Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

több mint egy óra és itt a futár. 😄
jah hozna itt nekem valami hülyeséget helyette.
dehogy akadok el, van végigjátszás. 😄
de azért írok beszámolót. tényleg, a legendben is elakadtam egy helyen, igaz a többi pályát megcsináltam.
nem bánnám már, ha a III. részt frissítenék meg egy kicsit...

Seth
Majd írsz te eleget ha elakadsz itt -ott, majd szépen válaszolunk

PSN ID.: Beegabor

írjatok már, lecsúszik a topic... 😄

ne beszélj csúnyán, lehet más a baj. nem abban van tárolva a config és most feljebb van állítva a grafika? nézz meg több mentést! majd megsasolom õket és szólok, ha találok valamit. felnézek külföldi oldalakra is... nem akarok reklámozni. 😄

leoon
Ja erre jó a mentés, de amúgy nem használnám. Mióta beraktam a mentést azóta szaggat, h rohadjon meg!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Hoz_Hun miért kérdezted, hogy honnan lesz a játék? tán valami baj van vele?
mentési problémátok van? lehet a patch segít!
na hezért jó a 100%-os mentés, mert nincs elakadás! 😄
jaj még 4-5 óra múlva jön a játék, nehéz várni... 😄

leoon
Leszedtem a 100%-os mentést. Láttam van olyan, h replay level. Ha itt kiválasztom azt a részt, ahol valójában voltam, akkor az csak azt a pályát viszi végig vagy rendesen mehetek benne tovább részrõl részre?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

leoon
Persze ehhez csak 100%-os mentés van... Nem tudja valaki, h honnan lehet részenkénti mentéseket szerezni?

Hát a kentauros után elméletileg vége annak a pályának azaz kell utánna legyen mentés. Ha eléjük rakott vissza akkor nem tudom mi van, de nem úgy kellene lennie.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

leoon
Hali, lenne 1 kérdésem! Ha kivégeztem a 2 kentaúr akármit, akkor elvileg utánna automatikusan elvégzi a mentést nem? Ott jártam, h Lara lepattant motorjáról... És most meg azt látom, h 1 korábbi mentésbe rak vissza méghozzá 1 olyanba, amit már rég elhagytam!!!<#nemtudom><#rinya><#boxer>
Mitõl van ez? Nincs kedvem most megint elkezdeni innen ahová berakott...
Ha valaki tud valami megoldást az lécci írja meg. Kössz

igen, onnan. miért?
mondjuk múltkor az unreal 3-am csöppet karcos volt. írtam a kiadónak, de semmibe vettek. :S

AtiRadish
Checkpointos mentesrendszer van benne.
Cdgalaxisbol rendelted meg a collectorst?

helló. úgyis bemásolok egy mentést és kezdem valahol. ha elakadok, megyek másik pályára. lehet szedek csalást is, ha többször megfõvök a kelleténél. jó egészségesen élni! 😄
menteni akárhányszor lehet vagy maradt a régi? jobb volt mindig ott menteni, ahol elakadtam. Szerintem a 3. rész volt a legjobb. igaz ezt csak ps-en vittem végig, de láttam pc-n is. hát remélem jó kis móka lesz! 😊

Igen lehet bóklászni benne. Ez idõben értelem szerûen (mivel remake) elõbb van mint a Legends, így pl a medence rész még csak kiépülõben van, és haverok sincsenek csak az inas. A földszinti számgépes központ helyén csak ládák vannak, de ezt leszámítva ugyan az a ház.
Pont ugyan azok a helyszínek mint az eredeti Tomb Raiderben. Ugyan az a történet ugyan abban a sorrendben. Persze a jelenlegi grafika, irányításnak megfelelõen átdolgozva. Nagyobbak szebbek és jóval nehezebbek a pályák.

