Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Egy kis segítségre lenne szükségem.

Amikor harcolok az állatok ellen( lövöm öket mint atom) néha rage-elnek eggyet és kivédhetetlenül nekem rontanak akármit csinálok. Ez bug vagy van valami megoldás hogy kivédjem ezeket a kamikaze rohamokat 😄.

Általában megjelenik négy nyil jobb oldalt de akármit nyomok mindig telibe nyomnak a dögök.

Pls help

bogyoka
Pedig lassan már ott tartok mert nem hiszem el, azóta egyfolytában csinálom és megrögzött TR játékos vagyok. Voltak ennél nehezebbek is amit megcsináltam. Nagyon mérges vagyok😞

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
a háznál ott áll, ahol most áll, asszem jobbra fordulva kell lenni egy farúdnak, arra felmásztál? Én a ládát toltam oda, felugrottam a rúdra, és onnan ugrás a csáklyával szembe átlendülni, és ott van majd a két rúd amin átlendülgetsz.

Nem tudom hogy jól tudtam-e elmagyarázni.

Az az érdekes, hogy van ott egy kis kapaszkodóra de azt nem birom elkapni a csáklyával. Sem a végigjátszós videón sem a leírásban találtam megoldást.

R55 verzió szerintem jobb de ezt mindeki maga dönti el. De lenne egy kérdésem, ide nem tudtam eljutni és a pálya végén kiirta hogy nem találtam meg egy tárgyat, gondolom itt van, hogy lehet ide feljutni?

DarkSector
Én beleszartam, és uninstall-t nyomtam....
De gondolom nem erre a megoldásra számítottál...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bogyoka
Igen hatredem van. De és akkor mit lehet csinálni? Egyszerûen nem megy, nem kapja el sehogysem, itt nem lehet rosszul csinálni, ugrottam ilyen messzire már és elkapta de itt nem.

Kéne egy mentés valakitõl megpróbálok szerezni, más megoldás nincs szerintem.

DarkSector
A hatred tiszta bug....

Ugyanezvan havernál is...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bogyoka
Köszi megpróbálom 😊)

Oké Major legalább van már kis lelkesítés mert nem akarom elhinni, hogy ilyen béna legyek aki az összes TR-t lejátszotta már😊

Nekem is ez volt a gondom, egyszerûen nem akart átugorni. De a s+space hosszan nyomva bejött. Köszi AtiRAdish 😉!

AtiRadish
Legyen Laranak hattal a kamera es ne hajoljon ki oldalra a perem szelen, mert akkor oldalra ugrik! Szal csak kapaszkodjon es hatso kameraallasnal nyomj egy S+spacet (hosszan), hetszentseg h. megugorja ugy.

na nekem az R55 ös verzió van meg és ezt kapom:
Sajnáljuk,de a jogosultság határideje lejárt.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, h naprakésszé tegye a szoftvert v meghosszabbísa a jogosultságot.
a sarokból ugrálj

wapolok

bogyoka
Már dühös vagyok, lejátszottam minden részét a TR-nek de itt valamiért nem sikerül két napja pedig egyszerû dolog. Nem értem, már elmentem jobbra is jobban, hogy egyvonalban legyek a rámpával és nem kapja el a rámpát, mindig beleesek a vízbe.

Pedig sokkal nehezebb ugrásokat megoldottam és már mérges vagyok😞

Mi a csudának nem kapja el, talán bug lenne? <#idiota>

Ugrásom Peruban

És így ugrik ami nemjó szerintem

AtiRadish
No lam meg nok is jaccanak ezzel a gammaval 😮
Hat igen nagyon sokunkat rabul ejtette Lara kisasszony

rage
http://ragehu.atw.hu/torso.TRASave

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hali!

A Final Conflict pályán az elején azt a kövér lábatlan dögöt nem bírom kinyírni.
ugrálok mint a gép lövöm belassítással, de még le se esett az elsõ megkapaszkodásig.
Nem jövök rá miért.
A hatredhez ezutáni chekcpointos mentés vkinek van?

zita
Klemice
kösz szépen

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

a beállítások között van egy olyan menü hogy cheats, vagy mi, na ott lehet aktiválni õket
Beírtam, hogy "Lara", és 4 találatot hozott. Ennél szerintem többször írtuk le...

egyebkent az nem tudjatok,h miert nem megy a kereses a temaban alul? barmit irok,semmit nem talal. 😞
hali
vannak neten ezek a mentesek,nekem mindre az irja a hatredes,h serult,es nem tudja betolteni. van erre megoldas?
Klemice
ha unlockolva vannak a cheatek akkor hogy aktiválom õket?:S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
Köcce.

