Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
PSN ID.: Beegabor
zita
Semmi köze a fõjátékhoz,ami a Play Game menübõl indítható.
PSN ID.: Beegabor
Az új Tomb Raider a Croft Manorral kezdõdik? Mert van külön Play Croft Manor , de az is ugyanez. A Fõjáték a Croft Manor Pálya után indul?
zita
Fuss be háttal valamelyik sarokba, s néha elõjön egy bug, hogy a T-Rex csak áll egy helyben, s meg sem mozdul
Ha lövöd folyamatosan, akkor is csökken az életereje, csak nagyon lassan. Itt én addig lõttem, míg elpusztult.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

A mentés tényleg jó lenne, van amikor gyakran van a checkpoint, de van amikor már nagyon várom.
amúgy mit kell olyankor csinálni ha megcsúszik a keze? és felkiálltójel? me minden gombot kipróbáltam ,de semmi
A lejtõn nem mertem lecsúszni, inkább a közvetlen mögötte lévõ platformra ugrottam, ahonnan le lehetett menni egy gödörbe, abban volt is valami, ezért azt hittem, ott jó felé tartok.
Na mindegy, majd este megnézem. Mondjuk, ha lehetne menteni, s nem kéne minden próbálkozással körbeugrálni a fél világot, nem lenne rossz...
Milyen munkahelyed van, hogy közben játszol😊)?
Szebb mint a Legend-ben?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
fel kell masni a nagy vizeseses teremben a letran,es a kotel fele kell menni,amerre egy letra all felfele,arra vannak a dinok.
megvan 2 , kinyílik a vízalatti cucc, de mikor leúszok ,csak egy élet csomag van ott a vizesés alján😞 , hol a 3adik?
Ott mintha lett volna egy platform, ami balra lefelé lejtõs volt, de nem tûnt túl bíztatónak, mintha a semmibe vezetett volna...
Valaki tart már Egyiptomba? Nagyon elakadtam, forgatni kell négy oszlopot amin minták vannak és sehogy sem tudok rájönni, hogy hogyan kell helyesen forgatni.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
mert a Vsync-et csak ott lehet kapcsolni,
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Kellett hozzá némi bug is, de sikerült😊
Nos, elhagyni a völgyet csak úgy lehet, hogy kiúszom ahol a fogaskerék volt,s felül körbe kell ugrálni az egészet ? Mert ott körbementem, át a hídon, aminek a közepe hiányzik, de aztán zsákutcába jutottam..
Hát nem egy rövid pálya....
A TR1-ben kicsit rövidebb volt ez😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a lényeg : lödd mint álat , felmegy a csik , enragel ,rád ront , ekkor te már készulj , jobb klikket tartsd lenyomva mindig , aztán shift et is , mikor bejon a 4 nyilacsaka választhacc meiket nyomod be (én a hátrával lazán vittem) és szal shift+s >>>mikor bejön a 4 nyil , megvárod mig becélozza , pittyen 1et és akkor bumm fejbelövöd ettöl megzavarodik kicsit és ha a tüskék közelében voltal akkor asszem annak neki is megy , és hopp szépen le is kapta a hp-ját , én ezt az ugribugrit marha jol kitanultam , egy életnövelöt nem nyomtam el , csak arra figyelj h jobb klikk mindig , magába soha ne nyomd a shift-et mert akkor legugol...Sok sikert !
Ha nem ugrik el odáig, akkor vagy az irány rossz, vagy túl messze van, s nem is arra kell menni.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De itt nekem ez reménytelen 😊