Jó játékot hozzá. És készülj fel rá idegileg. Némi õszülés, hajhullás (hajtépés), bilentyû szétverés, szívinfartus elõfordúlhat. <#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

lehet bóklászni a házban és környékén mint pl. a 3. részben?
nagyon kíváncsi vagyok. és csak dzsungel-mûemlék pályák vannak vagy valami más? város, falu meg ilyenek? holnap kiderül, ha meghozza a futár! 😊

Igen tényleg 4 giga. Nem jobb a grafika, sajnos ebböl teljessen hiányzik a nextgen ami a Legendsben volt. Valószínüleg ezért kisebb. A "normál" azaz nem nextgen graf viszont tényleg jobb a Legendshez képest.
A ház bejáható. Sõt itt még ki is lehetmenni a kertbe ahova a Legendsben még nem lehetett. A ház mag ugyan az mint a Legendsben.

Csak érdekes, hogy jobb a grafika, hosszabb a játék és max 4 giga. Jól megcsinálták akkor.

helyem az van, csak érdekelt volna. itt több választható pálya is van? mert a legend-ben csak az a 7 fõ pálya volt. ebben menthetsz már úgy, mint a régi részekben? lara háza valóban a régihez képest bejárható? én ezt haloottam és mivel megrendeltem a játékot, gondoltam addig kérdezgetek... köszi a segítséget

Ez hosszabb és fõként nehezebb. Ez egy az egyben a Tomb Raider eredeti legelsõ részének a remake-je. Mekkora a helyigénye azt nem tudom, mert nem otthoni gép elõtt vagyok, de miért fontos ez?

Sziasztok! Ez a rész hosszabb vagy rövidebb, mint a Legend? Több pálya van vagy kevesebb? Mennyi gigát eszik a vinyórol? Tudtommal 4 giga, de ez mindig kevesebb. A legend nem érte meg a 7 gigát, csak azért kérdezem... 😄

leoon
OKé! Csak bénáztam! <#zavart2><#idiota><#nevetes1>

leoon
Hali ismét! 😊
Valaki tanácsot tudna adni h hogyan kell átugrani a falról arról a lógós izérõl (amit a Q-val lõ ki)? Abban a részben vagyok amiben kardok potyognak a mennyezetrõl + a padlóból is kardok jönnek ki. Szal amikor az oszlopra kéne ráugrani de nem tudok. mindenfele ugrik(leginkább bele a kardokkba). Tehát itt is van valami speciális billentyû kombináció? :S :S :S

leoon
Ja, kössz a helpet mindenki végre sikrült ezzel a módszerrel:
"Elõbb nyomd az irányt és utána nyomd hozzá a shiftet, így tuti nem fog mászni".
Lehet, h még jelentkezem! <#nemtudom> <#idiota> <#nevetes1>

AtiRadish
Hát meg ugye nem csak shift +irány, hanem jobb kattot is nyomni kell.

davidka003
A T-rex felé kell vetõdni. Tehát shift+felfele nyíl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

leoon
oké, kössz megpróbálom.

Seth
az irányt is nyomni kell mellé, hogy merre vetõdjön a drága. Elõbb nyomd az irányt és utána nyomd hozzá a shiftet, így tuti nem fog mászni.
Következõ kérdésed megelõzendõ, amikor így sikeresen elvetõdtél, belassul a game és jobbról és balról láthatsz két egymás felé közeledõ célkeresztet. Türelmesen megvárod(tényleg nem kell kapkodni),amíg összeérnek és pirosra vált,akkor tûz

leoon
Vagyis hogyyan lehet vetõdni? Guggolás (nálam shift) + jobbra vagy balra nem? Akkor miért csak guggolva mászik? VAgy még esetleg mást is kell nyomni nem nagyon értem! Mert õszintén nem ezeket a részeket szeretem ebben a játékban...

leoon
Igen olvastam már. De, amikor eljön a megfelelõ idõzítés, belassulás bla bla bla...., akkor ez nem vetõdik, hanem elkezd jobbra vagy balra (attól függ melyiket nyomom) mászni. Nem ugrik el próbáltam már mindenféleképpen, ha közel van, ha nem. Amikor megjelennek a kis nyilak a sarokban úgysem. Úgyhogy megpróbálom másképp, mert nem fogok ezzel a köcsöggel baszkódni. De azért kössz!

