Szupergyors tranzisztorok az IBM-tõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy tudom, hogy 1 THz az 1024 GHz, de javítsatok ki ha tévedek.
Amúgy jó a GHz, csak nem mindegy, mennyi a IPC (Instruction Per Cycle). A P4 esetén az Intel jól lecsökkentette az IPC-t, így hiába volt magasabb az órajele.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szerintem még a RISC-es procik sem bírnák.
Biztosan valami egy-két utasítást elfogadó, néhány(ezer) tranzisztoros bûvészmutatvány.
Már 5 éve csináltak 200 GHz-es tranzisztorokat, de a processzor azért processzor,
mert gondosan megtervezett egységen sok millió tranzisztor összehangolt mûködésére van szükség.
Hiába képesek 500 GHz-en menni, ha nem összehangolt a mûködés.
Én is terveztem egy procit, kb. 2 hétbe került, saccra úgy 600 tranzisztor lehetne benne,
biztosan az is menne 300 GHz-en szobahõmérsékleten, de egy osztást elég lassan tudna megcsinálni, alapból nem is képes rá, csak szoftveresen lehet vele.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Nem 2 Gigás cuccok kellenek, hanem ilyenek.
Még most is gondolkodok, mennyi ilyen tömörített zene férne el egy 512-es lejátszón, ami le is játsza...
nincs, nem is lesz...
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Javaslom mindenki nézze meg: A 2003-as 64K-s nyertes demo
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Az a poén, hogy ez nem vicc.
1; mert nics ilyen sportkocsink,
2; mert nem engedik a szabályok,
3; mert szarok az útaink,
4, mert nincs is munkánk,
, de ha e tényezõk nem lennének, mindenki 360-al húzna munkába. Elég gyenge, rossz párhuzam.
A cikkhez meg annyit, hogy legalább van fejlõdés ezen a téren is, még ha 10-15 év (v. több) amire sorozat gyártásba kerülhetnek ezek a lapkák.
Én még annó úgy tanultam, hogy a 2GHz a félvezetõk maximális mûködési frekvenciája, de ezt már régen meghaladták, hála az égnek, de igazi áttörés (értsd 1 nagyságrenddel fejljebb lépés), talán ezzel a technológiával válhat valóra. És itt ne csak egy asztali pc procira gondoljunk. Úgyhogy hajrá!
Arra pont nem lehet hasznlni ezt a technológiát, ezt egyszerûbb dolgokra tudják használni. Nem véletlen van olyan 10GHz körül a technológiai határa a sziliciumos megoldásnak. Ha olyan sok tranyót egymás mellé teszel, akor nagyságrendileg kisebb órajele is seperc alatt szétégne az egész ...
A közeljövõ a több magban rejlik.
Hát köpni-nyelni nem tudok...
Ezzel azért már eszméletlen brutál procikat összedobhatnak. <#wilting>#wilting>
Végre nem fog szaggatni a 3D Mark 06... sebaj, majd a 08 betesz ennek a technológiának is <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.