulok 😊

te ezt hogyan csináltad meg? 😄
mit kell megtalálni ahhoz hogy fel tudjam robbantani a cuccot? 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

dante3
thx!<#vigyor2>

Seth
kell egy aksi,ami abbana ládában van ott a mély gödör mellett, rá van írva vmi generator spareparts. Na a korlátot szétütöd a gödörnél és belelököd a ládát, lent széttörik, felveszed belõle az aksit. A gép oldalán(amelyiken a tekerõk vannak) meg belerakod

dante3
Áhhh,ismét elakadtam egy részen,generátort kellene bekapcsolni,de sejtésem sincs,hogy hogyan!

AntiHero
Fogj egy hajszárítót és menni fog😄<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dante3
Hogyan kell felrobbantani a tnt-t?
Hordó a helyén!
Gyutacs belemártogatva trutyiba!
Amikor oda akarom rakni a hordóhoz a gyutacsot ezt írja: Ican't ignite a soaked string, it has to be a proper fuse!
Kb.: ezt jelenti: Nem tudok meggyújtani egy átázott húrt, ehhez egy megfelelõ biztosíték kell!
Mit kell csinálnom,meg kell szárítani,vagy mi?<#confused>

dante3
ingame video
Kicsit spoiler!!!

aha..
kössz
majd holnap megnézem 😊
igy estére nincs kedvem magamra hozni a frászt 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Seth
igen ott van, bejáratnál, balra a polcon egyik dobozban

és hol van az a gyutacs?
a számzáras ajtó mögött?
mert én ott nem találtam (vagy nem vettem észre 😄)

Seth
ja megvan..

Seth
tnt-s hordó check
tnt-s hordó a beomlott részhez- check
gyutacs belemártogatva folyadékba hogy égjen is- check
na innen mit kéne csinálnom, kellene vmi gyújtószerkezet(ami nem az öngyújtóm úgy tûnik),aztán robbantás

AntiHero
Tényleg nagyon jóóóó!

Dynamic
Bazzeg, minõségi FPS/kaland 370 megában...hihetetlen!
én kalapáccsal szoktam öket kinyirni 😄
ott vannak a dobozok, ugorj fel az egyikre és onnan verjed öket 😊
nálam ez bevált

Seth
én inkább hanyagoltam a kutyust, bújkálni kell,nincs mese. MAx csalogathatod kajával (mármint nem feléd hanem az ellentétes irányba😄 )

AntiHero

Ezt hogy nyírjam ki?

Seth
nemtom milyen shader modell kell a játéknak, de a te videókarid azt ezek szerint nem támogatja ( talán 2-es <#nemtudom>)

Törölt felhasználó
Nekem ilyet ír ki:

Radeon 9800 SE-m van.
Seth
nekem semmi gond, teljes képernyõn megy

AntiHero
LOL.- Amugy hiába álítom be nekem nem fut teljes képernyõn<#wow3>
Nektek megy teljes képernyõn?

Seth
ott én is paráztam, hogy majd vmelyik fordulóban nekemugrik,biztonság kedvéért még az ott található létrát is magammal hurcolásztam az alagutakba ,ha rámtámad gondoltam majd kordonnak jó lesz 😄

"fegyver az sehol sincs a csóka kezében.. itt mi a lényeg?"

ez jo
horror-kaland
leginkáb a call of cthulhu-hoz hasonlitanám

Zomil
én még a demoval toltam😊 és tényleg nem sok fegyver van benne mert nem az a lényeg,de van benne én ugy emléxem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sliders
ez FPS, vagy valami kaland játék... az összes videót szinte megnéztem, de fegyver az sehol sincs a csóka kezében.. itt mi a lényeg? 😊

AntiHero
Na jó túl fárad vagyok ehez😄
Amikor az alagútba hirtelen elszalad egy pók elõttem úgy megíjedtem majdnem sikítottam😄
Persze fülhalgató volt rajta jobban hallatszanak így a hangok. 1 biztos iszonyat parás egy játék.

AntiHero
Lehet tölteni a W-kezdõbetûs oldalról.
Minyár lejön. Képeket kaptok hamarosan. Még ma<#beka2>

Magyarítás mikor les hozzá? <#banplz>

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Penumbra Overture-PROCYON

Nekem valamiért kilép, és valami hibaüzenetet akar küldeni!!!
Miért??

SötétBarom
Frankó voltez a demo.. Full kintvan már? Csak azér mondom, me amikor kilépek közli hogy buy now, and continue...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Seth
juhé, várom nagyon

grebber
Overture aranyon van!!! Hamarosan itt a full!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Na én csak most figyeltem fel erre a játékra a demó révén, eddíg nem is hallottam róla. Marhajó hangulata van, várom a teljest. De remélem a logikai,kutakodós,interaktív részek lesznek benne többségben és nem a gyilok

grebber
Na végig is toltam a demót nagyon rövid volt 😞
Angol nyelvû az egész 😄

Szép és marha frankó várom a fullt!

grebber
grebber
grebber
Penumbra - Overture részletek

Barny, 19:20 - PC - Játék: Kaland

Meglehetõsen gyorsan lelt kiadóra a szorgos svéd, amatõr játékfejlesztõk kezei közül világhódító útra induló engine demó folytatása. A Lexicon Entertainment gondozásában jelenik majd meg az epizódalapokra helyezett horror-kalandjáték elsõ része, melyet 2007 elsõ negyedévétõl lehet megvásárolni, 20 eurós áron.

Soha nem látott apánk invitál Gröndlandra, majd egy hóvihar kellõs közepében találjuk magunkat. Miután fõhõsünk, Philip menedéket keres egy föld alatti épületben, gyorsan egy rakás küblivel találja magát szemben. Utóbbiak meg vannak gyõzõdve, hogy az emberek belülrõl marcipánkockákkal vannak kitömve, így roppant finom csemegének vélnek minket. A fejlesztõk szándékai szerint bár lehetõség lesz harcra, az roppant alárendelt szerepet fog játszani a Penumbraban. Idõnk nagy részét a kalandozás, illetve a borzongás fogja kitölteni.

info: Hardwired