Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogyan kell be álitani a magyarositást hogy magyarul irjon mert én nem jövök rá -.-"
de lehet hogy én vagyok nagyon béna.
pls help elöre is thx
Szóval azt mondjátok, hogy... a HATRED -es verzió, az egyetlen mûködõ verzió??? 😞((
MErthogy nekem megvan a sima, lejárt, de állítólag aktiválni lehet, mittomén... télleg kibaszás ez a játék 😄
Evin
Thx
Hát nem tudom nekem úgy jobban tetszett. Szebbek voltak a falak, meg e környezet.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nézd meg Xbox 360-on a Legendset Nextgen-ben. Sokkal jobb mint PCs nextgen. Látszik, hogy arra optimalizálták. Ott ráadásul még vizesedik, meg koszosodik is nextgenben. A jég is csillog, fantasztikussan szép. A színek meg a fények... lesápadtam mikor 360-on megláttam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

AtiRadish
Amugy sztem nem volt annyival jobb a nextgen. Pl. a jeg se csillogott ugy a 7es palyan, meg Lara bore is tiszta narancsboros lett, sztem szarabb volt, szal en nem nyomtam be azt az optiont.

AtiRadish
Itt nincs

Evin
A legend-ben volt olyan beállítási lehetõség a képnél, hogy next-gen, amivel szebben nézett ki. Ebben nincs, vagy csak nálam?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

doncarlos
ugyan ezt tettem fel sztem

marsu
nyomni kell az E-t (vagyis az interakció gombot+fel/le irány)
doncarlos
Ahha... mivel mászol felfelé a kötélen... erre még nem jöttem rá. Pedig már a játék végén járok.

doncarlos
Itt van még egy BUG a sok közül (lara a betomba kapálózik)

Sziasztok! Hajrá mindenkinek!Kérdezném,hogy az 50 Caliberes pisztolyomat,hol tudom visszaszerezni? A többi megvan már!
itt van egy videó arról a módszerrõl, amit leírtam: (az utsó extra lengés fölösleges):
jump
ami még segíthet az a megfelelõen kalibrált irányítás. ugrás + irány + grapple gonbok használata együtt + a kamera
doncarlos
ha érdekel valakit feltettem. adok egy linket amit csak innen a fórumról lehet elérni.

Great pyramid Jumper

doncarlos
SIKERÜLTTTT!!!!!!! Ha érdekel valakit mentettem, úgyhogy vhová felteszem a save-t hogy hozzá lehessen férni!!!!!

doncarlos
Senki?

doncarlos
Jó, srácok. Majd szóljon vki ha van itt egy mentése, mert nem bírok vele.

doncarlos
Tényleg senkinek sincs pont ezután egy mentése?

doncarlos
Amúgy fingom sincs, hogy neked hogy sikerült így, mivel igaz hogy sikerül odáig ugrani, de nem himbálózik annyira hogy felugorjon oda a kis peremre.

doncarlos
Az se érdekelne, csak TÚL LEGYEK MÁR EZEN mert szétrobbanok.

Annál a résznél csak egy bosszantóbb dolog létezik: amikor két napja szenvedsz vele, aztán átjön a haver. és secperc alatt átjut rajta...

doncarlos
Köszi a segítséget. Neked 3 óra, nekem 2. napja se. Tehát egy mentésnek jobban örülnék, mert már nem akarom látni ezt a részt... remélem érted miért.

kis help: elõször nekem is három órába tellett, de most már kb minden második próbálkozásra összejöna normál útvonalon is- de van egy short-cut. le kell lõni a két izét (folyamatos jobbra balra futkosás segít), resetelni kell a timert majd közvetlenül az átellenes sarok felé ugrani és kilõni a grapplet (azaz ki lehet hagyni a rudon ugrálós részt). Ha megkapaszkodott feljebb kell mászni gyorsan a kötélen és egy kis lengés után elugrani a fal felé. ekkor a sarokban lévõ kis peremre érkezik (ezt a peremet nem könnyû észrevenni) amirõl pont arrafelé kezd el lecsúszni amerre a második grapple pont van. gyorsan ugrani kell, kilõni megint a kötelet és a végén ugrani.
A rudas résznél annyia trükk hogy azonnal ugrani kell amint lehet.
doncarlos
Prtóbálgatgatom, de szívesen fogadnék egy mentést, mert már csak az éltet hogy ezen túl legyek...

doncarlos
" a 2 mocskos repülõ izé rohadt idegesítõ"-rõl meg annyit, hogy bekapcsoltam a trainert, meg 1 hit kill-t. megéri hogy ne bosszantson anynyira.

doncarlos
2. napja szenvedek vele, de még addig se jutottam el, hogy megfordulna a rúd tetején, mint a videóban

doncarlos
Sajna még nekem se sikerült.. .de én is elfogadnék egy chekpoint mentést utánna...

rotator
Ez a rész tényleg kemény, de nem az ugrálgatás miatt, hanem a 2 mocskos repülõ izé rohadt idegesítõ. 😊 Egy negyedórás baráti anyázgatás testvérek között is.

