Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
A készitök fogták , most kiadják a demo-t ami nyilván az elejét tartalmazza , jo részeket is esetleg , h megvegye a gamer , de sajna a legtobb fejlesztõgárdának nem érdeke a játék végét v közepétöl annyi öszpontositással ,odadással dolgozni ...föleg az ILYEN gamekre igaz ez (de tisztelet a kivételnek) .Na mind1 fölösleges tovább ragozni.
A legend néhány órát tartott csak pont azért amiért túlontúl egyszerû volt! Annak mi értelme h van egy egészen jó játék aztán két óra a telepítés után és shift+del? Ezzel legalább néhány napra lekötöm magam...
Köszi!!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
:-)
Azért a készítõknek igazán kívánom, hogy most, hogy kikerült a megjelenés elõtt a játék, ez a millió szemétség amit belepakoltak, jó sok játékost rettentsen el attól, hogy megvegye.
Annak idején a TR általában a negatív kritikákat pont emiatt kapta, hogy értelmetlen módon tele rakták frusztráló, idegesítõ elemekkel, hogy a játékos másodpercenként tölthesse vissza a játékállást.
Nagyon remélem, hogy az elavult szar mentési rendszert (valaki megtaníthatná õket arra, hogy mi a quicksave, vagy kérdezzék meg azt, aki a TR1-et megírta) a monoton játékmenetet, valamint az idegesítõen nehéz kihívásokat a komolyabb szaklapok szóvá teszik, s ez a játékra adott százalékos értékelésben is nagyon fog látszódni.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Már csak ezt az egy szaros zelefántot kéne felvennem, de persze nemtom, hogy hogyan kéne 😛
+ a Relics-ek hogy néznek ki a játékban? Mert én még eggyel sem találkoztam, pedig látom, hogy érdemes õket gyûjteni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szerintem, ez is ilyen, nem háziverseny ez, hogy 3 nap alatt végig kell nyomni, persze, hogy akkor fárasztó, monoton meg idegtépõ is
Thx, megpróbálom, bár semmi kedvem ahoz a részhez, annyira idegesített régen is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fel se merült bennem, hogy a zseniális TR:Legend után ezt ennyire el tudják szúrni, amikor ugyanaz a motor jár alatta, ugyanaz a grafika, hasonló irányítás, és ugyanaz az idióta Playstation2 féle mentési rendszer.
Még egy dolog: A Legendsen sosasem kellett idegeskednem, ez meg egy õrjítõ szutyok, nagy csalódás!
A Legend nehézsége az Anniversary-hoz képest kutyafasza. Itt igaz 5-6 dologot kell csinálnod, de azt a lehetõ legváltozatosabb kombókba. Csak az a baj, hogy mikor már 48x próbálja az ember, akkor megõrítik a hibák.
pl. azt a két szárnyas dögöt ki kell nyírni, de két egyszere bekapott tûzgolyó kiröpít fenébe. Ha nem száz százalékosan pontos az átugrás elõtti irányzék, akkor minden esetben elcseszett ugrást produkál, és zuhansz a lávába. Ez igaz a csáklyázás közbeni akciókra, amikor ha már túllengsz, cseszik neked elugrani, hanem helyette zuhan egyet. Valamint ugyan igaz, hogy csak háromszor fordult elõ, hogy miután végigszenvedtem a részt, egyszerûen nem tudott átugrani a szikláról az emelvényre, hogy arra felmászva felérjek a checkpointhoz. De erre meg érkezés után elengedi, hogy megint lávafürdõ legyen a vége.
Az Anniversary egy remek és élvezetes játék, minden elismerésem a készítõknek. Az ilyen játékok a kutatások szerint csökkentik az aggressziót, csak amikor már 28. próbálkozás után se sikerül, pont ellenkezõjére fordul a dolog. Rohadtul felbosszant, és k.rva ideges leszek tõle. Ha a saját bénaságomból akad, az okés. De a fent leírtak megõrítenek...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
az iso-n belül azok vannak igen ..és akkor mivan
Az egyiknél meghúzok egy kart, egy idõ múlva felemelkedik a rács, meg a lándzsák egy része is visszahúzódik a falba, de nem mind akkor mihez kezdjek?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vinsanity is back!!
Mert valahányszor loadot nyomok, mindig a pálya legelejét tölti be.
Itt hogyan jutok tovább?
Maxig lövöm a célkört, kinyírom a két dögöt, utána megint célkör, aztán átugrok a sziklára, onnan a lengõre, fordulok és át a másik lengõre. Ugrás a szirtre, fordulok, aztán ugrás a másik lengõre ahonnan ki kell lõnöm a csáklyát. És utána 2-3 mp elteltével lejár az idõzítõ, és leesek. Hogyan, merre, mit?
megint elakadtam,nem tudom hogy merre menjek.
1 nagy teremben vagyok,és eddig ezt a 3 tárgyat szereztem meg:
Eye of Horus;Ankh of Isis;Seal of Anubis
a 4.-et nem találom
valaki segítsen,hogy merre menjek
elõre is kösz
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Nem tudjatok, h a croft manorban, h lehet kijutni a kwt szobabol. Van bent ket ajto, ami mellett vm piros belepteto villog, de nem talalok semmi kulcsot, se kartyat...
Koszike...
[email protected]
Kumiho #2179
ott vok mikor Midas ül , mögötte van kar stb... Már megszereztem 2 követ, végigmentem tüzes helyen , még sasfejet is felvettem , végigugráltam , felvettem pálya végén követ (ez a 2. ) azt nemtok micsinálni ezután , visszamék midas hoz , akkor meg nemlehet 3. követ felvenni , vagy most mivan?
A szobor feletti tetõn valami kulcs van? Vagy bármi elengedhetetlen? Már körbe mentem itt, most ugrottam le föntrõl a vízbe, ha nincs ott fontos dolog, akkor nem túráztatnám magam, hogy a levegõben szórakozzak.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Jött egy olyan rész amit már nem birtam idegileg és ráadásul bugos szaris egyre jobban a game ...
kiugrik odáig de nem fogja meg ááá lol
meg mikor 3 rud ven és ugye a tetején kell továbbugrani ( de ugye néha lecsuszik rola a lába ) 3 van egymás mögött ienbõl , 1 gond nélkul ráugrok , 2.ra is csak ott sietni kell mert oda már kiér a penge kétoldalt a falbol , rá a 3.ra de a 3.nál meg a falbol kiüt a nagykötömb szal ha az elkap annyi , röhej 50xer mentem neki mire sikerult és h miért , mert a rohatt ribanca pont a 3.ra már ugy érkezett ezerszer h E betüt kellett nyomni csakhát arra nincs idö mert akkor nemtok leugrani rola >>szétmorszol a kõ , vagy a 2.ra érkeztem féllábbal , röhej ,randomszeru baromság ... és ez egy a sok közül és a játék vége felé minten lépten ilyen iszonyatosan bosszantó elemekkel lehet találkozni .
"Nagy gamernek tartom magam " összes ien stilusu gamet kiakasztottam , lehet h széttörtem vmit a közelemben 😄 de most ez nem hianyzik ... meg sajnos már a single gamekkel ugy vagyok h sztem nemsok jövöjük van , legalább is én ezt ugy mondom , h szinte semmien élményt nem ad az online gaminghez képest ...
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!