Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van eladó Collectors Edition Anniversary-m, akit érdekel. Érdeklõdni priviben lehet!

rotator
Jaja, nagyon sokat javult az irányítás szerintem is!

Maxtreme
Szerintem meg a legendnek és az Anniversary-nak volt eddig a legfelhasználóbarátabb irányítása az összes TR közül 😊 (mondjuk a 2 game gyakorlatilag 1 motorra épül, szal nem csoda 😄)

Most kezdtem el játszani az Anniversary-val, és nekem nagyon nagyon furcsa ez az irányítás, ami az Angel of darkness (meg az azt megelõzõ részek) után teljesen más, és kurva szokatlan...

Lehet ezen valahogy egyszerûsíteni???

Please help me...
sziasztok! nincs valakinek fölös tomb raider 3. vagy 5. része? szivesen megvenném!

IFOR!
Ha még kell, itt találsz mentéseket minden csekkpontról: http://tombraiders.hu/

Anniversary---Végigjátszás menüben találod meg, a pálya leírásánál.
Sziasztok
segitség kellene..ujra kellett installálni agépemet..

eltüntek a mentéseim...a kentaurok után voltam pont......lehetne valahol egy mentést kapnom hogy ne kelljen elõlrõl kezdenem???????????????????????????
XBOXosok segitsetek.
Ott vagyok a 2 Kentaurnal,
viszont baromira elfelejtettem, mi a billentyukombinacioja (XBOX 360on)a "koncentralos fejlovesnek",
anelkul meg nehezen tudom elvenni a pajzsukat.

Koszi
davidka003
Ez nem chat te <#lama>.
Elballagsz a boltba és megveszed.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

CroftManor
Felmész bármelyik torrent oldalra vagy beírod a googleba, h Tomb Raider Anniversary.

Nothing is True, Everything is Permitted

jécci írjatok!!

bocsi
anniversary

Hello
<#help>
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni az anniversari ingyenes és teljes verzióját?
Ha tudja valaki akkor az ÍRJON!!!

A tört játékra feltudom telepíteni a magyarosítást? Patch-et tudok hozzá szedni valahonnan? Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Sziasztok!

Nem tudja valaki veletlenul, hogy az 1. illetve 2 reszt valahonnan nem lehet leszedni?Koszi!
köszi
AtiRadish
Le kell önteni a kandallóban égõ tüzet 1 vödör vizzel. (Kertböl tudsz majd vizet hozni, de azt is meg kell majd nyitni)

Hello
A Croft manor-ban hogy lehet megszerezni a nyílvesszõt ami a kandalló mögött van odáig eljutottam hogy a ládát rátoltam a gombera de nem tudom kiszedni a nyilat.Valaki tud segíteni?
Sajna ettõl csak nehezebb fõszörnyek lesznek. A két kentaur, vagy az idõre ugrálás a láva felett egyenesen kiakasztó.

böröczk
épülett, így van, gratulálok : DDDD

Kumiho #2179

böröczk
pedig menni fog , hidd el.
egyébként kis csalás, hogyha az épülett melletti fás részhez mész, nehezebben ér el, sõt, úgy is el tudsz helyezkedni, hogy egyáltalán ne érjen hozzád, aztán onnan pufogtathatsz rá : DD

Kumiho #2179

Most kezdtem neki, de ez a T-REX-es rész kiborít.

Olvastam hogyan kell csinálni, de egyszerûen mire lõhetnék felborít a rohadék.

Az meg hogy a végigjátszás szerint neki lehet csalni a tüskéknek, az meg kész nonszensz 😞

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Dante73
Jól mondod, az.
Egyébként, most pénteken kaptam kézhez az eredetit, ennyit már megér. Anno az irányítás miatt hagytam abba. Most végeztem a kentaurokkal. Izzasztó népség, pláne ennyire elcseszett irányítással. Itt nemjártam még, mikor warez volt a gépemen. Viszont, most végigviszem, ha már az összes többit végigvittem...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

vetõdés a shift, nem? amivel guggol is...

Seth
ugrást nem kell egyszer sem nyomni, csak a vetõdés gombot valamelyik iránnyal,amikor megjelennek a kék nyilak a jobb alsó saroban

PSN ID.: Beegabor

helló! akkor sem sikerült. hergeltem és belassult egy másodpercre.
na most akkor a guggolós gombot nyomom az ugrássa legyütt? akkor alapból vetõdik elõre is már. aztán már majd csak lõni kell? nektek volt már olyan, hogy a t-rex csak áll és néz? 😄 nem akart támadni! 😄

Seth
csak akkor van belassulás, ha az ellenfél rage módban van, azaz feldühítetted. Fõellenfeleknél ez könnyen látható,amikor megtelik az életerejük alatt látható csík akkor bedühödnek. A sima ellenfeleket ha lövöd, biztos észrevetted már hogy ilyen narancssárgán villanik egyet, na az a jele hogy bedurcásodott. A nehézségi fokozatot majd állíthatod ha újrajátszassz egy pályát, amúgy meg a tomb raider sosem a harcról szólt

akkor sem megy. nem lehet valahol gyakorolni? nagy nehezen vetõdik, de célkör sehol. :S a t-rex jó kis ellenfél lenne, csak hamar kipurcan a sima golyóktól is. ebben lett szar a játék, hogy bénázni kell. ezért utáltam mindig a tomb raidert, amúgy jó csak vannak hátrányok. akkor tették volna medium módtól...

