93
  • Zenty
    Itt a trailere:
    http://www.penumbragame.com/downloads/penumbra_trailer.avi
    Az a ajtó bedörös jelenet elég joh :D
  • szurka
    megáll az eszem.
    szerintem ezek már 10 évesen demót írtak:)
  • Zenty
    Mondjuk ha 200mb nemtudom szerintem elég rövid lehet a game?
    De majd kiprobálom!
  • Zenty
    Elején ugytudom csak egy techdemot akartak evvel aztán csináltak egy rendes gamet ezt.
    Evvel bebizonyitották hogy gyorsan tudnak jol dolgozni ezért nemkicsit jóh reklám az egész nekik!

Ha meg sokan letölik és pozitiv vissza jelzés lesz e részről jöhet az újab game ami akár fizetös is lehet a hírnév miatt!
    Vagy persze nagyobokhoz beolvasztás.
  • fiucsavar
    ahogy mondtátok,ezt már csak a tisztelet jeléül le kell szedni és kipróbálni!
  • Okisz
    Srácok, Én már a legelején elakadtam...
  • NEOreg3
    ez miylen engine? mert az árnyékok erősen Doom 3 szintűek a képek alapján:O
  • silentb
    Hát igen azok a réges régi Amigás idők de jó is volt, party-k meg minden.
    Egyébként minden elismerésem a készítőknek.Manapság igen kevés dolog van ingyen.
  • wOlFbYTe
    A válasz egyszerű: igen, megéri.
    Egy jól sikerült ingyenes alkotás amire sokan felkapják a fejüket tökéletes kezdés egy fiatalokból álló csapatnak, ahhoz, hogy sikeres karriert fussanak be. Ha valaki fantáziát lát a munkájukban, akkor befektetőre találnak és fizet azért, hogy továbbra is jó munkát végezzenek.

Vagy másik alternatíva, hogy egy nagyobb, profitalapú fejlesztőcég beolvasztja őket a saját gárdájukba, jobb technikai lehetőségeket kapva a fejlesztésre, ahol kiélhetik továbbra is kreativitásukat, azzal a különbséggel, hogy a felvásárló logoja alatt kerül ki a program.
  • asdefge
    Bizony meg! Nagyon jó reklám ez a srácoknak. Ha nem kap értük valami jobb cég, bizony hibát követ el...
  • budacsikattila
    Viszont megéri nekik ingyen készítgetni a játékokat? Az elismerésen kívül mást így nem igazán kapnak. Megéri ezért dolgozni nekik? Szerintetek?
  • mikloss
    Ezt nagyon összehozták gratz! és csak 200mega hihetetlen egy ilyen grafhoz képest sztem...
    tiszteletem előttük!!!
  • VRSDM
    rspkt

ez lenne a minimum, hogyha a régi amiga-s időkre térnénk vissza, mikor szabad software volt és az volt a vonzerő hogy ááá az enyémlegyen jobb és több flopit adhassak oda AJÁNDÉKBA... nemaz ami ma megy, hogy összedobok egy fosi izometrikus freeware-t aztán a 2.map után csengess... röhej...

eztmeg lecsekkelem, adózok nekik ennyivel