Blade (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ez totál hanyatt vágott mindenki látta én meg nem is tudtam róla.
egyébként tetszik, nekem bejön a sorozat....
http://pspfilez.extra.hu/
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
pedig az utolsó pár részben elég jól beindult a film...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
De több elvarratlan szál is van még. Chase mégsem halt meg, a Tiszta vérûek gondolom Van Sciverre vadásznak majd, stb.
Sticky egy kissé más figurát hozott, de én nem csalódtam benne (és jó a hangja:)
Shen, a segítõ is rendben volt. Krista szerintem sexy volt.
A Marcust játszó színész is szimpatikus volt, annak ellenére h negatív szerepet játszott (az arca engem egy kicsit emlékeztetett a Róma-beli Lucius Vorenus-ra).
Egyedül akit ki nem álhattam az a hülye szõke picsa, Chase. Az õrületbe kergetett a kib*szott ausztrál akcentusával.
Mivel a képregényt nem ismertem külön örö volt, hogy megismerhettük Penge múltját, gyerekkorát. És egy régi ismerõs karakter is tiszteletét tette egy rész erejéig (Abraham W.)
Így az utolsó rész végén pedig szívesen beküldtem volna egyet a monitorba...
Remélem valahogy mégiscsak lesz folytatása.
sajna a közelharci részek elég gyengusok, amit mutatnak az is elég lassú és nem olyan brutkó ahhogy a Snipes gyerek nyomja...
viszont a karakterek jól vannak kitalálva benne.
most néztem végig az elsõ évadot és szomorúan hallom hogy nem nagyon akarják a másodikat....ez így egy nagyon befejezetlen történet pedig van benne ötlet....
pont amikor kezdett végre nagyon beindulni....ehhh<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Semmivel sem rosszabb, mint a SG1 volt a StarGate film után
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
PSN: berghold
PSN: berghold
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Amerikában megy a Spike tv-n.
www.hosszupuska.freeweb.hu
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nagyon szar lett!
Sticky barátunk olyan lassú Snipeshoz képest, mint a sarki hentes. Ráadásul még egy szimpla vámpír is földre küldi. ehhh szar ez ahogy van. a sztori meg pláne. Sehogy sem jó ez így. Nem nézem meg a sorozatot...ez az elsõ dupla epizód alapból elásta az egészet. Ha ez sikeres lesz amerikában akkor belátom, hogy amerikában csak barmok vannak.
BUDA > miskolc.
Töltsd le.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
írta: winnie
mikor: 2006. június 21. 18:20 | Még nincsenek kommentek
Megtudja ország-világ, hogy vajon hogyan sikerült a Marvel-kéregényhõs Blade (alias Penge) kalandjait a tévéképernyõre adaptálni, természetesen Wesley Snipes és a többi mozis nagy név nélkül. Részemrõl egészséges a várakozás, holott nyilvánvaló, hogy nem pont a Blade fogja megváltani a világot, de bízok benne, hogy mocskos kis szórakozásban lesz részünk. Szóval a sorozat jövõ hét szerdán, vagyis 28-án nyit egy duplarésszel. (Az alapinfók a Blade-soriról itt olvashatóak, nem akarom ismételni magam.)
A sorozat egyébként a SpikeTV-n, vagyis a szinte csak férfiaknak szóló csatornán, melyrõl keveset szóltunk eddig, anno az Ultimate Fighter volt az egyetlen mûsor, amirõl hosszabban is értekeztem (jut eszembe, UFC-fanok. Pénteken 3 órás élõ döntõ lesz az Ultimate Fighter 3-ban, vége az elõküzdelmeknek, kialakult a két pár, plusz láthatunk két egyéb (gondolom) címmeccset is profik között.) A Blade lesz egyébként a csatorna elsõ saját sorozata.
sorozatjunkie