2757
-
#875 Valaki egy utánna lévő mentést és egy végigjátszást (linket) tudna adni nekem? -
#874 http://img141.imagevenue.com/img.php?image=64220_n09vtelen2_122_354lo.JPG -
#873 -
#872 -
#871 Én is ott vagyok és nemtudom megcsinálni, de rakok be képet.
-
#870 Sziasztok lenne egy problémám,az a helyzet hogy a T-Rex után járok amikor a víz alatt kell menni és ott egy fa amire nem tudok felmászni mert átugrik a textúráján, lehet h az a baj hogy nem mindegyik cog-ot tettem be abba a vízeséses szerkezetbe? Kérlek segítsetek, rakok be két képet is , előre is köszi.
Kép1:
Kép2: -
#869 Nekem senki nem tud segíteni? #847
strebacom: sajnos nem értem a kérdésed, ha képet tudsz berakni rakhatsz be.
Nivea: én követ sem használtam, meg nem is találtam. (Viszont ha nem találtam, akkor végülis lehet hogy nem is arra a pályaszakaszra gondolunk, de pedig a kép alapján nekem annak tűnik)
sheva94: Nekem meg egyszer pont az volt a gondom, hogy mindíg a falról ugrott el oldalra, nem pedig egyenesen. De én úgy csináltam, hogy mikor lendületben vagy, akkor a megfelelő helyen nem csak megpöccinted a Space-t, hanem hosszan nyomod.
-
jahola #868 Hi!
Valaki please help!!
A ott járok, ahol különböző Istenek termei vannak, azon belül a Kardos teremben, és ott ahol a túloldali oszlopokra kéne átjuni, de ahol falon kell kell lengeni, ott egyszerűen nem tok semmit se csinálni!
Sajnos képet most nem tudok berakni.
Valaki please help! -
#867 Nekem is nagyon nehezen kapta el, de sok szórakozás után sikerült. -
strebacom #866 Na pont egy ilyen kört áthúzva mutat a game mint ami a logódban van,ez melyik gombot takarja??? -
umPepe #865 nem kell betolni a követ az ajtó alá, csak elé, meghúzod a kart, ajtó felmegy és gyorsan az ajtórol kell felugrani! próbálkozz vele! -
sheva94 #864 kép
oda szeretnék eljutni de nem tudom hogy kell falfutásból oldalra ugrani már mindent kipróbáltam -
#863 hello ujjab sgitséghet kérnék most egy ajto emelkedik fel és mindig az ajtorol kell felugrani h fölötte átmásszak de ez az ajto rossz mindig vissza esik, ezzen nincs is gond mert az ajto fölülkihuztam egy követ emivel kitámasztotam az ajtot de akkor se tudok az ajtorol felugrania párkánytra egyszerüen nem kapja el ez mért van?
-
strebacom #862 Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy melyik gomb a "piros kör áthúzva"??
Köszi!! -
csgj #861 Azért sz*r, mert nehéz? :P Ezt így nem lehet kijelenteni, a Tomb Raidernek bizony nehéznek kell lennie! És mivel nagyon hasonlít a régi részekre, ezért sokkal jobb, mint a Legends... A legends igaz könnyű volt, de kevés volt benne az a jó kis kalandozás, egyszerűen nem volt teljesen az igazi TR. Mégis, az is nagyon bejött -
#860 Valaki tudna segíteni az hogy szerezzem meg?
http://users.cwi.hu/sgupload/1180090498.jpg -
danikoti #859 Ha át dátumozom akkor ez van:Figyelmeztetés Úgy tünik,a rendszer ideje nem pontos.Legyen szives,állítsa be online egy idő-szerverhez.A rendszer ideje nem áll be automatikusan.Kérjük,állítsa be manuálisan,ha szükséges -
danikoti #858 Engem ezzel a hibával kidob: Sajnáljuk, de a jogosultság határideje lejárt.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, hogy naprakésszé tegye a szoftvert vagy meghosszabbítsa a jogosultságot.
Segítsen valaki -
#857 Ez egy sajtópéldány. Ezt azoknak küldik ki, akik magazinokban ill. nagyobb online siteokon kritikát írnak a játékról. Általában a gold előtt 1 - 1,5 hónappal kerül a cikkírók kezébe.
