Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet ezen valahogy egyszerûsíteni???
Please help me...
Ha még kell, itt találsz mentéseket minden csekkpontról: http://tombraiders.hu/
Anniversary---Végigjátszás menüben találod meg, a pálya leírásánál.
segitség kellene..ujra kellett installálni agépemet..
eltüntek a mentéseim...a kentaurok után voltam pont......lehetne valahol egy mentést kapnom hogy ne kelljen elõlrõl kezdenem???????????????????????????
Ott vagyok a 2 Kentaurnal,
viszont baromira elfelejtettem, mi a billentyukombinacioja (XBOX 360on)a "koncentralos fejlovesnek",
anelkul meg nehezen tudom elvenni a pajzsukat.
Koszi
Elballagsz a boltba és megveszed.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nothing is True, Everything is Permitted
anniversary
<#help>#help>
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni az anniversari ingyenes és teljes verzióját?
Ha tudja valaki akkor az ÍRJON!!!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Nem tudja valaki veletlenul, hogy az 1. illetve 2 reszt valahonnan nem lehet leszedni?Koszi!
A Croft manor-ban hogy lehet megszerezni a nyílvesszõt ami a kandalló mögött van odáig eljutottam hogy a ládát rátoltam a gombera de nem tudom kiszedni a nyilat.Valaki tud segíteni?
egyébként kis csalás, hogyha az épülett melletti fás részhez mész, nehezebben ér el, sõt, úgy is el tudsz helyezkedni, hogy egyáltalán ne érjen hozzád, aztán onnan pufogtathatsz rá : DD
Kumiho #2179
Olvastam hogyan kell csinálni, de egyszerûen mire lõhetnék felborít a rohadék.
Az meg hogy a végigjátszás szerint neki lehet csalni a tüskéknek, az meg kész nonszensz 😞
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Egyébként, most pénteken kaptam kézhez az eredetit, ennyit már megér. Anno az irányítás miatt hagytam abba. Most végeztem a kentaurokkal. Izzasztó népség, pláne ennyire elcseszett irányítással. Itt nemjártam még, mikor warez volt a gépemen. Viszont, most végigviszem, ha már az összes többit végigvittem...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
PSN ID.: Beegabor
na most akkor a guggolós gombot nyomom az ugrássa legyütt? akkor alapból vetõdik elõre is már. aztán már majd csak lõni kell? nektek volt már olyan, hogy a t-rex csak áll és néz? 😄 nem akart támadni! 😄
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
a belassulástól félek, majd gyakorlom farkasokon. ott is megjelent a nyíl... de ekkor mit tegyek? tartsam rá, nyomjam oldalra majd amivel guggol és lõjek? de mi marad lenyomva? nekem jobb egér az ugrás és bal egér a lövés.
Ja kössz, lehet ha kicsit frissebb vagyok és nem játszok vele egész nap, akkor ment volna. Na meg ha nem hátra fele ugrálok, hanem elõre pont felé...
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
#2620: nem tom mi lehet a baj a mentesekkel, eredetibe van meg a jatek, szal passz, sry :S
amúgy átprogramoztam a billentyûket, szóval nehetebb.
le tudod írni végül is mit kell csinálni?
úgy értem lövés, ugrás, stb.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy a Mo.-i TR oldalról.