Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aztán most megnyilt valahol egy csap... amit írtam arra rálõttem most mek a tornaterembe 😄

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

nekem az nem nyílik ki valamiért.
Megvan...Rohadjon meg! 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

kinyílt a labirintus :Ö

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

ÁÁÁ nem értem. 😞
A szemközti ajtót mondod?és honnan csákjázod meg ,mert az erkélyrõl amirõl az ugrást kezdeményezed onnan nem lehet csak a plafoni kígyót célozni :S

héééé a második könyvtárban a másik szobjában meglövöd az üveged és ott egy nyílnak a vége az kell a labirintushoz a kertbe!!!

DarkSector
Köszönöm...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szval ha megvan a fegyverunk a konyvtarbol... es kijutunk onnan akkor a földszinten a kandaló jobbolali ajtajánba (nem a tornaterem) és ott felkerr urgrálni meg ilyenek és ha korlát mögé jucc akkor ott a fegyóval valamit kikell lõni a falból.. és lehet az kell! most nem te hanem a kipróbálás jön 😄

Úgy emlékszek, hogy a könyvtárba felmégy az emeletre, ott a képre ráugrassz, aztán vissza, meglövöd a gombot és akkor nyílik ki a titkos átjáró. Ezután a másik szobában (a másik könyvtárban) van 1könyv amibe van pár szám. asszem 11 7 2 vagy valami ilyesmi. akkor odamény az ajó pittyegõjéhez USE és beírja a kódot - FIGYELEM! NEM AHOZ AZ AJTÓHOZ KELL MENNI AMI AZ 1. KÖNYVTÁRBAN VAN HANEM MIKOR MÁR ÁTJÖTTÉL! - . Az alagútban van a vödör is.
Most te jössz.
raven87
Hehe, egy cigi után rájöttem. Q-val megcsálzod azt az ajtót majd meghúzod és akkor kinyilik. De gyorsan kell csinálni az ugrást, mert vissza csukódik az ajtó. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

most persze amikor mégis játszani akarok vele, nemtom leszedni... 😛
aha de ha bemész a könyvtárba onnan hogy tudunk kijönni? ha tudod akkor megvan oldva! elmondom ha elmondod 😄

Én csak azt tudom, hogy hogy kell bemenni a labirintusba. Vagyis szerintem. Elõször is meg kell találni valami speckó eszközt amit odaviszel a vízpumpához.aztán szerzel vizet a vödörbe - amit ott találsz meg a könyvtárnál a titkos alagútban (ha jó emlékszem)- amivel majd lelocsolod a tüzet a kandallónál ami mögött már kinyitottad a falat 1 ládával. onnan kiszeded a nyilat, és elviszed a labirintus bejáratához.
Eddig jutottam el az elméletemmel. csak az 1. rész nincs meg, hogy hol az a Speckó dolog ami a szivattyúhoz kell.
raven87
Oké. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

A stori ua. mint az elsõ résznek. (remake)

Seth
Van rendes sztorija

PSN ID.: Beegabor

nekem is megvan 😄

van rendes fõ története is, vagy csak végig kell okoskodni és ugrálni a pályákat?
JcGross te megtaláltad a croft manorban azt a lasszót vagy miT? ha igen hol? (ha a labirintusban akkor oda mivel/hogyan mentél be?)

AntiHero
A gyõrõt fentrõl lehet csak eltalálni!
Mász fel a másik oldalon és lõd ki!
De csak fentrõl lehet alúlról nem!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hova fentebb?

Senkkik
azt majd az egyik oladlirányból visszafele le tudod lõni.. fel lehet menni annak a résznek a tetejére ahol becsukódtak a kapuk..

mucsácsó
úgy céloztam, ennyire ne nézz lámának azért légyszi 😊
mindegy, köszi azért, megvan már...pont most, de már nemtom mióta itt szenvedtem 😄
feljebb kellett mászni, és csak úgy lehetett pf.. 😄
Azt kell lelõni ami tartja. Azt a gyûrût vagy mi a f@szt.
Az #575-ben leírtakra szeretnék választ kapni.
Nyomj egy "Y" és célozz úgy.