Még annyit, hogy a sajtópéldánynak tartalmaznia kell az egész játékot. Tehát ez tényleg a full, és nem lesz a játékban több pálya, elem, videó, stb... A mesterpéldány /gold/ előtt még szoktak módosítani rajta. Főként szöveg/credits hiányosságokat, és bugokat orvosolnak.
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy javítanak majd pár apró hibát, de hatalmas bug-javulásra ne tessék számítani. Ilyenkor inkább az szokott lenni, hogy a megjelenés után kapásból patchel indítanak.
Mellesleg, szép kis szerződést kötnek mindenkivel, aki ilyen példányt kap. Tehát, ha elkapják a tettest, akkor kegyetlen büntetés vár rá.
Csak elcseszte a kiadó, mert semmilyen netes aktiváció vagy másolásvédelem nincs benne. Vagy legalábbis simán kikerülhető. -
mornert #856 Am igazad van! Sok a hiba az tény! Lehet h azért mert ez egy időelőtti verzió. A fejtörők azok összességében tetszenek, de egy idő után tényleg nagyon monotonná tud válni a játék.... Nekem is leginkább azok a részek nem tetszettek ahol mm-re és tized mp-re pontosan kell csinálni mindent! De ez egy ilyen game! Azért én még végigtolom.... -
#855 Na, végre sikerült végigvinni a játékot. 19 óra, 51 perc, 36 másodperces kemény küzdelem során. Még bekukkantok a Croft birtokra, de a többi time trialos marhasághoz már nem lesz türelmem. -
Crash88 #854 hm^^ a legend ehhez képest gyerekjáték volt , de mint már irtam párszor , nem azzal van baj ,hogy nem jók a fejtörök , v vmi (az elején még nagyom jók , érdekesek , "izgalmasak")hanem ahogy haladsz a játékban egyre jobban válik bugossá és olyan idegesitövé ,monotonná ,h az hihetetlen ...sajnos erre a játékra nagyon igaz az , hogy az elején minden szép és jó lásd Greece(Görögo.) kb még ott aztán süllyed lefelé .
A készitök fogták , most kiadják a demo-t ami nyilván az elejét tartalmazza , jo részeket is esetleg , h megvegye a gamer , de sajna a legtobb fejlesztőgárdának nem érdeke a játék végét v közepétöl annyi öszpontositással ,odadással dolgozni ...föleg az ILYEN gamekre igaz ez (de tisztelet a kivételnek) .Na mind1 fölösleges tovább ragozni. -
mornert #853 Sztem pont az lenne szar ha túl egyszerű lenne!
A legend néhány órát tartott csak pont azért amiért túlontúl egyszerű volt! Annak mi értelme h van egy egészen jó játék aztán két óra a telepítés után és shift+del? Ezzel legalább néhány napra lekötöm magam... -
Crash88 #852 és ez még semmi , nekem elhiheted ...egyre csak rosszabbodni fog a helyzet -
strebacom #851 Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy melyik gomb a kör áthúzva??
Köszi!! -
#850 Közben megjelent az első hivatalos demo is :) -
#849 Most épp Democles termében vagyok, a kardos fejtörőt kijátszva szépen átjutok ezen, s a semmiből a fejemre esik egy kard
:-)
Azért a készítőknek igazán kívánom, hogy most, hogy kikerült a megjelenés előtt a játék, ez a millió szemétség amit belepakoltak, jó sok játékost rettentsen el attól, hogy megvegye.
Annak idején a TR általában a negatív kritikákat pont emiatt kapta, hogy értelmetlen módon tele rakták frusztráló, idegesítő elemekkel, hogy a játékos másodpercenként tölthesse vissza a játékállást.
Nagyon remélem, hogy az elavult szar mentési rendszert (valaki megtaníthatná őket arra, hogy mi a quicksave, vagy kérdezzék meg azt, aki a TR1-et megírta) a monoton játékmenetet, valamint az idegesítően nehéz kihívásokat a komolyabb szaklapok szóvá teszik, s ez a játékra adott százalékos értékelésben is nagyon fog látszódni.
