Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
ahova a 3. fogaskereket kellene berakni, ott fordulj meg, látsz egy kötelet jobbra,onnan menni fog

PSN ID.: Beegabor

rage
Ha jól olvasom, nekem is a dínókat kéne megtaláljam, de hol a fenében van az átjáró hozzájuk ? 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Seth
nem jól csinálod. Addíg oké gondolom, hogy rex életereje alatti csík ha felmegy akkor dühös lesz és neked ront. Az is oké hogy folyamatosan be van fogva a célkeresztbe. Na, amikor fut feléd,akkor jobb alsó sarokban megjelennek kék nyilacskák. Ekkor elmész jobra vagy balra és hozzányomod a shiftet (tehát elõbb elmozdulsz vmelyik irányba,utána nyomod a shiftet, így tuti nem fog legugolni) Ekkor belassul a játék és kép szélérõl halvány fehér körök közelítenek egymás felé, középre.Amikor összeérnek átvált a célkereszt pirosba, ekkor tûz. Szóval ha belassul akkor ne lõjél egybõl, várd meg nyugisan amíg a körök összeérnek. Na remélem világos

rage
Én is ott akadtam el, ahol mások - nincs meg a harmadik fogaskerék. Felmásztam baromi magasba, ahol egy kar felnyitott egy víz alatti rácsot, de igazából ezt sem találom, hogy ez a rács merre van...
Most úgy nézem, mindehol voltam már, de nem tudom merre tovább...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DanRyu
Na megvan kinyírtam a kentaurokat. Nagyon nehéz ez a játék, kész kínszenvedés.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

hat ezta trexet nem lehet kinyirni,nem ertem milyen fejlovesrol bexeltek....ha a shiftet nyomom legugol,es nem lo,lehet nem meduimon kene csinalni?
Seth
jah, de ha csak lövöd rohadt lassan fogy az élete, egyszerûbb az elvetõdöm,fejbelövöm,beleszalad a tüskés bizbasznak módszer ^^

DanRyu
Hali

Valaki tudja, hogy hogyan kell a kentaúrokat legyözni? Felmegy a piros, belassítok és fejbe lövöm a kentaúrt. Ilyenkor elfárad egy pici idöre, de mit kell löni ekkor? Nem megy az életereje. Help!!!

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

lalakov
Szerintem is😞, kezd már túl nehéz lenni. Szerencse is kell hozzá és türelem😞(.
és az atlaszosat hogy lehet meg csinálni?

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

de ez lehetetlen

lalakov
A körbe-körbe futkározás közben lõdd azért, ha az életereje alatti piros csík eléri a maxot, akkor fog belassulni.
lalakov
Ha beállsz a négyzetbe, lejön a kalapács, ne állj alá, hanem mássz fel rá, de gyorsan, aztán ugorj tovább.
ahham,eddig meg nem lassult az ido,korbekorbe futkoraxok,mint a hulye. 😊 de akkor probalgatom
Maxtreme
Csak úgy mondom h az 1ik sarokba ha beállsz, nem ér el a dínó :p 😄

Split
amikor belassul az idõ Shift + <-- vagy --> nyilak, meg a tûz gombot nyomkodd mint az idegbet 😊
Jah csak akkor lõdd a dínót, amikor piros a célkereszt, máskülömben nem ér neki sokat... 😛

most meg a trexel xivok.nem kene mar meglennie a shotgunnak? mert meg nincs,pixtollyal valahogy nem akar bejonni eza fejloveses dolog.
Shep
Hogy kell gamepaddal használni a focust? Átállítani nem lehet valahogy a gombokat, mert elég idétlen helyre rakták a tûz gombot a készítõk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

thx,na erre nem gondoltam 😊)))
Hy all
Hefaisztos kulcsánál hogy kell feljutni a másik kojért?

2* kinyírod a 3as csoportot és utánna jön a nagy
xiaxtok!
elakadtam lost valleyben,ahogy lecsixok a dinos rexhez es jon a 3 raptor.hiaba olom meg oket megint jon 3,es nem tudom merre kell tovabbmenni,az 1ben a vieses ala be lehetett menni,de itt nem. a felnti hidakra kene valahogy felmenni,de sehol nem lehet felmaxni. segitseg?
raven87
Nekem nem fogta fel az agyam. :o)
Hogy kell a 3.-hoz eljutni? 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

kb hány órás a game van 20?

HeadHunter86
Hi!
A tra.exe hibát észlelt bla bla...
Kompatibilitás móddal próbálkoztam de úgyse megy. A másolós release van meg, új driver, a gépem ok a game-hez.
Mi lehet a gond?

