13
-
robert2 #13 Hát igen, a netről töb ezer csati jöhetne a világ bármely pontjáról, de lesz-e olyan gyors a net hogy három tévére el lehessen osztani?
A másik hogy a jövő tévéjének rendelkeznie kellene egy olyan vevőegységgel, jelen esetben modemmel és nem tv tunerrel,hogy a netről érkező jelet feldolgozhassa. -
ebertek #12 Lásd első hozzászólást.. :) -
kandeláber #11 A digiTV sokkal olcsóbb lehet, mint az internetes megoldások, de ez majd úgyis kiderül :). -
neooen #10 Valamit nagyon félre éthetek, de segítsetek akkor ki! Miért beszéltek 14 évről?
"Magyarország számára azonban a teljes digitális átállás határideje 2012 eleje" -
turul16 #9 Most 60Gb a korlát, de ez 14év mulva több lesz :) -
turul16 #8 Vezetékes telefon azért maradt meg, mert
1, ADSL
2, Megszokás (idősek)
3, Biz. esetkeben olcsóbb, ügyesen játszanak az árakkal a szolgáltatók..
TV rosz műsor(..),kis képméret,.. vannak még előnyei a mozival szemben. Új filmeket itt hamarabb adják.
Ha lesz egy kurva negy sávszéled, relative olcsón akkor mi előnye marad a RF műsorszórásnak ? Aminek az un. intraktivitása megkérdőjelezhető.. -
ebertek #7 Izé.. az első pontot nyilván DVB-C-re, nem DVB-T-re értettem :) -
ebertek #6 Az a 14 dúúúrva lenne, Pesten már most is van HSDPA (3,5G). -
ebertek #5 1. Digitális jel->Kevesebb sávszélt/frekvenciatartományt fog le a sok szar szemét->Több marad a NETnek->Gyorsulhat a cselló (mondjuk DOCSIS3 is lehetne már lassan, grrrr)->Örülök
2. Ha már szart nézünk, legalább szép legyen az a szar :D
3. Mivel a cselló+ 60 GB adatforgalom felett korlátoz, ezért nem sokáig lehet széptévét nézni -
kandeláber #4 A mozik sem szűntek meg, miután megjelent a TV szerintem a TV-k sem fognak, miután az internet felgyorsul.Persze bizonyára nem az lesz a funkciója, mknt manapság, de attól még megmarad. Sőt, a vezetékes telefonok sem tűntek el, pedig mindenkinek van mobilja. -
turul16 #3 Szerintem TV haldoklik...
14 év mulva lesz, 3.5G (akármi) országosan...
(Majd még kifejthetem este felé, ha érdekel) -
#2 Mert nem mindenhol van elég gyors internet, vagy nincs is egyáltalán, és nem is lesz. -
turul16 #1 Minek digitalizálni a TV-t ? Még mielőtt teljesen eltűnek (TV-k), az emberek dobjanak ki pénzt digiTV-re is.
2020-ra lesz internet elég gyors, vezeték nélküli is lesz.. kit fog érdekelni effajta műsor szórás ? Attol még, hogy digiTV ugyan azok a szarok fognak benne menni
Rádióbol meg főleg hagyjanak analógot (min 1db), hogy egyszerű legyen fogni (vég szügség esetére :)).
Meg ha MPEG-2 leváltják, majd az emberek vehetnek új dekodoló kütyüket...