2757
-
#2677 Direct x-et telepiti sokaig, ha van fennt ujabbad nem muszaj feltenni, telepitesnel nyomj alt-ctrl-delt, es alkalmazasokba allitsd le a dx installt, es igy jo lesz. -
gregtom6 #2676 Hy! Én most szereztem meg. Telepítem,minden oké, de a telepítés vége felé megáll,bejön 2x egy homokóra az ikon helyett,és semmi. Olyan mintha telepítene tovább,nem írja ki,h hibás a lemez,v ilyesmi,csak nem megy tovább. Ez mindenkinél előfordult? PLS help. -
#2675 és nem is lesz :)
Ezt a játékot nem adták ki x360-ra, szal. -
#2674 Nincs ilyen patch -
#2673 ah visszaolvastam, jobban(elkerülte a figyelmem) látom nem next genes a graf, de patch vagy valami ezt javítja? -
#2672 na szt akrtam megkérdezni hogy ez a rész is grafikailag is next-genes? azaz bump-map real-time ármyékok meg hasonlók, magyarul olyan e mint a legend? -
Lipi1980 #2671 Larával kapcsolatban valahogy mindig felmerül a nude patch...
Nem véletlenül -
Vlala #2670 Nude patch? :):):) -
Sharkhunter #2669 meg is van, egy másik skincsomaghoz mellékelve volt a leírás, meg az ehhez kellő progi, yeeeaaah -
Sharkhunter #2668 thx, ak körülnézek más fórumokon, hátha rájövök, hogyan kell a skineket berakni (kell egy kis változatosság) -
bgabor #2667 Már miért lenne a kalózverzió miatt? A kalózverzióból csupán a másolásvédelem van kivéve, attól eltekintve byte-ra ugyanaz, mint az eredeti. Nyugodt lehetsz, az eredetinél is pontosan így van, ezért kell saját profilt csinálni. -
Sharkhunter #2666 látom, nincs nagy nyüzsgés, de hátha vki erre téved és tud segíteni: nem eredeti a játékom, és csak sima fájlok vannak a főkönyvtárában, egy büdös mappa sincs sehol, de szeretnék új skineket, meg modokat berakni. megoldható-e ez nálam, és ha igen, ak h? -
Sharkhunter #2665 ooouuuhhhh, default profillal mentem, és azért volt, h nem mentett egyszer sem X(. csináltam egy új profilt és minden nagyszerűen megy. hihetetlen, h csak emiatt nem jött össze. ilyen gondolom csak kalózverziónál van, a pénzeseket nem szívatja XD -
Sharkhunter #2664 kössz, kipróbálom -
#2663 Mert cp-ok után KELL mentened, különben nem tudod visszatölteni. -
Sharkhunter #2662 ok, de mért van az, h sehogysem tudok visszamenni egy adott chekpointra, v mért nem tudok úgy kilépni, h később visszamehessek vmelyikre?
am érdekelne melyek voltak a kedvenc pályáitok vagy ellenfeleitek, és milyen extrém dolgokra számíthatok? -
Lipi1980 #2661 valóban csak a checkpointnál ment, ami igen angy szívás, már csak azért is, mert kurvára ki van számolva (szinte másodpercre) minden és nagyon kell igyekezni, hogy meg tudd csinálni az adott szkaszt... -
Sharkhunter #2660 azt tudom, h chekpointoknál ment, de nekem nem tárol el semmit X( -
Sharkhunter #2659 hi, nem sokat játszottam, és nincs kedvem visszaolvasni (úgyse találnám meg sztem az első 5 oldalon :P), de megtudnátok mondani, h tudok menteni játék közben, még a croft manornál tartok, és nem eredeti verzióm van. előre is kössz a segítséget. -
#2658 Nekem nem indul el a játék, Vista Ultimate 64 bit alatt -
Colors #2657 Van eladó Collectors Edition Anniversary-m, akit érdekel. Érdeklődni priviben lehet! -
#2656 Jaja, nagyon sokat javult az irányítás szerintem is! -
#2655 Szerintem meg a legendnek és az Anniversary-nak volt eddig a legfelhasználóbarátabb irányítása az összes TR közül :) (mondjuk a 2 game gyakorlatilag 1 motorra épül, szal nem csoda :D) -
Lipi1980 #2654 Most kezdtem el játszani az Anniversary-val, és nekem nagyon nagyon furcsa ez az irányítás, ami az Angel of darkness (meg az azt megelőző részek) után teljesen más, és kurva szokatlan...
Lehet ezen valahogy egyszerűsíteni???
Please help me... -
Colors #2653 sziasztok! nincs valakinek fölös tomb raider 3. vagy 5. része? szivesen megvenném! -
Bubu7 #2652 IFOR!
Ha még kell, itt találsz mentéseket minden csekkpontról: http://tombraiders.hu/
Anniversary---Végigjátszás menüben találod meg, a pálya leírásánál. -
IFOR #2651 Sziasztok
segitség kellene..ujra kellett installálni agépemet..
eltüntek a mentéseim...a kentaurok után voltam pont......lehetne valahol egy mentést kapnom hogy ne kelljen előlről kezdenem??????????????????????????? -
béricsi #2650 XBOXosok segitsetek.
Ott vagyok a 2 Kentaurnal,
viszont baromira elfelejtettem, mi a billentyukombinacioja (XBOX 360on)a "koncentralos fejlovesnek",
anelkul meg nehezen tudom elvenni a pajzsukat.
Koszi -
#2649 Ez nem chat te .
Elballagsz a boltba és megveszed. -
#2648 Felmész bármelyik torrent oldalra vagy beírod a googleba, h Tomb Raider Anniversary. -
belme #2647 jécci írjatok!! -
belme #2646 bocsi
anniversary -
belme #2645 Hello
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni az anniversari ingyenes és teljes verzióját?
Ha tudja valaki akkor az ÍRJON!!! -
cumfu #2644 A tört játékra feltudom telepíteni a magyarosítást? Patch-et tudok hozzá szedni valahonnan? Előre is köszi -
Laca1985 #2643 Sziasztok!
Nem tudja valaki veletlenul, hogy az 1. illetve 2 reszt valahonnan nem lehet leszedni?Koszi! -
erikn #2642 köszi
-
#2641 Le kell önteni a kandallóban égő tüzet 1 vödör vizzel. (Kertböl tudsz majd vizet hozni, de azt is meg kell majd nyitni) -
erikn #2640 Hello
A Croft manor-ban hogy lehet megszerezni a nyílvesszőt ami a kandalló mögött van odáig eljutottam hogy a ládát rátoltam a gombera de nem tudom kiszedni a nyilat.Valaki tud segíteni?
-
Vlala #2639 Sajna ettől csak nehezebb főszörnyek lesznek. A két kentaur, vagy az időre ugrálás a láva felett egyenesen kiakasztó. -
#2638 épülett, így van, gratulálok : DDDD