marsu
Én is itt akadtam el, és kb, két hete nem is játszottam. Ha esetleg sikerülne, küld el az elmentést. köszi!
marsu
HATRED elmentéseket hol találok???
Megvan,végre megláttam azt a szutyok repedést az oszlopon ahová le kellet ereszkednem és úgy átugornom!<#nevetes1>
Szasztok!Egyiptom-sanctuary of the scion:Itt vagyok egy oszlopos terembe ahol kék meg piros oszlopok vannak,szemben rács kétoldalt kapcsoló meg egy artifacts balra fent a mélyedésbe,oszlopról oszlopra kellene ugrálnom gondolom,eljutni a kapcsolóig és az artifacts-ig.Itt van jobbra mindjárt az elsõ piros oszlop felmászok amíg tudok de az Istenért nem akarja elkapni a mögötte lévõ szintén piros oszlopot,nem arra ugrik amerre én szeretném.Hátrafele nem jó,elmegyek a legszélére a peremnek megint nem jó,egyszer a bal oldalára a másik esetben a jobb oldalára ugrik az oszlopnak,a kettõ közé nem bírok ugorni.Hogyan kell? Köszi!
doncarlos
Áááh, na higgadtan majd folytatom, már ha eddig eljutottam csak nem hagyom abba... Köszi a tippet, majd otthon kipróbálom.

amikor a rúd tetejére érsz, nyomni kell a mozgással ellentétes gombot, úgy fordul át... az ott tényleg egy mókás rész :-)

doncarlos
Nnna... csak nem hagyott, és megnéztem a végigjátszás videót... olyat hogy csinál hogy a rúd tetején megfordul és irányt vált?

doncarlos
köszi, de nincs türelmem... pedig mejdnem végtelen, de ez leszívta.

doncarlos
NA, JÓ... KÉT ÓRA KEMÉNY KÛZDELEM UTÁN FELADOM. cSAK EZEN A RÉSZEN két óra! nEM ÉRTEM MIÉRT KELLETT EZ A RÉSZ BELE. eLBASZTA AZ EGÉSZET. uninstall!

Az a legnehezebb rész sztem az egész játékban ugrálást tekintve, nekem is 2 nap volt mire áttoltam, de meglehet csinálni, csak rákell érezni hogy mikor mit nyomj.
Üdv,

doncarlos
amikor ráugrok a 3. rúdra EGYENESEN!!! mindíg forgolódik és ezért nincs idõm. Ha egyenesen ugrok rá miért fordul el a kibaszott kamera?

doncarlos
Hali... már a szívgörcs környékez olyan ideges vagyok erre a szarra.... mit kell itt csinálni? A leírás szerint egyszerüen átugrálok azokon a rudakon. Igenám, de a visszaszámláló pereg és qrvára nincs idõ rá. Tipp?

Sziasztok!Megvan a pofonegyszerû megoldás,csak le kellet volna gugolnom!
Sziasztok!Egyiptom-sanctuary of the scion.Két ajtó van itt szfinx szobor mellet egyik az oszlopos terembe visz ahol a kereszt alaku kulcsot találtam a másiknak a folyosóján visszintesen összezáródó kövek vannak kettõ agymás után,az elsõ az ok,de a második ahol,legalább hármat kellene ugornom,az utolsónál mindig összegyûr a kõtömb és ez az én problémám,hogy nem érek át akárhogy is sietek.Mit kell csinálnom,hogy átérjek,köszi!
Klemice
utolsó pálya de nincs feeling 😄
mondjuk szívbaj jött rám amikor mentem a folyosón és megjelent egy kentaur 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sziasztok!Közben megtaláltam a Mini SMGs-t!
Broafka
utolsó? asszem utolsó egyiptomi pályánál találod meg, ahol van egy nagy szfinx, és a fején találod a fegyvert...

de sok a hasonlóság köztünk, ezt én sem találtam meg, ezt én is megkérdeztem! 😄

bár a játékot úgy vittem végig hogy meg se szereztem ezt a fegyvert! 😊
a legjobb a fekete stukker

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Köszi a segítséget!Megint csak kérdeznék,itt vagyok az egyiptomos rész második pályályán és most vettem észre,hogy vettem fel valahol mini smg lõszert,de nem tudom hol,de fegyverem meg nincs hozzá.Hol találom meg? Köszi!
Broafka
a harmadik ott van a legelején, ahol középen van egy oszlop és négy foglalat van, aztán fel kell mászni egy ilyen oszlopon, és ott végig kell menni, majd elõbb-utóbb eléred az egyik szfinx-nek a fejét, ott a fejénél van egy iylen nagy téglalap alakú barlang valami, oda menj be, majd fordulj jobbra, és ott lesz egy lyuk, és ott mász fel!

ezt én is nehezen találtam meg, pedig marha kézen fekvõ! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok!Egypt-Temple of Khamoon pályán nem találtam egy artifactsot,ha valaki tudna segíteni megköszönném!A kettõ helye ami megvan:egyik a nagy macska szobor felett volt a másik meg egy nagy ajtón amin bogár szobor van attól balra fent egy párkányon találtam! Mégegyszer köszike elõre is!
Klemice
a hatred az egyetlen mûködõ verzió tudtommal
amugy számomra a játék elvesztette a varázsát már rég 😞

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;