2757
  • ult1mate
    le kell lokni azt a kovet amelyiket lehet utana visszatolni azt a kovet a hal ele, es tovabb kell lokdosni azt az 1. kovet lefele.ott asszem valamire ra kell helyezni
  • Klemice
    hopp akkor nem az a raklapos volt.. de itt is azzal kell trükközni
  • bradee
    asszem megvan:P
  • Klemice
    ezekszerint volt vmi cheat a trexhez.. anélkül is meg lehet ölni...
    lehetetlen nem létezik
  • ult1mate
    thx, mar sikerult nagy nehezen de ott ahol a kepen is vagyok a szakadek elott sikerult atugrani. kb 15-jere. foleg hogy mindig leesett es kezdhettem elolrol az egeszet. ugyhogy amen, telleg undorito resz.
  • bradee

Itt mi a pöts van?:SMert nem látok semmi kiindulópontot...:S
  • zitababa
    Újra elkezdtem a "hatred" verzióval a gamet. Hát úgy tűnik bug mentes, itt a t-rexnél a sarokbaállás nem megy. Vkinek van trex utáni mentése?

zita
  • Eisenhower
    meg is huztam akkor a szakadék fölé kijött a 2 rud ami egymásba kapcsolodik. de ha elindul a földgömb akkor eltörik a 2 rud meg én is megmurdelok :(
  • fery02
    De érdekes: feltettem ezt a Hatred-es verziót, és tényleg, itt más a betűtípus, meg tényleg, több fps-sel is fut a játék. És az az érdekes, hogy felismeri a régi elmentésemet, de a legelején kiírja a játék, hogy megsérült, vagy valami ilyesmi, és így semmit sem tudok vele kezdeni, nem folytathatom a játékot, csak új játékot kezdhetek, de a Profil nevet meghagyta :)
    Tudom, hogy már ki lett tárgyalva, hogy nem működnek a mentések ebben a verzióban, én is tudom, csak leírtam a tapasztalalataimat, hátha valakit érdekel :)
  • bradee
    bal oldalt van egy kapcsolo(kicsit ugrálni kell) az segiteni fog a földgömbös szituban!
  • DarkSector
    Hát igen ha azt írták volna akkor én is továbbmehetnék!
  • Eisenhower
    nekem is kellene egy kis help ezen a vizesen tulvagyok. most van egy hely aho la faszi tartja a földgömböt. 2 oldalt ki kell lőni és akkor elejti a földgömböt a muksó. mi a megoldás hogy ne trancsírozzon szét?
  • Klemice
    hogyha nem előtted írták volna le...
  • DarkSector
    Csőtők ide kéne tipp!
    Odáig vagyok, hogy balról a halacska szája elől elhúztam a követ és kiengedtem a rács mögül a fa darabot.....és van egy másik kőkocka, amit be tudok a vízbe lökni és ennyi.....
  • lalakov
    Itt egy másik lehetőség raven87-től:
    "Az egy undorító rész. Megpróbálom elmagyarázni, hogyan kell megcsinálni, hogy minnél előbb tovbbjuthass. Először is az egész termet teleengeded vízzel. Elmész a terem leg baloldalába beugrasz a vízbe ott lesz egy törés ahol fel tudsz kapaszkodni és onan el tudsz ugrálni ahhoz a dobozhoz amit először látsz és a leszakadt híd miatt nem tudsz odaugrani. Azt a dobozt belelököd a vízbe. Leengeded a vizet lemászol lennt is van egy csap és a maradék vizet is le tudod engedni. A krokodilokat célszerű közben leölni. A ledobott dobozt vidd be középre és lökd rá arra a négyzetre amelyikkel ki tudsz szabadítani egy "raklap" -ot. Engedd vissza először azon a kicsi részen a vizet és ezt a "raklap"-ot lokd az elzárt rács közelébe. Felmászol teleengeded a termet vízzel és elvileg a legtetején lesz a "raklap" amire felmászva oda tudsz ugrani a szemközti peremre és el tudsz ugrálni a másik dobozig és azt is bele tudod lökni a vízbe. Megint leereszted az egészet és az rátolod a másik négyzetre és a lehajló rácshoz odatolod a "raklap"-ot. Megint felmászol és fel teleengeded megint ^^ és fel tudsz rajta ugrani ahhoz a részhez ahol tovább tudsz jutni. onnan fejest a vízbe airől kiderűl, hogy csatorna és jönnek hamarosan a kentaúrok :D. (Ez a rész nagynon gázos a játékban ezért többször nemis fogom leírni senkinek, hogy hogyan szal jegyezzétek meg a hsz. számát :D) "
  • heringer
    Sikerül már csak eddig béna voltam
  • Crash88
    csak space-t nyomj (iránygombokat ne)
  • bradee
    ha megvan a pisztolyod akkor lődd szét az üveget és akkor fel tudsz mászni a szobába
  • heringer

Innen hogy kell átugrani a párkányra.
  • ult1mate
    valaki segijjen mert ilyen nincs mar xD plz
  • Crash88
    nemtom én uszkáltam ott mindenhol , de a lyukat nem láttam , na megnézem thx
  • EmThor
    tudom, thx, csak aki elakadt, itt a kép ^_^
  • iMagination
    Vízesés alatt beúszol... :)
  • ult1mate
    hat mar kb egy 1 orat itt nezegetem az egesz termet de nem jottem ra..
  • lalakov
    Valamerre pedig lehet, nézz körül.
  • heringer
    Menni kell fölfelé ami feljött azon.
  • ult1mate
    hat nemsok
  • kirol
    Na átmásztam a kövek alatt jött egy medve, felmászok a kis építményre felveszem a lőszert de utánna felfelé palló van, oda nem tud felmenni, mert nagyon nagy azemelkedése, lent a falban van egy üreg, oda se tudom bemenni.
  • lalakov
    Bocs, nem. Pedig valamerre, de erre mentem. Az elözőnél, nincs valami kapaszkodó a falon?
  • Crash88
    na várjál :)) ma keveset toltam , natlába vagyok ,de a legelején , nemtom h merre kell tovább menni probáltam a dobozokrol meg minden , de semmi ,fegyver sincs...lehet h véletlenül elnézhettem , de azért pls help :)
  • EmThor
    Megoldás

• ult1mate
    aki tud valaszt az alabbi kepemre pls help. merre tovabb?
  • Klemice
    gyerekek nekem midas után már a tomb jött
    az egyben meg cistern volt utána vagy mi :D
  • ult1mate
    erre gondoltal?
  • Randelz
    kosz
  • lalakov
    Van emellett párhuzamosan beljebb egy járda, ott kell, ezen látszik, hogy nem lehet ugrani.
  • umPepe
    Midas kezébe rakd be, arannyá változik és rakd a helyükre!
  • bradee
    Tedd bele Midas kezébe,az arannyá változtatja és már bele is tudod tenni a
    helyére!
  • Randelz
    Bocs lemaradt a kép.
  • lalakov
    Tedd be Midas kezébe, ott arannyá változik és már rakhatod is a helyére.