2757
  • doncarlos
    Az se érdekelne, csak TÚL LEGYEK MÁR EZEN mert szétrobbanok.
  • Vlala #2436
    Annál a résznél csak egy bosszantóbb dolog létezik: amikor két napja szenvedsz vele, aztán átjön a haver. és secperc alatt átjut rajta...
  • doncarlos
    Köszi a segítséget. Neked 3 óra, nekem 2. napja se. Tehát egy mentésnek jobban örülnék, mert már nem akarom látni ezt a részt... remélem érted miért.
  • mzprox
    kis help: először nekem is három órába tellett, de most már kb minden második próbálkozásra összejöna normál útvonalon is- de van egy short-cut. le kell lőni a két izét (folyamatos jobbra balra futkosás segít), resetelni kell a timert majd közvetlenül az átellenes sarok felé ugrani és kilőni a grapplet (azaz ki lehet hagyni a rudon ugrálós részt). Ha megkapaszkodott feljebb kell mászni gyorsan a kötélen és egy kis lengés után elugrani a fal felé. ekkor a sarokban lévő kis peremre érkezik (ezt a peremet nem könnyű észrevenni) amiről pont arrafelé kezd el lecsúszni amerre a második grapple pont van. gyorsan ugrani kell, kilőni megint a kötelet és a végén ugrani.
    A rudas résznél annyia trükk hogy azonnal ugrani kell amint lehet.
  • doncarlos
    Prtóbálgatgatom, de szívesen fogadnék egy mentést, mert már csak az éltet hogy ezen túl legyek...
  • doncarlos
    " a 2 mocskos repülő izé rohadt idegesítő"-ről meg annyit, hogy bekapcsoltam a trainert, meg 1 hit kill-t. megéri hogy ne bosszantson anynyira.
  • doncarlos
    2. napja szenvedek vele, de még addig se jutottam el, hogy megfordulna a rúd tetején, mint a videóban
  • doncarlos
    Sajna még nekem se sikerült.. .de én is elfogadnék egy chekpoint mentést utánna...
  • rotator
    Ez a rész tényleg kemény, de nem az ugrálgatás miatt, hanem a 2 mocskos repülő izé rohadt idegesítő. :) Egy negyedórás baráti anyázgatás testvérek között is.
  • marsu
    Én is itt akadtam el, és kb, két hete nem is játszottam. Ha esetleg sikerülne, küld el az elmentést. köszi!
  • marsu
    HATRED elmentéseket hol találok???
  • jamnika
    Megvan,végre megláttam azt a szutyok repedést az oszlopon ahová le kellet ereszkednem és úgy átugornom!
  • jamnika
    Szasztok!Egyiptom-sanctuary of the scion:Itt vagyok egy oszlopos terembe ahol kék meg piros oszlopok vannak,szemben rács kétoldalt kapcsoló meg egy artifacts balra fent a mélyedésbe,oszlopról oszlopra kellene ugrálnom gondolom,eljutni a kapcsolóig és az artifacts-ig.Itt van jobbra mindjárt az első piros oszlop felmászok amíg tudok de az Istenért nem akarja elkapni a mögötte lévő szintén piros oszlopot,nem arra ugrik amerre én szeretném.Hátrafele nem jó,elmegyek a legszélére a peremnek megint nem jó,egyszer a bal oldalára a másik esetben a jobb oldalára ugrik az oszlopnak,a kettő közé nem bírok ugorni.Hogyan kell? Köszi!
  • doncarlos
    Áááh, na higgadtan majd folytatom, már ha eddig eljutottam csak nem hagyom abba... Köszi a tippet, majd otthon kipróbálom.
  • nighticon
    amikor a rúd tetejére érsz, nyomni kell a mozgással ellentétes gombot, úgy fordul át... az ott tényleg egy mókás rész :-)

• doncarlos
    Nnna... csak nem hagyott, és megnéztem a végigjátszás videót... olyat hogy csinál hogy a rúd tetején megfordul és irányt vált?
  • doncarlos
    köszi, de nincs türelmem... pedig mejdnem végtelen, de ez leszívta.
  • doncarlos
    NA, JÓ... KÉT ÓRA KEMÉNY KŰZDELEM UTÁN FELADOM. cSAK EZEN A RÉSZEN két óra! nEM ÉRTEM MIÉRT KELLETT EZ A RÉSZ BELE. eLBASZTA AZ EGÉSZET. uninstall!
  • Stevee
    Az a legnehezebb rész sztem az egész játékban ugrálást tekintve, nekem is 2 nap volt mire áttoltam, de meglehet csinálni, csak rákell érezni hogy mikor mit nyomj.
    Üdv,
  • doncarlos
    amikor ráugrok a 3. rúdra EGYENESEN!!! mindíg forgolódik és ezért nincs időm. Ha egyenesen ugrok rá miért fordul el a kibaszott kamera?
  • doncarlos
    Hali... már a szívgörcs környékez olyan ideges vagyok erre a szarra.... mit kell itt csinálni? A leírás szerint egyszerüen átugrálok azokon a rudakon. Igenám, de a visszaszámláló pereg és qrvára nincs idő rá. Tipp?

