2757
-
#1277 Csak állj rá a világító kép előtti kőlapra, így minden fény kialszik, ha visszamész már nyitva lesz :) -
zso23 #1276 nekem sikerült tovább jutnom. köszi -
#1275 Amit kinyitottál szobát az ajtó elött a plafonon ott van a kép,és világit mit kell kilőnöd! -
heringer #1274 amikor felmegy a piros csik,és elindul feléd a jobb alsó sarokba leszz 4 nyil,nah akkor megnyomod a shiftet + vmelyik irányt,és majd a kentaur fejéhez megy 1 célkereszt és amikor a célkereszt piros akkor löjjj!!
-
#1273 de hogyan lehet kirantani a pajzsat? nekem sehogy nem megy. melyik gomb stb? -
#1272 A shiftel+ valamelyik iránnyal tudsz ilyenkor "mátrixosan" elugrani előle. Ilyenkor ha célzol, el tudod találni a szemét az ellenfélnek (amikor a szeme célpontban van, pittyen egyet a becélzott szemnél a piros karika ) és ki tudod lőni őt talán egy lövésből is akár. -
zso23 #1271 Amikor a jobb alsó sarokban megjelenik a 4 fehér nyíl akkor mit kell nyomni meg hogy? mert hiába nyomom eltaposnak mindég. -
#1270 15 óra volt 2 nap alatt :D
+1 óra Croft Manor -
#1269 A rács mögötti anomáliát hogyan tudom felvenni?
-
Crash88 #1268 egyszerű mint az 1X1 kb :P
ugrálsz , lövöd , enragel , fejbelövöd , kirántod a pajzsát , eljáccod mind2-vel , aztán ha rádnyomja a sugarat pajzsot felkapod a földröl , feléfordulsz , ö kövé változik , odafutsz shoti elő és szétszaggatod vele :P -
#1267 #1079 hozzászólásnál jobb segítséget nem találsz! -
jahola #1266 Hi!
Tudna valaki segíteni a kenturos résznél?
Előre is köszönöm! -
#1265 az sem műkszik.... -
#1264 Akkor visszatekerem az órát. Kiváncsi vagyok mikor lesz 100%-os mentés megnézném az extrákat! -
#1263 júni1 lesz az inkább.....asszem.. -
#1262 Hallottam olyat, hogy júni 20-án jár le, ha ez igaz, akkor addig úgyis végigviszem :) Igaz? -
#1261 Most meg nem tudok visszamenni a dupla vas ajtó feletti nyíláson.....a főterembe.... -
#1260 Az r55 valami elbaszott verzió és lejár a használhatósága pár nap múlva.....
Inkább HATRED-ez, mert a mentéselket nem lehet egyikből a másikba áttenni.... -
#1259 Szerintem a kártyád gázos, és a ram-ból nekem a max-hoz kell 1 GB, úgyhogy az 512 az a minimumra elég..... -
#1258 r55 tényleg csak béta? Mivel jobb a Hatered? -
zso23 #1257 Azokat a "kentaúrokat" hogy kell megölni? -
#1256 Kék biztosíték
2x el van fordítva a daru, piros meg zöld biztosíték megvolt, de hogy tolom ki a cuccot? hogy tovább?
jaa, hogy piros vissza és csak a zöld... wise, wise :D -
Crash88 #1255 hát te is mindenhol feltűnsz :)
LotrO-val mi a helyzet ?^^ hanyagoljunk hanyagoljuk -
heringer #1254 Ezt kinek irtad.A biztosítékokra gondolsz mert ott tartok. -
bradee #1253 #1251 sztem leszedheted,el fog futni! -
bradee #1252 Megpróbálom érthetően elmagyarázni, hogy hogy lehet megszerezni a kék színű izét.Először is a fellógatott doboz legyen elforditva(asszem feléd néz) és utána pedig kitolva.Ekkor elvileg a dobozról rá lehet ugrani és onnan pedig egy másik fahidra ahol van egy járat.Remélem elég érthető voltam... -
#1251 megéri leszednem?:
3,3ghz
512 ram
125mb VGA Gfore FX 5600 -
#1250 azon a rampan ha szembe allsz a szoborral bal oldalon fel tudsz kapaszkodni egy kapcsolohoz. ekkor kijon 2 kapaszkodo a falbol, aami azert kell hogy ha gurul a foldgomb feled akkor gyorsan at tudj ugrani vissza es a leesik mogotted a melybe. felveszed a kulcsot es meghuzod a masik kapcsolot
-
heringer #1249 A kiemelkedő platformokra kell ugrálni egymás után ha jól emlékszek. -
#1248 Mint már előbb írták húzd meg a kart majd minél messzebbről lődd ki a két célpontot, aztán rögtön futás a szakadék felé, ugrás a rúdra és azonnal továbbugrás. -
#1247 #1239-re pls :( -
heringer #1246 Itt vagyok éppen én is a sárgát beraktam és a rúd arrébment.De a kéket nem tudom hol van. -
#1245 én az első lead bar után izéltem a beomlott teremben hogy hintátam a kötélen eccercsak kiirta hogy checkpoint erre töltöttem egyet és hott a kötelet tartó checkpoint tetején voltam -
#1244 Okés sikerült, csak lehet hogy ezelőtt én bénáztam!!!
Köszöntem a segítséget.... -
#1243 először dobd le a követ. utána visszatudod majd tolni ^^ -
#1242 Igen de a hal szájából kiömlő víz miatt nem tudom visszatólni a követ, de gyors megpróbálom mégegyszer..... -
#1241 Hello vki tudna küldeni egy mentést a dinos rész után mert egyszerüen nem tudom megölni. -
Lyan Kyj #1240 Na, én is végigtoltam.
Nagyon jól szórakoztam végig, remek "remake" lett. A 4. helyszín eleje, az aknás rész a modernsége miatt annyira nem tetszett, de a legvége ismét jó lett. A fejtőrők is jók voltak (Egyiptomban a prizmás 2x, ott kicsit szomorű voltam, szívsn szórakoztam volna még más egyiptomi területeken), néhol könnyebb volt, máshol épp kellően nehéz, elgondolkodtató, de nem kapartam a falat miattuk. A változatosságért plusz pont jár, ilyen téren.
A megfelelő akrobatika:rejtvény:lövés arányt hozták sztem, örültem, hogy ilyen jól el lett találva. Viszont a checkpoint rendszer nem, szerintem (!) túl gyakori volt, a kihívás szintje így jócskán csökkent.
Bugba csak 2x futottam, Anubis kamrájában nem akart ráugrani az oszlop tetejére (mindig átcsúszott rajta), és vége felé a víz alatt körajtó a kar lehúzása után nem nyílt ki (direkt meghaltam, utána már nyitva volt).
Majd szépen visszamegyek, és unlockolom az összes extrát, főleg a rucikra vagyok kíváncsi:) -
#1239 még1x megkérdem ATLAS-nál (a földgömbös) mit kell csinálni mert mindig megdöglök :( -
#1238 Ez ide való kapcsolót hol találom meg?