2757
-
#995 Ez így egy kicsit hosszú:), én rövidebben csináltam:
Mikor belépek a csarnokba, jobbra a falon körbe tudok ugrálni a mászásban útban lévő dobozig, belököm vízbe, így már tovább tudok mászni a másik ládáig, lelököm azt is. Átugrálok a víz közelébe, majd egyszerűen leugrok és gyorsan kimászok, majd kilővöm a partról a 2 krokodilt. A hátam mögött lévő dobozt belököm a vízbe. Megyek a másikért, ami balra-előlre van, kilövőm az ott lévő krokodilt és lelököm azt a dobozt is. Elzárom az alsó vizet, lemászok és helyére teszem mindkét ládát. Felmászom és megnyitom a lenti csapot. A végső helyére húzom a fadarabot, majd felmászom (létra) és megnyitom a felső csapot is, odauszok a fadarabhoz, ha kell még pontosabban beállítom, rámászok és ugrás. -
#994 Croft Manorban hogy kell forgatni ezt a napkereket?? 11 óránál kiugrott egy kocka de nem történik semmi -
#993 1000x könyebb -
#992 Croft Manorban lehet menteni?
A Legend tényleg könnyebb? -
#991 Állj háttal a fogaskerekeknek és nézz a bal sarokba, aztán menj is arra:-D. -
#990 Köszi, de nagy nehezen átugráltam. :) -
#989 De mivel zöld minden nővény (tavasz van vagy nyár) és csillagos este tutira több idő van, mint 7PM. Egyébként is hogy tud egy napóra különbséget tenni AM és PM között és egyeltalán: mitől forog :D -
6tila #988 én már a Croft Manorban elakdtam.... mit kell csinálni a Nyillal , és a nyilvesszővel? -
#987 nem tudom rájöttél e már, de azért válaszolok: shifttel guggolj le, így a a csapda nem tud agyonnyomni -
#986 -
ezt kiírta mikor lea akartam úszni a coloseumba és most is ezt írja ki a játék indítása után
mit jelent valakinek volt már ilyenje? -
#984 Ez sokkal nehezebb mint a Legend volt. Most találkoztam először dínókkal. Valami borzasztó hogy sima ellenfelek mekkora fejfájást okozhatnak. -
#983 Engem nagyon felhuzott a game, elvittem a dinoszaurusz legyilkolása utáni részre, majd kiléptem. Vissza is töltötte a checkpointot egy egyszerű "Resume Game-val", majd túl kevés élet miatt vissza akartam ugrani egy mentést, visszaugrottam. Elég rossz helyre (Lost Valley). Ez azért elég régen volt. Majd ezek után úgy elfelejtette a checkpointot visszahozni, hogy továbbra is Lost valleybas vagyok :(. Miért felejtette el? Pedig előtte ki is léptem egyszer! -
bradee #982 köszi raven,megvan! -
#981 Most éppen valami Lost Valley nevű pályán vagyok ahol 2 ilyen cogot (valami fogaskerék) találtam.Kettőt beraktam a szerkezetbe és kinyílt valami víz alatti ajtó, de a sodrástól nem tudok bemenni és nincs meg a harmadik cog.Az hol van?Megtaláltam egyet rögtön a pálya elején a vízesés mellett meg egyet ott ahol két vízesés van. -
#980 At ajtó felé nézzem és ez legyen a sorrend. Asszony, pohár, váza, 2 izé. -
badoer #979 A lényeg hogy egyre koncentrálj (Autoface, fogd célkeresztbe), rendszeresen ugrálj a tigrisbukfenccel hogy a másik ne taszíthasson fel, és lődd hogy menjen fel a rage-e. Ha elkezdenek zölden világítani (készülnek kővéváltoztatni), akkor engedd ki a célkeresztből és fuss, ha már nem világítanak, lehet folytatni.
Ha látod hogy rage-ben van akkor készülj fel, engedd hogy közel rohanjon, és amikor kezd homályosulni a kép, ugorj ki. Ha lelassul minden és a célkereszt lassan elkezd ráállni, akkor csinálod jól. Amikor szürke a célkereszt, várj, amint piros lesz, lőjj egyet! Ezután a kentaur picit alélt lesz és maga elé lógatja a pajzsot - pont előtted lesz, csak lődd lá a kampót és rántsd meg, oda fog esni valahova a pálya közepére. Ha akarod, csináld meg a másikkal is, de nem fontos. Ezután állj a pajzs közelébe (!-jeles ikon látszódjon, hogy tudd rögtön használni), fogd célkeresztbe az egyik pacit, és lődd amíg el nem kezdenek zölden fényleni. Amikor csinálják, hagyd abba a lövést és kapd fel a pajzsot, egyikükre vissza fog csapódni a sugár és kővéváltozik, ekkor elő a shotgunt vagy a magnumot és lődd ami belefér (cirka kétszer kell eljátszani pacinként). valahogy igy kénne:) -
bradee #978
Itt hogyan tovább?Addig eljutottam, hogy megszereztem azt a mumifikált macskát,csak azokkal az oszlopokkal nemtudom, hogy mit csináljak:S plz help -
zolee20 #977 Valaki írja már le hogy azt a kentauros részt hogy kell megcsinálni!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon felidegel h nem tom átvinni -
#976 Mikor a kötélen lengsz, akkor hagyodd hogy vissza lengjál egyet majd a másodiknál mikor elindulsz a felhoz akkor hosszan elkezded nyomni az irányt ahová ugrani akarsz, majd space...