• jamnika
    Sziasztok!Megvan a pofonegyszerű megoldás,csak le kellet volna gugolnom!
  • jamnika
    Sziasztok!Egyiptom-sanctuary of the scion.Két ajtó van itt szfinx szobor mellet egyik az oszlopos terembe visz ahol a kereszt alaku kulcsot találtam a másiknak a folyosóján visszintesen összezáródó kövek vannak kettő agymás után,az első az ok,de a második ahol,legalább hármat kellene ugornom,az utolsónál mindig összegyűr a kőtömb és ez az én problémám,hogy nem érek át akárhogy is sietek.Mit kell csinálnom,hogy átérjek,köszi!
  • Klemice
    utolsó pálya de nincs feeling :D
    mondjuk szívbaj jött rám amikor mentem a folyosón és megjelent egy kentaur :D
  • jamnika
    Sziasztok!Közben megtaláltam a Mini SMGs-t!
  • Broafka
    utolsó? asszem utolsó egyiptomi pályánál találod meg, ahol van egy nagy szfinx, és a fején találod a fegyvert...

de sok a hasonlóság köztünk, ezt én sem találtam meg, ezt én is megkérdeztem! :D

bár a játékot úgy vittem végig hogy meg se szereztem ezt a fegyvert! :)
    a legjobb a fekete stukker
  • jamnika
    Köszi a segítséget!Megint csak kérdeznék,itt vagyok az egyiptomos rész második pályályán és most vettem észre,hogy vettem fel valahol mini smg lőszert,de nem tudom hol,de fegyverem meg nincs hozzá.Hol találom meg? Köszi!
  • Broafka
    a harmadik ott van a legelején, ahol középen van egy oszlop és négy foglalat van, aztán fel kell mászni egy ilyen oszlopon, és ott végig kell menni, majd előbb-utóbb eléred az egyik szfinx-nek a fejét, ott a fejénél van egy iylen nagy téglalap alakú barlang valami, oda menj be, majd fordulj jobbra, és ott lesz egy lyuk, és ott mász fel!

ezt én is nehezen találtam meg, pedig marha kézen fekvő! :)
  • jamnika
    Sziasztok!Egypt-Temple of Khamoon pályán nem találtam egy artifactsot,ha valaki tudna segíteni megköszönném!A kettő helye ami megvan:egyik a nagy macska szobor felett volt a másik meg egy nagy ajtón amin bogár szobor van attól balra fent egy párkányon találtam! Mégegyszer köszike előre is!
  • Klemice
    a hatred az egyetlen működő verzió tudtommal
    amugy számomra a játék elvesztette a varázsát már rég :(
  • AtiRadish
    Uhmm "play the dvd", ez csak a bonusz dvd-je lehet a jateknak, nekem is meg van, es nalam is nehezen ismerte fel a power dvd-t. Szal ha te gamelni akarsz akkor az nem azzal a cd-vel lesz elerheto i guess.
  • scirocco
    sziasztok!
    segítsen lsz valaki, hogy mi a teendő olynkor ha mountolás után kiválasztom a nyelvet (angol) és indítanám a game-et a "play the dvd" linkkel de azt az üzenett kapom, hogy "Cannot determine which softver DVD player your system has installed. Please run the program from the Start menu."
    A szöveget értem (:))csak azt nem, hogy ezt miért írja itt ki és hogy hogyan kell megoldani.
    Előre is köszi!
  • Sadist
    Köszi. Csak azt hittem ez is valami bug lehet, mert a HATRED verziót szedtem le, és azt mondják az bugosabb, viszont nincs rajta időlimit.
  • Klemice
    pálya újrajátszások akkor vannak ha a bizonyos fejezeteket végigtoltad
    szóval tessék peruban a sírt is végigjátszani
  • Sadist
    A pályákat csak akkor lehet újrajátszani, ha végigvittem az egész játékot, vagy már akkor, ha az adott pályát teljesítettem? Első három pályát plusz a Croft manort végignyomtam, megvan eddig minden relic és artifact, de csak a Croft manort engedi újrajátszani Time Trial módban.
  • Klemice
    eccerűen a táblán van a nyitvatartási ideje a kertnek :)
  • AtiRadish
    Az egyik konyvben fennt a szobaban leirja mikorra kell beallitani
    (nagyon halovanyan ugy emlekszem h. 11, 7, es 2 re kell beallitani).
    Mert 3 szor kell forgatni abbol 2 a kert nyitvatartasi ideje, a 3. meg egy kozotte levo szam.
  • matrix5
    hello a croft birtokban a nap órával mit kell csinálni mert azt a nyilat vagy mit már beleraktam de valahogy be kell állítani az időt de hány órára?
  • doncarlos
    Na meg van mi a baj, de segített, hogy egyáltalán tényleg csak ezt kell tenni. namármost minden pixeltöl megpróbáltam elugrani, és volt egy olyan repedés a padlón, ami mellöl ha elugrottam akkor tényleg megkapaszkodott, de máshonnan nem.
  • mzprox
    kipróbáltam, nálam átugrik. olvastam viszont más fórumokon hogy néha előfordulhat olyan hiba hogy nem kapaszkodik meg bizonyos grafikai beállításoknál. próbáld ki hogy lejjebb veszed a felbontást, kikapcsolod a szélesvásznú módot ha netalántán be van kapcsolva stb