2757
-
#1157 hade nemtok. csak balra menni ott felvettem valami relicet es csa. onnan tovabb nincs . jobbra meg messze van az oszlop. -
PunkZoli #1156 ami tuskés azt csak elkapod...néha peremén kell mászni a kövi ig -
PunkZoli #1155 egyszerü, végigugrálsz a platformokon:) -
#1154 Hi! Itt mi a tocst kell csinalni ?
-
PunkZoli #1153 hi, mit kell csinálni azokkal a nyamvatt minotauruszokkal?:DD me leáll és olyankor mitmitmit? -
heringer #1152 Már csak a kutya hiányzik.A hidat kéne leengedni de gondolom fel kell menni itt amit linkeltem képet. -
csgj #1151 már írtam legalább egyszer, hogy NEM működnek az R55-ös mentések a Hatred-el... úgyhogy sajnos neked is újra kell kezdened az egészet -
heringer #1150 Itt hogy jutok fel. -
gyuri12 #1149 talán megbocsátok...:Damúgy a hülyézést visszavonom,csak kicsit nagyon lámásan viselkedtél -
#1148 Kérdezek egy nagyon hülyét: szóval már megjelent a játék valahol a világon? Meg is lehet venni? Ezt abból gondolom, mert ugye van már ez a normális HATRED verzió. -
jocika #1147 Köszönöm -
badoer #1146 erdekes hogy ha kilépek a 95% elindul semmi hiba uzenet.erdekes...csak a menteseket bemasolom esnem ismeri fel.nincs valami tippetek mit tegyek hogy felismerje? -
Balinthun #1145 azt írták más fórumon hogy nem para csak kurva sokat kell várni! Vki kb fél órát várt cserébe viszont játhatsz elseje után is! -
badoer #1143 Nálam a telepítő kb 95%-nál kiakasztja 100%-ra a procit és gyakorlatilag elhal.hartdteres HATRED verzios. Másvalakinél jelentkezett hasonó probléma? -
#1142 az obeliszknél meghúztam az utolsó kart is, viszont a visszaút kissé kínossá vált.. itt képtelenség átjutni (visszafelé), egyszerűen nem ugrik rá a cölöpre.. az ajtó meg bedarál
-
#1141 ahh istenem egy sajtóverzió volt az R55-ös -
ACE #1140 A dinoszauruszt, az első főellenséget hogy a picsbe kell kinyírni? -
csgj #1139 hát, az új verzió valóban, mintha kicsit gyorsabb lenne... és más benne a betűtípus xD :P Sztem ez a nem telepítős még csak vmilyen kezdetlegesebb verzió volt... és hát lejár június 1.-én. Úgyhogy mindenki szedje inkább le, aki tudja, hogy addigra úgysem fog vele végezni! A mentések meg aztán úgyse fognak az újjal működni... -
#1138 jocika:
Relic - Before leaving, make your way back to the second mechanism (unfortunately, you have to take the long route). Vault on the rock as you did before and once again climb on the next two ledges. The next part is tricky and you need to be quick. Jump to grab the horizontal pole behind you and immediately press Jump again (when the pole has turned about 45 degrees - see this screenshot) to release the pole and grab the narrow ledge on the opposite wall. Traverse to the left and when you reach the end, jump to grab the lower pole. (Note: you must step on the plate and open the door, because this action extends the poles. Otherwise, Lara will not be able to reach the lower one.) You now have to grab the small narrow ledge opposite you (as shown here), so move a bit to the right and swing on the pole. Jump to grab the ledge, jump for the upper one and jump to grab the second pole behind you. Swing, jump to grab the narrow ledge on the other wall and finally climb on the ledge above. Pick up the Relic. -
rune #1137 Elnézésedet kértem kedves barátom ne haragudj ha esetleg megbántottalak valamivel. -
#1136 akiknek nem indul az milyen verzió? -
#1135 Nem nincs még!!!!
De ha lesz akkor majd válaszolunk! -
#1134 A Tomb raider 1-2 után ez a következő ami méltán viseli a tomb Raider nevet.... -
gyuri12 #1133 sztem kérdezd meg még 300-szor,talán felfigyel rád egy spártai... hülye -
rune #1132 Sziasztok. Amikor el akarom indítani a játékot a tra.exe hibát észlel és leáll.
Van rá valami megoldás hogy elinduljon? -
#1131 :DDDDD -
#1130 köszi! :)
oké, csak mert torrentspyon nem működött... -
heringer #1129 Lécci vakaki. -
jocika #1128 Valaki erre? -
umPepe #1127 Egyenesen továbbfutsz majd elugrasz jobbra és mégegyszer kampózol! -
rune #1126 Sziasztok. Amikor el akarom indítani a játékot a tra.exe hibát észlel és leáll.
#1125 itt most mi a tüdőrák van?
-
#1124 Mondjuk torrentről, innen. Vagy SMS warez!
Vagy DC, stb. stb. ezeregy helyről. -
#1123 hát ez... nem volt túl hosszú infó :D
szóval, itt mindenki eredetivel játszik, és senkinek se még csak a fejében sem fordult meg hogy letöltse? --__--
nah, honnan lehet letölteni? :( -
heringer #1122
Itt merre mert már idájig elvittem. -
rune #1121 Sziasztok. Amikor el akarom indítani a játékot a tra.exe hibát észlel és leáll.
badoer #1120 szerintem jo jatek csak neha nehez sőtt idegesitő tud lenni de amugy szerintem jo jatek:) -
jocika #1119 A Mountain cave pálya végén, ott van egy nagy ajtó. Na most felette van egy reward, vagy relics, vagy bármi. Azt hogyan lehet megszerezni? Lenne olyan jó valaki és leírná?
Köszönöm. -
#1118 hello all
azt akarom kérdezni hogy aki jácitt a játékkal az mit mond róla ??
nehéz,gondolkodtató vagy csak simán szar ? -
rune #1117 Sziasztok. Amikor el akarom indítani a játékot a tra.exe hibát észlel és leáll.
Van rá valami megoldás hogy elinduljon?