Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy! itt hogyan tovább megszereztem mind a kettõ ereklyét a azt a madár fejet meg a baglyot is de nemtom h merre tovább, Vki PLS help!!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ugyanakkor arra kell ugyelni,h amerre ugrax legyen eleg hely,mert ha neki esel vlminek,akkor buktad a lovest,es akkor kell loni,ha oxxer a ket kek celkerext,es piros lex.
Melyik ez a gomb hát nem tudja senki???<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
kössz elõre is
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Kép1:
Kép2:
strebacom: sajnos nem értem a kérdésed, ha képet tudsz berakni rakhatsz be.
Nivea: én követ sem használtam, meg nem is találtam. (Viszont ha nem találtam, akkor végülis lehet hogy nem is arra a pályaszakaszra gondolunk, de pedig a kép alapján nekem annak tûnik)
sheva94: Nekem meg egyszer pont az volt a gondom, hogy mindíg a falról ugrott el oldalra, nem pedig egyenesen. De én úgy csináltam, hogy mikor lendületben vagy, akkor a megfelelõ helyen nem csak megpöccinted a Space-t, hanem hosszan nyomod.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Valaki please help!!
A ott járok, ahol különbözõ Istenek termei vannak, azon belül a Kardos teremben, és ott ahol a túloldali oszlopokra kéne átjuni, de ahol falon kell kell lengeni, ott egyszerûen nem tok semmit se csinálni!
Sajnos képet most nem tudok berakni.
Valaki please help!
Köszi!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://users.cwi.hu/sgupload/1180090498.jpg
FORZA MILAN!!!
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, hogy naprakésszé tegye a szoftvert vagy meghosszabbítsa a jogosultságot.
Segítsen valaki
Még annyit, hogy a sajtópéldánynak tartalmaznia kell az egész játékot. Tehát ez tényleg a full, és nem lesz a játékban több pálya, elem, videó, stb... A mesterpéldány /gold/ elõtt még szoktak módosítani rajta. Fõként szöveg/credits hiányosságokat, és bugokat orvosolnak.
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy javítanak majd pár apró hibát, de hatalmas bug-javulásra ne tessék számítani. Ilyenkor inkább az szokott lenni, hogy a megjelenés után kapásból patchel indítanak.
Mellesleg, szép kis szerzõdést kötnek mindenkivel, aki ilyen példányt kap. Tehát, ha elkapják a tettest, akkor kegyetlen büntetés vár rá.
Csak elcseszte a kiadó, mert semmilyen netes aktiváció vagy másolásvédelem nincs benne. Vagy legalábbis simán kikerülhetõ.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team