11
  • artschiatwork
    abszolút egyetértek. Lehet, egy 1110-es beszerzek, nekem teccik :)
  • roliika
    Kaptafa telefonok. Más a design és van benne 3g. Addíg nem veszek másikat, amíg normál analóg TV adásokat nem tok vele nézni! :D Nokia mindíg is drága volt tudás/ár viszonylatban.
  • SzpisTomi
    Hát az a helyzet, hogy én is NOKIA függő vagyok, de meg kell hagyni, hogy ezek a telefonok az átlagnál is sokkal gyengébbek.
    Végre annyit elértek, hogy a 128x128 vagy a 128x160-as kijelzőket kezdik leváltani, de ahogy látom, van még raktáron....
    Anno megcsinálták eme telefonok elődjeit (amik ugyanígy néztek ki), de nem értem, hogy hány bőrt húznak még le erről a sémáról.
    Inkább az S60-as vonalat tennék olcsóbbá...
  • Monkey
    Hmm... Emberek! Arra még soha nem gondoltatok, hogy valami, ami nem tetszik, attól még lehet jó, csak éppen nem nektek készült? És arra sem, ha ezek gyártásba kerülnek, akkor a régebbiekkkel nyilvánvaló módon le fognak állni? Vagy csak én gondolom rosszul és az igazság az, hogy a Nokia termékfejlesztő mérnökei segghülyék és ennek tetejére még titeket sem hívtak fel, hogy mit szóltok az új telókhoz, és hogy mehetnek -e a piacra?

A telefondivattal meg az foglalkozik, akinek qrvára nincs jobb dolga. Nem attól lesz valaki 'komoly' ember, hogy a legújabb csilivil szar van a kezében, hanem attól, hogy mit tett le eddig az asztalra.
  • echo
    Szerintem, nem olyan rosszak azért, bár elég egy kapta fa mind. Emlékszem viszont amikor nem is olyan régen meg az nem tetszett, hogy túl összevisszák a nokiák. Lehet valami közép út kéne :)
  • Alien_AM
    Telefondömping?
    ez inkabb nevetseges :D
  • noss
    6080 jól néz ki képen, viszont a 2875i-ön is látható billenőkapcsolók kimehetnének már a divatból

hál'stennek nincs egyiken sem organikus csíkozás vagy fa-sza textúra...
  • fishguy
    Megjöttek az új tucattelefonok!
  • Sil3nt
    ezek tenyleg gyenge eresztesek...ugylatom, hogy van mar par ilyen ehhez hasonlo mobil a piacon...gyengek
  • Akuma
    Kinek kell? Nekem nem! Annyi féle típus van már, hogy az ember belehülyül mire végignézi a választékot! Az én telóm addíg fog szolgálni, míg meg nem pusztul!
  • ooz
    "A cég várhatóan a harmadik negyedévben kezdi el szállítani az új modellt."

hehe, és melyik évben?
    mert a 6233-ra is ugyanezt írták...