Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GeneralsHungary
Na, végre sikerült végigvinni a játékot. 19 óra, 51 perc, 36 másodperces kemény küzdelem során. Még bekukkantok a Croft birtokra, de a többi time trialos marhasághoz már nem lesz türelmem.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

hm^^ a legend ehhez képest gyerekjáték volt , de mint már irtam párszor , nem azzal van baj ,hogy nem jók a fejtörök , v vmi (az elején még nagyom jók , érdekesek , "izgalmasak")hanem ahogy haladsz a játékban egyre jobban válik bugossá és olyan idegesitövé ,monotonná ,h az hihetetlen ...sajnos erre a játékra nagyon igaz az , hogy az elején minden szép és jó lásd Greece(Görögo.) kb még ott aztán süllyed lefelé .
A készitök fogták , most kiadják a demo-t ami nyilván az elejét tartalmazza , jo részeket is esetleg , h megvegye a gamer , de sajna a legtobb fejlesztõgárdának nem érdeke a játék végét v közepétöl annyi öszpontositással ,odadással dolgozni ...föleg az ILYEN gamekre igaz ez (de tisztelet a kivételnek) .Na mind1 fölösleges tovább ragozni.

Sztem pont az lenne szar ha túl egyszerû lenne!
A legend néhány órát tartott csak pont azért amiért túlontúl egyszerû volt! Annak mi értelme h van egy egészen jó játék aztán két óra a telepítés után és shift+del? Ezzel legalább néhány napra lekötöm magam...
és ez még semmi , nekem elhiheted ...egyre csak rosszabbodni fog a helyzet

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy melyik gomb a kör áthúzva??

Köszi!!

rage
Közben megjelent az elsõ hivatalos demo is 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Most épp Democles termében vagyok, a kardos fejtörõt kijátszva szépen átjutok ezen, s a semmibõl a fejemre esik egy kard
:-)

Azért a készítõknek igazán kívánom, hogy most, hogy kikerült a megjelenés elõtt a játék, ez a millió szemétség amit belepakoltak, jó sok játékost rettentsen el attól, hogy megvegye.

Annak idején a TR általában a negatív kritikákat pont emiatt kapta, hogy értelmetlen módon tele rakták frusztráló, idegesítõ elemekkel, hogy a játékos másodpercenként tölthesse vissza a játékállást.

Nagyon remélem, hogy az elavult szar mentési rendszert (valaki megtaníthatná õket arra, hogy mi a quicksave, vagy kérdezzék meg azt, aki a TR1-et megírta) a monoton játékmenetet, valamint az idegesítõen nehéz kihívásokat a komolyabb szaklapok szóvá teszik, s ez a játékra adott százalékos értékelésben is nagyon fog látszódni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

serito
Látom mindenki csak mérgelõdik ezért itt egy kézenállás.<#idiota><#rinya>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

fery02

Már csak ezt az egy szaros zelefántot kéne felvennem, de persze nemtom, hogy hogyan kéne 😛
+ a Relics-ek hogy néznek ki a játékban? Mert én még eggyel sem találkoztam, pedig látom, hogy érdemes õket gyûjteni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

rage
A Tomb Raider legelsõ részét anno 2 hónap alatt játszottam végig. Volt, amikor idegesített, s elõ se vettem két hétig, volt hogy egész jól haladt, de egyszerre sosem játszottam többet egy pályánál.

Szerintem, ez is ilyen, nem háziverseny ez, hogy 3 nap alatt végig kell nyomni, persze, hogy akkor fárasztó, monoton meg idegtépõ is

Shep
Persze hogy õrjítõ, mert az elsõ részeket gyúrták bele, és az meg ilyen volt 😞

Thx, megpróbálom, bár semmi kedvem ahoz a részhez, annyira idegesített régen is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kipróbáltam. Hát ez egy kalap szar a Legend-hez képest!
Fel se merült bennem, hogy a zseniális TR:Legend után ezt ennyire el tudják szúrni, amikor ugyanaz a motor jár alatta, ugyanaz a grafika, hasonló irányítás, és ugyanaz az idióta Playstation2 féle mentési rendszer.

