2757
  • AtiRadish
    Bakker ott tenyleg csak ugrani kell :/
    Nekifutasbol, ha evekig tartod a spacet (nyomod hosszan jo sokaig) akkor sincs meg? Tuti ugy kell
  • doncarlos
    Ez a Egypt: Obelisk of Khamoon-nál esett meg Egyiptomban, rögtön az első összecsapódó ajtón átugorva ide lyukadtam ki.
    Lenne is egy kérdésem. A végigjátszás azt írja hogy itt ezenm a helyen (egyiptom, pontosabban : Egypt: Obelisk of Khamoon)csak egyszerüemn át kell ugrani, de nem ugrik akkorát sehogy se. Tipp?

• AtiRadish
    Lol
    Hat ez hogy/hol esett meg? Latom Larababa vizes, lehuztak a lefolyon tan?XD
  • doncarlos
    egy kis BUG!

[url=http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1184274581.jpg][img]
  • nighticon
    ezen már gondolkodnom kell... asszem az ott a gond, hogy időre megy a dolog, szóval kapcsoló lenyom, úszás vissza "E"zerrel, ugrabugra a szokott kezdőhelyről úgy hogy a balra lévő létra felé kell menned.
    Csakhogy mivel elég kevés időt hagytak rá, nagyon gyorsan fel kell jutni az oldalra tűznyelveket kilövő oszlop tetejére, onnan átugorni másikhoz (ami a "lead bar"-hoz vezetne), elfordulni szigorúan balra, majd követni a körvonalat, amíg fel nem veheted az ereklyét, miközben persze a tűz meg cirkulál. Nekem számtalan próbálkozás után jött össze, hátha ügyesebb leszel, mint én :)
  • zozo1976
    Hali!

Igen én is ebbe a mappába rakom a mentéseket!Lehet,hogy a hatredesnél ez nem jó!
  • jamnika
    Sziasztok!Segítséget kérnék a Greece-Mida's Palace pálya végén lévő ereklye felvételéhez! Addig megvan,hogy elmegyek abba a tüzes,oszlopos terembe,meg is húzom a kart,fel is emelkedik,látom hol van,de nem érek oda időben.Lehet rossz irányba indulok,mert akárhogy is sietek elkések.Útvonal:kart meghúzom,bele a vízbe,ki a partra,középen átugorok azt jobbra onnét vissza az első mögöttire tovább ugrok kis csimpaszkodás át a kőre,fel a létrán rá az oszlopra,felugrálok a tetejére onnan meg át ahol az ereklye van.Talán érthető.Köszi!
  • akyyy
    feltettem magyarítást, de erre a hangok franciává változtak:( pedig tök zavaró. okéh gyo a feliratok anoglok maradtak, de jobban szeretném angolul is hallani.
  • bogyoka
    Én meg nem találom a dinót most:DD

Nincs valami kép, hogy merre keressem? Már mászkálok össze-vissza:D
  • Kiru
    Köszi!!!
  • bogyoka
    ne nyomd az előre gombot, ne hintázz állj meg, és aztán nyomdd az E-t és le vagy fel nyilat úgy tudsz le- fel mászni rajta.
  • bogyoka
    Én is így voltam, de Te ide teszed a mentéseket?

C--DOCUMENTS AND SETTINGS--Tekönyvtárad--Dokumentumok--Eidos--Tomb Raider - Anniversary --Default Profile

Mert én megtudtam,hogy ide kell, és azóta jó már.
  • Kiru
    A kötélen (amit kilő) hogyan lehet fel-le mozogni? Nem hintázni, hanem mászni?
  • zozo1976
    Sziasztok!

