Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah..sorry.elneztem a kepet, a xobor kezebe be kell rakni a koveket,utana tudod oket berakni a helyukre
macesz...xemben van a 3. ko korbe kell ugralgatni azokat a tornyokat
Igen arra a bejátszásra gondolok, tehát akkor rosszul nyomom azért a piros kör áthúzva??<#confused><#confused><#worship>

macesz

Hy! itt hogyan tovább megszereztem mind a kettõ ereklyét a azt a madár fejet meg a baglyot is de nemtom h merre tovább, Vki PLS help!!

azt nem tudja valaki,h miutan megvan a 3 ko az ulo xoborhoz,hogy kell oket arannya valtoztatni?
Grove4
VALAKI EGY MENTÉST LÉCI!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

azt a fat en is nehezen kaptam el,de arra kell menni. ugorj hamarabb.
Grove4
Figy én megöltem csak utánna nem enged tovább mert a fa amire fel kell ugrani azon lara átugrik.Ha olvastad volna én segítettem ki pont ugyan ezzel egy másik fórumozót.Tudsz mentést küldeni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

figyu, csak lövöd, távolabb mész tõle, és amikor az alsó csík a maxon van, behomályosul a kép, és megnyomod a shiftet meg az egyik iránygombot, és ha pirosra vált az a célkereszt a t-rex fején, akkor rálõhetsz. Így neki fog menni valaminek, és sokkal jobban lemegy az élete.
Senkkik
tovább jutottál már itt? nekem se sikerül sehogy 😞

Grove4
Léci küldjetek már egy mentést ha tudtok a t-rex után.([email protected])

Addig gyorsba leszedem újra , 870kb-al jön lefelé 😊)😛

kicsit elgondolkoztam és csak nem hagy nyugodni a game ,ez az egyik , a másik meg ,hogy akkor fölöslegesen szenvettem vele ha nem viszem végig és már eddig elvittem , az pedig nem jó , mert az idõ pénz szokták mondani ,szal azt kérném , hogy vki irjon már rám privátot és küldjön már mentést , h tudjam folytatni.Elõre is köszi.

bazz gyoker vagyok,tok egyxeru 😊
tart mar valaki a colosseum utan az ulo xobornal,ahol a 3 kovet kell oxxexedni? nem tudom kinyitni ott a harmadik ajtot,nem tom hogy kell felmaxni a kapcsolojahoz. valaki?
Randelz
Nemtudom én sem hogy ott mit kell...linkelek képet.

Randelz
Akkor lesz olyan jel ha túl hamar vagy tul késõn nyomod. Ugye arra a videószerû bejátszásra gondolsz amiben ha rosszul nyomod meg akkor megesz?

Grove4
Valaki tudna nekem küldeni a T-rexes rész után egy mentést?A [email protected]?köszönöm.

shiftet kell nyomni,de a jobb egeret ratrsd lent,es nyomj ra egy iranyt. arra fog ugrani,mikozben adja a fejlovest.
ugyanakkor arra kell ugyelni,h amerre ugrax legyen eleg hely,mert ha neki esel vlminek,akkor buktad a lovest,es akkor kell loni,ha oxxer a ket kek celkerext,es piros lex.
Randelz
Én a t-rex után bementem oda ahol az a xar széttörte az oszlopokat...ott már nemtudom hogy mi is volt de elkell indulni visszafelé és ott még sokkal elölrébb lesz egy vízesés ahova kell az a cog. Vagyis 3 cog kell oda.

A Dinós résznél tartok, ott mikor elöront a Rex és ott van ez a billentyü amit nyomni kell, vagy nem egy piros kör áthúzva olyan mint "Nivea" logójában van!!!

Melyik ez a gomb hát nem tudja senki???<#falbav><#falbav>

Grove4
Amikor megöltem a T-rexet bementem a medencés helyiségbe, a víz alá buktam és átusztam egy másik helyiségbe és ott a kép.Egyszerûen nem fogja meg a fát átugrik rajta.Te hova mentél a T-rex után?És nekem megmaradt az a "Cog"-valami is.Te hol jársz most?

Randelz
Nemtudom hogy hol vagy de szerintem rákell ugrani a fatömb tetejére és onnan kell valamerre elugrani.

Hali! Errõl a verzióról: Tomb.Raider.Anniversary.Edition.Pc.Delegion tudtok vmit? ez már installálható?
Randelz
Felugrasz a kõre és onnan felugrasz az ajtón lévõ kockára majd onnan felugrasz oda ahonnan lerántottad a követ. De arra vigyázz hogy a kõ állítva essen le.

Grove4
És utánna hogy jutottál tovább?Nézd meg az alsó képeimet léci.

Randelz
Lövöd és amikor alul megjellennek a kék nyilak akkor ott megnyomod a shift+r+iránygomb (a,s,d,w). És akkor nem lõsz hanem megvárod hogymegjelennyen a célkereszt.

Grove4
Fel kell bõszíteni lõvésekkel és amikor eldurran az agya és elmosódik a kép akkor nyomva kell tartani a Shiftet és egy iránygombot és kivülrõl jön két célkereszt és amikor fedésbe kerül lõni kell.Nekifut a falnak és sebzi magát.Én utánna vagyok gondban.

bauer15
már megtaláltam

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bauer15
valakki tudna segíteni a Dínós részben hoggy kell megölni?
kössz elõre is

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Grove4
Valaki egy utánna lévõ mentést és egy végigjátszást (linket) tudna adni nekem?

