Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Benne van az a nagydarab láb nélküli torzó,ami az eredetiben is van fõellenségként?? Jól néz ki?

PSN ID.: Beegabor

DanRyu
Menj akár merre, én is úgy csináltam. Próbáld meg megkeresni a négy ajtó kart és húzd le öket. Ha megvan csináld meg az Atlast, Demoncles, stb. Ez jó taktika. Sok sikert!

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Kész végigtóltam!<#pias><#vigyor> Elkezdtem elöröl.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

rage
St Francis Folly - kép

Itt egyáltalán merre érdemes nekiindulni ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Mivel a játék pályái megegyeznek a TR1 pályáival, így gondolom, jönnek a Natla-pályák 😊 S összesen akkor azt hiszem, 15 pályának kell lennie.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

GeneralsHungary
Valaki végigvitte már?
Kiv lennék, hány része/fejezete van.
Egyiptom után mi jön?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

DarkSector
Jah mûködik lemezrõl is Ingame-ben, meg csupaszon is, csak a lemez olvasási sebessége belassulásokat eredményezhet......

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

rage
Õ létrehozza a Documents and Settings mappában a saját save könyvtárát. Ha kiírod egy DVD-re a játékot (nem image-ben) s arról indítod, szerintem akkor is tökéletesen mûködni fog 😊

Közben sikerült továbbmenni, beértem a pálya központi termébe, hát látványos, nem mondom 😊

én checkpointokból élek , még nem másoltam fel a gépre szal imagebõl fut 😄😄😄😄

Faki
!! Spoiler veszély (kentaurok ápolása) !!
Most végeztem a kentaurokkal. Na szal úgy nyírd ki õket, hogy ugye rage-et maxolod, ekkor elõször kõvé akarnak dermeszteni, majd 2. rage maxnál nekedmegy + belassul az idõ. Itt kell jól idõzítve félreugrani (célzás + shif + jobb vagy bal irány) megvárva míg a célkereszt befogja a kentaur fejét és tûz. Miközben a páciens szédeleg Q-val ki kell kapni a kezébõl a pajzsot. Majd a másik kentaur kezébõl is, ugyanezzel a módszerrel. Na ezután, amikor kõvé akarnak dermeszteni felkapod a pajzsot, ami tükröz és tádáá az egyik kentaur kövé dermett. Na gyorsan shoti vagy 50-es pisztoly elõkap és szarrá kell lõni (lényeg hogy erõs fegyóval kell, mert akkor egybõl agyon lehet ütni). Majd a másik uraságot is és ennyi az egész.
Legnehezebb része az, amikor idõzítve kell ugrani, de kis gyakorlás és menni fog.

rage
Akkor mondjuk, lehessen választani köztük. Pl a nehézségi fokozatok választásakor. Akkor te végigjátszhatnád mentés nélkül, én meg használnám a quicksave-et....😊

DarkSector
Nálam full grafika ilyen:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
neked, a mentési rendszer így jó ahogy van. De elkényelmesedtünk, nem lehet minden ugrás után quicksavelni mi? ^^ Ha rajtam múlott volna mégritkábbra raktam volna a checkpointokat [ mazohista ]

rage
Nagyon király, hogy a Francis Folly elején végig kell ugrálni 10 oszlopon, miközben az ember szívrohamot kap, s a legvégén jön ez a falon futás, ahol szépen leesik a földre, s lehet az egészet kezdeni elölrõl, mivel menteni azt nem lehet.

A kedves készítõk a TR1-bõl áthozhatták volna a normális mentési lehetõséget is, mert ez így csak kínlódás.

ÁÁÁ rohadt kentauroktól nem tudom elvenni a pajzsot.a a vacak csákját elhajitja,de nem talál célt...

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

DarkSector
nyugodtan lendülj be a kötélen, és utána ugorj tovább...néha pedig az e-vel megállíthatod a lendülést, és lejjebb meg feljebb mehesz a kötélen...

Üdv!
Leírná valaki szépen türelmesen, hogy a kötelet hogyan kell használni? Nyomom a space-t meg a Q-t, de utána egyszerûen nem tudom elég gyorsan lenyomni az elõre ugrást. Én vagyok béna vagy van valami trükk?
mozesapo
Közben megtaláltam, kint van a labirintusban. Viszont a tornateremben most szívok, mert az utolsó bizbaszt nem érem el, ha bemész bal oldalt középen.

Seth
még én sem tudom<#wilting>

mozesapo
De merre van? Mert már én is bejártam az egészet.

Seth
a Croft Manor-ban nincs,meg kell találni

DarkSector
Sehol már nálad van alapba.....

hi all!

csak azt akarom kérdezni h a croft manorba hol lehet azt a cuccot megszserezni az a lassót vagy mit 😄 (Q betû)

köszi!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

még az elején vok 5%-nál és van egy nagy ajtó és lehet jobbra és balra is menni.Az ajtó fölött van két oszlop és amikor odamek nem tudom mit kell csinálni valaki segítene???
vagy rá kellene ugrani vagy nemtom

NeoMaN
hát....
átlagéletkor befigyel azé
:C

GoKu x
sztem kuva jókh!! 😊

raven87
Köszi. Ezt ki is másolom magamnak. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

mucsácsó
na bakker, asszem nem is jófele jöttem...
ott tartok egyébként, hogy meglett az a 3 fogaskerék...mind2 ajtót kinyitottam, azután vagyok ahol a #430 komment képe készült...viszont aztán visszafele mentem, de gondolom nem kellett volna 😛
de még most sem tudom sajna, hogy merre kéne :S
JcGross: A vízben van egy barlang keresd meg és ott egy kart kell meghúzni és kinyílik..
Seth
és ez instant halál?? de legalább aranyos <#idiota>

DarkSector
okés köszönöm a válaszokat....

