Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Ha megnyomod a Shiftet lelassul az idõ. ( shiftet bnem csak egyszer kell megnyomni, hanem folyamatosan kell nyomni)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Egy apró észrevétel.
Midas Palace-nél ugye van az összeomlott terem ami végén kinyílik a tüzes terem ajtaja.Na én megcsináltam azt de a emelvényeken a tüz nem égett 😊Megszereztem a rudat símán.Viszont mikor a szobohoz mendtem és beillesztettem a (kész arany)rudakat rájöttem még kell 1 😛 rohadjon meg 😄 Na gyors vissza a tüzes terembe rálépek a köre és a fáklyák elindultak...LOL.Most én basztam el valamit vagy másnál sem elõször égtek.A 3.merre van?

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

kirol
Mit kell megnyomni és mikor amikor pl. rámtámad egy medve? Valaki shift- et írt. De hogy is van ez?

lol rájöttem... nem szabad betolni....nc ..ugyanolyan magas lett volna😄
minimize
faszásak a bannertervek, (elõbb v1 egy hétig, aztán v2 is egy hétig....),és kaptam használható infót is a kérdésemre!!

No one can stop Death!

urbijoe
minek a telepitös?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

demokles termébe hogy kell bejutni?O.o mert ugye kihúzom fentrõl a tömböt ,meghúzom a kart és betolom, mert nembírna el... de nem tud megkapaszkodni lara a peremen ha ráugrok:S
próbálok várni a rendesen tört, telepítõs verzióra, de elég nehezen megy... 😄 Fõleg így, hogy látom a képeket, meg azt, hogy mindenkinek tetszik
mucsácsó
valaki #421?
mert ideg szétb*sz már...ilyen hülyeséget hát 😄 pedig gondolom rohadt egyszerû a megoldás, de nem jövök rá sehogysem...
böröczk

na köszi szépen, már megvan, most épp a lámpákat kilövöldözgetõs résznél akadtam el, fogalmam sincs, milyen sorrendben kéne -.-""

Kumiho #2179

A szoborral szemben van balra is egy kar azt is meg kell húni ami kinyit még egy ajtót asszem. Oda simán fel tudsz ugrani az alatta lévõ kis kútnál.
raven87
Légyszves valaki mondja már meg, hogy hol a fenében van a 3. kõ amit arannyá kell változtatni? A tüzes terembõl meg az összeomlott oszlopos termbõl már meg van. De hol a 3.?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

kejki istencsaxar vagy,nem gondoltam,h mozgas kozben kell elkapni az ajtot! 😉)) sikerult.
A kentaúrokat úgy kell megölni, hogy : mikor belassul és adsz nekik egy Headshot-ot és lenyugszanak a köteleddel kiveszed a kezébõl a pajzsot mind2-nek. Amikor kõvé akarnak dermeszteni odamész a pajzshoz E-vel megfogod és a sugarad visszairányítod rá és akkor õ dermed kõvé. Ilyenkor lõheted mint állat, mert csak ilyenkor sebzõdnek és így könnyedén ki lehet õket nyírni...
A #412-nél leírták hogy kell, én is úgy tudtam bejutni.

en nem arrol bexelek,ott mar jartam a kozepsonek afelett az ajto felett van a kapcsoloja,ahol bejottel a terembe,csak le kell loni annak a tanyernak a kotelet,ami a plafonrol log,es akkor at tudx lendulni,es felxabadul a masik toloka is,amivel a jobb oldalra is at tudx ugrani.
Én türelmes ember vagyok és elmondom 3x is. Azt a követ NEM kell betolni a vasajtó alá, csak elé kell tolni. Meghúzod a kart fel a kõre onnan az ajtóra és onnan ugrasz egyet felfele és el fogja kapni...
A T-Rexet hogy kell megölni.Segítsetek.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

armageddon666
wow már kijött a gém ? O.o ez akkor az elsõ nemtom hány rész keverve és Legendses stílusban elõadva? ^^ elsõ részek történetén halad? csak mert azokkal nem játszottam és érdekelnének ^^

@

én is itt tartok én a leghátsó rácsot nyitottam ki, a középsõt hogy kell?
meg mindig demoklex ajtajaval kuzdok,az ajto ala tolom a kovet,es igy nem esik le,es utana felkapaxkodok az ajtora,de onnan egyxeruen NEM TUDOK felugrani a nyilasba,mert nem kapja el! ez BUG? mindenkinek sikerult csak nekem nem???
mentést adjon már valaki,amikor a kentauros rész már megvan.
nem tudom megölni õket.
2 napja szarakodok vele.
elõre is kösz

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

AntiHero
Csináltam bannertet😊
V1:

V2:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pedig ott fönnt kell csinálni valamit. Nézz jobban körbe van ott egy kar amihez a köteleddel át kell lógnod.
böröczk
két rácsot már felhúztam, a harmadikat hogyan? már felmásztam szembe is, kilõttem a mágneses kötelet, himbálózott, aztán nem csinált azzal a lógó akármivel semmit, arra számítottam, majd lerúgja...de nem..

