Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide pl hogy kell eljutni?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Na akkor itt merre,hogy az az ajtó is lenyíljon.A macska cumo hiányzik már csak...
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
vagyok a pengés teremben...nemtom melyik isten terme, a lényeg hogy bennt vagyok ahol már nincsenek pengék...leszakad a csillár a kardokkal...majd vissza kéne menni és megcsavarni a kart...na hogyjutok el oda ,mert a pengéken átmentem, meghúztam mindkét kart.... de átlendülésbõl messze van a perem, az oszlopokon se tok átugrálni....helpme
meg tuttam , h mit kell csinálni , ha még1xer elolvasod a postot akkor meg is látod , h miért 😊 - szúrta a szemem az a terem -
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
egyiptom meg a kedvenc helyszin akármiröl is van szó,na mind1
Egyiptom után a Natla pályák még
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
most a Egyiptomba vagyok , és abba a terembe ahol van az scarabeus bogárszerkezet a falon ...
Sok van még innen a gamebõl ?
Vagyis, hol fogyott el a türelem ?
😊
G.
PSN ID.: Beegabor
Nagyon remélem látszik a fotón hogy hol akadtam el!
G.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
G.
G.
Itt akadtam el, nem tudok szembe ugrani.<#confused>#confused>
Ugorj át a jobbra lévõ ajtóra és meg fog kapaszkodni
Itt hogyan jutok fel a felsõ szintre?
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Kép: http://tinypic.com/fullsize.php?pic=6g9zbzq
FORZA MILAN!!!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
a grafikai beállításoknál van egy opció amit nemlehet állítgatni(legalábbis nálam)
/commentary makers/
ez mire jó?
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
help!
megvan az öszes kõ de itt van egy sik "medence" aminek az alján van egy ajtó, zárva. Hol lehet ezt kinyitni?
http://tinypic.com/view.php?pic=6bw3ndc
FORZA MILAN!!!