2757
-
Gyureszka #795 Danryu bocs ha megbántottalak :( -
Crash88 #794 OH YEAHHHHHHHH sikerulttttt és pofonegyszerü volt -
Gyureszka #793 kinek mennyi egy izom kockának pl.: 'DanRyu' :) nem szánom sértésnek... 2 óra nekem pl már 2 napja és 50% :D -
Crash88 #792 -
#791 Hány óra a végigjátszás? -
mclaren11 #790 Játszik valaki gamepaddal?
Ha igen, akkor milyen típus? Hány gombos? Lehet kalibrálni a gombokat?
Működi egyátalán rendesen padról?
Köszike!! -
#789 Igen, voltam már utána is, mert azt kihagytam és tovább mentem, de az utolsó hidat sztem onnan lehet kinyitni. És azt nem tudom megcsinálni. -
#788 hello a lost valleynál akadtam el :S
megvan a shotgun meg kinyitottam vmi vizalatti ajtót de azt nem találom -
mclaren11 #787 Játszik valaki gamepaddal?
Ha igen, akkor milyen típus? Hány gombos? Lehet kalibrálni a gombokat?
Működi egyátalán rendesen padról?
Köszike!! -
#786 Rohadt életbe, már szinte 1 órája tökölök vele, de vagy nem ugrik el a kötélről vagy nem ugrik el az ajtóig. -
r4pt0r #785 Én a shotit a 3. pályán találtam egy vízesés mögött. -
#784 Bazz ráugrók a párkányra ahova a nyíl is mutat de vagy vak vagyok vagy nemtom de nemlátok semmi megfoghatót csak ahonnan mentem oda -
Crash88 #783 akkor fel is adtad ? :D
^^ most látom , h lentebb irtad h hol jársz az meg már utánna lehet , akkor ezek szerint csak megoldottad :D , hogyan pls -
#782 Amikor rage-el és elkezd feléd rohanni akkor akkor lesz olyan mikor a kp kicsit "megfolyik" és a jobb alsó saokban megjelenik a 4 irány akkor nyomod valamelyik irányt és a Shift-et. Amíg ugik lasítva addig nem lősz, hanem meg várod míg egy nagy piros célkertezt megjeleni, nah akkor kell lőni. -
Zenszkij #781 A T-Rexet hogy lehet kinyírni? Lövöm, lövöm, de nem fogy az élete csak alig alig. -
#780 KÖSZI !!!!! -
heringer #779 az oszlopra ahol a nyil van bal oldalt utánna teljesen le és ott lexx egy kis párkány arra ráugraszz és utánna rájöszz:) -
#778 Hali!!
Vki tudna segíteni h innen hova tovább ???!!
THX
-
#777 Jáccik vki Vistáról?? -
#776 Q-vel megcélzod az ajtót. Majd az E-vel teljesen lehúzod. Aztán elengeded és gyorsan előrre ugrasz meglasszózod az a részt amit jelöl a kép majd nem várod meg, hogy vissza libbenjen Lara, hanem kapásból ugrasz. Ha a másik oldalon vagy akor az ajtót nyugodtan hagyhatod becsukódni, mert ott van egy kar amit +kell húzni akkor kinyilik fennt az ajtó amit meglasszóztál és átjutottál majd annak a jobboldalára kell felugranod és szerintem a többi egyértelmű.
---
Bocsi a helyesírási hibákért, de gyorsan írok, mert sietek. :) -
#775 Köszi.
-
#774 Elinítom exe-t és ezt írja...:S -
#773 jah -
rage at work #772 Mi dob ki ezzel ? A Vista ? -
#771 Játék közben nyomsz egy Print Srceen-t majd beillezted a Paintbe és elmented jpg-be. Majd feltöltöd a http://users.cwi.hu/sgupload/ -ra! A legelső linket pedig ide bemásolod. -
#770 W + ugrás :) -
#769 Engem ezzel a hibával kidob: Sajnáljuk, de a jogosultság határideje lejárt.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, hogy naprakésszé tegye a szoftvert vagy meghosszabbítsa a jogosultságot.
PLS HELP!! -
#768 hát kb tizedjére sikerült jó szögben ugranom, hogy elkapja az oszlopot.. nem kell nagyon kilengeni a mágneses kötéllel.. -
#767 Ha be tudnék rakni képet, már tettem volna:(. -
#766 Ezt végül hogy lehetett megcsinálni????
-
mclaren11 #765 Nagy ötlet.
Még egy kérdés.
Hány gombos gamepaddal mükszik minden funkció? -
#764 ugrás gomb : D -
gyá, a kentauroktól egyszerűen lehetetlen elvenni a pajzsot, dobom a mágneses kötelet, húznám ki a kezükből, de nem megy.. lehet, hogy nem szembe kellene állnom velük? : D
-
mclaren11 #762 sziasztok!
Az oszlop teteén egyensúlyozó Larával hogyan lehet tovább ugrani?
-
#761 Szerintem tudom, hogy hol jársz, de ha raksz be képet róla akkor biztos, hogy tudok segíteni. -
mclaren11 #760 sziasztok!
Az oszlop teteén egyensúlyozó Larával hogyan lehet tovább ugrani? -
#759 gugol+irány -
#758 Én megmondanám, hogy merre kell menni:)), de nem tudok addig eljutni. Egy párkányon vagyok egy kis teremben. Innen a csákjámmal kéne lenyitni az ajtót, ami nem is gond, csak utána nem tudok olyan gyorsan ugrani, lendülni és ugrani, mint kéne.:( -
Pleomax365 #757 Sziasztok!
A T-rex-es részen, hogy lehet megölnia dínót?
pls help! -
barany #756 Légyszi küldjön valaki egy mentést a kentaurok után, mert nem birok velük. [email protected] Köszi !