Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell betolni alá a követ. Csak elé kell betolni meghúzod a kart fel a kõre és onnan a felhúzódó ajtóra (ami ha megfogod le fog menni) és gyorsan ugrasz felfelé...
Valaki segitene a az a kulcsot nem tom meg szerezni amikor a kapu alá be kel tolni egy kovet csak anyi a gond hogy lara nem bír odáig fel ugrani

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

Nem, ez nem kiegészítõ, teljes játék.
Vagy a Legendet fel kell telepíteni fõjátéknak és ez egy kiegészítõ?
Azzal jáccok én is semmi baja nincs.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Az R55-ös verzióval játszanék. Hibás?
Seth
Azt nemtudom hogy sikerült , vmi hiba lesz,mert havas pályával kezdõdik alapesetben

PSN ID.: Beegabor

De ha elindítom a play game-t a croft manorral indít.Vmit rosszul csinálok?

zita
Seth
Majdnem mindegyik részben van Croft Manor. Ez olyan bónuszhelyszín a maga kis titkaival, felfedeznivalóival.
Semmi köze a fõjátékhoz,ami a Play Game menübõl indítható.

Hello!

Az új Tomb Raider a Croft Manorral kezdõdik? Mert van külön Play Croft Manor , de az is ugyanez. A Fõjáték a Croft Manor Pálya után indul?

zita
Kis segítség neked :
Fuss be háttal valamelyik sarokba, s néha elõjön egy bug, hogy a T-Rex csak áll egy helyben, s meg sem mozdul
Ha lövöd folyamatosan, akkor is csökken az életereje, csak nagyon lassan. Itt én addig lõttem, míg elpusztult.
Hát nem sikerül a T-Rex nem tom lehet rossz már a shift billetyûm,de már a lassítás amikor bejön csak oldalra gurul semmi extra... :S

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Seth
Vmi bannert nem akar alkotni valaki?? 😄

raven87
Leengeded a vizet, lent arrébb húzod, felengeded a vizet.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
A 3. követ hol találom a tüzes meg a lerombolt pálya rész után?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

lalakov
Második kulcsnál, amikor kiszabadítottam a fadarabot és az beakadt a híd alá, azt hogy tudom onnan kiszedni, mert tolni nem engedi? Na most el kell mennem, hmm (gondolkodom), a láncommal ki tudom húzni?
Annyira nemvagyok messze tõletek. Most kezdtem el Egyiptomot nemtudom hány %.
lalakov
Te már jól elõl jársz. Hány %-nál vagy?
lalakov
Értem😊).
A mentés tényleg jó lenne, van amikor gyakran van a checkpoint, de van amikor már nagyon várom.
lalakov
Ahhoz, hogy valami kinyíljon, a megfelelõ pontokat kell kilõnöd, ha ez megvan, akkor mehetsz tovább fenn a másik oldalon, hogy megnézz egy másik leírást, arról, hogy hogyan nyílik a gömbnél lévõ ajtó.
E betû ha lecsúszika keze
Na jóreggelt! 😊)
kösz 😊 eddig észre se vettem😊
amúgy mit kell olyankor csinálni ha megcsúszik a keze? és felkiálltójel? me minden gombot kipróbáltam ,de semmi
a 2. pálya elején vagyok ahol az oszlopokon kell ugrálni ! Ott van a falon egy kép elõttem azokat a pontokat rajta és utána világítanak és hallom hogy valami kinyílt ! Ezután mit kell csinálni?????? plz help

Nem, nem játszom, majd otthon, csak ilyenkor idegesít, hogy elakadtam, s már mennék haza folytatni 😊

A lejtõn nem mertem lecsúszni, inkább a közvetlen mögötte lévõ platformra ugrottam, ahonnan le lehetett menni egy gödörbe, abban volt is valami, ezért azt hittem, ott jó felé tartok.