Senkkik
sajna így se sikerül.. már párszor öszejöt de azóta megin nem sokszor.. mindig beleugrok a trex szájába... 😞

lalakov
Beállításoknál eléred.
C:\Documents and Settings\xxx\Dokumentumok\Eidos\Tomb Raider - Anniversary
Hy.
Valaki 1 mentést nem tud adni,amikor már mind a 4 kulcs meg van szerezve,és a kapu is nyitva???
Nem tudok 2 kulcsot megszerezni,már nagyon idegesítõ.
Elõre is kössz.

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

urbijoe
hogy lehet elöhozni azt az ablakot ami elsö inditáskor volt ahol a beállitások vannak?
és hova rakja a mentéseket?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Elõre is egy kis segítség:

Az elsõre, utána bal oldali késesre megkerülöd lógva és ha jól emlékszem ott lesz vmi ferde amin lecsúszol és ugrasz akkor el tudsz kapni ott a falon egy repedést vagy valamit, után a aköv késes aztán szembe a kiálló 2 perem utána megint a késes és onnan már menni fog
Kellene a segítséged mégis csak!!!! Itt merre kezdtél ugrálni ??????? bárhogy megyek vagy halál vagy leesés lesz a vége.

lalakov
Köszi, rossz volt a módszerem.
timantes: köszi Neked is.
A szoborral szemben 2 kar van bal és jobb oldalt. A bal oldalit ha meghúzod akkor elvileg kinyílik a bal oldali ajtó is asszem ottvan, de lehet hogy keverem most mi merre van. A bal oldali karhoz nem kell semmi különös az alatta lévõ kis kútnál fel lehet ugrani.
megvan végülis felfogta az agyam hogy kell eljutni a 3.hoz , tárgytalan <#gun>

légyszi kicsit bõvebben segíts már.
szóval:
1. bar: a tüzes teremben volt
2. bar: a lendöntött oszlop adta

3. bar merre van ??????

Split
Nem rossz game 😊
de mintha az egyben könnyebb lett volna legyûrni a T-Rex-et 😄

Istenem mennyi szép emlék! :')

Hello!Egy kis segítségre lenne szükségem,hogy a Perui pályán ahol 1 nagy kaput kell kinyitni,és fel kell menni a kapu fölé a szobrokhoz,ott a bal oldali barlang részben hogyan kell nagyot ugrani hogy elkapja azt a kiálló részt,tehát hogyan kell hátra felé felfelé nagyot ugrani?Aki érti vagy tudja mire gondolok válaszoljon,köszi!
thx!!! megyek is emgpróbálom begyüjteni a harmadikat <#buck>

amikor lelassul az idõ akkor állat valószínûleg szembõl fog rádtámadni , neked ilyenkor a SHIFT+jobbra/balra kell nyomnod , tehát mellé kell ugranod , ráadásul egy halálos fejlövést is adhatsz...

OMG ! És ebbõl 2 van most milesz úristen 😄
Senkkik
Valaki legyen szíves ossza már meg velem azt az infot, hogy amikor kármilyen állat enraged, akkor az evade-t vagy mit hogy kell használni? Azt énis el tudtam olvasni, hogy Shift+akármelyik íránygomb, de soha és sehogy nem tudtam még kivitelzni. Elõbb a shift, aztán az írány, csak bukfencezik egyet, ha egyszerre nyomnám a kettõ akkor legugol... Valaki plz segítsen mert már lassan a hajamat tépem az idegtõl...HaRrRrRrGh!!!

ffxi
OMFG micsoda keblek 😄

Fákjúal!

van egy 3. bar is és ha megvan mind akkor a szobor kezéhez odamész és belerakod õket és arannyá változnak és akkor már bele tudod rakni. Tök poén ha ráállsz, próbáld ki. <#wink>
Yuhii továbbjutottam 😄

Az elõzõ kép amit belinkeltem az egy nagyon gáz rész. Föl és le kell mászkálni kb 20x<#szomoru1> ráadásul még 4 kroki is van :S
Senkkik
valaki tudna küldeni egy mentést pont a t-rex után?
sehogy se sikerül... tudom hogy hogyan kéne de mindig roszkor nyomom a gombot és nem megy.. 😞😞😞

ÁÁHH elakadtam , ma itt be is fejezem , aki járt itt azt kérem segítsen:

Colossus a pálya neve ( még mindig a 2. nagypályán van az aréna után ):

Megszereztem 2 LEAD BAR-t ( egyiket a tüzes oszlopoktól , a másikat az összedõlt terembõl ) na és ezután mit ??? mert ezt a két tárgyat nem tudom a kolosszusba illeszteni sõt jelenleg fogalmamsincs mit si kéne csinálni. Szóval aki felismeri hogy itt járt az kérem segítsen!!!!

aztán jön a T-REX és megesz úgyhogy óvatosan 😄D
FELJUTNI , tehát ne a földszinten keresd

van azon a pályaszakaszon egy híd ami felvan kötve és nincs leeresztve , aszem a bejárattól balra!!! NA a hid elõtt van egy barlang ahova bekell gurolni vagy hasonló , nem egyszerû feljutni oda.