11
-
#11 abszolút egyetértek. Lehet, egy 1110-es beszerzek, nekem teccik :) -
roliika #10 Kaptafa telefonok. Más a design és van benne 3g. Addíg nem veszek másikat, amíg normál analóg TV adásokat nem tok vele nézni! :D Nokia mindíg is drága volt tudás/ár viszonylatban. -
SzpisTomi #9 Hát az a helyzet, hogy én is NOKIA függő vagyok, de meg kell hagyni, hogy ezek a telefonok az átlagnál is sokkal gyengébbek.
Végre annyit elértek, hogy a 128x128 vagy a 128x160-as kijelzőket kezdik leváltani, de ahogy látom, van még raktáron....
Anno megcsinálták eme telefonok elődjeit (amik ugyanígy néztek ki), de nem értem, hogy hány bőrt húznak még le erről a sémáról.
Inkább az S60-as vonalat tennék olcsóbbá... -
Monkey #8 Hmm... Emberek! Arra még soha nem gondoltatok, hogy valami, ami nem tetszik, attól még lehet jó, csak éppen nem nektek készült? És arra sem, ha ezek gyártásba kerülnek, akkor a régebbiekkkel nyilvánvaló módon le fognak állni? Vagy csak én gondolom rosszul és az igazság az, hogy a Nokia termékfejlesztő mérnökei segghülyék és ennek tetejére még titeket sem hívtak fel, hogy mit szóltok az új telókhoz, és hogy mehetnek -e a piacra?
A telefondivattal meg az foglalkozik, akinek qrvára nincs jobb dolga. Nem attól lesz valaki 'komoly' ember, hogy a legújabb csilivil szar van a kezében, hanem attól, hogy mit tett le eddig az asztalra. -
echo #7 Szerintem, nem olyan rosszak azért, bár elég egy kapta fa mind. Emlékszem viszont amikor nem is olyan régen meg az nem tetszett, hogy túl összevisszák a nokiák. Lehet valami közép út kéne :) -
Alien_AM #6 Telefondömping?
ez inkabb nevetseges :D -
#5 6080 jól néz ki képen, viszont a 2875i-ön is látható billenőkapcsolók kimehetnének már a divatból
hál'stennek nincs egyiken sem organikus csíkozás vagy fa-sza textúra... -
fishguy #4 Megjöttek az új tucattelefonok!
-
#3 ezek tenyleg gyenge eresztesek...ugylatom, hogy van mar par ilyen ehhez hasonlo mobil a piacon...gyengek -
Akuma #2 Kinek kell? Nekem nem! Annyi féle típus van már, hogy az ember belehülyül mire végignézi a választékot! Az én telóm addíg fog szolgálni, míg meg nem pusztul! -
ooz #1 "A cég várhatóan a harmadik negyedévben kezdi el szállítani az új modellt."
hehe, és melyik évben?
mert a 6233-ra is ugyanezt írták...