2757
-
tmisi #2477 Kösz. -
#2476 Fel es le billentyu +E betu -
tmisi #2475 Hi! Ha egy kampót elkapok a csáklyámmal és lógok, hogyan lehet a kötelén fel v. le mászni? Iránybillentyűkre nem reagál.
Lehet, mert Great Pyramid Jump videóban a YouTubon is úgy csinálta meg az illető, ahhoz kellene.
ez az a videó -
#2474 Normalis Save /load os trainerrol tud valaki? egyetlen egy helyen akarom hasznalni mert szarul adott checkpointot. A banner alatt levo honlapon nem jok azok a trainerek, aki tud normalis save gamer shitrol lecci szoljon -
#2473 Csak egy glitch es kihasznalja, time trialnal jo hasznalni.
Csak nekem az istennek se ugrik ugy oldalra, probaltam spaceszel meg shifttel is de nem naygon megy egyikkel se. Ha vkinek sikerulne tenyleg mondja mar el h. pontosan h. kene.
-
#2472 Csal
-
#2471 gyakorlás kérdése, mármint uda a végén felugrani, sajna nincs feltelepítve a játék, pedig megpróbálnám :) -
#2470 Watch!!!!
Szakadjon meg nem tudom utana csinalni=(, akinek sikerult szoljon. -
#2469 Kösz, de azóta már végigvittem. Asszem másnap:).Egyszer csak sikerült...
De azon a pályán jó néhányszor fenyegettem Larát hogy nem fogom meg... -
nighticon #2468 Az tényleg egy szívatás a játék részéről... akármikor nem ugorhatsz el, mert különben vagy az oszlop elé dob, vagy mögé, vagy korrigálni kell, és akkor kezdhető az egész előről...
Az ugrás pillanata az, amikor a prés elindul összefelé.
Egyébként ha leengedted a hidakat, miért nem ugrasz bele egyszerűen a vízbe? -
#2467 Igen, ez volt a gond.
Köszönöm! -
#2466 egyiptomban vagyok, ott járok, ahol valami obeliszknél hórusz meg az ilyenek cuccait kell összegyüjteni. amikor az utolsó hidat is leeresztem, és mennék vissza, van egy olyan hely, ahol egy prés a rúd fölött van, amire rá kell ugrani. odafele se volt egyszerű, de visszafele egyszerűen nem ugrik rá! átugrik fölötte!ha meg igen, bénázik(korrigálni kell), és a prés összenyom! segítsetek! hogy a fenébe csináljam? -
#2465 Nem lehet, hogy a beállításoknál bekapcsoltad a manuális kapaszkodást?
Mert akkor csak a ctrl vagy az alt gomb nyomásakor fogja meg a peremeket. -
#2464 Hi!
Van egy elég nagy gondom.
Eljutottam Egyiptomig és már az első néhány másodpercben észrevettem, hogy valami nincs rendjén.
Laranak a kapaszkodással akadtak hirtelen súlyos problémái, ugyanis semmit nem akar megfogni... :DD
Sem kiálló peremet, sem egy rudat.
Sokáig próbálkoztam valahogy előbbrejutni, de nem ment.
Először azt hittem, hogy ez csak egy "kis" bug, de sajnálatomra rákellet jönnöm, hogy bármely pályát töltöm is vissza, a gond ugyanaz: Lara nem kapaszkodik meg semmiben.
Kipróbáltam két fajta mentést és egy másik EXE fájlt, de egyik sem orvosolta a dolgot. :(
Valakivel történt már ilyen?
Van erre megoldás? -
Bubu7 #2463 Egy USA kiadású Tomb Raider Anniversary-t lehet nyerni PC-re. Itt: TombRaiderS.hu -
#2462 nem cinkes megszerezni a calibert -
mzprox #2461 Csak meg kellett volna nézni az előző képet, ott látszik a pisztoly :).