AntiHero
YES
PHOTOSHOP or GIMP (De én Photoshoppos vagyok)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csá. én ott akadtam el mikor ki kell nyitni a templom ajtaját. Az ajtó két oldalán valami kentaurok vannak. meg 1 csomó víz. segítség!
DarkSector
Jah, de paint-el szerintem csak sima képeket lehet csinálni.....meg mondjuk effecteket bele, szerintem valami mással kell, nem?

**HOSSZÚ HOZZÁSZÓLÁS ALERT**

Akranor: A tûz aattól függ, hogy az elõtte lévõ párkányon meddig állsz, mert ha rögtön továbbugrasz róla akkor nemtudod megfelelõen lenyomni és nem aktiválódik a csapda.

Raven87: Az egy undorító rész. Megpróbálom elmagyarázni, hogyan kell megcsinálni, hogy minnél elõbb tovbbjuthass. Elõször is az egész termet teleengeded vízzel. Elmész a terem leg baloldalába beugrasz a vízbe ott lesz egy törés ahol fel tudsz kapaszkodni és onan el tudsz ugrálni ahhoz a dobozhoz amit elõször látsz és a leszakadt híd miatt nem tudsz odaugrani. Azt a dobozt belelököd a vízbe. Leengeded a vizet lemászol lennt is van egy csap és a maradék vizet is le tudod engedni. A krokodilokat célszerû közben leölni. A ledobott dobozt vidd be középre és lökd rá arra a négyzetre amelyikkel ki tudsz szabadítani egy "raklap" -ot. Engedd vissza elõször azon a kicsi részen a vizet és ezt a "raklap"-ot lokd az elzárt rács közelébe. Felmászol teleengeded a termet vízzel és elvileg a legtetején lesz a "raklap" amire felmászva oda tudsz ugrani a szemközti peremre és el tudsz ugrálni a másik dobozig és azt is bele tudod lökni a vízbe. Megint leereszted az egészet és az rátolod a másik négyzetre és a lehajló rácshoz odatolod a "raklap"-ot. Megint felmászol és fel teleengeded megint ^^ és fel tudsz rajta ugrani ahhoz a részhez ahol tovább tudsz jutni. onnan fejest a vízbe airõl kiderûl, hogy csatorna és jönnek hamarosan a kentaúrok 😄. (Ez a rész nagynon gázos a játékban ezért többször nemis fogom leírni senkinek, hogy hogyan szal jegyezzétek meg a hsz. számát 😄)
AntiHero
Photoshop vagy paint vagy akármi😊

lalakov
Erre így nem emlékszem, de a kép alapján, balra ugranék le, aztán fel a fénylõ(gyengén) peremre, azon végig, majd ugrás.
raven87
Olyan nekem is volt, hogy nem gyulladt be a tûz, csak mikor 3.-jára probáltam meg csinálni. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Szerintem balra kell elugrani ott van egy kis perem és azon elmászol az ajtóig, majd átugrasz.

rage
Ez pontosan melyik pályán van ?

Mitõl függ,hogy lesz e tûz vagy sem? Megcsinálom még1x 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

mucsácsó
Még egyszer meg merészelem kérdezni, de jogos lenne a leugatásotok, hogy mit türelmetlenkedem...
de egyszerûen nem hagy nyugudni a dolog! 😄 És ilyen csicskaság miatt nem tudom tovább tolni a játékot...
tehát akkor mégegyszer: valaki a #421-ben leírt problémára tudja a megoldást? ott mi az anyámat kellene??? Egyszerûen nem ugrik el onnan a túloldalra...már próbáltam azzal a kötéllel is, de az meg nem szúródik semmibe bele..
könyörgöm valaki segítsen! 😊
raven87
Itt, amúgy miért nem hajlandó átugrani? Már kb 10-szer próbáltam és egyszer sem kapaszkodott meg. <#rinya>

raven87
Köszi, sikerült.

N3v3rland
Ezen majd besz@rtam <#wow1><#buck>

Midas keze...

Unleash Your Inner Monkey

DarkSector
Hogyan kell banner-t szerkeszteni?????????
Vagy milyen Progival?

rage
Azt a lógó akármit elõször lõdd le, mielõtt elugrasz a kötéllel

AntiHero
😊 amerre ugorhatsz😊 irányokat nyomod arra vetõdik.

A tüzes termet meg lehet csinálni tûz nélkül is, ha ügyes vagy, de attól függetlenül, hogy ég a tûz vagy nem akkor is csak 1 rúd van ott a 3. máshol van
kirol
Ja, köszi. Meg mintha megjelent volna valami 4 nyil is.