Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah hozna itt nekem valami hülyeséget helyette.
dehogy akadok el, van végigjátszás. 😄
de azért írok beszámolót. tényleg, a legendben is elakadtam egy helyen, igaz a többi pályát megcsináltam.
nem bánnám már, ha a III. részt frissítenék meg egy kicsit...
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
mentési problémátok van? lehet a patch segít!
na hezért jó a 100%-os mentés, mert nincs elakadás! 😄
jaj még 4-5 óra múlva jön a játék, nehéz várni... 😄
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mitõl van ez? Nincs kedvem most megint elkezdeni innen ahová berakott...
Ha valaki tud valami megoldást az lécci írja meg. Kössz
mondjuk múltkor az unreal 3-am csöppet karcos volt. írtam a kiadónak, de semmibe vettek. :S
menteni akárhányszor lehet vagy maradt a régi? jobb volt mindig ott menteni, ahol elakadtam. Szerintem a 3. rész volt a legjobb. igaz ezt csak ps-en vittem végig, de láttam pc-n is. hát remélem jó kis móka lesz! 😊
Pont ugyan azok a helyszínek mint az eredeti Tomb Raiderben. Ugyan az a történet ugyan abban a sorrendben. Persze a jelenlegi grafika, irányításnak megfelelõen átdolgozva. Nagyobbak szebbek és jóval nehezebbek a pályák.
Jó játékot hozzá. És készülj fel rá idegileg. Némi õszülés, hajhullás (hajtépés), bilentyû szétverés, szívinfartus elõfordúlhat. <#nyes>#nyes>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
nagyon kíváncsi vagyok. és csak dzsungel-mûemlék pályák vannak vagy valami más? város, falu meg ilyenek? holnap kiderül, ha meghozza a futár! 😊
A ház bejáható. Sõt itt még ki is lehetmenni a kertbe ahova a Legendsben még nem lehetett. A ház mag ugyan az mint a Legendsben.
Valaki tanácsot tudna adni h hogyan kell átugrani a falról arról a lógós izérõl (amit a Q-val lõ ki)? Abban a részben vagyok amiben kardok potyognak a mennyezetrõl + a padlóból is kardok jönnek ki. Szal amikor az oszlopra kéne ráugrani de nem tudok. mindenfele ugrik(leginkább bele a kardokkba). Tehát itt is van valami speciális billentyû kombináció? :S :S :S
"Elõbb nyomd az irányt és utána nyomd hozzá a shiftet, így tuti nem fog mászni".
Lehet, h még jelentkezem! <#nemtudom>#nemtudom> <#idiota>#idiota> <#nevetes1>#nevetes1>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Következõ kérdésed megelõzendõ, amikor így sikeresen elvetõdtél, belassul a game és jobbról és balról láthatsz két egymás felé közeledõ célkeresztet. Türelmesen megvárod(tényleg nem kell kapkodni),amíg összeérnek és pirosra vált,akkor tûz
PSN ID.: Beegabor
Én fel akartam telapíteni, de a végefelé +állt :-/
Kiléptem, most meg ha újból telepíteni akarom azt Írja, hogy fenn van...
Telepített alk.-ok között nincs, és a gépen se, reget kipucoltam
Ötlet?
Én mindenesetre benevezteme egyre, mondjuk nem nagy durr, a simához képest van benne egy bónusz dvd, aztán csókolom. 😊
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És a lényeg:
Nagyon fontos, hogy ne lõjj, amikor vetõdsz, hanem várd meg, amíg a két célkereszt egybeér a T-rex fején és piros lesz! Ekkor lõjj egyet az arcába. Ha lõsz, amíg a két célkereszt közelít egymáshoz, akkor elrontottad. Mikor erre rájöttem, elég volt ezt 2x megcsinálni és kipurcant, no persze én easy-n játszottam, mert én inkább a rejtvényeket komálom.
Ez egyébként a kivégzés, ami (a fõmonsztákat leszámítva) az összes ellenséget azonnal megöli. Szóval hasznos ezt jól megtanulni.