Azokon a dugattyúkon vagy miken pedig ügyesen át kell tudni ugrálni. (elég felugrani az elsőre meg a másodikra és onnan a túloldalra, csak az időzítésen múlik. -
jamnika #2460 Sziaszok!Két kérdésem lenne,az egyik az hogy a fekete pisztolyomat hol tudom visszaszerezni,mert a többit visszavettem itt a piramis szerű valami előtt volt a nagy darab késes ember meg a gizda,akinél a machine gun volt a shotgunt meg már korábban visszaszereztem de a feketét az 50 calibereset nem találom!A másik kérdésem lenne,hogy miután felmendtem a piramis tetejébe ahol annyit szívtunk utána van egy olyan rész ahol van egy valami aki pont azt csinálja mint én őt beleugrasztottam a lávába,de továbbmenve van egy szakadék két oldalán ki-be mozgó kőoszlopok a bal oldal az ok de a jobb oldalán nem bírok átmenni,a vizszintesen mozgó kőtömbökön kell átugorni vagy valami más út vezet a karig amit meg kell húzni?Köszi!
-
#2459 Látta valaki a Karate kölyköt? Az érteni fogja ezt a poént.
-
#2458 Eredetibe is biztos nagy kibaszas ja -
KOVU #2457 hogyan kell be álitani a magyarositást hogy magyarul irjon mert én nem jövök rá -.-"
de lehet hogy én vagyok nagyon béna.
pls help elöre is thx -
Skyll #2456 Szóval azt mondjátok, hogy... a HATRED -es verzió, az egyetlen működő verzió??? :(((
MErthogy nekem megvan a sima, lejárt, de állítólag aktiválni lehet, mittomén... télleg kibaszás ez a játék :D -
#2455 Thx
Hát nem tudom nekem úgy jobban tetszett. Szebbek voltak a falak, meg e környezet. -
Hoz_Hun #2454 Nézd meg Xbox 360-on a Legendset Nextgen-ben. Sokkal jobb mint PCs nextgen. Látszik, hogy arra optimalizálták. Ott ráadásul még vizesedik, meg koszosodik is nextgenben. A jég is csillog, fantasztikussan szép. A színek meg a fények... lesápadtam mikor 360-on megláttam. -
#2453 Amugy sztem nem volt annyival jobb a nextgen. Pl. a jeg se csillogott ugy a 7es palyan, meg Lara bore is tiszta narancsboros lett, sztem szarabb volt, szal en nem nyomtam be azt az optiont. -
#2452 Itt nincs -
#2451 A legend-ben volt olyan beállítási lehetőség a képnél, hogy next-gen, amivel szebben nézett ki. Ebben nincs, vagy csak nálam? -
#2450 ugyan ezt tettem fel sztem -
#2449 Aki elakadt!!! -
mzprox #2448 nyomni kell az E-t (vagyis az interakció gombot+fel/le irány) -
#2447 Ahha... mivel mászol felfelé a kötélen... erre még nem jöttem rá. Pedig már a játék végén járok. -
#2446 Itt van még egy BUG a sok közül (lara a betomba kapálózik)
-
jamnika #2445 Sziasztok! Hajrá mindenkinek!Kérdezném,hogy az 50 Caliberes pisztolyomat,hol tudom visszaszerezni? A többi megvan már! -
mzprox #2444 itt van egy videó arról a módszerről, amit leírtam: (az utsó extra lengés fölösleges):
jump
ami még segíthet az a megfelelően kalibrált irányítás. ugrás + irány + grapple gonbok használata együtt + a kamera -
#2443 ha érdekel valakit feltettem. adok egy linket amit csak innen a fórumról lehet elérni.
Great pyramid Jumper -
#2442 SIKERÜLTTTT!!!!!!! Ha érdekel valakit mentettem, úgyhogy vhová felteszem a save-t hogy hozzá lehessen férni!!!!! -
#2441 Senki? -
#2440 Jó, srácok. Majd szóljon vki ha van itt egy mentése, mert nem bírok vele. -
#2439 Tényleg senkinek sincs pont ezután egy mentése? -
#2438 Amúgy fingom sincs, hogy neked hogy sikerült így, mivel igaz hogy sikerül odáig ugrani, de nem himbálózik annyira hogy felugorjon oda a kis peremre.