Valaki segítsen!Letöltöttem egy mentés a játékhoz,de nem tudom,hogy hova kell bemásolnom!Pontosabban ahogy én csináltam,valamiért nem működik!Vagyis miután betöltöttem a játékot akkor simán müködik a mentés is,de amikor kilépek és újra betöltöm a mentést,akkor azt írja ki,hogy a mentés sérült hozzak létre egy újat!Mi a probléma?Remélem hogy értitek a gondom,egy kicsit furcsa lett a kérdésem!
    Köszi!
  • TomBond
    Köszi! A másodikat nem találtam a vízesés fölött. De már megvan
  • nighticon
    első rögtön a pálya elején van, a második feljutva a hídhoz, és azon átsétálva, a 3. meg a dínó kivégzése után begyalogolsz abba a terembe, ahová belóg a feje :)
  • vviktor1
    Én a Hatred verziót szedtem le innét :
    http://www.newtorrents.info/torrent/21610/Tomb.Raider.Anniversary-HATRED.html
    Ez nem jár le, hamar le is jött de...
    Viszont ehhez meg az eddigi mentéseim nem jók, valaki tenne fel hatredes mentéseket ? (amiket máshonnan töltöttem azok se jók hozzá)
  • TomBond
    Sehogy sem találom meg a harmadik fogaskereket a nagy vízesésnél.
  • Klemice
    van trailer amivel lehet akárhol menteni de abban hol a kihívás? ha meg idges leszel akkor tedd félre negyed órára sétálj egyet a friss levegőn és játssz tovább
  • Seth
  • Broafka
    hát a checkpointok... azok ilyen kis quick save-ek :-/
  • doncarlos
    Sziasztok. Már kb a felénél járok, de az agyzsugorodást hozza rám hogy nincs ebbe a szarba quicksave. Tényleg nincs benne? Nem lehet valamit buherálni? Mert amikor már 1000000000-szer megyek körbe ugyanoda, és akkor már ott is hibázok, az agyzsibbasztó. Help!
  • Broafka
    Lara VS Prince! :)
  • rage
    Pl beszerezni egy olyan verziót, ami nem jár le.
    Ez lehet eredeti a boltból, vagy a Hatred-féle a netről.
  • 6600GT
    na én csak most kezdtem el a játékot:)
  • Vinsanity15
    szasztok van valami megoldás arra ha nekem kiirja a game hogy nincs többé jogosultságom h jáccak a gameval mer olyan nemtom milyen verzióm van.valami ötlet?
  • nighticon
    ha jól emlékszem, a colosseumban van már, miután feljutsz a tetőre, és elindulsz arra, amerre tudsz menni. Ott előbb utóbb eljutsz oda, ahol csáklyázva lendülnél tovább. Keress még egy kampót lógás közben, arra lendülj át. Látni fogsz egy beugrót, ott lesz. Jópárszor próbáltam én is, mire rájöttem, hogy le kell ereszkedni a kötélen rendesen, hogy a peremet el is kapja Lara.

Sok szerencsét.
  • Klemice
    gorilla és oroszlán :)
  • jamnika
    Sziasztok! Valaki mondja meg nekem légyszi a Colosseumos pályán hol van az artifact,az oda vezető úton a víz alatt valahol vagy bent ahol a majmokkal meg a tigrisekkel hadakozom?Köszi!

• Muki100
    Elugrás helyett egyszerűbb addig eltenni a fegyver, futni és mikor kifújták magukat visszafordulni és tovább lőni.
  • nighticon
    sziasztok,

re1212, pedig nem is vészesek a kentaurok... de előttem már páran leírták. Ha meg normal módban nyomod a játékot, mint ahogy másodszorra már én is, akkor egy tanácsom van, ugorj el a kővé dermesztés elől, mert különben egy rugás, és véged.
  • re1212
    sziasztok!

Valaki légyszíves küldjön nekem egy mentést a kentaurok utáni pályáról.
    Probáltam bemásolni a http://tombatirexi.extra.hu talált mentést de nem működik.
    Előre is köszönöm mindenkinek a segítő szándékát.
    E-mail: [email protected]
  • nemakenny
    Sziasztok!
    Nekem is R55ös verzióm van, és nekem sem megy! Küldenétek nekem egy mentés a 9. Egypt: Temple of Khamoon pályájára! Ott jártam, ahol mozgó padló volt, és már meghúztam a kart is, amitől egy doboz esett le!
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • marsu
    Sziasztok Egyipt:Sanctuary of the scion pálya végefelé járok, amikor elveszem a második ilyen kulcsot, kiírja ami a képen látható,a kép és a játék kiugrik.
    szóval ezutánra kellene egy mentés, hátha működik!!

Előre is köszi.

• Broafka
    de miután párat már unlockoltál közülük, onnantól már használni is lehet! :P
  • jamnika
    Sziasztok! Valaki mondja meg nekem légyszi a Colosseumos pálya legelső szakaszán hol van az egyetlen artifact.Köszike!
  • Hoz_Hun
    Én is 3 perc alatt fightoltam le a kentaurokat sima fegyverekkel, time trialban. Bár szóse róla, nem elsőre sikerült.
    A titka mint sok más helyen, a jól időzített vetődés és kész.
  • rotator
    Node a cheateket nem pont a time trialokkal lehet unlockolni?
  • xeth004
    Dehogy. Mikor elkezdődött a boss csata akkor volt még HÁTRA kb. 3 percem.
  • Broafka
    kettőből, de egyből is meglehet!

de egyébként te is könnyen megcsinálhatod 5 perc alatt, csak kapcsold be az all weapons cheatet :)

nyílván ha normálisan csináltam volna meg, nekem is több idő kellett volna hozzá! :D