2757
  • GyuriX2572
    http://www.youtube.com/watch?v=6_j5Nv5gfuo
  • zso23
    köszi sikerült
  • bon
    Már ha engedné.
  • GyuriX2572
    De nem tudok a kötélről a túlsó oldali oszlopsorra átugrani sosem abban az irányban ugrik el... ahelyett, hogy elrugná magát a faltól csak továbblendül és leesik
  • bazsi123
    menj át arra a platformra, ahol a kőkocka van. célozz manuálisan a "tutajra", ami beragadt a híd alá a vízben, majd nyomd a q-t. ha beakad a kampó, e-vel húzzad. kicsit sokáig tart, de egy idő után ki tudod húzni a híd alól. ha feljött a víz felszínére, a kockát told bele a vízbe, hogy az alatta lévő platformra essen, az ottani hal elé. ezután menj át a fenti halhoz, és told elé a fenti kockát. a víz szintje le fog esni az alattad lévő platformig. menj le, itt a tutajt ismét a kampóval kell huzigálnod. a fenti platformnál van két ép híd ugye. a tutajt be kell vinned e két híd által behatárolt háromszög alá. ezután menj fel a fenti halhoz, és húzd el a kockát előle. a vízszint ismét megemelkedik, és a tutaj is feljön a két híd közé. ugorj rá, és innentől már megy magától a dolog :-)
  • timantes
    és akkor mi lesz ? visszakell venni a rendszeridőt 2000.januar 30ra as akkor van még 7 év végigvinni....
  • bauer15
    a colosseumos ppálya elején amikor vízbe ugrok ki kiléép egy hiba üzenettel #986 ezzel
    senkinek nem lép ki így?
  • csgj
    nemtom miért folytatjátok... brutális idegesség lesz belőle, ha eljön a június 1., és még sokan nem tudták kijátszani :O
  • zso23
    innen hogy kell tovább jutni?

• ffxi
    Ejnyeee...!!!!
  • Broafka
    elnézést a kérdésért ha rosszat kérdezek, de honnan lehet letölteni a játékot? :$
  • dav1d
    nah akkor összegezve szépis jó is az új TR ma is játszottam vele 6 órát de egy valamit hiányolok belőle ami nem sikerült a TR1hez képest:

A hangulat! sokkal sötétebb játék volt és volt benne valami misztikus valami félelmetes és ha megnnézem a régi cutsceneket még mindig úgyan azt azt érzést érzem mint elöször...lenyügöző játék a TR1!!!!http://www.youtube.com/watch?v=Ad1kiKvGO14

valaki eltudná mondani pár szóban a történetet??? mert sajnos hiába az angol tudásom 11évesen nem volt a toppon :S
  • rage
    Köszi, így legalább tudtam, hogy addig próbáljam, mig ki nem nyílik... Mindig irányt is kellett neki adni, s valóban feltekerte.

Már csak Atlas kulcsa hiányzik, de oda nem sikerül eljutni...
  • EmThor
    THX
  • Faki
    Tőled balra lévő kapun bemész (homokos rész), felmászol és a terem másik végig át kell szöcskézned, és az elvezet a kívánt kapcsolóhoz.
  • EmThor
    ez a 3. kapcsoló hiányzik MIDAS-nál, hogy a búbánatos f@szba lehet oda feljutni?

thx
  • Faki
    Ki kell hogy nyissa, forgasd a kamerát vagy nemtom, de fel kell tekerje
  • rage
    Valaki beírhatná, hogy hogyan lehet kijutni ezen a kapun, mert nincs kedvem kilépni a játékból, s utána azt a köteles ugrást újra megcsinálni, ami 25.-re sikerült :)
  • dav1d
    a motoros rész cutscene vagy játszható?????

kéne ilyen SpecialEdition TR2ből is :D
  • rage
    Ha sikerült a kötéllel átugrani a baloldali oszlopra, onnan már egyszerű, hiszen előre ugrálsz az oszlopokon, majd az utolsóról a falra, s ott a kapaszkodókon máris ott vagy a karnál.
  • GyuriX2572
    Hogy jutottál át a karig? Abban a teremben, ahol a sok kard potyog nem tudom hova/mit kéne csinálni a köteles rész után...
  • rage
    Az eredeti TR1-ben is így volt pontosan.
    Ott ilyen ládatoligálással lehetett kijönni...
    Itt sajnos nem tudom még pontosan, mert nem tudok kijönni Damocles terméből, mivel Lara túl gyenge ahhoz, hogy a terem ajtaján kinyitó kart elfordítsa, csak félig sikerül, így az ajtó bezáródik.
  • Ren
    Elakadtam a Natla's Mine pályán. Nincs semmilyen fegyverem, de már két biztositékot megtaláltamm, ennek így kell lennie? A harmadik biztosíték (kék) is megvan, de onnan meg nem tudok kijönni. Egy mély gödör alján vagyok, vmi gépek vannak ott. Ötlet?
  • Faki
    Nagy vízeséshez kellene visszabattyogni, ott kell büvészkedni a fogaskerekekkel (3 vagy 4 kell a vízesés melletti szerkezetbe). Vízesést tekintsd központnak, onnan indulj és térj vissza.
  • rage
    Pont ott tartok. Én átugráltam a nagy karig, amit meg kellene forgatni, de nem tudja Lara csak félig, ezért az ajtó bezáródik

Ott mit kell csinálni ?
  • EmThor
    megvan, kis fehér oszlop :D
  • Amadeus HU
    Az első T-Rex kinyírása után hova kell és mit kell csinálni? Már fel alá mászkálok órák óta. Egy fogas kerék van nálam de a környéken nem találtam semmi olyat amibe használható lenne.
  • EmThor
    Hi

damoklész terméből nem tudok kijutni!
    szembe legkisebb oszlopra ráugrok de onnan nincs tovább.

köszi
  • buldozer99
    Off

Mik azok a fontossabb gémek?:D

On
  • DarkSector
    Jah nem megy és érdekességnek a pöcs gép azt sem engedi hogy visszaállítsam a gépen az időt, de nem gáz ezzel csak addig játszok, amíg a fontossabb gémek meg nem jönnek....
  • Seth
    Ráadásul olyat is olvastam hogy a hatred az már ugye a retail verzió és jobban optimalizált és több ellenfél is van
  • buldozer99
    Még jó hogy nem kezdtem el xD
    Akkor leszedem a Hatred-et és azzel kezdem el:D
  • csgj
    háhh.. most olvastam egy bizonyos helyen, hogy a nem telepítős verzió mentései nem működnek a Hatred-el. Szóval mindenkinek újra kell kezdenie majd vele, ha leszedi... De muszáj lesz leszedni :( Csak ahhoz mondjuk jó sebesség kéne, de ezt nem kéne megvitatni, nem beszédtéma a warez :)
  • Seth
    mert normális esetben nem úgy kellene kinyírni. Nem véletlen akkor magyarázza el a program a speckó belassulós mozdulatot
  • Eisenhower
    vannak ezek a hegyes szarságok. vmelyik mellé probálj odamenni és nem ér el a dino ^^ majd utána lövöldözheted a pisztollyal vagy fél órát... dög unalom az a rész
  • csgj
    De ne is olvasd el, mit írt Seth... segítek: kipróbálta!
  • DarkSector
    Mindjárt nézem...
  • Seth
    figyelitek amit mondok????
  • heringer
    Sztem hülyeség ez a dátumos dolog.Attól még menni fog a játék.
  • Seth
    Állítsd előre az órádat te félkegyelmű :) magad is láthatod az üzenetet amit a képedbe nyomnak