Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
HY!!!Nem tudom megölni a Dinoszauruszt!!!Nem tudtok benne segiteni???

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Bandew
Most kezdtem el nyomni én is a játékot nosztalgiából. Utoljára a 4. résszel játszottam, amit nagyon szerettem, de az újabbak kimaradtak. Bevallom attól féltem, hogy a TR sorozat is a maximalista játékipar csapdájába esett, nomeg kicsit ódzkodtam attól, hogy immár egérrel kelljen irányítanom Larát, mert annyira megszoktam a régieket, de nagyon kellemesen csalódtam. Miután felraktam és elindítottam majd leesett az állam a döbbenettõl!
Azt hittem baromi nagy vas kell alá, erre hihetetlenül gyors és nagyon szép. A töltési idõ irigylésre méltó a többi játék számára. Példát vehetnének errõl a játékról a többi fejlesztõk. Oké tudom, nincs a játékban életszerü AI, mindenre kiható fizika és sérülékeny objektumok, de akkor is le a kalappal! A textúrák gyönyörûek, a hangok, effektek nameg a hangulat szvsz nagyon jóra sikeredett, nem beszélve Laráról, akit alaposan feltuningoltak, mióta utoljára láttam. Még csak a játék elején tartok, de eddig nagyon bejön.
Az egyetlen igazi negatívum számomra a pocsék kamerakezelés. A legrosszabb az egészben, hogy épp hogy csak pocsék! Pl. nem értem, hogy ha az oldalazás gombot nyomom, akkor mi a jó büdös francnak megy Lara körbe (amitõl a kamera is csak forog, teljesen irányíthatatlanná téve a játékot) és miért nem halad egyszerûen merõlegesen? Szóval ezt szoknom kellett. A gombokból is van egy csomó felesleges. Pl. minek kell külön USE és GRAB gomb? A sok gomb miatt kénytelen voltam bekapcsolni az automata fogodzást, aminek nem igazán örülök, hisz ha nyomva kell tartani egy gombot, az ad valamilyen plusz élményt. Ez kicsit viccesen hangzik, de én szeretem pl. azt, ha egy játékban úgy mûködik a pisztoly, hogy egy egérkatt, egy lövés (ezt szerencsére itt így csinálták meg), mint pl. a Hitmanben. Ez ad egyfajta "lövésérzetet". Nos hát ezt a "kapaszkodásérzetet" ölték meg a sok gombbal. Persze ez nem a világ vége, csak nekem hiányzik, a külön gomb meg már nem áll kézre. Ami picit még negatívum számomra, hogy felgyorsult a játék ritmusa, ami a Prince of Persia-t juttatta eszembe (az újakat természetesen). Ezzel nincs amúgy különösebb gondom, elvégre ez is ad egyfajta pluszt, csakhát már-már jedinek érzi magát az ember.
Ezeket az igen apró negatívumokat leszámítva, viszont nagyon elégedett vagyok, fõleg programozás terén. Tökéletes példája annak, hogy nem kötelezõ az atomerõmû, egy igényes játékhoz. A Half-Life 2 volt még hasonló tanmese, a FPS-ek között.
Összefoglalva nagyon örülök annak, hogy a TR régi, nosztalgikus hangulatát nem tette tönkre ez a generációs lépés. Habár 4. és az Anniversary közötti részeket kihagytam, úgy érzem EZ a rész nagyon jól sikerült!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

A kentaúros résznél állandóan kiugrik desktopra a játék (a tra.exe hibát észlelt, ezért leáll ...). Valaki találkozott már vele? Pedig eddig egy fagyás sem volt.

Köszi szépen meg is találtam és rendeltem is.Hali.
De Holdfényteam. Náluk több fajtát is találsz, szépek, minõségiek. A keresõbe írd be Lara Croft aztán kidob több fajtát (jelenleg 4et).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Helló Fan-ok,olyanban tud valaki segíteni hol tudok Lara akciófigurákat beszerezni?Elõre is kösz!
Hello ésn a két kentaurnál akadtam el.
Van a játékban egy lssított felvételes ugrás miközben lõ Lara.
És azt nemtom hogy kell csinálni.
És sehol nem találom a combo gombok leírását.
Valaki segítsen lécci.
Sziasztok!Ti menyit tuttok a TR Underworldról?
Kongy
eddig megvan,kösz,de aztán meg a Raptor esz meg... :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ddomi87
shift.

lécci help vki:S

ööö...retekegér...!

Kongy
Hello!
Elakadtam a T-rex-nél. Csak azt nem tudom hogy mit kell nyomni hogy ne egyen meg. Már az elején megöl... :( Mit nyomjak??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rotator
Alakul, de hogy Lara minden részben újabb plasztikai mûtéten esik át...!

ddomi87
hali
leszedtem a játékot egy pár hónapja és jáccogattam vele rendesen amire eccer csak kiirta h már csak 8 napig van jogosultságom:S.ma telt le a 8 nap...és nem indul el.
sima iso volt,van van 20bigfile,meg exe,meg pár fájl, szvl még telepitenem se kellet,simán ment...eddig.mit tévõ legyek?

