2757
  • Crash88
  • Vinsanity15
    szasztok.hogy kell elinditani a game R55 s verziót?
  • lalakov
    Mert csak ott lehet menteni.
  • lalakov
    Tedd be Midas kezébe.
  • bgabor
    A checkpoint save-eket hogy a tökömbe kell beloadolni?
    Mert valahányszor loadot nyomok, mindig a pálya legelejét tölti be.
  • monky
    hali all naon kellene a kentaurok utáni első mentés thx
  • mozesapo
    Ne is mond, már 1 órát szívtam itt és nem tudtam továbbjutni. Még nem jöttem rá a nyitjára. Egyszerűen kevés az idő, vagy mi vagyunk a bénák?
  • Gabosh
    Mit kezdjek most 3 kő cuccal?
  • GeneralsHungary

Itt hogyan jutok tovább?
    Maxig lövöm a célkört, kinyírom a két dögöt, utána megint célkör, aztán átugrok a sziklára, onnan a lengőre, fordulok és át a másik lengőre. Ugrás a szirtre, fordulok, aztán ugrás a másik lengőre ahonnan ki kell lőnöm a csáklyát. És utána 2-3 mp elteltével lejár az időzítő, és leesek. Hogyan, merre, mit?
  • Randelz
    Felmész az lépcsőn és ott van egy rész ahol n incs korlát ott káugrasz a képre. az lecsúsziik majd ami ott van azt meglovod.
  • norbi17
    hy
    megint elakadtam,nem tudom hogy merre menjek.
    1 nagy teremben vagyok,és eddig ezt a 3 tárgyat szereztem meg:
    Eye of Horus;Ankh of Isis;Seal of Anubis
    a 4.-et nem találom
    valaki segítsen,hogy merre menjek
    előre is kösz
  • Gabosh
    Ohm mostmár mind 3 kö megvan , de nemtom berakni a szoborba...
  • montressor
    Hali!

Nem tudjatok, h a croft manorban, h lehet kijutni a kwt szobabol. Van bent ket ajto, ami mellett vm piros belepteto villog, de nem talalok semmi kulcsot, se kartyat...
    Koszike...
  • Gabosh
    thx betesztelem

• böröczk
    valaki mentést a kentaurok után, mert török, zúzok, rombolok
    [email protected]
  • lalakov
    Megoldottam a lentebbit. A köv. pályát meg végre újra élveztem, az oszlopforgatóst, nagyon ötletes.:))
  • lalakov
    A 3. kapcsolóhoz fel tudsz mászni.
  • Gabosh
    Ezt én nem értem .:D
    ott vok mikor Midas ül , mögötte van kar stb... Már megszereztem 2 követ, végigmentem tüzes helyen , még sasfejet is felvettem , végigugráltam , felvettem pálya végén követ (ez a 2. ) azt nemtok micsinálni ezután , visszamék midas hoz , akkor meg nemlehet 3. követ felvenni , vagy most mivan?
  • lalakov
    Ezzel itt kell valamit csinálni? Felugrottam a jobb oldali kampóra, de szerintem kicsi a súlyom.

• Norboy
    Hali!ugyanitt vagyok,csak én még arra sem jöttem rá hogy kell kiszabadítani a tutajt.Valaki help Pls!!
  • lalakov
    Közben felvettem:). Látszania kéne ennek a tárgynak a cuccaim között? Mert nem látszik.
  • lalakov

