2757
-
#1237 le kell lokni azt a kovet amelyiket lehet utana visszatolni azt a kovet a hal ele, es tovabb kell lokdosni azt az 1. kovet lefele.ott asszem valamire ra kell helyezni
-
#1236 hopp akkor nem az a raklapos volt.. de itt is azzal kell trükközni -
bradee #1235 asszem megvan:P -
#1234 ezekszerint volt vmi cheat a trexhez.. anélkül is meg lehet ölni...
lehetetlen nem létezik -
#1233 thx, mar sikerult nagy nehezen de ott ahol a kepen is vagyok a szakadek elott sikerult atugrani. kb 15-jere. foleg hogy mindig leesett es kezdhettem elolrol az egeszet. ugyhogy amen, telleg undorito resz. -
bradee #1232
Itt mi a pöts van?:SMert nem látok semmi kiindulópontot...:S -
zitababa #1231 Újra elkezdtem a "hatred" verzióval a gamet. Hát úgy tűnik bug mentes, itt a t-rexnél a sarokbaállás nem megy. Vkinek van trex utáni mentése?
zita -
#1230 meg is huztam akkor a szakadék fölé kijött a 2 rud ami egymásba kapcsolodik. de ha elindul a földgömb akkor eltörik a 2 rud meg én is megmurdelok :( -
#1229 De érdekes: feltettem ezt a Hatred-es verziót, és tényleg, itt más a betűtípus, meg tényleg, több fps-sel is fut a játék. És az az érdekes, hogy felismeri a régi elmentésemet, de a legelején kiírja a játék, hogy megsérült, vagy valami ilyesmi, és így semmit sem tudok vele kezdeni, nem folytathatom a játékot, csak új játékot kezdhetek, de a Profil nevet meghagyta :)
Tudom, hogy már ki lett tárgyalva, hogy nem működnek a mentések ebben a verzióban, én is tudom, csak leírtam a tapasztalalataimat, hátha valakit érdekel :) -
bradee #1228 bal oldalt van egy kapcsolo(kicsit ugrálni kell) az segiteni fog a földgömbös szituban! -
#1227 Hát igen ha azt írták volna akkor én is továbbmehetnék! -
#1226 nekem is kellene egy kis help ezen a vizesen tulvagyok. most van egy hely aho la faszi tartja a földgömböt. 2 oldalt ki kell lőni és akkor elejti a földgömböt a muksó. mi a megoldás hogy ne trancsírozzon szét? -
#1225 hogyha nem előtted írták volna le... -
#1224 Csőtők ide kéne tipp!
Odáig vagyok, hogy balról a halacska szája elől elhúztam a követ és kiengedtem a rács mögül a fa darabot.....és van egy másik kőkocka, amit be tudok a vízbe lökni és ennyi.....
-
#1223 Itt egy másik lehetőség raven87-től:
"Az egy undorító rész. Megpróbálom elmagyarázni, hogyan kell megcsinálni, hogy minnél előbb tovbbjuthass. Először is az egész termet teleengeded vízzel. Elmész a terem leg baloldalába beugrasz a vízbe ott lesz egy törés ahol fel tudsz kapaszkodni és onan el tudsz ugrálni ahhoz a dobozhoz amit először látsz és a leszakadt híd miatt nem tudsz odaugrani. Azt a dobozt belelököd a vízbe. Leengeded a vizet lemászol lennt is van egy csap és a maradék vizet is le tudod engedni. A krokodilokat célszerű közben leölni. A ledobott dobozt vidd be középre és lökd rá arra a négyzetre amelyikkel ki tudsz szabadítani egy "raklap" -ot. Engedd vissza először azon a kicsi részen a vizet és ezt a "raklap"-ot lokd az elzárt rács közelébe. Felmászol teleengeded a termet vízzel és elvileg a legtetején lesz a "raklap" amire felmászva oda tudsz ugrani a szemközti peremre és el tudsz ugrálni a másik dobozig és azt is bele tudod lökni a vízbe. Megint leereszted az egészet és az rátolod a másik négyzetre és a lehajló rácshoz odatolod a "raklap"-ot. Megint felmászol és fel teleengeded megint ^^ és fel tudsz rajta ugrani ahhoz a részhez ahol tovább tudsz jutni. onnan fejest a vízbe airől kiderűl, hogy csatorna és jönnek hamarosan a kentaúrok :D. (Ez a rész nagynon gázos a játékban ezért többször nemis fogom leírni senkinek, hogy hogyan szal jegyezzétek meg a hsz. számát :D) " -
heringer #1222 Sikerül már csak eddig béna voltam -
Crash88 #1221 csak space-t nyomj (iránygombokat ne) -
bradee #1220 ha megvan a pisztolyod akkor lődd szét az üveget és akkor fel tudsz mászni a szobába -
heringer #1219
Innen hogy kell átugrani a párkányra. -
#1218 valaki segijjen mert ilyen nincs mar xD plz -
Crash88 #1217 nemtom én uszkáltam ott mindenhol , de a lyukat nem láttam , na megnézem thx -
#1216 tudom, thx, csak aki elakadt, itt a kép ^_^ -
iMagination #1215 Vízesés alatt beúszol... :) -
#1214 hat mar kb egy 1 orat itt nezegetem az egesz termet de nem jottem ra.. -
#1213 Valamerre pedig lehet, nézz körül. -
heringer #1212 Menni kell fölfelé ami feljött azon. -
#1211 hat nemsok -
#1210 Na átmásztam a kövek alatt jött egy medve, felmászok a kis építményre felveszem a lőszert de utánna felfelé palló van, oda nem tud felmenni, mert nagyon nagy azemelkedése, lent a falban van egy üreg, oda se tudom bemenni. -
#1209 Bocs, nem. Pedig valamerre, de erre mentem. Az elözőnél, nincs valami kapaszkodó a falon? -
Crash88 #1208 na várjál :)) ma keveset toltam , natlába vagyok ,de a legelején , nemtom h merre kell tovább menni probáltam a dobozokrol meg minden , de semmi ,fegyver sincs...lehet h véletlenül elnézhettem , de azért pls help :) -
#1207 Megoldás
-
#1206 aki tud valaszt az alabbi kepemre pls help. merre tovabb? -
#1205 gyerekek nekem midas után már a tomb jött
az egyben meg cistern volt utána vagy mi :D -
#1204 erre gondoltal?
-
#1203 kosz -
#1202 Van emellett párhuzamosan beljebb egy járda, ott kell, ezen látszik, hogy nem lehet ugrani. -
umPepe #1201 Midas kezébe rakd be, arannyá változik és rakd a helyükre! -
bradee #1200 Tedd bele Midas kezébe,az arannyá változtatja és már bele is tudod tenni a
helyére! -
#1199 Bocs lemaradt a kép.
-
#1198 Tedd be Midas kezébe, ott arannyá változik és már rakhatod is a helyére.