Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítsen lsz valaki, hogy mi a teendõ olynkor ha mountolás után kiválasztom a nyelvet (angol) és indítanám a game-et a "play the dvd" linkkel de azt az üzenett kapom, hogy "Cannot determine which softver DVD player your system has installed. Please run the program from the Start menu."
A szöveget értem (:))csak azt nem, hogy ezt miért írja itt ki és hogy hogyan kell megoldani.
Elõre is köszi!
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
szóval tessék peruban a sírt is végigjátszani
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
(nagyon halovanyan ugy emlekszem h. 11, 7, es 2 re kell beallitani).
Mert 3 szor kell forgatni abbol 2 a kert nyitvatartasi ideje, a 3. meg egy kozotte levo szam.
Nekifutasbol, ha evekig tartod a spacet (nyomod hosszan jo sokaig) akkor sincs meg? Tuti ugy kell
Lenne is egy kérdésem. A végigjátszás azt írja hogy itt ezenm a helyen (egyiptom, pontosabban : Egypt: Obelisk of Khamoon)csak egyszerüemn át kell ugrani, de nem ugrik akkorát sehogy se. Tipp?
Csakhogy mivel elég kevés idõt hagytak rá, nagyon gyorsan fel kell jutni az oldalra tûznyelveket kilövõ oszlop tetejére, onnan átugorni másikhoz (ami a "lead bar"-hoz vezetne), elfordulni szigorúan balra, majd követni a körvonalat, amíg fel nem veheted az ereklyét, miközben persze a tûz meg cirkulál. Nekem számtalan próbálkozás után jött össze, hátha ügyesebb leszel, mint én :)
Igen én is ebbe a mappába rakom a mentéseket!Lehet,hogy a hatredesnél ez nem jó!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nincs valami kép, hogy merre keressem? Már mászkálok össze-vissza:D
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
C--DOCUMENTS AND SETTINGS--Tekönyvtárad--Dokumentumok--Eidos--Tomb Raider - Anniversary --Default Profile
Mert én megtudtam,hogy ide kell, és azóta jó már.
Valaki segítsen!Letöltöttem egy mentés a játékhoz,de nem tudom,hogy hova kell bemásolnom!Pontosabban ahogy én csináltam,valamiért nem mûködik!Vagyis miután betöltöttem a játékot akkor simán müködik a mentés is,de amikor kilépek és újra betöltöm a mentést,akkor azt írja ki,hogy a mentés sérült hozzak létre egy újat!Mi a probléma?Remélem hogy értitek a gondom,egy kicsit furcsa lett a kérdésem!
Köszi!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
http://www.newtorrents.info/torrent/21610/Tomb.Raider.Anniversary-HATRED.html
Ez nem jár le, hamar le is jött de...
Viszont ehhez meg az eddigi mentéseim nem jók, valaki tenne fel hatredes mentéseket ? (amiket máshonnan töltöttem azok se jók hozzá)
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ez lehet eredeti a boltból, vagy a Hatred-féle a netrõl.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vinsanity is back!!
Sok szerencsét.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
re1212, pedig nem is vészesek a kentaurok... de elõttem már páran leírták. Ha meg normal módban nyomod a játékot, mint ahogy másodszorra már én is, akkor egy tanácsom van, ugorj el a kõvé dermesztés elõl, mert különben egy rugás, és véged.
Valaki légyszíves küldjön nekem egy mentést a kentaurok utáni pályáról.
Probáltam bemásolni a http://tombatirexi.extra.hu talált mentést de nem mûködik.
Elõre is köszönöm mindenkinek a segítõ szándékát.
E-mail: [email protected]
Nekem is R55ös verzióm van, és nekem sem megy! Küldenétek nekem egy mentés a 9. Egypt: Temple of Khamoon pályájára! Ott jártam, ahol mozgó padló volt, és már meghúztam a kart is, amitõl egy doboz esett le!
Elõre is köszönöm a segítséget!
szóval ezutánra kellene egy mentés, hátha mûködik!!
Elõre is köszi.
A titka mint sok más helyen, a jól idõzített vetõdés és kész.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
de egyébként te is könnyen megcsinálhatod 5 perc alatt, csak kapcsold be az all weapons cheatet :)
nyílván ha normálisan csináltam volna meg, nekem is több idõ kellett volna hozzá! :D