Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja eldönteni, hogy a rendszered melyik szoftverDVD-lejátszót szerelte be. Futtasd a programot a kezdési menübõl.
HELP
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mondjuk elvileg már a végefelé járok, szal sok meglepetés nem érhet😊
ha nem murdeltem meg itt 40x, akkor 1x sem.
...de még most sem sikerült megcsinálni.
Õszintén grat akinek sierült :/
Egyszerûen olyan irreális idõn belül kell teljesíteni, hogy az borzalom.
Ráadásul a szar kamerakezelés miatt szinte lehetetlen gyorsan cselekedni...
Ekkor már csak az az oszlop fog lesüllyedni amire épp ráugrasz,kivéve a tüskések,azok fent maradnak!
Tipp: Ha meg akarod szerezni az artifactot is ami a bal sarokban van akkor támaszd ki "valamivel" az oszlopot a törött résznél!
A Béna.
amúgy nem, inkább a közepébõl hiányzott, amiket sokáig kell csinálni! 😛
a végét csináltam meg szinte legelõször
aminél sz*ptam az a kentaurós rész volt, nézek nagy szemekkel amikor lejár az idõm amikor még a kentaurokhoz sem értem! :-/
Egyiptom, meg az uccso lvl, a tobbi nem veszes mert a great pyramidot ugyis gyorsan kell, natla minesnal meg adtad a gun cheat otletet.
azóta fönt sincsen a játék!
Mindegy. Time trialbol megcsinaltad mindet?
amikor feljött az összes oszlop akkor kezdj el ugrálni, és vígan átérsz...
Elso 10 probalkozasra en is elrontottam, de ugyis sikerulni fog. Sokkal nehezebb cuccok is lesznek meg a jatekba, sokkal sokkal nehezebbek.
Great Pyramid > all
A görög pályán vagyok ahol meg kell húzni egy kart és különbözõ méretû oszlopok jönnek fel amin aztán végig kéne ugrálni hogy átmenjek a szemben lévõ kijárathoz, de amint az elsõ oszlopra ráugrok rögtön sülyedni kezd az összes. Az Istennek nem tudom megcsinálni. Nincs valami amivel meg lehet állítani az oszlpok csökkenését?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
(najo junius elsejen).
Hatredet erdemes szedni, vagy bótba megvenni.
Lehet, mert Great Pyramid Jump videóban a YouTubon is úgy csinálta meg az illetõ, ahhoz kellene.
ez az a videó
Csak nekem az istennek se ugrik ugy oldalra, probaltam spaceszel meg shifttel is de nem naygon megy egyikkel se. Ha vkinek sikerulne tenyleg mondja mar el h. pontosan h. kene.
Szakadjon meg nem tudom utana csinalni=(, akinek sikerult szoljon.
De azon a pályán jó néhányszor fenyegettem Larát hogy nem fogom meg...<#vigyor2>#vigyor2>
Az ugrás pillanata az, amikor a prés elindul összefelé.
Egyébként ha leengedted a hidakat, miért nem ugrasz bele egyszerûen a vízbe?
Köszönöm! <#miaz>#miaz>
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Mert akkor csak a ctrl vagy az alt gomb nyomásakor fogja meg a peremeket.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Van egy elég nagy gondom.
Eljutottam Egyiptomig és már az elsõ néhány másodpercben észrevettem, hogy valami nincs rendjén.
Laranak a kapaszkodással akadtak hirtelen súlyos problémái, ugyanis semmit nem akar megfogni... 😄D
Sem kiálló peremet, sem egy rudat.
Sokáig próbálkoztam valahogy elõbbrejutni, de nem ment.
Elõször azt hittem, hogy ez csak egy "kis" bug, de sajnálatomra rákellet jönnöm, hogy bármely pályát töltöm is vissza, a gond ugyanaz: Lara nem kapaszkodik meg semmiben.
Kipróbáltam két fajta mentést és egy másik EXE fájlt, de egyik sem orvosolta a dolgot. 😞
Valakivel történt már ilyen?
Van erre megoldás?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azokon a dugattyúkon vagy miken pedig ügyesen át kell tudni ugrálni. (elég felugrani az elsõre meg a másodikra és onnan a túloldalra, csak az idõzítésen múlik.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.