2775
A magyar nyelv/nyelvtan úttörői
-
#2014 ...egyébként az előző sorban van egy "mellet" is :) -
#2013 Nem ebben az értelemben nem láttam még leírva (), hanem a "készpénz"-kontextusban. -
#2012 Hú, pedig igen gyakori elírás - és érthető is, hiszen kézbe véve fizetünk vele. -
#2011 Lehet (sőt, szinte biztos), hogy nem G. Laci bácsi gépelte :)
Ellenben: így írva még életemben nem láttam :) -
#2010 [URL=http://www.police.hu/magyarendorseg/rendor20070518]A Magyar Rendőrség oldaláról: "KÉZPÉNZ"[/URL]
Ejj ejj, Laci bácsi...
-
#2009 Hát, igen. :( -
#2008 Lány, de igazából ilyennél szerintem mindegy a nem. -
#2007 Szándékosan ütök meg sötét, "öregesen" szarkasztikus hangnemet: Az ilyen srácok a jövő nemzedéke :( -
#2006 Ja, általános vége lehet, vagy középsuli eleje. Amit egész nap művel a gép előtt az is érdekes, dehát látja a két nővére, szülei is láthatják, minek szóljak. -
#2005 Simán belefér - tekintve, hogy tudjuk, hogy nem rólunk szól. Szerintem. :) -
#2004 Elég szűk közösség jár ide aktívan, hogy ne legyen belőle sértődés, ezért gondoltam, hogy belefér. -
#2003 Az elmúlt 12 évben nem láttam ennyire "megmondó" bannert az SG-n, az biztos :) -
#2002 Huh, ez aztán a banner! :) -
#2001 Arcoskodó Könyv stílusban: -
#2000 ??
-
#1999 ok megcsinálom majd :) -
#1998 -
#1997 Ha megcsinálod banner méretarányban, berakom felülre :) -
#1996 Így van, saját magáról állít ki bizonyítványt azzal, hogy (főleg a pofafüzetben a saját nevével) milyen módon nyilvánul meg - akár stílusról, akár helyesírásról van szó. Valószínűleg legalább (közép)iskolás emberekről van szó, tehát saját elhatározása, hogy ő mennyire figyel oda az ilyesmire, mennyire viselkedik igényesen, szemben a régebben itt többször előfordult olyan írásokkal, ahol nagyon jól látszott, hogy az írójuk maximum néhány általános osztályt végzett, és a betűkkel nincs közeli állandó, kapcsolatban - ott érthető a dolog.
Bár ha az ő környezetében ez az elvárás, akkor itt is, nem akar kitűnni azzal, hogy a muszályt pontos j-vel írja -
#1995 -
#1994 reggeli projekt :D
-
#1993 Szinte már félelmetes, hogy ezek a mondatok nem egy fórumon már előbukkantak.
Ja, meg a grammar nazi kifejezés is... -
#1992 Maximálisan egyetértek. -
#1991 Meg ha hozzászokik, akaratlanul is így fog írni, és később, pl. érettségin, vagy önéletrajzon stb. nem mutat túl jól egy ilyen írás. Persze rá lehet fogni, hogy ez a net, itt szabad, "neszójjábe nem nyelvtanóra", de szerintem ezzel csak magukat áltatják az emberek. -
#1990 Sehol nem számít ezekszerint. Szerintem meg, aki nem tud írni a neten az szimplán igénytelennek / sötétnek látszik. -
#1989 "Itt nem számít a helyesírás"...
Hol is olvastam már ezt?
Ja, itt, az SG.hu fórumban... -
Én megpróbáltam:( -
#1987 Tudom (szakmám :)) ettől függetlenül nehezen olvasható.
Sokat ismerek ezek közül, nagyszüleim svábok de van amit még nem hallottam :) -
#1986 Klasszikus gót fraktur/textur betűre akar hasonlítani, amivel régen a német nyelvterületeken a nyomdászok dolgoztak, ezzel is erősítve a sváb-német vonalat :)
(plusz van néhány szó, ami nem német/sváb, de a nagyobb rész igen - a -li, -ni, -er, -ing végződés szinte egyértelmű német forrást jelez) -
#1985 fosabb betűt nem is találhatott volna az alkotó :D -
#1984 Sajnos nem mind stimmel, de nem rossz
-
#1983 Ez igaz. A ''rossz reklám is reklám'' ékespéldája -
#1982 Én csak sportot. Amerikai sorozatokat meg a netről, híreket szintén. :) -
#1981 Elérték a céljukat, mindenki erről beszél... -
#1980 Mégis, ez az adó a legnépszerűbb itthon. ez csak annyit jelent, hogy a plebs kétpofára zabálja a szart.
Én szigorúan csak m1-et nézek. -
"A név kötelez"
Ja, a szarabbnál szarabb műsorokra meg a népbutító baromságokra! -
#1978 Biztos lesz. :( -
#1977 Úristen. Van ennél lejjebb is? -
#1976 ...gratulálok annak aki kitalálta ezt a szép reklámot...
-
#1975 „mindenki be wan sülewe”
Hát, be! Epikus...