itt járok én is 😊

Szólj ha rájössz a terem tetéjén mit kell csinálni 😊 Én feladtam 😛

mucsácsó
bakker már...
nem hiszem el, már nem tudom mióta lövöm ezt a lógó szart, de az Istenért sem esne le...már ellõttem rá az összes shoti lõszert, meg egy kilót is a pisztolyéból, de nem hatotta meg igazán...
visszaolvastam, és ott írtátok, hogy le kéne ezt a szarságot lõni, de egyszerûen nem esik le....

help me, pls! 😊
raven87
Nyugi én is ott vagyok és én se tudom mikéne neki. 😊

raven87
Bocsi a kirohnásért. Azóta már sikerült megcsinálni. 😊

csá
Croft manorba valaki megtalálta, hogy hogy lehet meg mivel beintítani a vízpumpát?
Ha igen akkor az hol van? A másik pedig a zár meg a doboz, oda mit kell tenni? Az ott van mikor felmény a lépcsõn, jobbra fordulsz, ott is felmégy és a 2. ajtón túl a folyosó végén (asszem). Ott van 1 zár amit nem lehet kinyitni. Help plsplsplsplsplsplsplspls...
Nem tud valaki ezen segíteni? #558
1 órája lassan,hogy ezen szopok <#falbav>

DanRyu
Ebbe meg tetszenek a különféle akrobatikus ugrások. A shift meg a space gomb kombinálásával.<#vigyor>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

a croft manorba hogy juthatok be a labirintusba? kell valami tárgy hozzá azt hol találom?

DanRyu
A kentauroknál én is szívtam sokat. Nehéz is meg rá kellett jönnöm, hogy a pajzsot ki kell kapni a kötéllel a kezükböl.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

A pályák alapjai ugyanazok, viszont sok változtatással, hiszen az alap Tomb Raiderben szinte semmit sem lehetett csinálni, csak ugrani, lõni meg futni.
Seth
Mintha nem is ugyanaz a játék lenne, ritkán fedeztem fel hasonlóságokat, illetve a jobb részletesebb graf miatt ugyanaz a helyszín(helyzet) is tök másképp fest. Szóval nyugodtan állj neki, nemtom mi a francot kérdezgetsz már 2 napja😊

Hm, ezt a játékot a Tomb Raider rajongóknak büntetésbõl készítették ?
:-)
Ott majdnem tönkre ment az egerem 😊 min. fél órát szenvedtem vele

raven87
A rohadt büdös kentaur anyukat b*sszák meg!!!! <#kocsog>-ök.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

DarkSector
Akkor ez a gém ugyanaz mint az Tomb Raider 1, vagy vannak változtatások a pályákban, vagy a játékmenetben??
Szóval, ha valaki nyomott az elsõ résszel, akkor mi különbséget lehet látni a grafikán kívûl????????????????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na feladom 😊
#558. A felém esõ gyûrû oda tudok csákjázni,de a szemközti falra már nem. Pedig arra van a továbbjutás szerintem...Úgy látom mintha annak le kellene nyílnia csak épp nem tudom ,hogy hogyan :S.A bal oldali két repedéssel igaz közel tudok kerülni a szemközti falhoz ,de ha oldalazva kapaszokok+ugrok akkor sem csinál vele semmit 😞
pls. valaki mondja meg mit csináljak 😊

raven87
Köszi.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

DanRyu
Megvan az idö 14:15:49 és 86%-ra teljesítettem a játékot.

böröczk
huh, köszönöm, tényleg úgy volt : D már "csak" két kulcs hiányzik

Kumiho #2179

DanRyu
Alul a vízben meghúzól egy kart és kinyílik a kapu. Pierrel találkozol, egy kis beszélgetés után lerendezed. Elmenekülnel, de mikor kiér életre kelnek a kentaurok és megölik öt. Utána kell megküzdened a kentaurokkal.

Seth
hát ha pl loadolsz akkor ott írja az idõt, feltéve ha megvan még az utolsó mentésed. Ha nincs akkor kábéra

Talán így...ha így se noob vagyok 😞

raven87
Nem itt jönne az a rész mikor megtámadnak a kentaurok? Csak mert engem baromira nem akar megtámadni semmi se :S

DanRyu
A végén írja vagy visszaemlékezve?