2757
-
heringer #1116 -
badoer #1114 allitolag a netrol dolgozik ott meg a jo datum van hiaba allitod att a dátumott -
#1113 el kell húznod a hallnak a pofája elől a kockákakt és akkor megtelik vagy leenged a víz a helyiségből aztán ki kell nyitnod 1 rácsot alul és akkor ki jön 1 deszka aztán úgy kell csinálnod h a rács ami le van zárva ahoz kell húzni majd megtölteni vízzel a helyet és akkr meg csak ugrálni kell és meg lessz a kulcs de lessz ennél még nehezebb is ....sok sikert! -
#1112 apropó sry a dupla postért... és ha hátraviszem a dátumot? junius elsején benyomok neki egy május 20at? -
#1111 huh háth kár mert sokat szenvedtem vele :S
gondolom lesznek majd mentések vhova felrakva ... -
badoer #1110 kőszőnőm.jokkor jon osszeomlot a játek:) -
#1109 nem kompatibilisek, előlről kell kezdened -
#1108 nem is tudtam hogy lejár az r55 :S
ha felteszem az újat majd akkor a mentéseket átveszi? -
#1107 akkor nem tud időt korrigálni és nem indul -
#1106 és ha nincs nethozzáférésem? : P -
Laszlou #1105 Ide belinkelem a kentaurok utánni mentést: savegame9 nevű...
Amúgy van benne több mentés is. További jó játékot!!
http://quadok.uw.hu/egyebek/TRA.saves.zip -
#1104 hm, utána küldhetek neked mentést, ha nem sikerül megoldani a problémát, direkt csináltam mentést a colosseum pálya elején, mert tetszett : ) -
Crash88 #1103 hiányolom a gameből az igencsak adrenali és pörgös dolgokat .
Ha jol emléxem még anno a 4-be pl (havernál toltuk rég) ott volt egy pár , ahol tényleg sietned és nagyon pörögnöd kell .(asszem mikor ömlött be a homok és eláraszotta a termet , meg sok más jo kis egyiptomi csapda , de nem ezek a pengék az tuti ...
Biztos van itt olyan aki tudna mesélni egy kicsit erről. -
Laszlou #1102 Meg is van!! Megcsináltam a kentaurokat.... -
#1101 Nem, az egész sorozatból ez, meg az első rész ér valamit. Meg talán volt még egy, de nem jutt eszembe a neve. -
gyuri12 #1100 ték:D -
gyuri12 #1099 szevasztok! sztem ez a legjobb Tomb Raider játék,legalábbis a demója nagyon tetszett!csak azt szeretném kérdezni,hogy a többi is ilyen jó?:) -
Gabosh #1098 amikor oszlopbol kikell venni cuccokat , az elég szenyó , 3 cucc megvan , oldalt mennék , tova ,de a csapdás rész idegesitő .(amikor rákell ugrani 1 "oszlopra" és az oszlopnál meg kövek ütköznek...
ha akkor ugrok oszlopra mikor a kö épp szétnyillik , akkro leesek rolla bugos .:S :D mind1 mjad még probálkozok. -
Crash88 #1097 amikor enragelt és rádront akkor temár folyamatosan tartod a jobb klikket lenyomva és mikor közel van (ezt majd megérzed) akkor shift+wasd(vmelyikével , tanácsolom az s-t azaz a hátrát) lenyomod ekkore elugrik az adott irányba , a játék belassul és megy a fejére a célkereszt magától , mikor piros lesz és pittyen akkor lőj és siker :P
GL! -
Crash88 #1096 reggelt! -
#1095 A főellenséggel mit kell tenni? -
#1094 Croft Manor-ban van egy terem, ami úgy néz ki, mint egy építkezés, ott hogyan kell feljutni a felsőbb szintre? Amit ki kellett lőni azt kilőttem, aztán lehúztam a csákjámmal a pallót, de nem tudok ráugrani. -
boneyard #1093 új release itt -
bradee #1092
Ezeknél az oszlopoknál mi a sorrend,meg tudná vki mondani? -
#1091 Nekem is:): [email protected] -
Laszlou #1090 Sziasztok! Szeretnék kérni egy mentést a kentauros rész utánn.
[email protected]
Előre is köszönöm!!! -
#1089 valaki elmondaná a titkát annak a lassitós fejlövésnek,hogy azt mikor,hogy? -
#1088 észreveszi a progi, nem tudod így átverni -
#1087 köszi sikerült -
#1086 és ha a dátumot májuson tartom a windows-ban? -
#1085 fakk yeah, kinyírtam a rohadt kentaurokat, a trükk az volt, hogy amikor rage-ben el kell vetődve ugrani előre, balra/jobbra+hára + vetődés és így sikerült kilőni a szemét.
ha kővé akarnak változtatni csak forduljatok vagy fussatok el, célzást vegyétek le addig
-
scheri #1084 Aki R55 verziója van az tegye fel a Hatred cracket és állítsa az időt jún1 utánra,sok veszteni valója nincs mivel az R55-s jún1-én lejár(hacsak addig végig nem viszi)
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=TombRaiderAnniversaryv1.0NoDVDFixedexeAll.rar.html -
#1083 Van két cölöp, ahogy felugrálsz a terem tetejére. Van egy lőszer is a legfelső placcon, onnan, balra 11 óra irányában van egy kapaszkodó, annak a tetejére kell felkapaszkodnod és ugrani az első cölöp irányába. -
norbi17 #1082 hy
nagyon kéne 1 mentés valakitől
elakadtam Egyiptomban,amikor a 4 tárgyat kell megszerezni, abból az oszlopból
nem tud adni valaki 1 mentést,amikor már az a 4 tárgy megvan?????
előre is kösz a segítséget.
ez a címem: [email protected] -
#1081 Állat, ott még nem tartok, de így legalább nem kell annyit szenvedni vele, talán! -
#1080 hogyan?
-
#1079 KENTAUR VIDEO -
#1078 nem lehet elvenni azt a telibek@rt pajzsot a kentauroktól, ha valamikor véletlenül bezombul középen, kilövöm q-val a cuccot, egy pillatra felkiáltójel felvillan azt csá... nem megy :/ -
#1077 A cölöpök tetejére kell ráugrani -
#1076 hali én a demoval játszok és nem tudom hogy kell továbbjutni annál a résznél ahol egy medvét kellett kinyírni
tudnátok segíteni?