Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor harcolok az állatok ellen( lövöm öket mint atom) néha rage-elnek eggyet és kivédhetetlenül nekem rontanak akármit csinálok. Ez bug vagy van valami megoldás hogy kivédjem ezeket a kamikaze rohamokat 😄.
Általában megjelenik négy nyil jobb oldalt de akármit nyomok mindig telibe nyomnak a dögök.
Pls help
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nem tudom hogy jól tudtam-e elmagyarázni.
De gondolom nem erre a megoldásra számítottál...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kéne egy mentés valakitõl megpróbálok szerezni, más megoldás nincs szerintem.
Ugyanezvan havernál is...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oké Major legalább van már kis lelkesítés mert nem akarom elhinni, hogy ilyen béna legyek aki az összes TR-t lejátszotta már😊
Sajnáljuk,de a jogosultság határideje lejárt.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, h naprakésszé tegye a szoftvert v meghosszabbísa a jogosultságot.
wapolok
Pedig sokkal nehezebb ugrásokat megoldottam és már mérges vagyok😞
Mi a csudának nem kapja el, talán bug lenne? <#idiota>#idiota>
Ugrásom Peruban
És így ugrik ami nemjó szerintem
Hat igen nagyon sokunkat rabul ejtette Lara kisasszony
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A Final Conflict pályán az elején azt a kövér lábatlan dögöt nem bírom kinyírni.
ugrálok mint a gép lövöm belassítással, de még le se esett az elsõ megkapaszkodásig.
Nem jövök rá miért.
A hatredhez ezutáni chekcpointos mentés vkinek van?
zita
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
vannak neten ezek a mentesek,nekem mindre az irja a hatredes,h serult,es nem tudja betolteni. van erre megoldas?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
wapolok
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
amugy megnyomod a gombot az ajtón én is ezzel szenvedtem (és enhogy azzal gyerek hogy a könyvtárban nincs gomb az ajtó mellett mert tessék megnézni a relic szobában ott van ám...)
Köszi a segitséget egyépként,de most erre is válaszolnod kéne!elöre is köszönöm.
PSN ID.: Beegabor
A medve barlangos résznél akatam el.Megölöm a medvét,aztán felungrándozom és van ott két oszlop és hiába mászok fel nem tudok semere át ugrani.
Akkár mere ugrok semmere nem jutok,már az ott találhato töltény tárat megtaláltam fel is vettem,de most nem tudom mi a teendõ.Valki kérem irja le hogy most merre tovább és hogyan:?!Elöre is köszönöm a segitséget😊!!!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Egyiptom - Temple of Khamoon
nem találok egy artifact-et 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
képzeljétek most kiírta nekem az R55-ös verzió, hogy a jogosultságom 5 nap múlva lejár!
akkor ez idõkorlátos?
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5