Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
2 kulcs megvan a négybõl, de Atlasz meg Damoklész kulcsa még nincsen.
Ide pl hogy kell eljutni?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Abban a teremben voltam már,de annak a végén másik megoldás kaptam...

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Faki
Bemész abba a macska terembe és felügyeskeded magad a magasba, ahol megtalálod azt a kart, amivel le tudod engedni a hidat.

Na akkor itt merre,hogy az az ajtó is lenyíljon.A macska cumo hiányzik már csak...

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

böröczk
gyá, láma vagyok és késõ is van..
szóval arról a platformról merre?

Kumiho #2179

nyomorék voltam megin sry , gyorsan akartam haladni😛...most sikerült😊
segítsetek légyszi!
vagyok a pengés teremben...nemtom melyik isten terme, a lényeg hogy bennt vagyok ahol már nincsenek pengék...leszakad a csillár a kardokkal...majd vissza kéne menni és megcsavarni a kart...na hogyjutok el oda ,mert a pengéken átmentem, meghúztam mindkét kart.... de átlendülésbõl messze van a perem, az oszlopokon se tok átugrálni....helpme
tennék egy kis saját véleményt mig eszembe van , hátha vkit érdekel 😊 : szal ebbe a részbe pozitivum , h végre nem uncsi , sablonos hülye katonákat kell öldösni hanem frankóan megoldott és szétszórt állatokkal találkozunk .. 😄 na csak ennyi

loál , azért köszi , de ezer éve tulhalattam 😄😄😄😄
meg tuttam , h mit kell csinálni , ha még1xer elolvasod a postot akkor meg is látod , h miért 😊 - szúrta a szemem az a terem -

sehogy se birok rajonni mar végigugraltam mindent😊
Shep
ha megmondjuk akkor már nem lesz titok 😊 Amúgy meg bakfity

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

aenki nem mondja meg a titkot?😊
Shep
Mikor legurul a kõgolyó és bezáródik a 3 kapu, lent van ugye egy tartószerkezet amit lehet tologatni, eltoltam balra csapdák ugrabugra után meghúztam a kart, a legbelsõ kapu kinyílt, áttoltam a szerkezetet jobbra ráugrok, de onnan nem tudok átugrani a járathoz, ugrik ez a szerencsétlen, de nem kapaszkodik meg, mi a fene baja van? Pedig onnan már én is át tudnék ugrani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Randelz
És ha elugrasz jobbra ott van egy U alakú szikla és onnan elkapod a falban a repedést? Bár nemtom hogy lehete csak a kép alapján mondom.

Annak aki elakad ott ahol a kép mutatja, annyira szélen kell ugrani, hogy pontosan a fal melletti törés mellé érkezzen Lara, akkor elkapja a kõ szélét, egyébként nem, mert csak vagy 50 szer próbáltam máshol sikertelenül,NO COMMENT!!!
mozesapo
Szemben a jobb felsõ sarokban látod azt a rést, odáig manõverezd el a tutajt, majd enged le a vizet 1 fokozatot, tuszkold beljebb a tutajt, vizet vissza, és onnan nyert ügyed van.

kryst
Éretm Thx.

fery02
Már van a Peru-s részhez, de ott nem hiszem, hogy sokan elakadnának 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zsakosfrodo2
Egyiptomi pályán amikor eléred azt a részt ahol a tér közepén van egy macska szobor, és jön 2 krokodil,meglöttem a macskát és kifagyott a játék. XDDDDDD 😄😄😄 Halálra röhögtem magam. 😄😄

végigjátszas lesz?

Natla ^^ WTF arról nem is hallottam 😊))
egyiptom meg a kedvenc helyszin akármiröl is van szó,na mind1

sziasztok.a masodik pálya elejen hogy lehet eljutni ahoz a ponthoz?egyik ilyen erkely szerun van egy kampo de a kotelel nem jutok at nem fut a falon.beakad es csak szaladt egy helybe.hogy lehet oda eljutni?
rage
Általában 14-15 óra tiszta játékidõ kell neki, s 15 pálya van.
Egyiptom után a Natla pályák még

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

:SSSS elég hosszu game ahogy nézem majd 10 óra played és csak 49% , loál
most a Egyiptomba vagyok , és abba a terembe ahol van az scarabeus bogárszerkezet a falon ...
Sok van még innen a gamebõl ?

rage
Melyik pályánál tartasz?
Vagyis, hol fogyott el a türelem ?
😊

Köszönöm , akkor mostmár hogy tudom nem én vagyok a hülye megpróbálom ismét!
G.
Seth
mert nincs,nem tervezték nextgen konzolokra kihozni, úgyhogy nem veszõdtek vele

PSN ID.: Beegabor

rage
Ebben húzz fel mindent maxra, aztán majdnem olyan lesz.

