2757
  • KlinikaHUN
    azt passzolom
  • 6tila
    de a nyilas téma az érdekelne...
  • KlinikaHUN
    ne erőlködj vele,csinálj új profilt és lesz new game gomb
  • bauer15
    valaki tudna segíteni pls.
  • 6tila
    én már a Croft Manorban elakdtam.... mit kell csinálni a Nyillal , és a nyilvesszővel?

Légyszi ha tudjátok a megoldást segítsetek!

Ha esetlegesen valaha be tudnám fejezni a Craft Manor pályát , akkor vissza adja az uj játék kezdésének a lehetőségét?
  • DarkSector
    És honnan a rákból lehetünk biztossak benne mikor még nincs is 1.-je?????????????????
    Ez olyan hülyeség mint a neten terjengő más egyébb átbaszás szerintem!
    Én azért megvárom azt a j1.-jét......
    Kiváncsi lennék rá!
    Én azt is hallottam sok helyen, hogy x nevű játék így nem működik, meg úgy nem működik, azt érdekes módom nálam mégis ment.....
    2000-ben is világvége volt mi!??
  • KlinikaHUN
    hát az a juni 1 tényleg érdekes,bele kell húznom,hogy kijátszam addig.
    talán lesz hozzá miniimage vagy valami...
  • Seth
    valami regisztrációs buherával biztos meg lehet oldani
  • csgj
    ja király, még jobb.. :P á, semmi kedvem leszedni a Hatred-eset, pedig kénytelen leszek rá...
  • Seth
    hiába állítod majd vissza juni 1 után, észre veszi és netről lenézi a pontos időt
  • KlinikaHUN
    benyomásaim a játékról: a dínó után járok megszereztem a 3. fogaskereket és végeztem a pályarésszel. a legendnél jobban tetszik,tényleg igen hasonlít hál'Istennek a korai részekre.Picit nehéz (a gamepadom le is amortizálódott - pillanatragasztó rulez - ment az újjamra is bőven),sokszor kell egy kis hiba miatt újra akrobatikázni egy részt.Szerencsére az automata kapaszkodás bekapcsolható,untam nyomvatartani a gombot,ellenben nem találok automata tűz gombot,lerohad az újjam,mert minden lövéshez nyomni kell. (elvégre lehetnek automata pisztolyok is nem? :)
    Még csak azt nem értem 2007-ben miért nem bírnak egy normális kameramozgató programot írni?!
    hajrá Lara fanok
  • csgj
    na a büdös q*** *********** **** *** **!!! Hehh hehe, nem lettem ideges :P A francba is, nem akarom állítgatni a dátumot... Hihetetlen, ha visszanéznétek, láthatnátok, hogy még nemrég azon gondolkoztam, hogy van e értelme leszedni ezt a verziót... Először ugyanis úgy gondoltam, hogy megvárom a telepítőset... aztán nem ez lett, és most megszívtam
  • Seth
    LOL, átállítottam az órámat júni 1-re és tényleg nem indul, viszont ha visszaállítom az órát,akkor meg kapcsolódik netre hogy meghatározza a pontos időt,úgyhogy átverni nem lehet, bár nemtom mit csinál net nélkül :)
  • csgj
    Én is nagyon remélem... egy bizonyos nemmondomkianevét-oldalon írták, hogy lejár... máshol pedig azt, hogy a Hatred-be több az ellenség (gondolom raptorok, oroszlánok, denevérek stb...) és sokkal gyorsabban fut (több fps-el). Persze még nem törlöm le, ha igaz az egész, majd meglátom június 1.-én
  • Faki
    Annyi lesz a nagy trükk, hogy visszaállítod a dátumot májusra..
  • heringer
    Van hatredes verzió is.De a másik is jó sztem és nem fog lejárni.
  • DarkSector
    Szerintem ez nagy hülyeség!!!!
    És milyen Hatred verzió??
    És hol van.....
    Én a HL2-őt is telepítve kaptam és még máig működik....
  • Muki100
    Azokat a pontokat lövöd meg a gömb előtti falon amelyikek az ajtón ki vannak pontozva, akkor kinyílik. Ugyanígy szedheted fel a relicet is.
  • Muki100
    amikor neked jön akkor adrenalige dodge és pont akkor lősz amikor a célkereszt piros.
  • csgj
    van egy rossz hírem:
    "Is it true the other release is time restricted?

the release by R55 will expire June 1st"

Ez azt jelenti, hogy a nem telepítős verzió június 1.-én le fog járni :O :( Szóval lehet szedni a Hatred-et, és kezdhetem előről... király lesz
  • GyuriX2572
    Kritikus sebzést hogy tudok bevinni a T-Rexnek vagy másnak?
  • zitababa
    HELP!!
    Gyökér rész...már jó ideje vacakolok vele, de nem jövök rá mi Q-a francot akartak vele?
    French Valley első pálya. Legyilokom a két tigrist, tele van a terem oszlopokkal.Pont ott letörve, ahol könnyebb lenne. Feljutottam az egyik oldalra, vmi arany gömb kellene nehezéknek, mellette egy fal idétlen figurával ahol fényeket kell lödözni, de semmi nincs, nem mesze onnan van ua. az ábra két gyémántal, meg egy elzárt kés( gondolom azzal kéne lefeszíteni.) De rohadtul nem tudok a másik oldalra eljutni...
    Mi a halált kell csinálni?
    Ez már nem kihívás, hanem ökörség.
    Vagy vmi tök szimpla gombkezelést elszúrtam????

