2757
  • ult1mate
    ehune e:
  • kirol
    Ja, nem. Köszi!
  • Randelz

Itt mit kell? Már megvan a 3 lead bar. csak enmtudom berakni a helyukre.
  • lalakov
    Átugrottál a kötéllel aztán a falnál gugolva átmentél a kövek alatt?? Mert a dínó arra van.
  • lalakov
    Hátra a falra ugrasz vagy balra arra magaslatra? Mert ha jól emlékszem oda kéne.
  • ult1mate
    de miert nem tudok atugrani a 2. koteles akciom utan. van egy kis szakadek de nem tudok atugrani sehogy es el se kapja.
  • kirol
    Megfordultam ,felmásztam, majd a kötélen át oda jutottam, ahol már voltam.
  • lalakov
    A képen, amit belinkeltél, fordulj meg és nézz föl a bal sarokba, aztán mássz is fel oda.
  • lalakov
    Köszi, bár még nem jött meg:((. Esetleg ide is, bocsi: [email protected]
  • kirol
    Hát a dínós nincs nekem. Nem is láttam dínót. Hol van olyan?
  • lalakov
    Ha lövöd, felmegy a piros csík, ekkor belassul, megjelenik a 4 kék irány jel, ekkor gugolás+irány és amikor összeáll a nagy piros célkereszt, akkor lőjj.
  • lalakov
    Mikor belépek a csarnokba, jobbra a falon körbe tudok ugrálni a mászásban útban lévő dobozig, belököm vízbe, így már tovább tudok mászni a másik ládáig, lelököm azt is. Átugrálok a víz közelébe, majd egyszerűen leugrok és gyorsan kimászok, majd kilővöm a partról a 2 krokodilt. A hátam mögött lévő dobozt belököm a vízbe. Megyek a másikért, ami balra-előlre van, kilövőm az ott lévő krokodilt és lelököm azt a dobozt is. Elzárom az alsó vizet, lemászok és helyére teszem mindkét ládát. Felmászom és megnyitom a lenti csapot. A végső helyére húzom a fadarabot, majd felmászom (létra) és megnyitom a felső csapot is, odauszok a fadarabhoz, ha kell még pontosabban beállítom, rámászok és ugrás.
  • iMagination
    Na itt kell abbahagyni, nincs rá idő, hogy megcsináld. Valakinek összejött? Crash88?

• Tatyla
    nem dehogy...
  • montressor
    Sziasztok!

segitsetek legyszi. A nagy dinonal vagyok es nem tom kinyuvasztani. Vk irta, h a ha felem jon shiftet kell nyomni, es akkor pityen es lovel, de ha shiftet (legugolas?)-t nyomok elrakja a pisztolyt lara....
    koszi
  • ult1mate
    innen hogy kell tovabb menni ? mert sehol nem tudom elkezdeni. se lent se fent 0.o

• bradee
    Már a lost valley-be tartok,de nem találom a 3. alkatrészt(kéket) tudna vki segiteni?
  • DarkSector
    Az a végén van?
  • Tatyla
    basszus pedig már bejutottam a Library isten termeihez most majd kezdhetem elöröl,ha lesz Hatred verzióm....
  • csgj
    hehehh... lol
  • heringer
    Vhogy sikerült.
  • prozan
    Itt a kép is!!
  • csgj
    de akkor már elakadsz egy időre :)
  • Klemice
    sehol nem lehet elakadni csak próbálkozni kell nomeg körbenézni és megintcsak próbálkozni
  • heringer
    Küldtem vagy 3 mentést a legutolsókat amiket mentettem.A legutolsó az biztos ez amit linkeltem képet.
  • DarkSector
    Most csináltam meg!
    Hol találtál 2 darabot?
    Mert van egy a dinó-nál, és 2 darab a közelben, csak fel kell mászni érte....
  • prozan
    Üdv!
    Meg tudná mondani valaki hogy lehet bejutni ebbe a kis fülkébe????
    Már megvan mind a 3 alkatrész, de nem jutok tovább sehogy sem...
    Minden ötletért nagyon hálás lennék...
    Előre is köszi!
  • lalakov
    Az már semmi, mert ott már továbbjutottál, ahol most vagy azt meg nem tudom, mert épp előtte vagyok és én nem tudok felmenni.
  • DarkSector
    Bujj el az egyik tüskés henger oldalánál és akkor ha ügyes vagy akkor megakad a dinó és nem ér majd el....
    És lődd sokáig, hogy az alsó csík az élete alatt felmenjen, és akkor sebződik...
  • heringer
    Ja küldjem el a mentést.Mindjárt
  • heringer
    Ezt most mi mert nem vágom
  • kirol
    Ennél a résznél:

Hol van a 3. forgatóbigyó?
    Kinyil egy vízalatti kapu, de a víz, ami mellett állok, ott nincs az a kapu. A vízesés mögé meg nem enged be.
  • heringer
    Igen feljutottam oda.Utánna beraktam a 4 valamit az oszlopba.Most itt vagyok.
  • lalakov
    Basszus, én nagyon béna vagyok:((. A #1150-es hsz-ed utáni mentést el tudnád küldeni? [email protected]
  • lalakov
    A hátad mögött.
    Az előző belinkelt képednél feljutottál a legtetejére? Volt ott valami elengedhetetlen?
  • heringer
    Itt mi a sorrend valaki irja már le lécci.
  • ult1mate
    mar rajottem
  • Broafka
    én még nem játszom vele de márvégignéztem a fórumot, szal asszem lemész és bemész azon a kapun ott lent, és akkor az majd felvezet, avgy valami iylesmi, de azért még kérdezz meg mást! :D
  • ult1mate
    na es oda at?
  • ult1mate
    jajovan csak nemtudtam hogy a tuske szelen lehet kapaszkodni thx