2757
  • Rettenthető
    Nekem se, miután megszoktam a relatív irányítást, nem úgy mint a Kentaurokkal. Most éppen ott szívok.
  • Klemice
    nekem semmi problémám nem volt a kardokkal
  • rotator
    Hát lesz még egy-két érdekesség, főleg ha minden cuccot össze akarsz szedni. :) A legdurvább rész még hátravan, arról sokat olvashatsz itt korábban, legtöbb embernél ott szakad el a cérna.
  • Rettenthető
    Szóval, azért aki a Damoklész termét ebben a formájában beletette eme csodálatos játékba, az azért a kedves jó édesanyját egy kétélű karddal igazán a magáévá tehetné, csak úgy miheztartás végett.
    Mielőtt elvinne az agyvérzés, az érdekelne, hogy ehhez a teremhez hasonlatos finomságok kavalkádja fog e majd még következni - és ez amolyan bevezető, avagy ez a legiritálóbb? (Ehhez képest a T-rex röhely volt, inkább lenne két T-rex bezárva ebbe a terembe, mint ez a sasszézás a kiugráló, redvás kardok között).
  • Kaslerka #2513
    Az oroszok is nekiálltak tomb raiderezni? - http://www.hotcd.ru/cgi-bin/index.pl?5==32545
  • cumfu
    nekem olyan verzió van meg ami (haver szerint 2-3 hónapig "bírja", utána nem tom elindítani) van rá valami orvosság? pl: crack? köszi előre is
  • AtiRadish
    ÁÁÁ sokat vesztesz vele h. nem probalod ki a gammat.
  • tysaboy
    2napja szarakodtam vele... Nemtudtam megcsinálni, már letöröltem a gépről idegességemben :D:D:D Szal mostmár mind1! Azért thx a segítséget!!!
  • AtiRadish
    Mert nyilvan Fake.
    Masold be pontosan a fajl nevet ami neked meg van
  • tysaboy
    jaja csak angolba természetesen:D ZTomb Raider: Anniversary GAMEről van szó-... én hallottam oyat is hogy ez csak 1 videó:S:S De akkor nemértem hogy közel mért 4 giga??? :O
  • Vlala #2507
    Ilyet ír ki?
  • tysaboy
    sziasztok én nemtom feltelepíteni a játkot. Ezt írja ki:
    Nem tudja eldönteni, hogy a rendszered melyik szoftverDVD-lejátszót szerelte be. Futtasd a programot a kezdési menüből.

HELP
  • czes
    Sziasztok! Hatredes TRA-hoz honnan lehetne mentéseket letölteni? Olyan 55-60% közti mentés kéne. Elvesztek a korábbi verzióról való átálláskor. Valamiért a tombraider.hu-ról leszedett 100%-os mentéssel se megy. Megköszönném a segítséget.
  • lafi19
    Nagyon köszönöm szépen sikerült örök hála.
  • lafi19
    Hol találom a windows feladatkezelőt?
  • AtiRadish
    Hozd be a windows feladatkezelot, es a direct x futtatast allitsd le, es hipp hopp fel is teszi. De amugy tovabb megy az a csik csak kb 8-10 perc utan :P
  • lafi19
    tudna nekem valkai segiteni ugyanis fel akartam venni a gamét (HATRED-es verzio) és a végénél egy kicsivel megáll és nem megy tovább ez miért van?
  • AtiRadish
    Videovegigjatszast nezd vegig h. kell, vagy ha tenyleg nem kapaszkodik akkor lehet h. kikapcsolodott a manual grab az optionsben, csekkold azt is.
  • Babapofi
    Sziasztok! Én még csak nemrég kezdtem el a játékot és elakadtam! :( A görög pályán tartok és van egy olyan rész, amikor kardok zuhannak le a plafonról. Ezzel semmi gondom, de itt egy fél oszlopról át kell ugrani a szembe lévő falra, ahol van egy kis kiálló rész... oda valahogy sehogy sem tudok felugrani pedig más helyzetbe ezt a részt már régen elérte volna... ez valami bug?
  • Hoz_Hun
    Pörgess ki mindent. Összes revard, meg minden Time Trial aztán kapod a jutalmakat a játéktól.
  • Hoz_Hun
    Tényleg a legnehezebb része. Én is sokat szívtam vele. Aztán meg Time Trialban meglett elsőre. Majdnem pezsgőt bontottam :).
  • Öcsyí
    Sziasztok!Szerintem nagyon jóó az Anni!Én már vagy ugy 9szer kivégeztem!Van is egy oldalam www.lara-raider.gportal.hu!!Hogy is hívják Natla két tesóját??Az egyik az Qvalapec és a másik??Jah és hogy lehetnek ilyen furi ruhák az Anniba??
    [URL=http://lara-raider.gportal.hu]
  • Vlala #2495
    Ez a játék vitathatatlanul leghajtépőbb része. Ha az egyik rúdon egyszer is körbefordultál, már nem marad időd végigjutni.
  • Broafka
    itt tényleg csak a kamerakezelés miatt nehéz a dolog, amúgy szerintem nem vészes, meg lehet ezt csinálni könnyen, ha már ráérzel az irányításra, azt figyeld meg, mikor fog más kameraállásból nézni, és akkor nem gond a kamerforgás sem...
  • Maxtreme
    köszi most megnyugodtam xD xD
    Mondjuk elvileg már a végefelé járok, szal sok meglepetés nem érhet:)
  • rotator
    Ne idegeskedj! :) Ez a legnehezebb rész a játékban, a többi ehhez képest pite.
  • Maxtreme
    Bázzeg ez a játék full kiidegeli az embert.
    ha nem murdeltem meg itt 40x, akkor 1x sem.
    ...de még most sem sikerült megcsinálni.
    Őszintén grat akinek sierült :/