Koszi! Holnap kiprobalom.

[url=http://magyaritasok.hu/?func=dlinfo&mit=952[/url]menü magyaritás

wapolok

DarkSector
Ez be kell hogy jöjjön #2220...

Sziasztok!Gondom van a jatek elinditasaval.Az exe inditasa utan lefagy a jatek.Probaltam a hatred es az r55 verziot is.Dx9 es videokartya(7600gt) drivert frissitettem jelenleg a hivatalos 94.24-es force van fenn.Ha valakinek volt hasonlo gondja legyszi segitsen.Koszonom!

Broafka
ezt már én is akartam kérdezni...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Seth
load/save képernyõn

PSN ID.: Beegabor

bogyoka
köszke, már észrevettem, csak bajlódom még, vagyis ügyeskedem😄D

Broafka
hol látom hogy hány %-nál tartok a játékban?

Klemice
CROFT manor nem grof 😄

amugy megnyomod a gombot az ajtón én is ezzel szenvedtem (és enhogy azzal gyerek hogy a könyvtárban nincs gomb az ajtó mellett mert tessék megnézni a relic szobában ott van ám...)

Már nem kell a segitség😊Sikerült végig tolnom😊Nagyon jo volt😊A tejes játékot is beszerzem az tuti😊
De, hogy kell az oszlop tetejére ugrani?mien bilentyüzet kombinácioval?
Köszi a segitséget egyépként,de most erre is válaszolnod kéne!elöre is köszönöm.
Seth
az elsõ oszlopról a mögötted lévõ falra ugrassz, a falról pedig vissza az oszlop tetejére, onnan a másikra stb...

PSN ID.: Beegabor

Én most az anniversary demojával játszok.Szép a grafikája és jó a játék élmény is.Lara meg továbra is jol néz ki.De most elakatam.
A medve barlangos résznél akatam el.Megölöm a medvét,aztán felungrándozom és van ott két oszlop és hiába mászok fel nem tudok semere át ugrani.
Akkár mere ugrok semmere nem jutok,már az ott találhato töltény tárat megtaláltam fel is vettem,de most nem tudom mi a teendõ.Valki kérem irja le hogy most merre tovább és hogyan:?!Elöre is köszönöm a segitséget😊!!!
Broafka
köszi

bogyoka
Nemtok kimenni a Grof Manorban a könyvtárszobából, mindenem megvan de miért nem nyilik ki az ajtó?😞

AtiRadish
Itt csekkold, angol de nem olyan nehez szovegezes sztem.

Sziasztok! Most fogok hozzá ehhez a részhez, furcsa az irányítás. Tényleg kihagyták ebbõl a részbõl a kicsi hátraugrást és jobbra-balra lépegetést? Vagy csak én nem találom? Az elsõ részekben megvolt.
nem kell mást tenned csak asszem a croft manor végigvinnedott kapsz asszem :S egy uj rucit az se rossz de ugy alapbol ami rajta van az is kiráy😄
Muki100
szedj le egy 100%os mentést abban minden benne van.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Mássz egy kicsit feljebb akkor elkapja. Én is ezzel szívtam. De mint kiderült én voltam a béna. Néha viszont a gém csinál olyat hogy egyszerûen kilép és kész. Valaki tapasztalt ilyet. Semmi hibaüzi csak exit.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Broafka
kéne egy kis segítség 😞

Egyiptom - Temple of Khamoon

nem találok egy artifact-et 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megtaláltam a mcsakás szobor felettit, és azt ahol egy ilyen szkarabeusz van és le kel engedni egy nagy homok tömeget! hol van a harmadik? 😞

Nem tud valaki olyan kódot ami a ruhákat elõhozza, amik még vannak benne? Csalni nem akarok de ezta ruhát nem nagyon csipam ami alapban van rajta :S

Yrda
sziasztok
képzeljétek most kiírta nekem az R55-ös verzió, hogy a jogosultságom 5 nap múlva lejár!
akkor ez idõkorlátos?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Broafka
miért nem a képet mutatod?

valahányszor elakadsz, ne várd hogy most mi megcsináljuk helyetted! :-/

szerintem az az élvezetes ha te jössz rá, vagy te csinálod meg...