Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kiv lennék, hány része/fejezete van.
Egyiptom után mi jön?
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Közben sikerült továbbmenni, beértem a pálya központi termébe, hát látványos, nem mondom 😊
Most végeztem a kentaurokkal. Na szal úgy nyírd ki õket, hogy ugye rage-et maxolod, ekkor elõször kõvé akarnak dermeszteni, majd 2. rage maxnál nekedmegy + belassul az idõ. Itt kell jól idõzítve félreugrani (célzás + shif + jobb vagy bal irány) megvárva míg a célkereszt befogja a kentaur fejét és tûz. Miközben a páciens szédeleg Q-val ki kell kapni a kezébõl a pajzsot. Majd a másik kentaur kezébõl is, ugyanezzel a módszerrel. Na ezután, amikor kõvé akarnak dermeszteni felkapod a pajzsot, ami tükröz és tádáá az egyik kentaur kövé dermett. Na gyorsan shoti vagy 50-es pisztoly elõkap és szarrá kell lõni (lényeg hogy erõs fegyóval kell, mert akkor egybõl agyon lehet ütni). Majd a másik uraságot is és ennyi az egész.
Legnehezebb része az, amikor idõzítve kell ugrani, de kis gyakorlás és menni fog.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
A kedves készítõk a TR1-bõl áthozhatták volna a normális mentési lehetõséget is, mert ez így csak kínlódás.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Leírná valaki szépen türelmesen, hogy a kötelet hogyan kell használni? Nyomom a space-t meg a Q-t, de utána egyszerûen nem tudom elég gyorsan lenyomni az elõre ugrást. Én vagyok béna vagy van valami trükk?
csak azt akarom kérdezni h a croft manorba hol lehet azt a cuccot megszserezni az a lassót vagy mit 😄 (Q betû)
köszi!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
vagy rá kellene ugrani vagy nemtom
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
ott tartok egyébként, hogy meglett az a 3 fogaskerék...mind2 ajtót kinyitottam, azután vagyok ahol a #430 komment képe készült...viszont aztán visszafele mentem, de gondolom nem kellett volna 😛
de még most sem tudom sajna, hogy merre kéne :S
Akranor: A tûz aattól függ, hogy az elõtte lévõ párkányon meddig állsz, mert ha rögtön továbbugrasz róla akkor nemtudod megfelelõen lenyomni és nem aktiválódik a csapda.
Raven87: Az egy undorító rész. Megpróbálom elmagyarázni, hogyan kell megcsinálni, hogy minnél elõbb tovbbjuthass. Elõször is az egész termet teleengeded vízzel. Elmész a terem leg baloldalába beugrasz a vízbe ott lesz egy törés ahol fel tudsz kapaszkodni és onan el tudsz ugrálni ahhoz a dobozhoz amit elõször látsz és a leszakadt híd miatt nem tudsz odaugrani. Azt a dobozt belelököd a vízbe. Leengeded a vizet lemászol lennt is van egy csap és a maradék vizet is le tudod engedni. A krokodilokat célszerû közben leölni. A ledobott dobozt vidd be középre és lökd rá arra a négyzetre amelyikkel ki tudsz szabadítani egy "raklap" -ot. Engedd vissza elõször azon a kicsi részen a vizet és ezt a "raklap"-ot lokd az elzárt rács közelébe. Felmászol teleengeded a termet vízzel és elvileg a legtetején lesz a "raklap" amire felmászva oda tudsz ugrani a szemközti peremre és el tudsz ugrálni a másik dobozig és azt is bele tudod lökni a vízbe. Megint leereszted az egészet és az rátolod a másik négyzetre és a lehajló rácshoz odatolod a "raklap"-ot. Megint felmászol és fel teleengeded megint ^^ és fel tudsz rajta ugrani ahhoz a részhez ahol tovább tudsz jutni. onnan fejest a vízbe airõl kiderûl, hogy csatorna és jönnek hamarosan a kentaúrok 😄. (Ez a rész nagynon gázos a játékban ezért többször nemis fogom leírni senkinek, hogy hogyan szal jegyezzétek meg a hsz. számát 😄)
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
de egyszerûen nem hagy nyugudni a dolog! 😄 És ilyen csicskaság miatt nem tudom tovább tolni a játékot...
tehát akkor mégegyszer: valaki a #421-ben leírt problémára tudja a megoldást? ott mi az anyámat kellene??? Egyszerûen nem ugrik el onnan a túloldalra...már próbáltam azzal a kötéllel is, de az meg nem szúródik semmibe bele..
könyörgöm valaki segítsen! 😊

Vagy milyen Progival?