Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Azt hittem baromi nagy vas kell alá, erre hihetetlenül gyors és nagyon szép. A töltési idõ irigylésre méltó a többi játék számára. Példát vehetnének errõl a játékról a többi fejlesztõk. Oké tudom, nincs a játékban életszerü AI, mindenre kiható fizika és sérülékeny objektumok, de akkor is le a kalappal! A textúrák gyönyörûek, a hangok, effektek nameg a hangulat szvsz nagyon jóra sikeredett, nem beszélve Laráról, akit alaposan feltuningoltak, mióta utoljára láttam. Még csak a játék elején tartok, de eddig nagyon bejön.
Az egyetlen igazi negatívum számomra a pocsék kamerakezelés. A legrosszabb az egészben, hogy épp hogy csak pocsék! Pl. nem értem, hogy ha az oldalazás gombot nyomom, akkor mi a jó büdös francnak megy Lara körbe (amitõl a kamera is csak forog, teljesen irányíthatatlanná téve a játékot) és miért nem halad egyszerûen merõlegesen? Szóval ezt szoknom kellett. A gombokból is van egy csomó felesleges. Pl. minek kell külön USE és GRAB gomb? A sok gomb miatt kénytelen voltam bekapcsolni az automata fogodzást, aminek nem igazán örülök, hisz ha nyomva kell tartani egy gombot, az ad valamilyen plusz élményt. Ez kicsit viccesen hangzik, de én szeretem pl. azt, ha egy játékban úgy mûködik a pisztoly, hogy egy egérkatt, egy lövés (ezt szerencsére itt így csinálták meg), mint pl. a Hitmanben. Ez ad egyfajta "lövésérzetet". Nos hát ezt a "kapaszkodásérzetet" ölték meg a sok gombbal. Persze ez nem a világ vége, csak nekem hiányzik, a külön gomb meg már nem áll kézre. Ami picit még negatívum számomra, hogy felgyorsult a játék ritmusa, ami a Prince of Persia-t juttatta eszembe (az újakat természetesen). Ezzel nincs amúgy különösebb gondom, elvégre ez is ad egyfajta pluszt, csakhát már-már jedinek érzi magát az ember.
Ezeket az igen apró negatívumokat leszámítva, viszont nagyon elégedett vagyok, fõleg programozás terén. Tökéletes példája annak, hogy nem kötelezõ az atomerõmû, egy igényes játékhoz. A Half-Life 2 volt még hasonló tanmese, a FPS-ek között.
Összefoglalva nagyon örülök annak, hogy a TR régi, nosztalgikus hangulatát nem tette tönkre ez a generációs lépés. Habár 4. és az Anniversary közötti részeket kihagytam, úgy érzem EZ a rész nagyon jól sikerült!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Van a játékban egy lssított felvételes ugrás miközben lõ Lara.
És azt nemtom hogy kell csinálni.
És sehol nem találom a combo gombok leírását.
Valaki segítsen lécci.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elakadtam a T-rex-nél. Csak azt nem tudom hogy mit kell nyomni hogy ne egyen meg. Már az elején megöl... :( Mit nyomjak??
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
leszedtem a játékot egy pár hónapja és jáccogattam vele rendesen amire eccer csak kiirta h már csak 8 napig van jogosultságom:S.ma telt le a 8 nap...és nem indul el.
sima iso volt,van van 20bigfile,meg exe,meg pár fájl, szvl még telepitenem se kellet,simán ment...eddig.mit tévõ legyek?
ööö...retekegér...!
de , ha egy hasonlóan tartalmas és hosszú új játékkal rukkolnának elõ, na az lenne a csúcs... dehát mikor lesz az : /
Kumiho #2179
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Merre találok videót és ennek a pályának mi a neve?
Már csak azért, mert ami a szöveges végigjátszásban van képekkel illusztrálva az alõzõ pálya még stimmelt, de utánna amin járok a leírásban NEM az jött?!

Lenne egy borzalmas nagy kérdésem: Ezt az isteni sugallatu játékot honnan tudnám letölteni?
www.lara-raider.gportal.hu
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Megtudjátok mondani hogy a TR Anniversary csak vistán megy?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mielõtt elvinne az agyvérzés, az érdekelne, hogy ehhez a teremhez hasonlatos finomságok kavalkádja fog e majd még következni - és ez amolyan bevezetõ, avagy ez a legiritálóbb? (Ehhez képest a T-rex röhely volt, inkább lenne két T-rex bezárva ebbe a terembe, mint ez a sasszézás a kiugráló, redvás kardok között).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt