2757
  • Gtava
    VÉGIGJÁTSZÁS készül itt videoba :)
    http://www.tombatirexi.extra.hu/vegig.htm
  • Klemice
    már megvan
  • Nogren
    Köszönöm
  • csgj
    Hatred-et, mindenképpen!
  • Seth
    Hatred félét ( vagy az eredetit ^^ )
  • csgj
    b******g... :O
  • Nogren
    Segítsetek plz, melyik verziót érdemes használni?
  • AtiRadish
    Kb hany palya van benne?? Mennyi ido alatt toltad vegig? Nehez a vege? Dobj egy par infot!:O
  • Crash88
    sry , még egy régiebbi oldalra volt feltöltve anno és onnan ment a link , na itt a rendes

cupp

"kicsit <off> csak megtaláltam még anno csinált képeket legendből , gondoltam megosztom :) "
  • Klemice
    croft manorban az óránál miért csak a 11es ugrik elő?
  • Laszlou
    Mentést szeretnék kérni! (NEM R55)
    Olyan mentés, illetve komplett profil kellene, ami meghaladja a 74%-ot és sok mentés pont van benne, hogy tudjak válogatni és ne maradjak le csak a nehezéről :)

Köszönöm szépen! Mail:[email protected]
  • Laszlou
    később próbáld meg, nem mindig jó az uw servere(i)
    Ha kell valakinek, mailba is el tudom küldeni, ha nem segít nekem akkor is :)
  • Crash88
    kicsit <off> csak megtaláltam még anno csinált képeket legendből , gondoltam megosztom :)

• rage
    A linkeket nem lehet elérni (Forbidden)
  • Laszlou
    Nem r55
  • Crash88

cuppcroft manor owned!
  • Klemice
    lászló r55 vagy hatred?
  • Laszlou
    Sziasztok! Itt egy trainer, ha kell vkinek, mükszik.
    http://www.tombatirexi.extra.hu/letolt.htm

Van aki tudna segíteni? A profilomat kellene tovább vinni egy ponton.
    Kép:
    http://quadok.uw.hu/egyebek/netovabb.JPG

Profilom:
    http://quadok.uw.hu/egyebek/laszlou2.zip

Ide küldjétek vissza légyszi ha valaki tovább tud jutni a nehezén:[email protected]

Ez a profil tartalmaz egy kb. 80%-ős mentést, ha kell valakinek használja egészséggel, elég sok mentés pont van benne.
  • PhantomAss
    köszi
  • Crash88
    a képen lévö bal szobornál beuszol oda ahol a kar van , onnan már tudni fogod
  • brrrbrr
    aha
  • ult1mate
    #1402 vki pls help. hogy tudok feljebb jutni?
  • rage
    Nem is kell futás közben fordulni, nyomd meg az A-t plusz az ugrást, hogy ugorjon ki balra. Ha jól időzítesz, ráugrik az oszlopra.
  • PhantomAss
    no bejutottam, de megen elakadtam:
    a kardos szobában van 8 oszlop, azoknak a tetején kell elugrálni az ajtónyitókarig
    de én nemtok felugrani az egyik oszlopra, mert előtte a plafonra ki kell lőni a horgot, futok a falon, de nemtok úgy fordulni hogy elkapja az oszlopot
    szal értitek...
    jól csinálom vagy máshogy kell?
  • Morisz
    fery02 merre találom a vizet??:D
  • Klemice
    kösz szépen
  • Morisz
    kle!énis kb félórát tököltem ennél a résznél de hulla 1szerű!menj oda az egyik piros lámpához és E!ennyi:D
    alex!meg a csáklya a kertben van ha aktívizáltad a napórát akkor tudsz a labirintusba tovább menni és ott lesz!de a napórához kell egy nyílhegy szerűség a labirintushoz meg nem árt egy térkép csak már nem tudom merre vannak!
  • Klemice
    a grapple a labirintusban van ugy hallottam
  • AlexCross
    Morisz, a csáklya meglett neked valahogy a Croft Manorban?
  • Klemice
    nekem még mindig az a bajom hogy a könyvtár meg a relic szoba ajtaja pirosan zárva van és nem tudok kijutni
  • Morisz
    a hordó (vödör) megvan de vizet hol találok??meg a kertben a napóra mögött van egy generátor szerűség azt h kell elíndítani?
  • fery02
    A kandallót el kell először is oltani. Úgy, hogy felveszel egy kis hordót, majd abba öntessz vizet, és azt használod a kandallónál. Úgy érzem, hogy részletesebben kéritek, hogy leírjam, de mindent hagy ne írjak már le, így lelövöm a poént :)
  • Morisz
    melyik könyvtár?azt egyik szoba?
  • zitababa
    Mostmár full ideg vagyok. A hatred verziónál hosszú próbálkozások után is legjobb esetben csak félig nyomom le azt a dinót.
    Nem értem így az elején miért erőltettek ilyen q-a nehezen legyőzhető vackot.
    MENTÉST KÉREK A HATRED VERZIÓHOZ!!!!
  • Klemice
    banyek nem igaz hogy fél oldalt nem tudtok legördíteni
    http://www.youtube.com/watch?v=dUXAWcEkrRg
    KENTAUROS VIDEÓ
    ha meg keresni akarsz használd a böngésződ keresőjét és kidobja

croft manorban hogy jutok ki a könyvtárból?
  • ult1mate
    itt mit kell csinalni ?
  • Morisz
    hi!én most a Croft Manort nyomom már egész jól állok csak az a nyílvessző kéne ott a kandalóban!ezt h lehet megszerezni sehogy sem jövök rá!vkinek már megvan?köszi
  • Japper
    lehet, én úgy szoktam, hogy a kamerát úgy igazítom, hogy pont háttal lógjon nekem Lara
  • Code92
    falonfutásból lehet oldalra ugrani???
  • Japper
    Hali!
    Nem jó a keserőm a itt afórumba, és sehogy nem találom meg azt a részt ahová le lenne írva, hogy hogy kell kicsinálni a kentaurokat!!
    Vki help!!!!