Egyszerűen olyan irreális időn belül kell teljesíteni, hogy az borzalom.
    Ráadásul a szar kamerakezelés miatt szinte lehetetlen gyorsan cselekedni...
  • Fürtös
    várd meg mig teljesen feljönnek,ha mind feljött kezd el az ugrabugrát.
    Ekkor már csak az az oszlop fog lesüllyedni amire épp ráugrasz,kivéve a tüskések,azok fent maradnak!
    Tipp: Ha meg akarod szerezni az artifactot is ami a bal sarokban van akkor támaszd ki "valamivel" az oszlopot a törött résznél!
  • Adina
    Hello!Nem tudja valaki,hogy honnan lehetne letölteni a játékot crack-kel együtt,angolul!?Köszi
  • Broafka
    hát natla minest hamar ki lehet fektetni gun cheattel! :)
    amúgy nem, inkább a közepéből hiányzott, amiket sokáig kell csinálni! :P
    a végét csináltam meg szinte legelőször

aminél sz*ptam az a kentaurós rész volt, nézek nagy szemekkel amikor lejár az időm amikor még a kentaurokhoz sem értem! :-/
  • AtiRadish
    Gondolom vegefelebol hianyozgattak, mert most en is ott szopok de erosen.
    Egyiptom, meg az uccso lvl, a tobbi nem veszes mert a great pyramidot ugyis gyorsan kell, natla minesnal meg adtad a gun cheat otletet.
  • Broafka
    újrakellett raknom a windowst, alig hiányzott 3-4 sajnos! :(
    azóta fönt sincsen a játék!
  • AtiRadish
    Hat nem tom, nalam nem sullyedt vissza, tudom mert meg havernak is adtam ezt a tippet es o is hamarabb ugros modszerrel nyomta vegig azt a reszt.
    Mindegy. Time trialbol megcsinaltad mindet?
  • Broafka
    nálam pont akkor kezdtek el visszasüllyedni amikor ráugrottam, ha megvártam míg teljesen kijönnek, akkor volt elég időm, amúgy időmérőnél pl elsőre is lazán ment így...
  • AtiRadish
    Deee attol h. raugrasz az elso ill. 2. oszlopra NEM fognak visszasullyedni, szal ezzel lehet nyerni 6-7 masodpercet, es akar lehet is egy ugymond hibazasi lehetoseged mert van "plussz" idod.
  • Broafka
    épp ellenkezőleg amit AtiRadish mond, már elnézést, húzd meg a kart és várd meg míg az összes oszlop teljesen föl nem jön (már ha egyről beszélünk, ilyen kis ezüstös feketés tégla szarságokat kell megszerezni nem? és az oszlopok körül ilyen tüskék vannak)

amikor feljött az összes oszlop akkor kezdj el ugrálni, és vígan átérsz...
  • AtiRadish
    Amint lenyomod a kart egybol ugorj ra az elso oszlopra amikor meg kezd feljonni ( ne vard meg amig teljesen felemelkedik), aztan gyorsan a masikra mielott meg az is feljonne teljesen+ kijonnenek belole a tuskek aztan stb stb.
    Elso 10 probalkozasra en is elrontottam, de ugyis sikerulni fog. Sokkal nehezebb cuccok is lesznek meg a jatekba, sokkal sokkal nehezebbek.
    Great Pyramid > all
  • TomBond
    Görcsöt kapok!!!!
    A görög pályán vagyok ahol meg kell húzni egy kart és különböző méretű oszlopok jönnek fel amin aztán végig kéne ugrálni hogy átmenjek a szemben lévő kijárathoz, de amint az első oszlopra ráugrok rögtön sülyedni kezd az összes. Az Istennek nem tudom megcsinálni. Nincs valami amivel meg lehet állítani az oszlpok csökkenését?
  • AtiRadish
    Az h. azt a szar R55 os verziot szedted le ami mar kb egy fel eve lejart
    (najo junius elsejen).
    Hatredet erdemes szedni, vagy bótba megvenni.
  • robert200611
    Indítanám a játékot de azt írja ki hogy lejárt a jogosultságom.Ilyenkor mi van