Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Na megvan, csak egy kis bill kombináció kellett 😊

heliosz007
nagyon jó a játék ... ám most elakadtam :S Görögország: ahol a 2. olyan bigyót kell megszerezni! ott van 1 nagy kalapács , a 3 mellszobot már a helyére tettem, és így a kalapács megdõlt... és után mi a teendõ ? elõre is kösz a helpet !

HeadHunter86

Itt hogyan tovább?

CalebJoe
Na végigvittem, hát nem tudom hogy én vagyok nagyon pro vagy a játék ilyen könnyû és rövid lett, egyszer nem akadtam el benne annyira adta magát a játék, most az Artifact-okat keresgélem kiváncsi vagyok a többi ruhára is.
Amúgy szerintem jobb mint a Legends.
a kés nem vághat le ha ugy állsz be h ne érjen el , nagyon kikell centizni az tény és aztán meg belengeni de arra figyelj , h ne a föl , le-vel lengj be mert akkor egyet még mászik fel és csak azután kezd lengeni , hanem a ballra jobbra és lengj majd , max lengésnél és legmagasabb pontnál ugri.

raven87
Nah mind1 ma már úgysem fogok vele szenvedni. El kell mennem itthonról. Majd talán holnap.
További jó játékot mindenkinek.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Az a poén, hogy ezt próbáltam és vagy nem értem el a felsõt vagy levágott a kés. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Klemice
valaki segítsen már lost valley a kapcsoló meg a shotgun utána víz alatti kapu ami kinyilt hol van?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

na szal , megvárod mig bemegy a csapda , kugrassz , Q és nem lengel be hanem rögtön E , h megáljon , ha megállt ,gyorsan felfelé , ugyhogya csapda ne érjen el amikor kijön , aztán pont addig ereszkecc le ismét h ne érjel el , belingessz , és arra ugorj ahonnan jöttél csak a fölötte lévõt kapja majd el .

Sok sikert !

na grat D:

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Danryu bocs ha megbántottalak 😞

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

OH YEAHHHHHHHH sikerulttttt és pofonegyszerü volt

kinek mennyi egy izom kockának pl.: 'DanRyu' 😊 nem szánom sértésnek... 2 óra nekem pl már 2 napja és 50% 😄

<#shakehead>

GyuriX2572
Hány óra a végigjátszás?

Játszik valaki gamepaddal?
Ha igen, akkor milyen típus? Hány gombos? Lehet kalibrálni a gombokat?
Mûködi egyátalán rendesen padról?

Köszike!!
raven87
Igen, voltam már utána is, mert azt kihagytam és tovább mentem, de az utolsó hidat sztem onnan lehet kinyitni. És azt nem tudom megcsinálni.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Klemice
hello a lost valleynál akadtam el :S
megvan a shotgun meg kinyitottam vmi vizalatti ajtót de azt nem találom

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Játszik valaki gamepaddal?
Ha igen, akkor milyen típus? Hány gombos? Lehet kalibrálni a gombokat?
Mûködi egyátalán rendesen padról?

Köszike!!
lalakov
Rohadt életbe, már szinte 1 órája tökölök vele, de vagy nem ugrik el a kötélrõl vagy nem ugrik el az ajtóig.
Én a shotit a 3. pályán találtam egy vízesés mögött.

macesz
Bazz ráugrók a párkányra ahova a nyíl is mutat de vagy vak vagyok vagy nemtom de nemlátok semmi megfoghatót csak ahonnan mentem oda

akkor fel is adtad ? 😄
^^ most látom , h lentebb irtad h hol jársz az meg már utánna lehet , akkor ezek szerint csak megoldottad 😄 , hogyan pls

raven87
Amikor rage-el és elkezd feléd rohanni akkor akkor lesz olyan mikor a kp kicsit "megfolyik" és a jobb alsó saokban megjelenik a 4 irány akkor nyomod valamelyik irányt és a Shift-et. Amíg ugik lasítva addig nem lõsz, hanem meg várod míg egy nagy piros célkertezt megjeleni, nah akkor kell lõni.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Zenszkij
A T-Rexet hogy lehet kinyírni? Lövöm, lövöm, de nem fogy az élete csak alig alig.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

macesz
KÖSZI !!!!!

az oszlopra ahol a nyil van bal oldalt utánna teljesen le és ott lexx egy kis párkány arra ráugraszz és utánna rájöszz😊

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

macesz
Hali!!
Vki tudna segíteni h innen hova tovább ???!!
THX

NeBby
Jáccik vki Vistáról??

Starcraft2 e-mail: [email protected]

raven87
Q-vel megcélzod az ajtót. Majd az E-vel teljesen lehúzod. Aztán elengeded és gyorsan elõrre ugrasz meglasszózod az a részt amit jelöl a kép majd nem várod meg, hogy vissza libbenjen Lara, hanem kapásból ugrasz. Ha a másik oldalon vagy akor az ajtót nyugodtan hagyhatod becsukódni, mert ott van egy kar amit +kell húzni akkor kinyilik fennt az ajtó amit meglasszóztál és átjutottál majd annak a jobboldalára kell felugranod és szerintem a többi egyértelmû.
---
Bocsi a helyesírási hibákért, de gyorsan írok, mert sietek. 😊

lalakov
Köszi.
NeBby
Elinítom exe-t és ezt írja...:S

NeBby
jah

Mi dob ki ezzel ? A Vista ?
raven87
Játék közben nyomsz egy Print Srceen-t majd beillezted a Paintbe és elmented jpg-be. Majd feltöltöd a http://users.cwi.hu/sgupload/ -ra! A legelsõ linket pedig ide bemásolod.

raven87
W + ugrás 😊

NeBby
Engem ezzel a hibával kidob: Sajnáljuk, de a jogosultság határideje lejárt.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, hogy naprakésszé tegye a szoftvert vagy meghosszabbítsa a jogosultságot.
PLS HELP!!<#help><#help>

böröczk
hát kb tizedjére sikerült jó szögben ugranom, hogy elkapja az oszlopot.. nem kell nagyon kilengeni a mágneses kötéllel..

Kumiho #2179

lalakov
Ha be tudnék rakni képet, már tettem volna😞.
dudusrac
Ezt végül hogy lehetett megcsinálni????

Nagy ötlet.
Még egy kérdés.
Hány gombos gamepaddal mükszik minden funkció?
böröczk
ugrás gomb : D

Kumiho #2179

böröczk

gyá, a kentauroktól egyszerûen lehetetlen elvenni a pajzsot, dobom a mágneses kötelet, húznám ki a kezükbõl, de nem megy.. lehet, hogy nem szembe kellene állnom velük? : D

Kumiho #2179

sziasztok!

Az oszlop teteén egyensúlyozó Larával hogyan lehet tovább ugrani?
<#help>
raven87
Szerintem tudom, hogy hol jársz, de ha raksz be képet róla akkor biztos, hogy tudok segíteni.

sziasztok!

Az oszlop teteén egyensúlyozó Larával hogyan lehet tovább ugrani?
lalakov
gugol+irány
lalakov
Én megmondanám, hogy merre kell menni😊), de nem tudok addig eljutni. Egy párkányon vagyok egy kis teremben. Innen a csákjámmal kéne lenyitni az ajtót, ami nem is gond, csak utána nem tudok olyan gyorsan ugrani, lendülni és ugrani, mint kéne.😞
Sziasztok!
A T-rex-es részen, hogy lehet megölnia dínót?
pls help!
Légyszi küldjön valaki egy mentést a kentaurok után, mert nem birok velük. [email protected] Köszi !