-
#848 Látom mindenki csak mérgelődik ezért itt egy kézenállás.
-
Már csak ezt az egy szaros zelefántot kéne felvennem, de persze nemtom, hogy hogyan kéne :P
+ a Relics-ek hogy néznek ki a játékban? Mert én még eggyel sem találkoztam, pedig látom, hogy érdemes őket gyűjteni. -
#846 A Tomb Raider legelső részét anno 2 hónap alatt játszottam végig. Volt, amikor idegesített, s elő se vettem két hétig, volt hogy egész jól haladt, de egyszerre sosem játszottam többet egy pályánál.
Szerintem, ez is ilyen, nem háziverseny ez, hogy 3 nap alatt végig kell nyomni, persze, hogy akkor fárasztó, monoton meg idegtépő is -
#845 Persze hogy őrjítő, mert az első részeket gyúrták bele, és az meg ilyen volt :(
Thx, megpróbálom, bár semmi kedvem ahoz a részhez, annyira idegesített régen is. -
bgabor #844 Kipróbáltam. Hát ez egy kalap szar a Legend-hez képest!
Fel se merült bennem, hogy a zseniális TR:Legend után ezt ennyire el tudják szúrni, amikor ugyanaz a motor jár alatta, ugyanaz a grafika, hasonló irányítás, és ugyanaz az idióta Playstation2 féle mentési rendszer.
Még egy dolog: A Legendsen sosasem kellett idegeskednem, ez meg egy őrjítő szutyok, nagy csalódás!
-
#843 Ugorj a rácsra, aztán tovább felfelé. -
#842 Nah, közben visszajöttem és megcsináltam. Nem szabad semmi időt vesztened, és akkor pont át tudsz ugrani balra, a követkető csáklyázáshoz.
A Legend nehézsége az Anniversary-hoz képest kutyafasza. Itt igaz 5-6 dologot kell csinálnod, de azt a lehető legváltozatosabb kombókba. Csak az a baj, hogy mikor már 48x próbálja az ember, akkor megőrítik a hibák.
pl. azt a két szárnyas dögöt ki kell nyírni, de két egyszere bekapott tűzgolyó kiröpít fenébe. Ha nem száz százalékosan pontos az átugrás előtti irányzék, akkor minden esetben elcseszett ugrást produkál, és zuhansz a lávába. Ez igaz a csáklyázás közbeni akciókra, amikor ha már túllengsz, cseszik neked elugrani, hanem helyette zuhan egyet. Valamint ugyan igaz, hogy csak háromszor fordult elő, hogy miután végigszenvedtem a részt, egyszerűen nem tudott átugrani a szikláról az emelvényre, hogy arra felmászva felérjek a checkpointhoz. De erre meg érkezés után elengedi, hogy megint lávafürdő legyen a vége.
Az Anniversary egy remek és élvezetes játék, minden elismerésem a készítőknek. Az ilyen játékok a kutatások szerint csökkentik az aggressziót, csak amikor már 28. próbálkozás után se sikerül, pont ellenkezőjére fordul a dolog. Rohadtul felbosszant, és k.rva ideges leszek tőle. Ha a saját bénaságomból akad, az okés. De a fent leírtak megőrítenek... -
Crash88 #841 már bocs , de most töled mit várjak ha a "válasz erre" gombra nem tudsz rányomni :D
az iso-n belül azok vannak igen ..és akkor mivan -
csgj #840 hát persze, hogy az :D -
#839 Na a fene eljutottam az Atlas és egyéb Istenek neveit felsorakoztató helyre, a legundorítóbb rész volt az első részben, erre itt is itt van.
Az egyiknél meghúzok egy kart, egy idő múlva felemelkedik a rács, meg a lándzsák egy része is visszahúzódik a falba, de nem mind akkor mihez kezdjek? -
#838 Hi!
Király a játék!!! -
#837 Katt a tra.exe-ére. -
#836 Hát ebből nemsokat értek.Milyen ISO ? nekem olyan fájlok vannak h bigfile.001,TRA exe, meg trae,trae.mcl