2757
-
#955 Hmmm... akkor elmémet kiűrítem és elkezdem össze-vissza forgatni. :-D -
umPepe #954 nem hiszem! én nem emléxem ienre! :) -
Akranor #953 Hát én össze vissza fordigattam és egyszer csak jó lett :P -
#952 Nah +oldottam, nagy nehezen. De többet nem fogom újra játszani ezt a Tomb Raidert, azt tuti. :)
---
Nah most meg itt akadtam meg.
Itt mi lenne, a lényege a forgatásnak?
-
Crash88 #951 sztem meg de :D vazz , annyira ismerős a neved , Petúnia -nak is meg téged is láttalak már ott még a Legend idejében asszem -
umPepe #950 Az hogy a kert csak 11 és óra között van nyitva! ezért kell átállítanod, hogy kinyiljon a kapu! -
#949 Ja láttam a táblát, de mi ebben a logika, hogy 11-ről visszatekerem 7-re?
Köszi a tippet :) -
umPepe #948 nem :D miért? -
umPepe #947 ott van mellette 1 tábla, amire asszem rá van írva,hogy 11-07 óráig van nyitva a kert, állíts először 11-et majd szépen le a 7-ig! -
Crash88 #946 umPepe , te nem a tr.hu szerkesztője vagy ?:))) -
#945 Új outfiteket csak relicsekkel lehet szerezni? A másik többi kis izé begyűjtése titkos helyeről mire jó? Nincs valami lista hol vannak relikviák? -
#944 Térképem van már és a lándzsát is betettem, de akár hogy forgatom nem nyílik ki... ?! -
umPepe #943 hmmm, pedig nekem mászott fel! :S most hirtelen mást nemtok! vagy küldd át a mentésed és én megpróbálom megcsinázni! e-mail: [email protected] -
umPepe #942 kertbe! labirintuson keresztül kell elmenned érte, ajánlott előtte a térképet megszerezni... úgy könnyü! jah, és az órába kell belerakni a lándzsa végét és szépen beállítod! -
#941 Ezt így próbáltam de úgy nekem nem mászott feljebb egy centivel sem. Csak akkor hajlandó felfelé mászni, ha megállok. -
#940 Hol? -
#939 Croft manorban, hogy van a Grapple hook? (dobókötél) -
umPepe #938 Én úgy csináltam, hogy mikor visszament kiugrottam, megfogtam és miközbe futott E-betü nyomvatart+ fel! és mikor jössz visszafele már rá is tudsz ugrani! -
heringer #937 Tomb Raider - Anniversary (c) Eidos Interactive HATRED van már ilyen is. -
#936 Egy olyan kérdésem lenne hogy megvan az Eye of Horus , a Scarab os Osiris és az Ankh os Isis de hol lehet lenyitni az utat a negyedik itemhez az Obelisk of Khamon pályán. A segítséget előre köszi! -
#935 csinálj új profilt, nekem csak így volt jó, most indits új játékot és akkor már jó lesz! -
#934 köszönöm! -
#933 mikor meghuzod a kart fel kell ugrani az ajtóra mikor elkezd lefele esni az ajtó akkor kell felkapaszkodni a felette lévő ablakra! -
#932 hu első görög pályán elakadtam amikor a 4 kulcs kell
miért van az hogy kinyitom mind a 4 termet és az ajtók ott csak félig nyitónak ki ill a csapda mögötte...
azt hittem hogy csakposeidon ilyen trükkös és máshovakell menni előtte de nem ... :S plz help -
Akranor #931 Pont azzal szopok én is vagy 10 perce :) kirakok 3-at rittig amikor 4.et mozdítom elfordul a másik :P -
#930 Csak mert olyan menüpont nincs a menüben hogy new game csak as hogy resume game az meg a croft manorba dob vissza. -
Akranor #929 Annyi a trükje,hogy mikor a kés vissza húzódik ugrás+q+<-- maxra fel majd egyből--> maxon +ugrás.elfogja kapni és a kés pont a hátad mögött jön ki megint. -
#928 A fenébe is már! Valaki tudna segíteni?Miután behúzom a belem a zeneszobába a manorban mi van?
Mert ugye az az első pálya. -
#927 harmadik fogaskerék hol van?egy volt közvetlen elöttem lent,egy fent egy teraszon de a harmadik? -
#926 Valaki legyen szives küldeni nekem egy mentést ez után:
Egyszerűen nem tudok vele úgy belengeni (Nincs rá annyi idő, mert levág a kés.), hogy a felső sziklára kapaszkodjon meg.
Még a mentésemet is elküldöm annak aki segít, hogy pont ott legyen és ne kelljen sokat mászkálnia. -
umPepe #925 Relics-eket kell gyüjteni! -
LordSpider #924 Helló! Jelenleg Egyiptomban vagyok. Megszereztem a 4 állatos követ amit az obeliszkbe bele is raktam. Ezután kinyílik az a nagy ajtó. Na és itt lenne a problémám. Az ajtó mögötti csarnok végén van 4 oszlop amit el lehet forgatni. Csak ha egyet elfordítok azzal másik kettő is fordul. Hogyan kell elforgati az oszlopokat, hogy jó legyen??? Hogyan, mivel lehet szerezni új ruhákat? -
#923 új ruhákat hogyan lehet szerezni? -
#922 naigen, meghúzod a kart, sprint hátra a legelső szoborig, ami előtt egy szikla van, ahonnan fel tudsz rá ugrani.. aztán tovább, tovább, egy mp-t sem szabad időzni, mert nagyon hamar szétmennek a szobrok... majd az utolsó szobor platformjáról tudsz átugrani a másik oldalra.. -
sheva94 #921 kép
itt mit kell csinálni? a terem végébe van 1 kar de ha meghúzom a szobrok közel mennek 1máshoz aztán vissza -
#920 hát pedig akkor kell... Q --> E
és célszerű mindkettőjüktől elvenni a pajzsot : D -
csgj #919 Hogy lehet bemenni Atlas termébe? -
umPepe #918 nah akkor még1szer:
-
#917 Nem fogom fel mér nehéz a T-rex-et sokaknak kinyírni.Nem értem.Sebzés nélkül elsőre sikerült. A kentaurok már fincsibbek, ott tartok,el kéne szedni az egyik pajzsát,van olyan 3-4 másodperc amíg az egyik megszédül, akkor kéne,de nem sikerül. Valaki? -
umPepe #916 Itt hogyan csináljam mert vagy 50-szer próbáltam és mindig összenyom a köcsapda, vagy tulugrik a rúdon! Plz Help!