58
Penge most sorozatban
-
#18 Itt a sorozatról van szó,ami tegnap este indult. -
Hedic #17 melyiket?? felyböl tudom az 1 részt a 2 részt és a harmadik részt !!! -
Szolnokboy #16 lehet már tölteni ?
-
#15 Aki látta,az meséljen milyen volt. -
Kanál #14 kof -
#13 júni 28.-a -
Kanál #12 mikor elsz elso resz? nem akarok lemaradni rola, a reklam egesz jo volt -
#11 Már csak egy hét és...
írta: winnie
mikor: 2006. június 21. 18:20 | Még nincsenek kommentek
Megtudja ország-világ, hogy vajon hogyan sikerült a Marvel-kéregényhős Blade (alias Penge) kalandjait a tévéképernyőre adaptálni, természetesen Wesley Snipes és a többi mozis nagy név nélkül. Részemről egészséges a várakozás, holott nyilvánvaló, hogy nem pont a Blade fogja megváltani a világot, de bízok benne, hogy mocskos kis szórakozásban lesz részünk. Szóval a sorozat jövő hét szerdán, vagyis 28-án nyit egy duplarésszel. (Az alapinfók a Blade-soriról itt olvashatóak, nem akarom ismételni magam.)
A sorozat egyébként a SpikeTV-n, vagyis a szinte csak férfiaknak szóló csatornán, melyről keveset szóltunk eddig, anno az Ultimate Fighter volt az egyetlen műsor, amiről hosszabban is értekeztem (jut eszembe, UFC-fanok. Pénteken 3 órás élő döntő lesz az Ultimate Fighter 3-ban, vége az előküzdelmeknek, kialakult a két pár, plusz láthatunk két egyéb (gondolom) címmeccset is profik között.) A Blade lesz egyébként a csatorna első saját sorozata.
sorozatjunkie -
Hedic #10 ezzel egyet értek!!!
-
Bladez #9 :)Remélem nem lesz valami ratyi sorozat. -
haxoror #8 Feka vámpír kb olyan mint egy svéd szamuráj vagy kínai Robin Hood, bazira nem passzol, mondjuk én már a hegylakó-katana pároson is kiakadtam mind1
A Blade 3 enyhén szólva is katasztrófálisan szar volt, a Hegylakós sorozatban kellemesen csalódtam remélem a Blade is jó lesz bár ahogy az oldalon elnéztem a szereplőket Marcus (asszem ő lesz a főgenya) enyhén "vicces" na mindegy majd meglátjuk :) -
#7 Hat jah mert akarhol aszondod hogy Blade azzonak WS jutt eszedbe... -
#6 Sticky hasonlít Sinpes-ra sztem...bár nélküle akkor se az igazi :( -
#5 micsoda
akkor egy nagy rakás szar lessz tuti -
#4 Nem ő fog sajnos -
joe1980 #3 hát jó lenne ha weslie snipes játszana benne! -
#2 Hát nemtom. Már a három sem volt egy túl nagy durranás. Ettől függetlenül meglátjuk mit hoznak össze.
Kíváncsi vagyok eljut-e Magyarországra :j -
Szerintem ütős lesz.Blade