A szobor feletti tetőn valami kulcs van? Vagy bármi elengedhetetlen? Már körbe mentem itt, most ugrottam le föntről a vízbe, ha nincs ott fontos dolog, akkor nem túráztatnám magam, hogy a levegőben szórakozzak.
  • lalakov
    LOL, át kellett raknom a bal egérre az ugrást, így elsőre sikerült; lehet szarakszik már a jobb shift-em.
  • macesz
    Van egy olyan terem ahol volt :D egy krokodil persze volt víz is :D na mármost felkapcsoltam minden kapcsolót de z úccsót nemtom h hogy lehetne megközelíteni vki tud segíteni???
  • Senkkik
    ott hogy kell továbbjutni?
  • Crash88
    arra kell visszafelé ,ki a barlangból és felfelé
  • Muki100
    Amiután kinyírtam a T-rexet hova tovább? A T-rextől ha tovább mászok az csak ugyanoda vezet vissza ahonnan jöttem.
  • Crash88
    Ezennel bejelentem , hogy letöröltem az isot - mentéseket , mindent !
    Jött egy olyan rész amit már nem birtam idegileg és ráadásul bugos szaris egyre jobban a game ...
    kiugrik odáig de nem fogja meg ááá lol
    meg mikor 3 rud ven és ugye a tetején kell továbbugrani ( de ugye néha lecsuszik rola a lába ) 3 van egymás mögött ienből , 1 gond nélkul ráugrok , 2.ra is csak ott sietni kell mert oda már kiér a penge kétoldalt a falbol , rá a 3.ra de a 3.nál meg a falbol kiüt a nagykötömb szal ha az elkap annyi , röhej 50xer mentem neki mire sikerult és h miért , mert a rohatt ribanca pont a 3.ra már ugy érkezett ezerszer h E betüt kellett nyomni csakhát arra nincs idö mert akkor nemtok leugrani rola >>szétmorszol a kő , vagy a 2.ra érkeztem féllábbal , röhej ,randomszeru baromság ... és ez egy a sok közül és a játék vége felé minten lépten ilyen iszonyatosan bosszantó elemekkel lehet találkozni .

"Nagy gamernek tartom magam " összes ien stilusu gamet kiakasztottam , lehet h széttörtem vmit a közelemben :D de most ez nem hianyzik ... meg sajnos már a single gamekkel ugy vagyok h sztem nemsok jövöjük van , legalább is én ezt ugy mondom , h szinte semmien élményt nem ad az online gaminghez képest ...
  • Gyureszka
    ja nem arra a cuccra Q-val D:
  • Gyureszka
    cs én is itt járok sztem oszlop :D
  • HeadHunter86
    Na megvan, csak egy kis bill kombináció kellett :)
  • heliosz007
    nagyon jó a játék ... ám most elakadtam :S Görögország: ahol a 2. olyan bigyót kell megszerezni! ott van 1 nagy kalapács , a 3 mellszobot már a helyére tettem, és így a kalapács megdőlt... és után mi a teendő ? előre is kösz a helpet !
  • HeadHunter86

Itt hogyan tovább?
  • CalebJoe
    Na végigvittem, hát nem tudom hogy én vagyok nagyon pro vagy a játék ilyen könnyű és rövid lett, egyszer nem akadtam el benne annyira adta magát a játék, most az Artifact-okat keresgélem kiváncsi vagyok a többi ruhára is.
    Amúgy szerintem jobb mint a Legends.
  • Crash88
    a kés nem vághat le ha ugy állsz be h ne érjen el , nagyon kikell centizni az tény és aztán meg belengeni de arra figyelj , h ne a föl , le-vel lengj be mert akkor egyet még mászik fel és csak azután kezd lengeni , hanem a ballra jobbra és lengj majd , max lengésnél és legmagasabb pontnál ugri.
  • raven87
    Nah mind1 ma már úgysem fogok vele szenvedni. El kell mennem itthonról. Majd talán holnap.
    További jó játékot mindenkinek.
  • raven87
    Az a poén, hogy ezt próbáltam és vagy nem értem el a felsőt vagy levágott a kés. :)
  • Klemice
    valaki segítsen már lost valley a kapcsoló meg a shotgun utána víz alatti kapu ami kinyilt hol van?
  • Crash88
    na szal , megvárod mig bemegy a csapda , kugrassz , Q és nem lengel be hanem rögtön E , h megáljon , ha megállt ,gyorsan felfelé , ugyhogya csapda ne érjen el amikor kijön , aztán pont addig ereszkecc le ismét h ne érjel el , belingessz , és arra ugorj ahonnan jöttél csak a fölötte lévőt kapja majd el .

Sok sikert !
  • Gyureszka
    na grat D: