Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randelz
hogyankell használni amikor bevillannak a kék nyilak a jobb alsó sarokba?

raven87
Ugyan itt mondtam én is hogy elegem van ebbõl a játékból. Tényleg nem lehet sehová sem ugrani.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Én is itt vagyok, de a macskás termben lehetetlen felugrani a tetejére.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Japper: ott abban a szobában van egy kép a falon. Arra kell ráugrani és akkor Lara lehúzza azt és alatta lesz egy valami amibe bele kell lõni.
böröczk
a vízesésnél meg lehet szerezni.. ahol a második pint találod, ott lelövöd a hidat, a mágneses kötéllel át lehet lengeni a másik oldalon kicsit jobbra levõ, alig észrevehetõ nyílásba.. közvetlenül a vízesés mellett van, tényleg nehéz kiszúrni

Kumiho #2179

Shevchenko
Valaki tudna segíteni az hogy szerezzem meg?

http://users.cwi.hu/sgupload/1180090498.jpg

FORZA MILAN!!!

Seth
nálam sem, már vagy 2 hete szerintem

PSN ID.: Beegabor

aricsi
Másnak se mûxik a keresõ?<#confused>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Azt neked kell látnod,te tudsz körülnézni,sztem egyértelmû minden a játékban,de nem annyira mint a legend-ben,és ettõl baromi jó.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

lalakov
A két dobozt dobd le a legaljára, ott megvan a helyük is.
Azért vki megtudná mondani , h mi a szitu ahol éppen vagyok ,lentebb a képen :S

^^ WTF QQ ROFL jó tudni ...sry akkor nem is foglalkoztatott

ott az oszlopoknal a masodik pálya eléjén lehet a falon futni vagy nem lehett?
Seth
jajj, ebben a játékban nincs olyan hogy elmented és arról a pontról tölti vissza. Checkpoint rendszerû ha eddíg nem jöttél volna rá

PSN ID.: Beegabor

Ez így van, pontosan. Nem csak nálad, mindenki másnál, meg a Legendsben is így volt. Vége a jó kis "mentek bárhol.." játékstílusnak 😊
de nekem akkor se müxik 😄DD hiába mentek , mert tudok ,de mondom én kemény vok 😄 eddig is tomta csak most már szívó
ha mentek adok nek ivmi nevet pl v nem az mind1 és miután vmi gáz és visszaakarom tölteni rámegyek , enter és a checkpointhoz tölti vissza 😄DD tehát ha mentek és visszatöltöm akkor az adott terület checkpointjához rak vissza.

Szevasztok!
Vki kipörgette már a Croft Manort?
Bementem a könyvtárba, ahol a fel lehet venni a pisztolyokat, és bennt ragdtam, nem bírok rájönni hogy lehet kinyítni az ajtót:S:S
A naplóban az áll, ha jól értelmezem, hogy furcsán vannak elrendezve a bútorok, de nemtok mozgatni semmit..
Ha vki tud léci segítsen!

A save egyforma, mindegy, hogy felmásolod a gépre, vagy sem
Magától létrehozza a Documents and Settingsben a save mappát.
jaja 😄DD
és mivel nincs kedvem felmásonli a gépre igy a save nélkul tolom csak mostanság szopok is miatta , pl itt is mivan ha a csapda ott kicsit is elkap lezuhanok és lenntröl kezdhetem : kihuzom lennt a sziklát a résböl aztán kis ugribugri amit csinaltam képet addig nem nehéz felugrizni csak már mikor 50edjére csinálja az ember akkor kicsit elgondolkozik h mi is a szitu 😊) az a baj h onnan nem lehet hova ugrani mert mikor ott a csapda visszamegy kötéllel falon futok oldalra hiába ugrok ki nem fog meg semmit mert messze van

A shotgunt én csak a negyedik pálya legvégén találtam, a vége animációban Lara megszerzi magának
A T-Rex kinyírásához elég a pisztoly.
Így itt a falon lógva hirtelen azt mondtad magadban, na kösz, elég volt ? :-)
kryst
Nagyjából te emlékszel, hogy hol találtad meg elõször?

na itt mondom azt , h köszi elég volt a gamebõl , nem mintha nehéz lenne ez a csapda csak onan nem igazán lehet hova ugrani na mind1 , meg már keztem unni az idiota szedj össze 4 követ helyezd be h kinyithasd az ajtót , pl itt is van a nagy obleisk 4 szimbolumot kell belerakni , ez allandoan ismétlödik és 1 db kulcsot szerzel vagy 3 óráig meg ...
ujra ujra és ujra monotonná vált nagyon és nemtom , de én legalább is biztos , h várom na mikor érek már a végére v ilyesmi érzés bennem volt ...
Aki végigvitte az pls privizzen már rám 1et , a bossokat még leakarnám vágni 😊

shotgun, de szerintem megkapod más szinten is majd

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

kryst
Értem.Kösz a segítséget.Akkor itt nem lenne amúgy sem puska vagy más fegyver?

2 lehetõség:
1 : Beszaladsz egy sarokba, s ha a bug miatt a dínó nem mozdul meg, lövöd, amig ki nem nyiffan. Lassan megy le az életereje, de szép lassan elfogy..
2., Lövöd, amig az alsó csík maximumra ér, akkor neked támad, ekkor a kurzor nálad kékre vált. Nyomj meg egy irány gombot, majd vele a shiftet. Hirtelen az idõ lelassul, s elindul két fehér célkereszt két oldalról, ami a dínó fején találkozik. Ezt megvárod, s fejen lövöd. Ezt meg kell tenni párszor, de ez rendesen sebzi.
Pedig arra van. Rá kell ugrani a kötélre, s úgy tovább
Nagyon mást más sem fog tudni írni...
kryst
Üdv!
A nagy Dínót, hogy kell kinyírni? Nekem csak pisztoly van, és ezzel szinte lehetetlen kinyírni.Ezen a részen már kellene már más fegyvernek is lenni, vagy csak én nem vettem valahol észre? Max közepéig tudom megsebesíteni aztán annyi nekem is akármennyire is futok vagy ugrálok elõtte.

mar megvan miert nem tudok raugrani a kotelre nemtalaltom meg a 3 - dik fogaskereket nemtugyatok hol talalom?
koszi szepen a infot maris nezem
böröczk
már nem emlékszem pontosan, de az tuti, hogy legföntrõl kell indulni, jobb oldali platform, ha háttal állsz a bejáratnak, át a szemben lévõ platformra,aztán így tovább...jobbra

Kumiho #2179

böröczk
segáz, köszi, megoldottam : D
most a Nemtudomki sírjában vagyok, ahol három szint vagyon plusz sok-sok víz meg pár krokodilpajtás, és egyelõre még lövésem sincs, mihez kezdjek, vízszintet már tudok növelni-csökkenteni, de hogy hogyan tovább.. majd még körülnézek : )

Kumiho #2179

Menj el oda, ahová majd be kell tenni a harmadik fogaskereket. Fordulj jobbra, látni fogod az ott lógó kötelet. Na arra a kötélre ugorj, majd tovább fel, s látni fogod a barlangot, ami mellett áll egy létra, na oda be, s irány az elveszett völgy a dínókkal, meg a harmadik fogaskerékkel 😊
sziasztok tudna valaki segiteni ? Peru-ba vagyok egy vizesesnel megnyitottam vizalatt valami racsot de nem es nem odajutni vagy eloszor a vizesessel kell valamit veghezvinni? a segitseget elore is koszi
oks , látom most melózol 😊

lalakov
A fenébe, elrontódtak a számok.😞
lalakov
Asszem még nem kaptál választ.
Arra kell, ami most Lara mellett van dárdás oszlop. Aztán tovább a számok szerint😊, de ne állj meg, mert akkor lemennek az oszlopok.

3 4
2 5 10 cél
rajt 1 6 9
7 8
Továbbá még mindig nem tudom, mit kezdjek azokkal a rácsos kockákkal.
Kihúztam a köveket, oszlopot ledöntöttem.
Állok az oszlopon, érzésem szerint innen kellene elindulni, de így is messze van 😊
lalakov
No legyen itt is:
Az összes kihúzható követ húzd ki és van egy oszlop is, amit így lehet ledönteni. Mindkét általad kérdezett helyre fölülrõl lehet bejutni, bár ha jól emlékszem Democles-hoz középrõl csak beugrottam.
A sorrend mindegy, én utóljára mentem Atlas-hoz.
lalakov
Egy biztos, ha Democles-szal próbálkozol (bár szerintem az a legnehezebb), akkor menj is be, mert Más fordult onnan vissza és amikor legközelebb ment oda bejutni, akkor valamilyen bug lépett fel és emiatt újra kellett régebbrõl kezdenie.
Köszi, ezt már nem olvastam éjjel, mert mentem aludni
De majd lehet, igényt tartok a segítségre, addig is köszi elõre is !
Húzd meg a kart, ugorj fel az ajtón a kapaszkodóra, maradj rajta, amig az el nem indul lefelé, ahogy elindul, egybõl ugorj felfelé, s megkapaszkodhatsz az ajtó feletti kis üregben, s már bent is vagy.
azt kell csinálni annál a résznél hogy az ajtókon van a kapaszkodó! A többire meg úgyis rájössz... Én is sokat baszakodtam ennél a résznél<#buck>

mucsácsó
öhh...megint én lámuluk, errefele tartok én is...
az a gáz, hogy nagyon nem vágom ezt ezt a termes részt..
mert már 3 terembe próbáltam bemenni - ugye meghúzom a kart, felhúzódik a rács, és ki kéne nyílnia az egésznek, hogy be tudjak menni a terembe - DE nem nyílik, csak felhúzódik a rács, viszont ott azok a szúrós csapdák nem tûnnek el...ez volt 2 kapunál, és az egyiknél ráadásul még ki is dõlt a rács 😄 Szóval itt mit kéne? Mert a csapdák valahogy rohadtul nem akarnak onnan eltûnni =/
Amúgy 4 terem közül egydül még Damoklész termébe nem próbáltam bemenni.
Tán oda kéne mennem?
na, megvan a game végre... 😊 Majd suli után nagyban nekiesek 😄 Ja, és cool, hogy a gépigénye is kisebb, mint a Legends-é
beugrott amit huzigálni lehet az más tészta öö az tán asszem démoklész hoz kell majd de mondom ... 😄

hohó félreértetted , amit kötéllel kihuzol legfelül 2 platform egymás mellett a falbol , na ott kell mahinálni és onnan szépen lefelé ...annyira részletesen nem emléxem , de ha gyorsan felveszel msn re 😊) akkor még maradok , igy is sokat koczulok , aztán lejáccom gyorsan ujra 😄😄 irj pü-t pls ! 😛

rage
Azt látom, hogy Atlas-hoz közel van 2 db ilyen fém kocka a falban, amit lehet tolni elõre-hátra, de igazából, nem jöttem rá ennek a céljára. A jobb oldali alatt volt egy eü csomag, az ok, a bal oldali kellhet valószínû a továbbjutáshoz, de nem tudom hogyan.

A Posseidon terem meg nagyon tetszett, gyönyörû volt az egész, s ötletes volt a fejtörõ is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Atlaszhoz asszem ugy ,hogy fennt ahol kihuztad a falbol a két rámpát ráugrassz(tán a bal) és onnan már sztem észreveszed , de fenntröl lefelé kell haladni , Damoklészhoz asszem Atlastol lehet eljutni ,de már sajna nem teljesen emléxek 😄