Kumiho #2179

Help !
Mi a sorrend a falon lévõ képnél , amit lõni kell ?
LOL. Szenvedek össze-vissza, próbálkozok.. Akárhányszor kijövök írni ide és utána visszamegyek elsõre megcsinálom.. 😊) Lehet többet jövök irogatni 😄
Aki esetleg tudja, hogy mit, illetve nemis mit mert azt tudom csak azt nem, hogy hogyan kell .. azt megköszönném, mert az isstennek nembirok rájönni 😞
böröczk

a feje mellett fel tudsz ugrani a kõrõl (jobbra), aztán ott megtalálod az utsó pint is, majd le a víz alá, és onnan már tudni fogod..

Kumiho #2179

Carlos HUN
És bannert is 😊

heliosz007
FAQ-t a népnek !!!!!

3,89 GB (4 179 742 720 bájt)
Láttam hogy ez kicsomagolos verzió.Valaki meg tudná irni mennyit rak ki.
mucsácsó
Ahoj!

Bakker, segítsetek legyetek szívesek, annyira felidegesített ez fos...lehet láma kérdés lesz, de egyszerûen nem tudom, hogy merre menjnek 😄 szenvedtem vele már 20 percet, de feladtam...kész, nem tudom, és félek attól, hogy ez egy bug 😄 ott a kanyarban egyszerûen nem kapaszkodik meg, másmerre meg merre mész??

szóval itt kéne átjutni:

köszi elõre is! 😛
Faki
Szobor mögöttit a homokos rész nagy termébe nézz szét, ott át kell tornászni magad a másik végébe, ami elvezet a kívánt kapcsolóhoz.
Nekem a bal oldali kaput (szobor felé nézve) nem sikerül kinyitni, azt te hogy nyitottad?

Shep
Megöltem a T-Rexet utánna hova merre, mert csak köre körbe ugrálok, fel kell itt venni valamit?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kösz aZ infót

ott ahol a célkereszt van, hogy kell eljutni???????????
nem nekem pl nem is kell átmásolni megy imagerõl és doc. sett-be ment is szerintem ez naon jó megoldás
DarkSector
A törés jó, de a forrásnál bármikor lehet hiba, de meg kell nézned, csak úgy tudhatod meg....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hell nekem ez az r55 verzió jön lefelé és aszt írja az .nfo hogy:

Copy the content of the DVD on your hdd
and no install requierd, only run the *.exe

akkor nem hibás, jó ez így???
minden ok! evvel a töréssel???

lalakov
Nem kell betolni a követ az ajtó alá, csak elé! Utána kart húzd meg, fel a kõre, fel az ajtóra, rögtön az ajtóról a párkányra.
Segíccsetek már plíz. már nem tok mit csinálni. csak a 3. kaput kéne kinyitnom de nemtalálom az utat a jobb oldali kapcsolóhoz. azt látom hogy valami folyosó van ott de azt nemtom honnan lehet bemenni.

majd ha lesz több idöm , akkor csinalok par képet , csak a szokás kedvéért 😄 HavE FuN!
Eyébként az a pisztoly marha jól lõ , jó el is volt rejtve 😄

Split
nah nekem mikor betolom a kapu alá, megy minden flotul, csak a fölsõ rámpán nem kapaszkodik meg... szvsz valami bug lehet, mert szemmel láthatólag simán elérné... pedig már csak az a kulcs kell :'(

itt szvsz csítelni fogok majd, ha addig nem sikerül megcsinálnom, míg ki nem jön egy NO-CLIP csít 😊

nagy véletlen ,hogy megtaláltam<#ravasz1>

A követ úgy kell visszatolni, hogy a kapu ráessen és félúton megálljon. Ráugrassz és onnan a kapu szélére ugrassz rá. Onnan a nyílásra.

A köveket meg a kézre kell tenni, mivel az mindent arannyá változtat, azokat meg a szobornál levõ lyukakba. De hogy szarezted meg a 3. követ? én az ajtót se tom kinyitni ami a szobor feje mögött van. SEGÍTS!!! PLS!
<#ravasz1>