58
Penge most sorozatban
-
#58 Adta a sorozatot valamelyik hazai csatorna? -
#57 torrent... -
rita1230 #56 én leesek a székröl basszus sorozat valaki mondja meg hol van légyszzziii.
-
rita1230 #55 tényleg sorozatban megy a penge ezt nem tudtam.de nagyon érdekel és melyik csatornán megy? valaki irja meg mert marhára megnézném
hát ez totál hanyatt vágott mindenki látta én meg nem is tudtam róla. -
#54 nekem az eleje kicsit lassú volt , de ezt minden részben kompenzálták (felpörgették egy kicsit) és így a végére már nagyon jó lett...egy baj van hogy a blade-t megszemélyesítő fickó qwa lassú ezért a harci jelenetek nekem annyira nem jönnek be, pedig az erdeti blade filmeknek ez adta a sava-borsát....
egyébként tetszik, nekem bejön a sorozat.... -
#53 nekem az egész tetszett... igaz én a Penge filmeket is szerettem :) -
#52 azt írogatják hogy nem úgy teljesített nézettségben ahogy elvárták tőlle...ez minden csatornának gáz ha ilyen van...legyen az magyar vagy bármilyen nemzetségű....
pedig az utolsó pár részben elég jól beindult a film... -
#51 fasza :((( -
#50 várhatod egy darabig...egyenlőre szó sincs róla...sajna -
#49 folytatását már várom -
#48 Befejezés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami számomra legnagyobbat ütött az az volt, hogy Van Sciver tette a hülyét, szépen elbeszélgetett Krista-val, elvitte Penge búvóhelyére...erre az utolsó másodpercekben bevágja: Mióta dolgozol Pengének?
De több elvarratlan szál is van még. Chase mégsem halt meg, a Tiszta vérűek gondolom Van Sciverre vadásznak majd, stb. -
winnie #47 hogy fejeződött be? -
#46 Na én most fejeztem be a sorozatot. Hát mit mondjak..én eddig sem voltam "pengerajongó", csak simán élveztem a filmeket. Így nem voltak nagy elvárásaim. Eszerint tetszett is a sorozat. Snipest nem hiányoltam belőle, hiszen az úgymond nagy sztárok nem gyakran vándorolnak át a tv képernyőre (persze van kivétel).
Sticky egy kissé más figurát hozott, de én nem csalódtam benne (és jó a hangja:)
Shen, a segítő is rendben volt. Krista szerintem sexy volt.
A Marcust játszó színész is szimpatikus volt, annak ellenére h negatív szerepet játszott (az arca engem egy kicsit emlékeztetett a Róma-beli Lucius Vorenus-ra).
Egyedül akit ki nem álhattam az a hülye szőke picsa, Chase. Az őrületbe kergetett a kib*szott ausztrál akcentusával.
Mivel a képregényt nem ismertem külön örö volt, hogy megismerhettük Penge múltját, gyerekkorát. És egy régi ismerős karakter is tiszteletét tette egy rész erejéig (Abraham W.)
Így az utolsó rész végén pedig szívesen beküldtem volna egyet a monitorba...
Remélem valahogy mégiscsak lesz folytatása. -
#45 jah nekem is nagyon tetszett, és ha nem lesz folytatás akkor ... :( -
#44 egész jó lett ahhoz képest hogy sorozat...
sajna a közelharci részek elég gyengusok, amit mutatnak az is elég lassú és nem olyan brutkó ahhogy a Snipes gyerek nyomja...
viszont a karakterek jól vannak kitalálva benne.
most néztem végig az első évadot és szomorúan hallom hogy nem nagyon akarják a másodikat....ez így egy nagyon befejezetlen történet pedig van benne ötlet....
pont amikor kezdett végre nagyon beindulni....ehhh -
#43 nem tud valaki torrentet a 2. részhez a lentebbi sorozat torrentesen nincs fent, meg a 7. rész sem. -
#42 nekem tetszik csak Sznájpszt hiányolom belőle -.- -
#41 Én nézem, és bejövős. Ja harc gyengusz, de nem is az a lényege, hanem a klánok közötti kapcsolat és a "háború" az emberekkel. Szerencsére nem Blade-re van totálisan kihegyezve a sorozat, és a többi igenjó színész szépen elviszi.
Semmivel sem rosszabb, mint a SG1 volt a StarGate film után
-
amdrula #40 Na végre volt időm és kedvem megnézni a season finálét, bejövős, jöhetne az S2 :D -
amdrula #39 Én nézem, a 12. részt még nem láttam, mindjárt leszedem, aztán vége a szezonnak :D -
#38 Sticky Fingaz -
Csaba007 #37 marmint,hogy ki jatsza?? -
Csaba007 #36 Ki penge? -
#35 még nem volt rá érkezésem...de az a 2 perc amit láttam...háttőőő...nem volt meggyőző -
#34 Senki nem nézi a sorozatot? -
fiX men #33 Köszi! -
#32 El ne hidd!
Amerikában megy a Spike tv-n. -
fiX men #31 Köszi! -
#30 Már van.
www.hosszupuska.freeweb.hu -
vg #29 Heh, fix.tv szombat este 20.00!!!! -
fiX men #28 Bocsi!Hol és mikor is van ez a sorozat? -
#27 Nem volt ez olyan rossz. Na persze az ipse akit Blade-nek kiszemeltek totál nem az a figura, de a sztoritól volt egy kis Vampire: Bllodlines - Masqurade feelingem :) -
#26 Még nincs! -
karajjj #25 felirat van már hozzá? -
#24 ez várható volt szvsz -
#23 Hát gyerekek ez siralmas!
Nagyon szar lett!
Sticky barátunk olyan lassú Snipeshoz képest, mint a sarki hentes. Ráadásul még egy szimpla vámpír is földre küldi. ehhh szar ez ahogy van. a sztori meg pláne. Sehogy sem jó ez így. Nem nézem meg a sorozatot...ez az első dupla epizód alapból elásta az egészet. Ha ez sikeres lesz amerikában akkor belátom, hogy amerikában csak barmok vannak. -
Kanál #22 ah majd inkabb jovoheten megnezem a 2. reszt :D -
#21 Ezért van a torrent :)
Töltsd le. -
Kanál #20 durvan lemaradtam rola, pedig meg akartam nezni -
#19 Igen,torrenten már fent van.