2757
  • Gyureszka
    Danryu bocs ha megbántottalak :(
  • Crash88
    OH YEAHHHHHHHH sikerulttttt és pofonegyszerü volt
  • Gyureszka
    kinek mennyi egy izom kockának pl.: 'DanRyu' :) nem szánom sértésnek... 2 óra nekem pl már 2 napja és 50% :D
  • Crash88
  • GyuriX2572
    Hány óra a végigjátszás?
  • mclaren11
    Játszik valaki gamepaddal?
    Ha igen, akkor milyen típus? Hány gombos? Lehet kalibrálni a gombokat?
    Működi egyátalán rendesen padról?

Köszike!!
  • raven87
    Igen, voltam már utána is, mert azt kihagytam és tovább mentem, de az utolsó hidat sztem onnan lehet kinyitni. És azt nem tudom megcsinálni.
  • Klemice
    hello a lost valleynál akadtam el :S
    megvan a shotgun meg kinyitottam vmi vizalatti ajtót de azt nem találom
  • mclaren11
    Játszik valaki gamepaddal?
    Ha igen, akkor milyen típus? Hány gombos? Lehet kalibrálni a gombokat?
    Működi egyátalán rendesen padról?

Köszike!!
  • lalakov
    Rohadt életbe, már szinte 1 órája tökölök vele, de vagy nem ugrik el a kötélről vagy nem ugrik el az ajtóig.
  • r4pt0r
    Én a shotit a 3. pályán találtam egy vízesés mögött.
  • macesz
    Bazz ráugrók a párkányra ahova a nyíl is mutat de vagy vak vagyok vagy nemtom de nemlátok semmi megfoghatót csak ahonnan mentem oda
  • Crash88
    akkor fel is adtad ? :D
    ^^ most látom , h lentebb irtad h hol jársz az meg már utánna lehet , akkor ezek szerint csak megoldottad :D , hogyan pls
  • raven87
    Amikor rage-el és elkezd feléd rohanni akkor akkor lesz olyan mikor a kp kicsit "megfolyik" és a jobb alsó saokban megjelenik a 4 irány akkor nyomod valamelyik irányt és a Shift-et. Amíg ugik lasítva addig nem lősz, hanem meg várod míg egy nagy piros célkertezt megjeleni, nah akkor kell lőni.
  • Zenszkij
    A T-Rexet hogy lehet kinyírni? Lövöm, lövöm, de nem fogy az élete csak alig alig.
  • macesz
    KÖSZI !!!!!
  • heringer
    az oszlopra ahol a nyil van bal oldalt utánna teljesen le és ott lexx egy kis párkány arra ráugraszz és utánna rájöszz:)
  • macesz
    Hali!!
    Vki tudna segíteni h innen hova tovább ???!!
    THX

• NeBby
    Jáccik vki Vistáról??
  • raven87
    Q-vel megcélzod az ajtót. Majd az E-vel teljesen lehúzod. Aztán elengeded és gyorsan előrre ugrasz meglasszózod az a részt amit jelöl a kép majd nem várod meg, hogy vissza libbenjen Lara, hanem kapásból ugrasz. Ha a másik oldalon vagy akor az ajtót nyugodtan hagyhatod becsukódni, mert ott van egy kar amit +kell húzni akkor kinyilik fennt az ajtó amit meglasszóztál és átjutottál majd annak a jobboldalára kell felugranod és szerintem a többi egyértelmű.
    ---
    Bocsi a helyesírási hibákért, de gyorsan írok, mert sietek. :)
  • lalakov
    Köszi.
  • NeBby
    Elinítom exe-t és ezt írja...:S
  • NeBby
    jah
  • rage at work
    Mi dob ki ezzel ? A Vista ?
  • raven87
    Játék közben nyomsz egy Print Srceen-t majd beillezted a Paintbe és elmented jpg-be. Majd feltöltöd a http://users.cwi.hu/sgupload/ -ra! A legelső linket pedig ide bemásolod.
  • raven87
    W + ugrás :)
  • NeBby
    Engem ezzel a hibával kidob: Sajnáljuk, de a jogosultság határideje lejárt.
    Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, hogy naprakésszé tegye a szoftvert vagy meghosszabbítsa a jogosultságot.
    PLS HELP!!
  • böröczk
    hát kb tizedjére sikerült jó szögben ugranom, hogy elkapja az oszlopot.. nem kell nagyon kilengeni a mágneses kötéllel..
  • lalakov
    Ha be tudnék rakni képet, már tettem volna:(.
  • dudusrac
    Ezt végül hogy lehetett megcsinálni????
  • mclaren11
    Nagy ötlet.
    Még egy kérdés.
    Hány gombos gamepaddal mükszik minden funkció?
  • böröczk
    ugrás gomb : D
  • böröczk

gyá, a kentauroktól egyszerűen lehetetlen elvenni a pajzsot, dobom a mágneses kötelet, húznám ki a kezükből, de nem megy.. lehet, hogy nem szembe kellene állnom velük? : D
  • mclaren11
    sziasztok!

Az oszlop teteén egyensúlyozó Larával hogyan lehet tovább ugrani?
  • raven87
    Szerintem tudom, hogy hol jársz, de ha raksz be képet róla akkor biztos, hogy tudok segíteni.
  • mclaren11
    sziasztok!

Az oszlop teteén egyensúlyozó Larával hogyan lehet tovább ugrani?
  • lalakov
    gugol+irány
  • lalakov
    Én megmondanám, hogy merre kell menni:)), de nem tudok addig eljutni. Egy párkányon vagyok egy kis teremben. Innen a csákjámmal kéne lenyitni az ajtót, ami nem is gond, csak utána nem tudok olyan gyorsan ugrani, lendülni és ugrani, mint kéne.:(
  • Pleomax365
    Sziasztok!
    A T-rex-es részen, hogy lehet megölnia dínót?
    pls help!
  • barany
    Légyszi küldjön valaki egy mentést a kentaurok után, mert nem birok velük. [email protected] Köszi !