2757
  • GyuriX2572
    Csak állj rá a világító kép előtti kőlapra, így minden fény kialszik, ha visszamész már nyitva lesz :)
  • zso23
    nekem sikerült tovább jutnom. köszi
  • Sgtfathi
    Amit kinyitottál szobát az ajtó elött a plafonon ott van a kép,és világit mit kell kilőnöd!
  • heringer
    amikor felmegy a piros csik,és elindul feléd a jobb alsó sarokba leszz 4 nyil,nah akkor megnyomod a shiftet + vmelyik irányt,és majd a kentaur fejéhez megy 1 célkereszt és amikor a célkereszt piros akkor löjjj!!
  • ult1mate
    de hogyan lehet kirantani a pajzsat? nekem sehogy nem megy. melyik gomb stb?
  • dienesoft
    A shiftel+ valamelyik iránnyal tudsz ilyenkor "mátrixosan" elugrani előle. Ilyenkor ha célzol, el tudod találni a szemét az ellenfélnek (amikor a szeme célpontban van, pittyen egyet a becélzott szemnél a piros karika ) és ki tudod lőni őt talán egy lövésből is akár.
  • zso23
    Amikor a jobb alsó sarokban megjelenik a 4 fehér nyíl akkor mit kell nyomni meg hogy? mert hiába nyomom eltaposnak mindég.
  • EmThor
    15 óra volt 2 nap alatt :D

+1 óra Croft Manor
  • dante3
    A rács mögötti anomáliát hogyan tudom felvenni?

• Crash88
    egyszerű mint az 1X1 kb :P
    ugrálsz , lövöd , enragel , fejbelövöd , kirántod a pajzsát , eljáccod mind2-vel , aztán ha rádnyomja a sugarat pajzsot felkapod a földröl , feléfordulsz , ö kövé változik , odafutsz shoti elő és szétszaggatod vele :P
  • dante3
    #1079 hozzászólásnál jobb segítséget nem találsz!
  • jahola
    Hi!
    Tudna valaki segíteni a kenturos résznél?
    Előre is köszönöm!
  • DarkSector
    az sem műkszik....
  • GyuriX2572
    Akkor visszatekerem az órát. Kiváncsi vagyok mikor lesz 100%-os mentés megnézném az extrákat!
  • DarkSector
    júni1 lesz az inkább.....asszem..
  • GyuriX2572
    Hallottam olyat, hogy júni 20-án jár le, ha ez igaz, akkor addig úgyis végigviszem :) Igaz?
  • DarkSector
    Most meg nem tudok visszamenni a dupla vas ajtó feletti nyíláson.....a főterembe....
  • DarkSector
    Az r55 valami elbaszott verzió és lejár a használhatósága pár nap múlva.....
    Inkább HATRED-ez, mert a mentéselket nem lehet egyikből a másikba áttenni....
  • DarkSector
    Szerintem a kártyád gázos, és a ram-ból nekem a max-hoz kell 1 GB, úgyhogy az 512 az a minimumra elég.....
  • GyuriX2572
    r55 tényleg csak béta? Mivel jobb a Hatered?
  • zso23
    Azokat a "kentaúrokat" hogy kell megölni?
  • EmThor
    Kék biztosíték

2x el van fordítva a daru, piros meg zöld biztosíték megvolt, de hogy tolom ki a cuccot? hogy tovább?

jaa, hogy piros vissza és csak a zöld... wise, wise :D
  • Crash88
    hát te is mindenhol feltűnsz :)
    LotrO-val mi a helyzet ?^^ hanyagoljunk hanyagoljuk
  • heringer
    Ezt kinek irtad.A biztosítékokra gondolsz mert ott tartok.
  • bradee
    #1251 sztem leszedheted,el fog futni!
  • bradee
    Megpróbálom érthetően elmagyarázni, hogy hogy lehet megszerezni a kék színű izét.Először is a fellógatott doboz legyen elforditva(asszem feléd néz) és utána pedig kitolva.Ekkor elvileg a dobozról rá lehet ugrani és onnan pedig egy másik fahidra ahol van egy járat.Remélem elég érthető voltam...
  • Super Saiyan
    megéri leszednem?:
    3,3ghz
    512 ram
    125mb VGA Gfore FX 5600
  • ult1mate
    azon a rampan ha szembe allsz a szoborral bal oldalon fel tudsz kapaszkodni egy kapcsolohoz. ekkor kijon 2 kapaszkodo a falbol, aami azert kell hogy ha gurul a foldgomb feled akkor gyorsan at tudj ugrani vissza es a leesik mogotted a melybe. felveszed a kulcsot es meghuzod a masik kapcsolot
  • heringer
    A kiemelkedő platformokra kell ugrálni egymás után ha jól emlékszek.
  • lalakov
    Mint már előbb írták húzd meg a kart majd minél messzebbről lődd ki a két célpontot, aztán rögtön futás a szakadék felé, ugrás a rúdra és azonnal továbbugrás.
  • Eisenhower
    #1239-re pls :(
  • heringer
    Itt vagyok éppen én is a sárgát beraktam és a rúd arrébment.De a kéket nem tudom hol van.
  • Klemice
    én az első lead bar után izéltem a beomlott teremben hogy hintátam a kötélen eccercsak kiirta hogy checkpoint erre töltöttem egyet és hott a kötelet tartó checkpoint tetején voltam
  • DarkSector
    Okés sikerült, csak lehet hogy ezelőtt én bénáztam!!!
    Köszöntem a segítséget....
  • Eisenhower
    először dobd le a követ. utána visszatudod majd tolni ^^
  • DarkSector
    Igen de a hal szájából kiömlő víz miatt nem tudom visszatólni a követ, de gyors megpróbálom mégegyszer.....
  • nsndhk
    Hello vki tudna küldeni egy mentést a dinos rész után mert egyszerüen nem tudom megölni.
  • Lyan Kyj
    Na, én is végigtoltam.
    Nagyon jól szórakoztam végig, remek "remake" lett. A 4. helyszín eleje, az aknás rész a modernsége miatt annyira nem tetszett, de a legvége ismét jó lett. A fejtőrők is jók voltak (Egyiptomban a prizmás 2x, ott kicsit szomorű voltam, szívsn szórakoztam volna még más egyiptomi területeken), néhol könnyebb volt, máshol épp kellően nehéz, elgondolkodtató, de nem kapartam a falat miattuk. A változatosságért plusz pont jár, ilyen téren.
    A megfelelő akrobatika:rejtvény:lövés arányt hozták sztem, örültem, hogy ilyen jól el lett találva. Viszont a checkpoint rendszer nem, szerintem (!) túl gyakori volt, a kihívás szintje így jócskán csökkent.

Bugba csak 2x futottam, Anubis kamrájában nem akart ráugrani az oszlop tetejére (mindig átcsúszott rajta), és vége felé a víz alatt körajtó a kar lehúzása után nem nyílt ki (direkt meghaltam, utána már nyitva volt).

Majd szépen visszamegyek, és unlockolom az összes extrát, főleg a rucikra vagyok kíváncsi:)
  • Eisenhower
    még1x megkérdem ATLAS-nál (a földgömbös) mit kell csinálni mert mindig megdöglök :(
  • raven87
    Ez ide való kapcsolót hol találom meg?