ööö...retekegér...!

grebber

Next PC upgrade: 2022

böröczk
persze, de csak elméletben : P
aztán ki tudja, mikor jön az új bejelntés

Kumiho #2179

AtiRadish
De mar tervbe van veve az uj Tomb Raider?

böröczk
Hát én személy szerint már az új TR-t várom, azt sem bánnám, ha valamelyik, mondjuk a 4-es reprodukciója lenne, mert számomra eddig az volt a legizgalmasabb : D
de , ha egy hasonlóan tartalmas és hosszú új játékkal rukkolnának elõ, na az lenne a csúcs... dehát mikor lesz az : /

Kumiho #2179

blackcalibra
Akkor máshogy kérdezem: van olyan akinek nem eredeti a játéka és sikerült megoldani a magyarosítást hozzá?
blackcalibra
Nem tudja valaki hogy hogy lehet átvágni azt a tetves magyarosítás telepítõjét ennek a játéknak?
kirol
Köszi

AtiRadish
Gondolom vmelyik egyiptomi. Itt a 3 kozul olvass bele es hatha beugrik majd vmelyikrol, ha meg van, akkor meg nezd meg tirexi oldalan a videovegigjatszast (persze csak ha ujbol elakacc)

kirol
Köszi, tényleg átugrott.
De azt tudod, mi a neve ennek a pályának?

kirol
Na hát próbáltam, de tényleg távoli, és leestem mindig, de akkor megpróbálom megint.

AtiRadish
A toled balra levo peremre ugrasz, messzinek tunik de spacet nyomvatartva megugorja lara-cica.

kirol
Hogy jutok itt tovább:

Ennél egyszerûbben már nem tudok kérdezni.

Broafka
én sem értem a képek alapján ho la gond...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

kirol
Arra, hogy hogyan lehet feljutni?
Merre találok videót és ennek a pályának mi a neve?
Már csak azért, mert ami a szöveges végigjátszásban van képekkel illusztrálva az alõzõ pálya még stimmelt, de utánna amin járok a leírásban NEM az jött?!

AtiRadish
NEm nagyon vagom h. pontosan mire gondolsz a kepen, amugy meg van vidivegigjatszas ha vegkepp nem megy tessek mar megnezni

kirol
Na valaki segíthetne azért!

kirol
Valaki légyszi árulja már el ez melyik pálya, és itt hogyan lehet továbbjutni, mert hiába mászok fel, oddan már nem tudok átjutni a másik oldalra.

chopin42
Internetrõl. Torrent, vagy rapidshare, vagy mittomén... Googleba írd be hogy "Download Tomb Raider Anniversary FULL". De kb egymillió hey lehet, ahonnan leszedheted...

Kérek szépen valakit hogy mutasson egy égijelet hogy honnantudnám letölteni eme csodálatos játékot?
Sziasztok

Lenne egy borzalmas nagy kérdésem: Ezt az isteni sugallatu játékot honnan tudnám letölteni?
Lehet!!!De próbálj meg az oszlop legvégérõl ugrani!!!Ha eddig is így csináltad akk bizti h az!!
Am!!Nem tudja valaki,hogy hogyan lehet olyan különféle ruhákat csinálni vagy mittom én az Anniba?
Sziasztok!!!!Én egy TR fan vagyok :D!!!Már 10* kivégeztem az Annit!!!Ha elakadtál...vagy több infót akarsz tudni a TR-rõl akkor gyere az oldalamra

www.lara-raider.gportal.hu
Klemice
nekem XP van úgy vettem észre mintha menne rajta :D

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Hello
Megtudjátok mondani hogy a TR Anniversary csak vistán megy?
Rettenthetõ
Nekem se, miután megszoktam a relatív irányítást, nem úgy mint a Kentaurokkal. Most éppen ott szívok.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Klemice
nekem semmi problémám nem volt a kardokkal

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

rotator
Hát lesz még egy-két érdekesség, fõleg ha minden cuccot össze akarsz szedni. :) A legdurvább rész még hátravan, arról sokat olvashatsz itt korábban, legtöbb embernél ott szakad el a cérna.

Rettenthetõ
Szóval, azért aki a Damoklész termét ebben a formájában beletette eme csodálatos játékba, az azért a kedves jó édesanyját egy kétélû karddal igazán a magáévá tehetné, csak úgy miheztartás végett.
Mielõtt elvinne az agyvérzés, az érdekelne, hogy ehhez a teremhez hasonlatos finomságok kavalkádja fog e majd még következni - és ez amolyan bevezetõ, avagy ez a legiritálóbb? (Ehhez képest a T-rex röhely volt, inkább lenne két T-rex bezárva ebbe a terembe, mint ez a sasszézás a kiugráló, redvás kardok között).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Az oroszok is nekiálltak tomb raiderezni? - http://www.hotcd.ru/cgi-bin/index.pl?5==32545

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

nekem olyan verzió van meg ami (haver szerint 2-3 hónapig "bírja", utána nem tom elindítani) van rá valami orvosság? pl: crack? köszi elõre is

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

AtiRadish
ÁÁÁ sokat vesztesz vele h. nem probalod ki a gammat.

2napja szarakodtam vele... Nemtudtam megcsinálni, már letöröltem a géprõl idegességemben :D:D:D Szal mostmár mind1! Azért thx a segítséget!!!
AtiRadish
Mert nyilvan Fake.
Masold be pontosan a fajl nevet ami neked meg van

jaja csak angolba természetesen:D ZTomb Raider: Anniversary GAMErõl van szó-... én hallottam oyat is hogy ez csak 1 videó:S:S De akkor nemértem hogy közel mért 4 giga??? :O