• GyuriX2572
    Én is itt akadtam most el :(
  • Stefibaba
    Hű de láma vagyok. Sikerült. Csak a Q-t kellett megnyomni. XD
  • Crash88
    na sikerult beraktam mind2 scion-t :)
    na szal az elsö oszlopnál mikor teljesen körbeértél nyomj egy shift et aztán lejjebb esik és pont a közepéig tucc menni , kell majd Q z ni is késöbb , meg mikor a masik oszlopsorra kell átmenni akkor asszem a 2. oszloprol kell kiugrani és Q mert a plafonon középen van kampó.
    GL!
  • Stefibaba
    A 962-dik HSZ-ben levő képen levő teremben vagyok.
  • Stefibaba
    Valaki segítsen!
    Elakadtam egyiptomban ott ahol egy kicsi teremben vagyok ahol olyan padlók vannak amelyek folgyton bemennek a falba. Ez már megvan de mit kell ott csinálni amikor felérek a terem tetejébe? Van ott valami fa "ajtó" szembe a rámpával. Oda be kell menni? Mert onnan nem tudok tovább ugrani ahol kilövöm azt a kampót vagy mit. De az is lehet h nem arra kellett volna mennem? Majd teszek fel képet is.
  • urbijoe
    van uj verzio

Tomb Raider - Anniversary (c) Eidos Interactive HATRED 56x50 MB
  • iMagination
    Konkrétan az első oszlopról nem tudok a másodikra ugrani, mert a kettő közé esik...
  • Crash88
    köszi épp most jöttem rá , ok majd ha sikerul mondom :))
  • lalakov
    A logikai része nagyon bejön, de ezeket a rohadt késes ugrásokat már nem tudom megcsinálni, de azért kíváncsi vagyok. Ha valaki megszánna akkor küldjön már egy mentést(Egyiptom, amikor már mind a 4 híd le van eresztve és mind a 4 kő fel van véve, [email protected] köszi
  • lalakov
    1.Ha off, akkor magától elkapja a peremeket, könnyebb mászni, egy hátránya van csak, nem lehet elengedetni vele azt, ha lefelé kéne esni.
    2.(Amadeus HU,ez Neked is szól) gugol + irány, majd ha piros lesz a célkereszt, akkor lövés. Ez akkor jön elő, ha a piros csík maxra megy és belassul az ellen. Az eredmény pedig, hogy, ha éppen irányban áll, akkor nekimegy a dárdáknak és jobban sebződik.
  • iMagination
    Ha fent van a víz a baloldali szobron keresztül fel tudsz úszni.
    Onnan már menni fog. Na de azután hogyan jutok az oszlopokon tovább azt már nem tudom... Esetleg, ha ott vagy megírhatnád.
  • barni44
    Sziasztok
    Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
    1. Van egy olyan hogy manual grab, ez mit jelent és mit lehet vele bekapcsolni?
    2. Amikor harcolok néha oldalt bejön négy kék nyíl olyankor mit kell megnyomni, hogy az ellenség ne jöjjön nekem, hanemkitérjek a támadás elől?
  • Amadeus HU
    A T-Rex-et hogyan lehet kinyírni? Mert a pisztoly nem sokat ér. Látom vannak olyan hegyes izék farönkökön, de nem olyan hülye a rex hogy annak neki fusson amikor maxra felviszem azt a szar piros csikot. Felugrani meg sehova nem tudok, csak futkározni a réten
  • Crash88

vki helpeljen már eme jo kis fejtörö megoldásához már mindent próbáltam , am tetszik már majdnem megvan oldva csak , miután a láda segitségével meghuztam a kart és kijott a jobb szobor válánál egy kapu , oda kellene eljutni de sehogy se akar összejönni .. pls help
  • Prince of Máté
    LEjött a Hatred-es verzió, holnap kipróbálom
  • Senkkik
    11 óra aztán 2 aztán 5...
  • Crash88
    ja megvan h honnan ismerlek :)))
    Splinter Cell :P sc.hu
  • mozesapo
    Szia!

Nincs 1 mentésed utána? Szívesen venném.

Thx.