Ennyi. -
#975 hmm a többi fegyvert hol lehet majd felvenni?
uzi meg desert eagle -
#974 én is itt tartok egyszer véletlenül sikerült ráugranom de leestem
-
badoer #973 kuldene mentest valaki a kentauros resz utan?megkoszonom:) -
zolee20 #972 Hello!
A 2 kentaurt én se birom megölni:(
Egyszerrre a kettőre nem birok figyelni.
HELP!!!!!!!!
-
#971 Én is a kentauroknál tartok.De nem megy.Miután lerohan az egyik,addig a másik "elszédül",ekkor kéne elvenni a pajzsát,de nekem nem adja. -
Bence9292 #970 Ha az R55 verzió után felrakom a HATRED-es verzió akkor valahogy át lehet vinni a mentést? -
heringer #969 A 2 kentaurt hogy a legegyszerűbb legyőzni. -
#968 Nem frissítettem. -
#967 LoL -
#966 Amíg így van a víz el kell jutnod ahhoz a dobozhoz, a kiszögelléseken nem tudsz,máshonnan kell,asszem tőled jobbra lehet feljutni,aztán legalul miután leengedted a vizet rátolod a dobozt az egyik gomra,ami kiszabadítja a platformot.Ezután felnyomatod maxra a vizet,és a platform segítségével megszerzed a másik dobozt,amit rátolsz a másik gombra legalul,ezután a platformt el tod juttatni ahhoz a részhez,ahol feljött a kerítés,így át tudsz jutni azokhoz a fejekhez. -
#965 Akkor nekem is segítsen valaki, hogy hogyan a halálba lehet ezen át ugrani, mert az utolsó ugrásomnál állandóan elkap a szikla. :(
-
bradee #964 mind1 már megvan :) -
#963 Ebben nekem is segített valaki, sajnos elfelejtettem, hogy ki volt, de ő leírta nekem, hogy hogyan kell megcsinálni. Még szerencse, hogy kimentettem.
Íme:
Az egy undorító rész. Megpróbálom elmagyarázni, hogyan kell megcsinálni, hogy minnél előbb tovbbjuthass. Először is az egész termet teleengeded vízzel. Elmész a terem leg baloldalába beugrasz a vízbe ott lesz egy törés ahol fel tudsz kapaszkodni és onan el tudsz ugrálni ahhoz a dobozhoz amit először látsz és a leszakadt híd miatt nem tudsz odaugrani. Azt a dobozt belelököd a vízbe. Leengeded a vizet lemászol lennt is van egy csap és a maradék vizet is le tudod engedni. A krokodilokat célszerű közben leölni. A ledobott dobozt vidd be középre és lökd rá arra a négyzetre amelyikkel ki tudsz szabadítani egy "raklap" -ot. Engedd vissza először azon a kicsi részen a vizet és ezt a "raklap"-ot lokd az elzárt rács közelébe. Felmászol teleengeded a termet vízzel és elvileg a legtetején lesz a "raklap" amire felmászva oda tudsz ugrani a szemközti peremre és el tudsz ugrálni a másik dobozig és azt is bele tudod lökni a vízbe. Megint leereszted az egészet és az rátolod a másik négyzetre és a lehajló rácshoz odatolod a "raklap"-ot. Megint felmászol és fel teleengeded megint ^^ és fel tudsz rajta ugrani ahhoz a részhez ahol tovább tudsz jutni. onnan fejest a vízbe airől kiderűl, hogy csatorna és jönnek hamarosan a kentaúrok :D. (Ez a rész nagynon gázos a játékban ezért többször nemis fogom leírni senkinek, hogy hogyan szal jegyezzétek meg a hsz. számát :D) -
bradee #962
Háj!Itt hogyan tovább? -
Hát nemtom de ez a játék eléggé kifog rajtam :S:D Itt mi a tennivaló?? PLS HELP!! -
#960 Szerintem igen, bár júni elsején jelenik meg, de ez a warez előnye. -
#959 Hmm vajon az már a bolti verzió? Mert ami eddig volt az csak újságírói változat volt... -
Code92 #958 viszont azt instalálni kell....:D:D:D -
#957 Kijött a HATRED féle, installos verzió is! -
#956 Behalok,még mindig nem tudom elvenni a kentaurok pajzsát. Amíg szédül,q+e. Semmi hatás.Már tegnap is el voltam velük.Kicsit unom már...Erre tudom hogy nem tudtok mit mondani...