Na mindegy, majd este megnézem. Mondjuk, ha lehetne menteni, s nem kéne minden próbálkozással körbeugrálni a fél világot, nem lenne rossz...
lalakov
Pedig arra kell, azon lecsúszol és átugrasz egy másik irányba tartó leejtõre, aztán arról ugrasz egyet, hogy elkapd a lengõkart.
Milyen munkahelyed van, hogy közben játszol😊)?
DarkSector
Csõtök milyen a graf max-on?
Szebb mint a Legend-ben?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vissza arra kell menni, amit a 320-ban írtam ?
harmadik a t-rex utan lex
fel kell masni a nagy vizeseses teremben a letran,es a kotel fele kell menni,amerre egy letra all felfele,arra vannak a dinok.
baxxe meg most sikerult,ha shift-tel ugrok.
hi,még elején vagyok😊 ,és a fogaskerekeket kell megkeresni... 3at...
megvan 2 , kinyílik a vízalatti cucc, de mikor leúszok ,csak egy élet csomag van ott a vizesés alján😞 , hol a 3adik?
Ha már forog, akkor jó, úgy ugorj, hogy nagyjából vízszintes legyen, mikor épp ráérkezel.
es van valami extra ugras,mert nekem nem ugrik ra?
Ráugrasz a forgó platformra, majd egybõl elõre, pont oda esel.
Felmentem nagyon magasba, szerintem a pálya legmagasabb pontjára.
Ott mintha lett volna egy platform, ami balra lefelé lejtõs volt, de nem tûnt túl bíztatónak, mintha a semmibe vezetett volna...
marmint ugy sima,h nem a forgos?
DanRyu
Hali

Valaki tart már Egyiptomba? Nagyon elakadtam, forgatni kell négy oszlopot amin minták vannak és sehogy sem tudok rájönni, hogy hogyan kell helyesen forgatni.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

lalakov
Ha átmentél a hídon az jó, ezután felfelé kell másznod, aztán lecsúszni, ugrani, csúszni, ugrani.......<#awink>
lalakov
Onnan és az elméletileg sima volt.
lalakov
Bocs, azt nem tudom.😞
egy istennek nem tudok oda ugrani,ahova be kene rakni a harmadik fogaskereket...mert van az a forgo platform,de nem ugrik ra...mashonnan kell odamenni?
tomas10
nagyon király ez a teljes verzíó

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

sikerült!!! köszi <#taps>

urbijoe
és azt a legelsö ablakot hogy tudom elöhozni ami legelsö inditáskor volt ahol a felbontás neállitások vannak?
mert a Vsync-et csak ott lehet kapcsolni,

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

rage
Igen, összejött, köszi !
Kellett hozzá némi bug is, de sikerült😊
Nos, elhagyni a völgyet csak úgy lehet, hogy kiúszom ahol a fogaskerék volt,s felül körbe kell ugrálni az egészet ? Mert ott körbementem, át a hídon, aminek a közepe hiányzik, de aztán zsákutcába jutottam..
Hát nem egy rövid pálya....
A TR1-ben kicsit rövidebb volt ez😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

eleite nekem is az volt , amugy pofonegyszerû
a lényeg : lödd mint álat , felmegy a csik , enragel ,rád ront , ekkor te már készulj , jobb klikket tartsd lenyomva mindig , aztán shift et is , mikor bejon a 4 nyilacsaka választhacc meiket nyomod be (én a hátrával lazán vittem) és szal shift+s >>>mikor bejön a 4 nyil , megvárod mig becélozza , pittyen 1et és akkor bumm fejbelövöd ettöl megzavarodik kicsit és ha a tüskék közelében voltal akkor asszem annak neki is megy , és hopp szépen le is kapta a hp-ját , én ezt az ugribugrit marha jol kitanultam , egy életnövelöt nem nyomtam el , csak arra figyelj h jobb klikk mindig , magába soha ne nyomd a shift-et mert akkor legugol...Sok sikert !

rage
Nem nagyon lehet másképp hátra ugrani, minthogy megnyomod a 'vissza' gombot (S) majd mikor arra néz, a space-t
Ha nem ugrik el odáig, akkor vagy az irány rossz, vagy túl messze van, s nem is arra kell menni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Köszi, sikerült eljutni a T-Rexig
De itt nekem ez reménytelen 😊

Hello!Egy kis segítségre lenne szükségem,hogy a Perui pályán ahol 1 nagy kaput kell kinyitni,és fel kell menni a kapu fölé a szobrokhoz,ott a bal oldali barlang részben hogyan kell nagyot ugrani hogy elkapja azt a kiálló részt,tehát hogyan kell hátra felé felfelé nagyot ugrani?Aki érti vagy tudja mire gondolok válaszoljon,köszi!Nagyot ugrani,hogyan kell??