Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Midas Palace-nél ugye van az összeomlott terem ami végén kinyílik a tüzes terem ajtaja.Na én megcsináltam azt de a emelvényeken a tüz nem égett 😊Megszereztem a rudat símán.Viszont mikor a szobohoz mendtem és beillesztettem a (kész arany)rudakat rájöttem még kell 1 😛 rohadjon meg 😄 Na gyors vissza a tüzes terembe rálépek a köre és a fáklyák elindultak...LOL.Most én basztam el valamit vagy másnál sem elõször égtek.A 3.merre van?
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
No one can stop Death!
mert ideg szétb*sz már...ilyen hülyeséget hát 😄 pedig gondolom rohadt egyszerû a megoldás, de nem jövök rá sehogysem...
na köszi szépen, már megvan, most épp a lámpákat kilövöldözgetõs résznél akadtam el, fogalmam sincs, milyen sorrendben kéne -.-""
Kumiho #2179
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
@
nem tudom megölni õket.
2 napja szarakodok vele.
elõre is kösz
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

Kumiho #2179
Mi a sorrend a falon lévõ képnél , amit lõni kell ?

a feje mellett fel tudsz ugrani a kõrõl (jobbra), aztán ott megtalálod az utsó pint is, majd le a víz alá, és onnan már tudni fogod..
Kumiho #2179
Bakker, segítsetek legyetek szívesek, annyira felidegesített ez fos...lehet láma kérdés lesz, de egyszerûen nem tudom, hogy merre menjnek 😄 szenvedtem vele már 20 percet, de feladtam...kész, nem tudom, és félek attól, hogy ez egy bug 😄 ott a kanyarban egyszerûen nem kapaszkodik meg, másmerre meg merre mész??
szóval itt kéne átjutni:
köszi elõre is! 😛
Nekem a bal oldali kaput (szobor felé nézve) nem sikerül kinyitni, azt te hogy nyitottad?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Copy the content of the DVD on your hdd
and no install requierd, only run the *.exe
akkor nem hibás, jó ez így???
minden ok! evvel a töréssel???
majd ha lesz több idöm , akkor csinalok par képet , csak a szokás kedvéért 😄 HavE FuN!
Eyébként az a pisztoly marha jól lõ , jó el is volt rejtve 😄
itt szvsz csítelni fogok majd, ha addig nem sikerül megcsinálnom, míg ki nem jön egy NO-CLIP csít 😊
nagy véletlen ,hogy megtaláltam<#ravasz1>#ravasz1>
A köveket meg a kézre kell tenni, mivel az mindent arannyá változtat, azokat meg a szobornál levõ lyukakba. De hogy szarezted meg a 3. követ? én az ajtót se tom kinyitni ami a szobor feje mögött van. SEGÍTS!!! PLS!