Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na itt kicsit fárattak voltak a designerek az tuti , egyébként a tomb raiderbe ezeket a hülye többszintes nagy termeket nem kedvelem fõleg ha ilyen ostoba monoton a feladat - kiszettem lentrõl a tutajt , felugribugrizok , felengedem a vizet , feljön a tutaj , de hiába huzigálom jobbra balra nem stimm , nemtok eljutni a másik ládához , vissza kell mennem leeengedni a vizet majd a földön már ugy állitani be hogy már csak felkelljen rá mászni ... no comment , ja és ha fullon van a víz , akkor az is zavaró ,hogy nem lehet felmászni a platformra csak egy helyen mert a többi 5 centivel rittig magasabb :9 igy azokat már nem fogja meg a vizbõl ...

na egy cigi után folytatjuk <#crazya>

legalább spolierben raktad volna fel......................... almalé

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

itt merre kell továbbmenni??
please

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

böröczk
rá kell állni a kapu elõtti kapcsolóra..

Kumiho #2179

hát te kis majom minek kell betenni???

De kurvajól megcsinálták!A Core Design sajnálhatja...Profi munka lett a remake elismerem!<#taps>

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Shevchenko
Kép itt http://tinypic.com/view.php?pic=4yamo9u

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Sziasztok itt mit kell csinálni mert nem nyílik ki a kapú pedig felnyitottam mind a két oldalon a sziklákat?Kösz

FORZA MILAN!!!

böröczk
én is itt vagyok, merre kellett , mit, hogy? : D

Kumiho #2179

Seth
jó lenne azért ha nem lõnél le minden poént. Én tudom az eredeti alapján hogy mi lesz a történetben, de légy tekintettel azokra akik nem

PSN ID.: Beegabor

mozesapo
Hi!

A szkarabeusz bokárnál, amelyiknek ki van tárva a szárnya, és az egyiken súly lóg, mi a lópikulát kell csinálni?

MIDAS szobránál mikor 3 követ vagy rögöt kell megszerezni, utána mit kell csinálni, mert nem engedi hogy berakjam. Tudna valaki ebbe segíteni?

OMG 😄DDDDDDDDDD
Seth
és mi volt a fõnyeremény?? 😊

PSN ID.: Beegabor

😊 pm-be ott az msn-em!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

nah már rég kész a Croft Manor, csak beírom.
vmi extrát ad biztos ...menübe

loál , felvettem de nem tudtam már beugrani a vízbe , behaltam 😄😄😄
Szerencsére megmaradt még igy is .

GoKu x
nekem siekrül NAGY nehezen megszerezni, de nem tudom mire jó??!<#nemtudom>

Split
nah csak rájöttem hogy kell azon a pályán átjutni...

na ezt fogadjunk nem taliztátok meg 😊
elég nehéz fõleg felszedni , megtalálod a kart , amihez persze már elég nehéz eljutni , meghúzod és rohansz mint állat h felszedd , kb fél perced van <#ravasz1>
Abba a terembe van ahol a vizbe oszlopok vannak azokon meg tüzek csapnak ki a földbõl

tudom 😊 én már végig nyomtam 😊 és bemész abba a szobába és végeee..... semmi extra nincs ott 😊

ÁÁÁÁ! Siker! Ha van fogaskereked csak akkor jó. Nah, a szobornál van 1 fémlap, amit kilehet szedni Q-val. Oda berakod a fogaskereket, meghúzod a kart, felveszed a musical Box-ot. De itt még nincs vége a Croft-nak.
uuuuuuuuu vajon mivanottt? 😄

nekem megvna!!!! megyek abba a szobába 😄

JcGross tuti ha a szobornál meghúznánk a kart akkor az az ajtó ahol egyilyen cucc van amit írtál legelõszõr tuti az nyilna ki!!!!

Split
fakk mégsem... csak egy artifact volt ott... szal valaki tudja hogy tudnám megtalálni az uccsó kõdarabot?

bementem lara szobájába és ott a komornyik!! 😄

Split
ahh megvan 😊

JcGross ott ahol betetted a 2 dolgott amelett van jobbra egy szobor na azt nézd.. ha sikerül írd le mit csináltál!!!

croftmanorban a labirintus közepén van a szobor annak a kezdébe raktam mindent.. és elére kéne egy kulcs az is megvan egy szobor kezében... azt hogy szedejm le? se a Q-val se ha Y-al lövöm se ha simán lövöm se E akkor mivel kell????? HELp ha ez meglenne akkor végigvinném a croft manort

Split
MIDAS szobránál (tudjátok, akinek a kezében arany lesz minden) hol a 4. kõdarab? Merre kell menni? 😛

böröczk
egy oldalt vissza (kentaurok)

pedig még én sem tartok itt : D viszont ez a Colosseum nagyon csenos..

Kumiho #2179

én nemtom mit csináljak az után miután beraktam a nyilat meg az íjat.
Azért kösz.Valaki más esetleg aki már azokon túl van?
na megszereeztem az ijjat meg a nyilat azt kell visszavinni a labirintusba 😊

nem neked szántam de nemtudom bocs még ott nem jártam

az uszoda ami most felujítás alatt van na azt is kivégeztem a léceket eltörtem eg szoborral na mek úszkálni 😄

Gyuresz.Kinek írtad a #614-es hozzászólást?Ha nem nekem akkor a lószerû valamikre nem tudnál valami okosat mondani?Pls.
már csak a uszodában kell vmit csinálnom! 😊

ami a tûz mögött van az a nyíl azt hova kell?

shift + barmely irány és elugrik elõle!!! folyamatosan lõdd!!

Hello!Lenne egy kérdésem.Azt a két lószerû valamit hogy a .....-ba kell kinyírni?Nekem sehogy se jön össze.Válaszokat elõre is thx.
ThugEdge
hi
mi a szaromat kell csinálni,amikor a t-rex-el kell küzdeni?
felpumpálom a rage-ét,aztán rohan felém és felvillan 4 nyil,mit kell?gondolom neki kéne rongyoltatni a szöges hengereknek?
nem értem azt a 4 nyilat<#nemtudom>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

jeeee!!! Megvan! Köszi.
jaa
de hogy lehet bemenni a labirintusba?
nemtom kinyitni a kaput!
mert még a 7-shez és a 2hez is vidd oda! és jó lesz!

megvan hogy lehet az udvaron megszerelni azt a cuccott!! tornaterem tejeén van egy fogó!!!!!!

nekem feljött a labirintus elõtt 1 kõ, a 11-es és nem megy vissza, a kapu meg zárva van. :'(