Sziasztok.Egy kis segítség kellene.Egyiptomban járok a második pályán.Annál a résznél ahol az a nagyterem van amelykben a 4 begyüjtendõ relikvia van(hórisz szeme,skarabeusz,fekete kutya szfinsz)Szóval abban a teremben vagyok ami ez után következik közvetlen és az egymásnak verõdõ falas folyosóval volt összekötve a nagyteremmel.A problémám az hogy felmegyek a szikla liftel felurálgatok a falon átugrok az idõzített párkányra és onnan a szilárdra ami a sarokban van.Onnan a szilárd párkányrol nem urik tovább,egyszerüen nem ér el a szenben lévõ párkányt.Valaki mondja meg légyszi merre kell tovább menni.Köszi

Nagyon remélem látszik a fotón hogy hol akadtam el!
G.
kryst
Nem azért, de hová tûnt belõle a NextGen grafika? A Legendben benne volt.Ebben nem találom sehol.

raven87
Pedid oda kell. Próbáld nekifutásból. Nekem se sikerült elsõre.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Felmászol a tetjére a kupacnak, majd megfordulsz és visszaugrol az oszlopra, onan a falra, majd vissza az oszlopra!
G.
Ohh már megvan, köszi! Pont most jöttem rá. Trükkösen kellett megoldani, ebbõl is látszik, hogy változatos, jó játék <#hehe>

Bele kell tenni a kézbe a köveket hogy arany színûek legyenek, mert hogy Midas király keze:-)
G.
Seth
hátadmögött fel, rá az oszlopra,onnan a falra,onnan az oszlop tetejére,majd onnan a másik oszlopra, stb stb stb

Valaki légyszi segítsen, itt akadtam el, miután megöltem a medvét nem tudom, hogy merre menjek.

KÉP

Itt akadtam el, nem tudok szembe ugrani.<#confused>
Morpheus
Ugorj át a jobbra lévõ ajtóra és meg fog kapaszkodni
Hello! Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a videókártya beállításokat elõhozni (felbontás, effektek stb), mielõtt indítom a játékot. Amikor elõször indítottam akkor megkérdezte, de nem jól állítottam be és most szeretném átállítani, de nem találom sehol. Játékból sajnos nem tudom állítani, mert a "tra.exe hibát észlelt, ezért leállt" hibával kidob. Köszönöm a választ!

Sziasztok.Egy kis segítség kellene.Egyiptomban járok a második pályán.Annál a résznél ahol az a nagyterem van amelykben a 4 begyüjtendõ relikvia van(hórisz szeme,skarabeusz,fekete kutya szfinsz)Szóval abban a teremben vagyok ami ez után következik közvetlen és az egymásnak verõdõ falas folyosóval volt összekötve a nagyteremmel.A problémám az hogy felmegyek a szikla liftel felurálgatok a falon átugrok az idõzített párkányra és onnan a szilárdra ami a sarokban van.Onnan a szilárd párkányrol nem urik tovább,egyszerüen nem ér el a szenben lévõ párkányt.Valaki mondja meg légyszi merre kell tovább menni.Köszi
GeneralsHungary

Itt hogyan jutok fel a felsõ szintre?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Shevchenko
Peru utolsó pályán van valami azt hogy lehet megszerezni?

Kép: http://tinypic.com/fullsize.php?pic=6g9zbzq

FORZA MILAN!!!

Seth
az commentary markers. Készítõk kommentárjának jele. Majd ha végigvitted 1x, utána minden pályán lesznek ilyen jelek (mint mondjuk riddickben vagy half life 2 ep1-ben),ahol a készítõk elmagyaráznak egykét dolgot. Na a menüben ezeket kapcsolhatod ki-be

raven87
Nah nekem elegem lett ebbõl. Nem igaz, hogy egy rohadt szikladarabot nem képes megfodni ez a k*rva.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

andrew1988
üdv!

a grafikai beállításoknál van egy opció amit nemlehet állítgatni(legalábbis nálam)

/commentary makers/

ez mire jó?

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Senkkik
ja, megvan mind1

Senkkik
kicsit akartam írni de sik let véletlen xD
na, valaki?

Senkkik

help!
megvan az öszes kõ de itt van egy sik "medence" aminek az alján van egy ajtó, zárva. Hol lehet ezt kinyitni?

Shevchenko
Ráadásul még azon a pályán van fönt valami de nemtudom megszerezni.Ötlet?

http://tinypic.com/view.php?pic=6bw3ndc

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Hiába állok rá nem csinál semmit.

FORZA MILAN!!!