Randelz
http://img141.imagevenue.com/img.php?image=64220_n09vtelen2_122_354lo.JPG

Grove4

Grove4

Randelz
Én is ott vagyok és nemtudom megcsinálni, de rakok be képet.

Grove4
Sziasztok lenne egy problémám,az a helyzet hogy a T-Rex után járok amikor a víz alatt kell menni és ott egy fa amire nem tudok felmászni mert átugrik a textúráján, lehet h az a baj hogy nem mindegyik cog-ot tettem be abba a vízeséses szerkezetbe? Kérlek segítsetek, rakok be két képet is , elõre is köszi.
Kép1:
Kép2:

fery02
Nekem senki nem tud segíteni? #847
strebacom: sajnos nem értem a kérdésed, ha képet tudsz berakni rakhatsz be.
Nivea: én követ sem használtam, meg nem is találtam. (Viszont ha nem találtam, akkor végülis lehet hogy nem is arra a pályaszakaszra gondolunk, de pedig a kép alapján nekem annak tûnik)
sheva94: Nekem meg egyszer pont az volt a gondom, hogy mindíg a falról ugrott el oldalra, nem pedig egyenesen. De én úgy csináltam, hogy mikor lendületben vagy, akkor a megfelelõ helyen nem csak megpöccinted a Space-t, hanem hosszan nyomod.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hi!
Valaki please help!!
A ott járok, ahol különbözõ Istenek termei vannak, azon belül a Kardos teremben, és ott ahol a túloldali oszlopokra kéne átjuni, de ahol falon kell kell lengeni, ott egyszerûen nem tok semmit se csinálni!
Sajnos képet most nem tudok berakni.
Valaki please help!
Bercy
Nekem is nagyon nehezen kapta el, de sok szórakozás után sikerült.
Na pont egy ilyen kört áthúzva mutat a game mint ami a logódban van,ez melyik gombot takarja???<#confused><#confused>

nem kell betolni a követ az ajtó alá, csak elé, meghúzod a kart, ajtó felmegy és gyorsan az ajtórol kell felugrani! próbálkozz vele!
kép

oda szeretnék eljutni de nem tudom hogy kell falfutásból oldalra ugrani már mindent kipróbáltam
Nivea
hello ujjab sgitséghet kérnék most egy ajto emelkedik fel és mindig az ajtorol kell felugrani h fölötte átmásszak de ez az ajto rossz mindig vissza esik, ezzen nincs is gond mert az ajto fölülkihuztam egy követ emivel kitámasztotam az ajtot de akkor se tudok az ajtorol felugrania párkánytra egyszerüen nem kapja el ez mért van?

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy melyik gomb a "piros kör áthúzva"??

Köszi!!<#worship><#worship><#worship>

Azért sz*r, mert nehéz? 😛 Ezt így nem lehet kijelenteni, a Tomb Raidernek bizony nehéznek kell lennie! És mivel nagyon hasonlít a régi részekre, ezért sokkal jobb, mint a Legends... A legends igaz könnyû volt, de kevés volt benne az a jó kis kalandozás, egyszerûen nem volt teljesen az igazi TR. Mégis, az is nagyon bejött
Shevchenko
Valaki tudna segíteni az hogy szerezzem meg?

http://users.cwi.hu/sgupload/1180090498.jpg

FORZA MILAN!!!

Ha át dátumozom akkor ez van:Figyelmeztetés Úgy tünik,a rendszer ideje nem pontos.Legyen szives,állítsa be online egy idõ-szerverhez.A rendszer ideje nem áll be automatikusan.Kérjük,állítsa be manuálisan,ha szükséges
Engem ezzel a hibával kidob: Sajnáljuk, de a jogosultság határideje lejárt.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, hogy naprakésszé tegye a szoftvert vagy meghosszabbítsa a jogosultságot.
Segítsen valaki
GeneralsHungary
Ez egy sajtópéldány. Ezt azoknak küldik ki, akik magazinokban ill. nagyobb online siteokon kritikát írnak a játékról. Általában a gold elõtt 1 - 1,5 hónappal kerül a cikkírók kezébe.

Még annyit, hogy a sajtópéldánynak tartalmaznia kell az egész játékot. Tehát ez tényleg a full, és nem lesz a játékban több pálya, elem, videó, stb... A mesterpéldány /gold/ elõtt még szoktak módosítani rajta. Fõként szöveg/credits hiányosságokat, és bugokat orvosolnak.

Én majdnem biztos vagyok benne, hogy javítanak majd pár apró hibát, de hatalmas bug-javulásra ne tessék számítani. Ilyenkor inkább az szokott lenni, hogy a megjelenés után kapásból patchel indítanak.

Mellesleg, szép kis szerzõdést kötnek mindenkivel, aki ilyen példányt kap. Tehát, ha elkapják a tettest, akkor kegyetlen büntetés vár rá.
Csak elcseszte a kiadó, mert semmilyen netes aktiváció vagy másolásvédelem nincs benne. Vagy legalábbis simán kikerülhetõ.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Am igazad van! Sok a hiba az tény! Lehet h azért mert ez egy idõelõtti verzió. A fejtörõk azok összességében tetszenek, de egy idõ után tényleg nagyon monotonná tud válni a játék.... Nekem is leginkább azok a részek nem tetszettek ahol mm-re és tized mp-re pontosan kell csinálni mindent! De ez egy ilyen game! Azért én még végigtolom....