Seth

leoon
hali, elakadtam és arra lennék kíváncsi, h azt a dög T-rexet, h a fenébe lehet kinyírni? Már kezd az agyamra menni!!! Elõre is kössz!

blackcalibra
Valami kombóval....... 😊 (bocs)
AtiRadish
Mivel megvettem eredetibe, gondoltam vegigjatszom meg egyszer... Az egyik egyiptomi palyan arra lettem figyelmes h. amint kiertem a vizbol Lara tok szexy mozdulattal vegigsimitja a hajat es lerazza rola a vizet. Probalgattam ujracsinalni, de nem jottem ra milyen komboval hivhato elo ez a mozdulat. Kulfoldi forumokon is volt erre utalas de ott se tudtak pontosan megmondani h. kell. Valaki esetleg tudja?

AtiRadish
Akinek megall a vege elott, annak windows feladatkezeloben le kell allitani a direct x telepitest es jo lesz. De h. h. fogod kipucolni azt nem tom.

Hi

Én fel akartam telapíteni, de a végefelé +állt :-/

Kiléptem, most meg ha újból telepíteni akarom azt Írja, hogy fenn van...
Telepített alk.-ok között nincs, és a gépen se, reget kipucoltam
Ötlet?
AtiRadish
2 honapja 12k volt a collectors 😮
Amint meglattam a postod egybol megrendeltem en is^^

Solya
Én azért örültem neki..már rágtam a fülüket😊

rotator
3 rugó most a collectors a CD Galaxisban, még a fapados kiadású Legend is drágább... ki érti ezt? <#nemtudom>
Én mindenesetre benevezteme egyre, mondjuk nem nagy durr, a simához képest van benne egy bónusz dvd, aztán csókolom. 😊

hinar
Játszot valami a PS2 verzióval.Olyan kérdésem lenne, hogyan lehet szakadékot átugrani a kötél segítségével? Sehogy sem sikerül!!!

grebber
Aláirásomban láthatod!

Next PC upgrade: 2022

AtiRadish
Milyen VGAhoz osztogatnak ilyen faja jatekot?=D

grebber
Na meglett eredetibe a game! VGA-hoz járt 😄

Next PC upgrade: 2022

Rolka
De nem megy a kereszt a fejére!!!Nem tudod hogy kell???Szenvedek vele

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Sziasztok van egy olyan problémám,hogy csalás kellene xbox360-ra a tomb raider Anniversary-hoz.köszönöm
Rolka
Tényleg!!!Köszi a segitséget még1szer

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Bandew
Az alapból van nálad, már használnod is kellett. Az a kötél bigyó, amilyen Batmannek is van.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rolka
Kösz a segitséget!!!De a csákányt nem találom<#falbav><#fejvakaras>

Bandew
Ugyanúgy lassítással kezded, lõssz, majd amikor kifordítják a pajzsukat, kitéped a kezükbõl a csákánnyal. Ezután amikor feldühödnek, kapd fel a pajzsukat a földröl ami visszaveri rájuk az a zöld nyaláb-micsodát.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rolka
Már sikerült megölnöm a dinoszauruszt!!!Most a 2db patást nm tudom megölni :'(:'(:'(

Bandew
Az nekem sem ment elõször, pedig nem is nehéz, csak a lassítást kell tudni hozzá. Amikor feldühödik és elkezd feléd futni, majd belassul az idõ, nyomd meg a guggolás gombot plusz jobbra vagy balra, akkor elvetõdik. Erre nyílván már te is rájöttél, de fontos a jó idõzítés, csak mikor közvetlen közel van és megjelennek a jobb alsó sarokban a nyilak, akkor ugorj.
És a lényeg:
Nagyon fontos, hogy ne lõjj, amikor vetõdsz, hanem várd meg, amíg a két célkereszt egybeér a T-rex fején és piros lesz! Ekkor lõjj egyet az arcába. Ha lõsz, amíg a két célkereszt közelít egymáshoz, akkor elrontottad. Mikor erre rájöttem, elég volt ezt 2x megcsinálni és kipurcant, no persze én easy-n játszottam, mert én inkább a rejtvényeket komálom.
Ez egyébként a kivégzés, ami (a fõmonsztákat leszámítva) az összes ellenséget azonnal megöli. Szóval hasznos ezt jól megtanulni.