Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanRyu
Jól mondod én ma szenvedtem a múmia Laras résznél. Megmondom öszintén olyannyira nehéz a játék, hogy néha már az ordítás jött rám.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Seth
jaj erre emlékszem az eredtibõl, de már nem is tudom mit kell csinálni,asszem bele kell vezetni egy lyukba

PSN ID.: Beegabor

Nem csinál vele semmit :S ötlet? 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

LOL baszus ez kész. Lassan kezd az idegeimre menni a játék annyira kiba*** velem :/// Kezd piszkosul nehéz lenni és még megis szivat hogy saját magam tükörképét lövöm mint egy barom 😄DD
Jól emlékszel kifele az ajtó simán elbír szal nincs gond aha az a kõ véletlenül beragadt
Sziasztok!
Aki tud linket adni e-nagyszerû játék borítójárol😄
Front&back cover kéne:S
NEMBAJ HA KÜLFÖLDI!!
Aki tud segíteni, az segítsen!
Elõre is kösz
Bye
Seth
ezt nemértem. Ez a kõ arra kellett hogy bejussál a terembe nem??? Kifelé simán felvisz az ajtó - vagy rosszul emlékszem??

böröczk
nem tudom tolni se, semmi.. ha itt szúrtam el, valaki elõtte, utána vagy valahol ennek a résznek a közelében tudna nekem mentést adni?

Kumiho #2179

böröczk
na megvagyok, viszont van egy kis probléma visszafelé...
asszem a kavicsot nem éppen a legjobb helyre toltam be..pont középre, az istennek sem akar így kimenni.. bentragadtam volna? mert az nagyon kellemetlen, ugyanis két mentésem van, és mindkettõ már a termen belül..megõrülök

Kumiho #2179

Valaki az #541 ?

böröczk
igen, az már megvan, de a kötéllel nem sikerül átugrani az oszlopra, mert a faltól túl távol van, és mindig leugrik/esik <#szomoru1>

Kumiho #2179

Ha elugrálsz jobbra ott a falon egy kapaszkodó izé amit a köteleddel el tudsz kapni
Lara cica mérges 😄
böröczk
ez fogalmam sincs már, kinek a terme, de hogy kell a szembe lévõ kövekre átjutni.. onnan pedig ahhoz a kapcsoló szerûséghez..
(medipack megvan, onnan eljutok a kampóig is, ahonnan elvileg át kéne lendülni a mágneses kötéllel, de lehetetlen, mert az oszlop beljebb van, és nem éri el, folyton leesik..

Kumiho #2179

http://www.kepfeltolto.hu/?img=1evm
Talán így jobban látszik.

Elvileg fölötted van vami párkány oda fel tudsz ugrálni és onnan elvileg a lasszóddal le tudod húzni, ha jól emlékszem.

http://www.kepfeltolto.hu/2007/5/24/1ev5.jpg
Na tehát a pirossal jelölt résszel nem tudok mit kezdeni :S

Nivea
baaaaaaaazdmeggggggggg h megkora nyomorég vaggyooook😄DDDDD köszi de erre rájöhettem volna iazán magam is csak mozgatni kellet egy kicsita köcsög követ😄

Nivea
jojo erre én is gondoltam. nade ezt a halat se tudom vissza zárni mert mindig ellöki a 400 kilos követa viiz

raven87
Ha megfordulsz akkor a másik oldalon is van egy kõ, azt egy szintell lejebb viszed majd a lenti "halat" is elzárod. 😊 Akkor a tutajt arrébb tudod húzni.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Nivea

na pirossal azt jeleztem h onan elhuztama hal szájábola kocskát igy elkezdte ontzanai vizet, zöldel meg h ode kéne a kis tutaj ami beakadt alul és h gondolom ugy kell bejutni a cuccért😄 jol elmegaryáztam?😄

Engedd le a vizet húzd alrébb engedd vissza...
Egyébként, ha linkeltek képet ide akkor talán könyyebb segíteni, mert ígylátatlanba ki tudja ki mire gondol, mert elég sok a hasonló rész.
lalakov
Zárd el a vizet és akkor tologathatod.
Nivea
amugy nincs ehez valahol egy végig játszás mert már cikinek érzem magam h ilyen hülye vagyok😄 szoval van egy terem a második pályán. teli engedem vizzel és meghuzok egy kart kijön egy kis fatutaj de megakad at alattam lévö emelet kis folyosáján de mivel viz alatt nem lehet greplinhuuukozni ezért <#szomoru1>. help?

