2757
-
#1075 http://www.youtube.com/watch?v=6_j5Nv5gfuo -
zso23 #1074 köszi sikerült -
#1073 Már ha engedné. -
#1072 De nem tudok a kötélről a túlsó oldali oszlopsorra átugrani sosem abban az irányban ugrik el... ahelyett, hogy elrugná magát a faltól csak továbblendül és leesik -
bazsi123 #1071 menj át arra a platformra, ahol a kőkocka van. célozz manuálisan a "tutajra", ami beragadt a híd alá a vízben, majd nyomd a q-t. ha beakad a kampó, e-vel húzzad. kicsit sokáig tart, de egy idő után ki tudod húzni a híd alól. ha feljött a víz felszínére, a kockát told bele a vízbe, hogy az alatta lévő platformra essen, az ottani hal elé. ezután menj át a fenti halhoz, és told elé a fenti kockát. a víz szintje le fog esni az alattad lévő platformig. menj le, itt a tutajt ismét a kampóval kell huzigálnod. a fenti platformnál van két ép híd ugye. a tutajt be kell vinned e két híd által behatárolt háromszög alá. ezután menj fel a fenti halhoz, és húzd el a kockát előle. a vízszint ismét megemelkedik, és a tutaj is feljön a két híd közé. ugorj rá, és innentől már megy magától a dolog :-) -
timantes #1070 és akkor mi lesz ? visszakell venni a rendszeridőt 2000.januar 30ra as akkor van még 7 év végigvinni.... -
#1069 a colosseumos ppálya elején amikor vízbe ugrok ki kiléép egy hiba üzenettel #986 ezzel
senkinek nem lép ki így? -
csgj #1068 nemtom miért folytatjátok... brutális idegesség lesz belőle, ha eljön a június 1., és még sokan nem tudták kijátszani :O -
zso23 #1067 innen hogy kell tovább jutni?
-
#1066 Ejnyeee...!!!! -
#1065 elnézést a kérdésért ha rosszat kérdezek, de honnan lehet letölteni a játékot? :$ -
dav1d #1064 nah akkor összegezve szépis jó is az új TR ma is játszottam vele 6 órát de egy valamit hiányolok belőle ami nem sikerült a TR1hez képest:
A hangulat! sokkal sötétebb játék volt és volt benne valami misztikus valami félelmetes és ha megnnézem a régi cutsceneket még mindig úgyan azt azt érzést érzem mint elöször...lenyügöző játék a TR1!!!!http://www.youtube.com/watch?v=Ad1kiKvGO14
valaki eltudná mondani pár szóban a történetet??? mert sajnos hiába az angol tudásom 11évesen nem volt a toppon :S -
#1063 Köszi, így legalább tudtam, hogy addig próbáljam, mig ki nem nyílik... Mindig irányt is kellett neki adni, s valóban feltekerte.
Már csak Atlas kulcsa hiányzik, de oda nem sikerül eljutni... -
#1062 THX -
#1061 Tőled balra lévő kapun bemész (homokos rész), felmászol és a terem másik végig át kell szöcskézned, és az elvezet a kívánt kapcsolóhoz. -
#1060 ez a 3. kapcsoló hiányzik MIDAS-nál, hogy a búbánatos f@szba lehet oda feljutni?
thx -
#1059 Ki kell hogy nyissa, forgasd a kamerát vagy nemtom, de fel kell tekerje -
#1058 Valaki beírhatná, hogy hogyan lehet kijutni ezen a kapun, mert nincs kedvem kilépni a játékból, s utána azt a köteles ugrást újra megcsinálni, ami 25.-re sikerült :) -
dav1d #1057 a motoros rész cutscene vagy játszható?????
kéne ilyen SpecialEdition TR2ből is :D -
#1056 Ha sikerült a kötéllel átugrani a baloldali oszlopra, onnan már egyszerű, hiszen előre ugrálsz az oszlopokon, majd az utolsóról a falra, s ott a kapaszkodókon máris ott vagy a karnál. -
#1055 Hogy jutottál át a karig? Abban a teremben, ahol a sok kard potyog nem tudom hova/mit kéne csinálni a köteles rész után... -
#1054 Az eredeti TR1-ben is így volt pontosan.
Ott ilyen ládatoligálással lehetett kijönni...
Itt sajnos nem tudom még pontosan, mert nem tudok kijönni Damocles terméből, mivel Lara túl gyenge ahhoz, hogy a terem ajtaján kinyitó kart elfordítsa, csak félig sikerül, így az ajtó bezáródik. -
Ren #1053 Elakadtam a Natla's Mine pályán. Nincs semmilyen fegyverem, de már két biztositékot megtaláltamm, ennek így kell lennie? A harmadik biztosíték (kék) is megvan, de onnan meg nem tudok kijönni. Egy mély gödör alján vagyok, vmi gépek vannak ott. Ötlet? -
#1052 Nagy vízeséshez kellene visszabattyogni, ott kell büvészkedni a fogaskerekekkel (3 vagy 4 kell a vízesés melletti szerkezetbe). Vízesést tekintsd központnak, onnan indulj és térj vissza. -
#1051 Pont ott tartok. Én átugráltam a nagy karig, amit meg kellene forgatni, de nem tudja Lara csak félig, ezért az ajtó bezáródik
Ott mit kell csinálni ? -
#1050 megvan, kis fehér oszlop :D -
Amadeus HU #1049 Az első T-Rex kinyírása után hova kell és mit kell csinálni? Már fel alá mászkálok órák óta. Egy fogas kerék van nálam de a környéken nem találtam semmi olyat amibe használható lenne. -
#1048 Hi
damoklész terméből nem tudok kijutni!
szembe legkisebb oszlopra ráugrok de onnan nincs tovább.
köszi -
#1047 Off
Mik azok a fontossabb gémek?:D
On -
#1046 Jah nem megy és érdekességnek a pöcs gép azt sem engedi hogy visszaállítsam a gépen az időt, de nem gáz ezzel csak addig játszok, amíg a fontossabb gémek meg nem jönnek.... -
#1045 Ráadásul olyat is olvastam hogy a hatred az már ugye a retail verzió és jobban optimalizált és több ellenfél is van -
#1044 Még jó hogy nem kezdtem el xD
Akkor leszedem a Hatred-et és azzel kezdem el:D -
csgj #1043 háhh.. most olvastam egy bizonyos helyen, hogy a nem telepítős verzió mentései nem működnek a Hatred-el. Szóval mindenkinek újra kell kezdenie majd vele, ha leszedi... De muszáj lesz leszedni :( Csak ahhoz mondjuk jó sebesség kéne, de ezt nem kéne megvitatni, nem beszédtéma a warez :) -
#1042 mert normális esetben nem úgy kellene kinyírni. Nem véletlen akkor magyarázza el a program a speckó belassulós mozdulatot -
#1041 vannak ezek a hegyes szarságok. vmelyik mellé probálj odamenni és nem ér el a dino ^^ majd utána lövöldözheted a pisztollyal vagy fél órát... dög unalom az a rész -
csgj #1040 De ne is olvasd el, mit írt Seth... segítek: kipróbálta! -
#1039 Mindjárt nézem... -
#1038 figyelitek amit mondok???? -
heringer #1037 Sztem hülyeség ez a dátumos dolog.Attól még menni fog a játék. -
#1036 Állítsd előre az órádat te félkegyelmű :) magad is láthatod az üzenetet amit a képedbe nyomnak