Még egy dolog: A Legendsen sosasem kellett idegeskednem, ez meg egy õrjítõ szutyok, nagy csalódás!

lalakov
Ugorj a rácsra, aztán tovább felfelé.
GeneralsHungary
Nah, közben visszajöttem és megcsináltam. Nem szabad semmi idõt vesztened, és akkor pont át tudsz ugrani balra, a követketõ csáklyázáshoz.

A Legend nehézsége az Anniversary-hoz képest kutyafasza. Itt igaz 5-6 dologot kell csinálnod, de azt a lehetõ legváltozatosabb kombókba. Csak az a baj, hogy mikor már 48x próbálja az ember, akkor megõrítik a hibák.

pl. azt a két szárnyas dögöt ki kell nyírni, de két egyszere bekapott tûzgolyó kiröpít fenébe. Ha nem száz százalékosan pontos az átugrás elõtti irányzék, akkor minden esetben elcseszett ugrást produkál, és zuhansz a lávába. Ez igaz a csáklyázás közbeni akciókra, amikor ha már túllengsz, cseszik neked elugrani, hanem helyette zuhan egyet. Valamint ugyan igaz, hogy csak háromszor fordult elõ, hogy miután végigszenvedtem a részt, egyszerûen nem tudott átugrani a szikláról az emelvényre, hogy arra felmászva felérjek a checkpointhoz. De erre meg érkezés után elengedi, hogy megint lávafürdõ legyen a vége.

Az Anniversary egy remek és élvezetes játék, minden elismerésem a készítõknek. Az ilyen játékok a kutatások szerint csökkentik az aggressziót, csak amikor már 28. próbálkozás után se sikerül, pont ellenkezõjére fordul a dolog. Rohadtul felbosszant, és k.rva ideges leszek tõle. Ha a saját bénaságomból akad, az okés. De a fent leírtak megõrítenek...

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

már bocs , de most töled mit várjak ha a "válasz erre" gombra nem tudsz rányomni 😄
az iso-n belül azok vannak igen ..és akkor mivan

hát persze, hogy az 😄
Shep
Na a fene eljutottam az Atlas és egyéb Istenek neveit felsorakoztató helyre, a legundorítóbb rész volt az elsõ részben, erre itt is itt van.

Az egyiknél meghúzok egy kart, egy idõ múlva felemelkedik a rács, meg a lándzsák egy része is visszahúzódik a falba, de nem mind akkor mihez kezdjek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

saxicola
Hi!

Király a játék!!!

www.gportal.hu/bioshock

lalakov
Katt a tra.exe-ére.
Vinsanity15
Hát ebbõl nemsokat értek.Milyen ISO ? nekem olyan fájlok vannak h bigfile.001,TRA exe, meg trae,trae.mcl

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
szasztok.hogy kell elinditani a game R55 s verziót?

Vinsanity is back!!

lalakov
Mert csak ott lehet menteni.
lalakov
Tedd be Midas kezébe.
A checkpoint save-eket hogy a tökömbe kell beloadolni?
Mert valahányszor loadot nyomok, mindig a pálya legelejét tölti be.

hali all naon kellene a kentaurok utáni elsõ mentés thx
mozesapo
Ne is mond, már 1 órát szívtam itt és nem tudtam továbbjutni. Még nem jöttem rá a nyitjára. Egyszerûen kevés az idõ, vagy mi vagyunk a bénák?

Mit kezdjek most 3 kõ cuccal?
GeneralsHungary

Itt hogyan jutok tovább?
Maxig lövöm a célkört, kinyírom a két dögöt, utána megint célkör, aztán átugrok a sziklára, onnan a lengõre, fordulok és át a másik lengõre. Ugrás a szirtre, fordulok, aztán ugrás a másik lengõre ahonnan ki kell lõnöm a csáklyát. És utána 2-3 mp elteltével lejár az idõzítõ, és leesek. Hogyan, merre, mit?

Randelz
Felmész az lépcsõn és ott van egy rész ahol n incs korlát ott káugrasz a képre. az lecsúsziik majd ami ott van azt meglovod.

hy
megint elakadtam,nem tudom hogy merre menjek.
1 nagy teremben vagyok,és eddig ezt a 3 tárgyat szereztem meg:
Eye of Horus;Ankh of Isis;Seal of Anubis
a 4.-et nem találom
valaki segítsen,hogy merre menjek
elõre is kösz

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

Ohm mostmár mind 3 kö megvan , de nemtom berakni a szoborba...
Hali!