leoon

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

nah megcsináltam az elsõ két pályát, elég gyerekjáték volt.
a belassulástól félek, majd gyakorlom farkasokon. ott is megjelent a nyíl... de ekkor mit tegyek? tartsam rá, nyomjam oldalra majd amivel guggol és lõjek? de mi marad lenyomva? nekem jobb egér az ugrás és bal egér a lövés.

leoon
Ja kössz, lehet ha kicsit frissebb vagyok és nem játszok vele egész nap, akkor ment volna. Na meg ha nem hátra fele ugrálok, hanem elõre pont felé...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Seth
az annyira egyszerû és könnyû. Lövései elõl elugrálsz miközben ugye lövöd , be rage-eled,amikor feléd rohan,akkor van a lényeg, hogy nem oldalra vagy hátra csinálod a lassított mutatványt, hanem elõre, szóval õfeléje, ekkor átugrunk felette és a hátán lévõ kék kristályt fogjuk meglõni, utána kis ideig nem mozdul lehet sorozni

AtiRadish
Az a vegso boss amelyik repked es tuzet kopkod😄, ha leolod game completed van. A trukkje meg csak annyi mint az osszes tobbinel: felingerled, neked jon, bedodgeolsz, fejest adsz. Bekuporodik es lehet sebezni ezerrel.

#2620: nem tom mi lehet a baj a mentesekkel, eredetibe van meg a jatek, szal passz, sry :S

leoon
Ötletek, h hogyan is lehet kinyírni a repkedõ, tüzet lövelõ, villámgyors "nõ" szörnyet? Egy ideig repkedett, utánna már csak a földön futkos, de még így is villámgyors. Azt a nagy potrohos vagy mit tudom én milyen szörnyet ehhez képest gyerekjáték volt kinyírni...

leoon
nálam: shift:guggol e: tárgyak felvétele, "kapaszkodás" space: ugrás lövésnél: jobb klikk célzás, bal klikk lövés

nekem is néha damagedet ír ki. újramásolom és kész.
amúgy átprogramoztam a billentyûket, szóval nehetebb.
le tudod írni végül is mit kell csinálni?
úgy értem lövés, ugrás, stb.

Seth
A többi boss-nál kötelezõ lesz használni, úgyhogy jobb ha begyakorlod

leoon
Szal bemásoltam a 8-as savegamet, de nem tölti be. Kiír valamit angolul (ha jól tudom damaged=sérült) és ezt nem tudom, hogyan is kéne orvosolni. Bemásoltam az egész profilt, akkor is ugyanezt írta ki.

leoon
És mennyi ideig lõtted, h kiterült?<#fejvakaras>

nekem onnan van és mégis problémás. mellesleg tök jó ez a collectors edition vagy mi... 😊úgy igazán még nem játszottam, csak próbálgattam. ez a belassulás nekem sehogy nem sikerül a t-rex-nél. de csak lõttem és kifeküdt tán attól is. akkor mindet elég majd csak lõni?

Ha a tombraider.hu-ról szedted akkor az tuti jó. Hamsterék nagyon megbízhatóak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem emléxem, hogy kérdeztem volna honnan van. Nálam nem volt semmi gond vele. Mivel TR megszálott vagyok én nem csiteltem ezt is magam pörgettem ki 100%-ra. Ugy hogy már nekem is csak 100%-os mentésem van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nekem a mentéstõl nem indul el a játék, meg kilép. de csak ha sokadjára indítom el ugyan azzal. amúgy jó, ha újra bemásolom.

Seth
Faltól ellentétes irányt nyomod és ugrás

leoon
Ha a falon csüngök azzal a szarral, amit a Q-val lõ ki, akkor, h csináljam meg azt, h hátraugorjon? Rohangálok a falon és amikor a legmagasabb pontján vagyok a falnak na akkor kéne magam mögé ugrani.

helló mindenkinek! nah 3-kor megjött. kicsit szétnéztem benne és bemásoltam a hivatalos oldalról a mentést és nekem nem akad. csak ez a 4 fegyver lesz vagy több is van?

AtiRadish
Nekem van mentesem minden palya vegerol/elejerol, ha gondolod elkuldom. Max beallitason jatszottam szal meg a profile.savet se kell piszkalni szerintem.

leoon
Csak felvágtál, h így meg úgy van mentésed errefel meg azért kérded, mert meg is kéne szerezni valahonnan...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Amúgy a Mo.-i TR oldalról.

ha a mentés végig van, akkor már csak olyan, mintha újra akarnál egy szintet nyomni. nah erre az akadásra én kíváncsi leszek. honnan van a mentésed?

leoon
😄 Levettem a grafikát még mielõtt írtam volna ide. Nem tudom mi lehet a baja. Amikor még a saját mentéseimmel játszottam, akkor minden be volt kapcsolva(grafikában) és semmi baja nem volt most meg... Na mind1 annyira nem vészes csak 1 kicsit zavaró. Ja és csak a részeket lehet ebben a mentésben lejátszani nem ugrik tovább a következõ pályára, ne de mind1 nem csalok, mert az a célom, végigvigyem.