Penumbra - tetszetős horrorjáték ingyen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://frictionalgames.com/site/games#old
Nekem a Fiend nevû játék nagyon bejött 😊
Nem tudjátok véletlenül honnan tudok crackot letölteni a játékhoz?Elõre is kösz!Üdv
Penumbra: Overture physics videó
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
!
Nekem sem volt benne második szörny.
Tényleg ez lenne a vége?
(nem tudtam megjavítani a kulcsot)
(nem tudtam átjutni az akárhanyadik kódos ajtón (ahol lenyílt a szellõsõrács))
Érdekes...
(a földön lévõ dobozon.)
Nekem is sikerült elindítani a játékot (a régi gép meghalt)
Én ott akadtam el, hogy beleöntöm a benzint a generátorba, ami aztán
szépen kifolyik a földre...
Hogyan tovább?
Ha lesz kiadoja a gyerköcöknek vagy csak ugy szimplán továb folytatják akkor rendes teljes game-be valszeg kiderülne hogy történet ez mind.
Van egy kis problémám. Mindig kilép a gép a játékból a demó lejátszása után. Tudja valaki hogy mi lehet a gond?
Megfejtettem a talányt... :-) Figyelj Szurka kirohansz a szobából és elszaladsz a dög mellett, majd bemész abba a szobába ahol kezdõdött az egész kaland, vagyis a legelsõbe... :-) és ott egyszerüen kombinálod a nállad lévõ két komponenst amelybõl egy nagyon erõs sav keletkezik, ezzel lemarod a lakatot, és találsz majd egy kártyát... :-) a kártyával megint elszaladsz a dög mellett és bemész azon az ajtón amit egyszer kifeszítettél, majd elmész a legaljára és beütöd a kódot 1124 és hát nekem itt lett vége a dolgnak amit nem igazán értek, hogy miért... :-) de azért érdekes egy game... :-) ßye... :-)
Ja én is itten tartogatok, csak ennyit akartam közelni... :-) Szóval somebady help!!! :-)
Kilépek az ajtón (6667), és ott van jobbra egy kis szárnyas dög. Mit köll csinálni?
Nekem a film utánn megjelenik a pálya, és vége.
"A program nem válaszol"
NVIDIA GeForce FX 5200
pont ez a hibám van nekem is, ugye azt irják h valoszinüleg a patch megoldja?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
zSeKo
HELP'Most megyek és megpróbálom,de légszi addig is segítsen valaki...
Fejlesztõk forumon írták ,hogy nemsokára jön egy patch a gamehez ami low vga támogatást is kap ( pl geforce 3)
modok támogatása meg nyelv támogatás is lesz!
LÁtszik hogy nem optimalizálták tul a gamet mondjuk ennyi idõ allat szerintem nehéz lett volna pc vonalon ,hogy minden atom muxi legyen 😊
Egyébként maga a game demo féleség,mert a gamebe nem volt az a szörny ami a képeken is van.
Ezt találtam a neten!
"A leglogikusabb és leggyakoribb kérdés az, hogy hogyan lehet ilyen minõségû és mennyiségû tartalmat ilyen kis helyre betömöríteni? Mit használtok a rendszerbõl, mit tároltok a tényleges futtatható állományban, mik a fõbb trükkök?
A rendszerbõl csak keveset használunk, a DirectX-en keresztül érjük el a videó- és hangkártyát, használunk egy-két beépített betûkészletet, és nagyjából ennyi. A legfontosabb mozzanat maga a felépítés: a tényleges adatok letárolása helyett, csupán a felépítéséhez szükséges "receptet" tároljuk le. Például ha az ember egy játékhoz egy fa-textúrát akar készíteni, leül a kedvenc rajzprogramja elé, kiindul valami barnás árnyalatból, hozzáad egy kis zajt, elmossa egy irányba, megint hozzáad egy kis zajt más színnel, vagy valami hasonló. A lényeg, hogy ezekbõl az egyszerû mûveletekbõl bármit elõ lehet állítani, pontosan ezt tesszük mi is. A különbség, hogy mi nem a végsõ képet tároljuk le, hanem a hozzá szükséges lépések sorozatát, ami nagyon kevés adat. Tehát amire szükségünk van, az csupán egy olyan programmotor, ami ezeket a lépéseket végre tudja hajtani, ennek kerül átadásra a "recept". Ugyanígy elõállíthatóak a modellek, az animációk és a hangok is.
Tehát ezek szerint azok a találgatások, miszerint teljes DVD-s játékokat tudnátok floppy-méretûre zsugorítani, nem állják meg a helyüket?
Ez attól függ. Már meglévõ, kiadott játékokat nyilván nem, de a jövõben a játékok akár készülhetnek így is, nagyon kis méretben. Kevés olyan dologgal találkoztunk, amit nem tudtunk volna megcsinálni a mi módszerünkkel, és a legszebb az egészben az, hogy semmivel nem lassabb, mint a hagyományos játékfejlesztés. A .kkrieger a használt hang- és képminõségtõl függõen valahol 100 és 300 megabyte között mozogna valahol, ha minden textúrát, modellt, zenét és egyebet a hagyományos úton tárolnánk le generálás helyett."
Ezt az idézetett -=M@Xtreme=- honlapjáról szedtem.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Kenyer
Hát a fene se tudja......
..ki ez a szörny a tükörben..
Átmentél az elsõ ajtón és lekapcsolódot a villany? Vissza kell kapcsolni az áramot. (Balra az elsõ ajtónál a dobozon van egy félbetört kulcs és a zárban a többi része, ezt vedd el/fel(késõbb még kelleni fog)). Kapcsolj lámpát. A folyosó végén beleütközöl egy ajtóba, ami ugyan nem nyílik áram nélkül, de van rajta egy repedés(ne nézd, mert én nem láttam😊) ) és ezt kell felfeszítened egy vasdarabbal, amit valahol a folyosón találsz meg(vagy egy kis raktárban, ami a folyosón van).
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2