Nem tudjatok, h a croft manorban, h lehet kijutni a kwt szobabol. Van bent ket ajto, ami mellett vm piros belepteto villog, de nem talalok semmi kulcsot, se kartyat...
Koszike...
thx betesztelem

böröczk
valaki mentést a kentaurok után, mert török, zúzok, rombolok <#falbav>
[email protected]

Kumiho #2179

lalakov
Megoldottam a lentebbit. A köv. pályát meg végre újra élveztem, az oszlopforgatóst, nagyon ötletes.😊)
lalakov
A 3. kapcsolóhoz fel tudsz mászni.
Ezt én nem értem .😄
ott vok mikor Midas ül , mögötte van kar stb... Már megszereztem 2 követ, végigmentem tüzes helyen , még sasfejet is felvettem , végigugráltam , felvettem pálya végén követ (ez a 2. ) azt nemtok micsinálni ezután , visszamék midas hoz , akkor meg nemlehet 3. követ felvenni , vagy most mivan?
lalakov
Ezzel itt kell valamit csinálni? Felugrottam a jobb oldali kampóra, de szerintem kicsi a súlyom.

Hali!ugyanitt vagyok,csak én még arra sem jöttem rá hogy kell kiszabadítani a tutajt.Valaki help Pls!!

lalakov
Közben felvettem😊. Látszania kéne ennek a tárgynak a cuccaim között? Mert nem látszik.
lalakov

A szobor feletti tetõn valami kulcs van? Vagy bármi elengedhetetlen? Már körbe mentem itt, most ugrottam le föntrõl a vízbe, ha nincs ott fontos dolog, akkor nem túráztatnám magam, hogy a levegõben szórakozzak.
lalakov
LOL, át kellett raknom a bal egérre az ugrást, így elsõre sikerült; lehet szarakszik már a jobb shift-em.
macesz
Van egy olyan terem ahol volt 😄 egy krokodil persze volt víz is 😄 na mármost felkapcsoltam minden kapcsolót de z úccsót nemtom h hogy lehetne megközelíteni vki tud segíteni???

Senkkik
ott hogy kell továbbjutni?

arra kell visszafelé ,ki a barlangból és felfelé

Muki100
Amiután kinyírtam a T-rexet hova tovább? A T-rextõl ha tovább mászok az csak ugyanoda vezet vissza ahonnan jöttem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ezennel bejelentem , hogy letöröltem az isot - mentéseket , mindent !
Jött egy olyan rész amit már nem birtam idegileg és ráadásul bugos szaris egyre jobban a game ...
kiugrik odáig de nem fogja meg ááá lol
meg mikor 3 rud ven és ugye a tetején kell továbbugrani ( de ugye néha lecsuszik rola a lába ) 3 van egymás mögött ienbõl , 1 gond nélkul ráugrok , 2.ra is csak ott sietni kell mert oda már kiér a penge kétoldalt a falbol , rá a 3.ra de a 3.nál meg a falbol kiüt a nagykötömb szal ha az elkap annyi , röhej 50xer mentem neki mire sikerult és h miért , mert a rohatt ribanca pont a 3.ra már ugy érkezett ezerszer h E betüt kellett nyomni csakhát arra nincs idö mert akkor nemtok leugrani rola >>szétmorszol a kõ , vagy a 2.ra érkeztem féllábbal , röhej ,randomszeru baromság ... és ez egy a sok közül és a játék vége felé minten lépten ilyen iszonyatosan bosszantó elemekkel lehet találkozni .

"Nagy gamernek tartom magam " összes ien stilusu gamet kiakasztottam , lehet h széttörtem vmit a közelemben 😄 de most ez nem hianyzik ... meg sajnos már a single gamekkel ugy vagyok h sztem nemsok jövöjük van , legalább is én ezt ugy mondom , h szinte semmien élményt nem ad az online gaminghez képest ...

ja nem arra a cuccra Q-val D:

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

cs én is itt járok sztem oszlop 😄

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!