Themple of Khammon-nál van a medencés terem.Feljutok addig míg a csákját a menyezeti (kígyó formás kampóba) lehet lõni.De ott megállt a tudomány a szemközti ugyan ilyen kampóba ami függölegesen helyezkedik nem lehet becélozni :S Hiába ugrálok,lendülök stb... ötlet?

mozesapo
Damocles bejáratához merre felé kell bemászni? Már mindenfelé próbáltam és az istenért se sikerül. Thx.

böröczk
köszi

most viszont az összes tököm kivan ezzel a görög termes résszel... bemegyek minden terembe egy kivételével, de csak félig nyílnak ki a csapdás ajtók, azok is csak rövid idõre.. zizz már

Kumiho #2179

Seth
Igen az

DarkSector
Csõtök!
Akkor jól hallottam, hogy ez egy Tomb Raider 1 Remake lényegében?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pfújj bánya...sötét..<#zavart2>
Ha feljutsz a golyóig mellette jobbra van egy ajtó. Rajta egy kép amin vannak gyémántok. A golyó elött a falon azokat a pöttyöket lödd meg ahol a gyémántok vannak a jobb oldali ajtón. aztán ha kinyilt és továbbmész akkor megint lesz egy kép amin 4 helyen kell meglöni és kinyilik a golyós ajtó. 😊 remélem sikerült teljesen összezavarnom. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Seth
olvass vissza kicsit

Nivea
megoldottam😄 de azért köszi

Nivea
már rájöttem ha kis golyot kell a gombra rakni de h viszem le a golyot ha nem tudok bejutni?:S

Nivea
hello bocsi h ilyennel zavarok de elakadtama második pályán ilyen görög szerüség😊 kilödöztem az emeleten a luykakata falon de jobb oldalra fel nem tudk átmenni. h tudok feljutni mert akárhogy ugrálok a oszlopokon nem megy.

Ha jól emlékszem akkor a 2 lábfejét, aztán az alsógatyája fölött közvetlen és a jobb tenyerét, vagy valami ilyemsi. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Seth
amit kinyitottál ajtót,azon keresztül átugrálsz egy jobb oldali nyílásba, ott lesz egy ilyen kép , ami mutatja a kombinációt

amúgy ha jól emlékszem, mindkét lábfej, a has, és a jobb kézfej(már a mi szemszögünkbõl a jobb)

böröczk

köszi, meg is van : )
most viszont hogyan tovább? : D mert csak keringek körbe körbe, de semmivel sem tudok mit kezdeni.. azt vágom, hogy a nagy gömböt kéne a lenti kapcsolóra tolni, de hogyan jussak be a nagy gömbhöz, ami rács mögött van? : D

Kumiho #2179

Na jóreggelt
plz help me

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Nem számít a sorrend. A másik szobában látható képen mutatja, melyik pontokat kell meglõni.
Seth
hány óra volt a végigjátszásod?

a croft manorban..

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

srácok a labirintusban van az a Q-s cucc? 😊 az a lassszó vagy mi? a labirintusba az udvarrol lehet menni? nagyon kéne mert minden szobába szinte az kell! help me plz

böröczk

ahol a harmadik kereket találtad, ott bukj le a mellette lévõ medencébe..

(tyû, de szíp banner)

egyébként ahol a falon a "képet" kell kilövöldözgetni, ott számít a sorrend, vagy egyszerûen csak rajta kell állnom azon a kapcsolón?

Kumiho #2179

DanRyu
Igen

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

akkor a labirintusban van? - Darksector annyira alma nemvok.....

Yrda
jó a banner😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1