2757
  • Muki100
    Kinyírod a T-rexet, utána felmászol arra a szerkezetre amibe a T-rex feje ráesett. Azon az egész cuccon végigmész, a csonk fahídón túl, felszeded a 3. cogot és visszamész a völgybe ahol a pályát kezdted. Nekem is baromi sokáig tartott rájönni, de csak vissza kellett menni egészen az elejére, és ott berakod a 3. cogot. Onnantól már egyszerű volt a pálya.
  • macesz
    KÖSZI !!! :D
  • csgj
    én nem is értem, hogy milyen fáról van szó... ahol összeesedt a t-rex, szépen fellépegettem rajta az építményhez
  • kirol
    Na valaki hiányolta a demót, már van az is.
  • fery02
    Nekem simán rákapasztkodik a fára, iylennel még enm találkoztam, hogy átugrik rajat :(
    Amúgy aki a kötélen leng a fal mentén, és egy oszlopra akar oldalra elugrani, az úgy jön össze, ha hosszan nyomja a space-t.
  • Nivea
    oké köszi a segitséget sikerült
  • böröczk
    hát jó időben és jó szögben kell ugrani, ne lengj ki nagyon a kötéllel

na sikerült amúgy végezni a lovacskákkal, irány Egyiptom
  • böröczk
    hát a cél igazából az, hogy a kapcsolóval szemben lévő oldalon a kavicsot megszerezd, szóval újra fel a párkányra, kapcsoló meghúz, és start : )
  • böröczk
    odaviszed őket Midas letört kezéhez és voilá
  • Crash88
    pls egy mentést akkor , nemsokára lennt van , aki kijátszotta vagy egyiptomba jár (nem az elején) az küldjön már egy mentést , privizzen rám kérem
  • Atesz22
    jah..sorry.elneztem a kepet, a xobor kezebe be kell rakni a koveket,utana tudod oket berakni a helyukre
  • Atesz22
    macesz...xemben van a 3. ko korbe kell ugralgatni azokat a tornyokat
  • strebacom
    Igen arra a bejátszásra gondolok, tehát akkor rosszul nyomom azért a piros kör áthúzva??
  • macesz

Hy! itt hogyan tovább megszereztem mind a kettő ereklyét a azt a madár fejet meg a baglyot is de nemtom h merre tovább, Vki PLS help!!
  • Atesz22
    azt nem tudja valaki,h miutan megvan a 3 ko az ulo xoborhoz,hogy kell oket arannya valtoztatni?
  • Grove4
    VALAKI EGY MENTÉST LÉCI!
  • Atesz22
    azt a fat en is nehezen kaptam el,de arra kell menni. ugorj hamarabb.
  • Grove4
    Figy én megöltem csak utánna nem enged tovább mert a fa amire fel kell ugrani azon lara átugrik.Ha olvastad volna én segítettem ki pont ugyan ezzel egy másik fórumozót.Tudsz mentést küldeni?
  • csgj
    figyu, csak lövöd, távolabb mész tőle, és amikor az alsó csík a maxon van, behomályosul a kép, és megnyomod a shiftet meg az egyik iránygombot, és ha pirosra vált az a célkereszt a t-rex fején, akkor rálőhetsz. Így neki fog menni valaminek, és sokkal jobban lemegy az élete.
  • Senkkik
    tovább jutottál már itt? nekem se sikerül sehogy :(
  • Grove4
    Léci küldjetek már egy mentést ha tudtok a t-rex után.([email protected])
  • Crash88
    Addig gyorsba leszedem újra , 870kb-al jön lefelé :)):P
  • Crash88
    kicsit elgondolkoztam és csak nem hagy nyugodni a game ,ez az egyik , a másik meg ,hogy akkor fölöslegesen szenvettem vele ha nem viszem végig és már eddig elvittem , az pedig nem jó , mert az idő pénz szokták mondani ,szal azt kérném , hogy vki irjon már rám privátot és küldjön már mentést , h tudjam folytatni.Előre is köszi.
  • Atesz22
    bazz gyoker vagyok,tok egyxeru :)
  • Atesz22
    tart mar valaki a colosseum utan az ulo xobornal,ahol a 3 kovet kell oxxexedni? nem tudom kinyitni ott a harmadik ajtot,nem tom hogy kell felmaxni a kapcsolojahoz. valaki?
  • Randelz
    Nemtudom én sem hogy ott mit kell...linkelek képet.
  • Randelz
    Akkor lesz olyan jel ha túl hamar vagy tul későn nyomod. Ugye arra a videószerű bejátszásra gondolsz amiben ha rosszul nyomod meg akkor megesz?
  • Grove4
    Valaki tudna nekem küldeni a T-rexes rész után egy mentést?A [email protected]?köszönöm.
  • Atesz22
    shiftet kell nyomni,de a jobb egeret ratrsd lent,es nyomj ra egy iranyt. arra fog ugrani,mikozben adja a fejlovest.
    ugyanakkor arra kell ugyelni,h amerre ugrax legyen eleg hely,mert ha neki esel vlminek,akkor buktad a lovest,es akkor kell loni,ha oxxer a ket kek celkerext,es piros lex.
  • Randelz
    Én a t-rex után bementem oda ahol az a xar széttörte az oszlopokat...ott már nemtudom hogy mi is volt de elkell indulni visszafelé és ott még sokkal elölrébb lesz egy vízesés ahova kell az a cog. Vagyis 3 cog kell oda.
  • strebacom
    A Dinós résznél tartok, ott mikor elöront a Rex és ott van ez a billentyü amit nyomni kell, vagy nem egy piros kör áthúzva olyan mint "Nivea" logójában van!!!

Melyik ez a gomb hát nem tudja senki???
  • Grove4
    Amikor megöltem a T-rexet bementem a medencés helyiségbe, a víz alá buktam és átusztam egy másik helyiségbe és ott a kép.Egyszerűen nem fogja meg a fát átugrik rajta.Te hova mentél a T-rex után?És nekem megmaradt az a "Cog"-valami is.Te hol jársz most?
  • Randelz
    Nemtudom hogy hol vagy de szerintem rákell ugrani a fatömb tetejére és onnan kell valamerre elugrani.
  • boneyard
    Hali! Erről a verzióról: Tomb.Raider.Anniversary.Edition.Pc.Delegion tudtok vmit? ez már installálható?
  • Randelz
    Felugrasz a kőre és onnan felugrasz az ajtón lévő kockára majd onnan felugrasz oda ahonnan lerántottad a követ. De arra vigyázz hogy a kő állítva essen le.
  • Grove4
    És utánna hogy jutottál tovább?Nézd meg az alsó képeimet léci.
  • Randelz
    Lövöd és amikor alul megjellennek a kék nyilak akkor ott megnyomod a shift+r+iránygomb (a,s,d,w). És akkor nem lősz hanem megvárod hogymegjelennyen a célkereszt.
  • Grove4
    Fel kell bőszíteni lővésekkel és amikor eldurran az agya és elmosódik a kép akkor nyomva kell tartani a Shiftet és egy iránygombot és kivülről jön két célkereszt és amikor fedésbe kerül lőni kell.Nekifut a falnak és sebzi magát.Én utánna vagyok gondban.
  • bauer15
    már megtaláltam
  • bauer15
    valakki tudna segíteni a Dínós részben hoggy kell megölni?
    kössz előre is