2757
  • lalakov
    Egyetértek, de olyan szar érzés feladni is, nem?
  • Vlala #1476
    A dínós rész? Az a bemelegítés, egy kis ízelítő, hogy mire számíthatsz. :)

Raven87: én is mondtam már ezt párszor, bár kissé mérsékeltebb formában, pl. "patch után találkozunk, Lara", de valahogy nem bírtam ki tíz percnél tovább, hogy újra ne próbáljam, hátha csak én vagyok a béna. A peremek még csak-csak, de a "mágneslasszóról háttal, újabb lasszóra forgókések között, aztán időzítve át a zúzócsapdák között" már kicsit megállított a fejlődésben.
  • raven87
    Oké, feladtam. Elegem van. Dögöljön meg az össze rohadék fejlesztő. Nem igaz, hogy ez a rohadt ribanc 10 urgásból 1szer bírja elkapni azt a rohadt peremet. Már 4 nagy medipackot csak a rohadt esések miatt kellett elhasználni. Nem érdekel tovább ez a mocsok játék.
  • Seth
    mi a gond vele?
  • lalakov
    FAQ nem készül a játékhoz?

VÉGIGJÁTSZÁS VIDEÓN: http://www.tombatirexi.extra.hu
  • AlexCross
    ez a dinoszauruszos rész de egy ocsmányság. hirtelen nem is tudom, hogy mivel lehetett volna jobban elbaszni ezt a játékot
  • lalakov
    "Felmászol arra az oldalra ahol nem a nagy ajtó van!meghúzod a kart!vissza le tekertek,aztán fel a másik oldalra,akkor bele esik a másik némber a lávába!aztán le,tekersz eggyet és fel a kijátathoz!!" (perecke )
  • raven87
    #1466-re valaki!
  • lalakov
    Nem csak Te:)). Az első kapott mentésig, nekem is sok volt.
  • böröczk
    köszi a mentést a tetejéről, mondjuk a következő rész is agyhalál : D

úgy látszik, csak én vagyok olyan elvetemült, hogy összegyűjtsek 34 kismedit és 15 nagyot : D
  • böröczk
    akkor elárulnád, hogy kell? : )

Hát valószínű a sok bug is nagyban hozzájárul, pláne a játék vége felé, de egyre több minden törik össze a közelemben, és most jutottam el arra a szintre, hgoy feladom, amíg valaki nem szolgál mentéssel : D Lost City-ben járok, lefolyt a láva, kinyílt a nagy kapu, már bentvagyok, fel kéne jutni valami eszméletlen magasságba, és az egész cucc időre megy... és rohadtul nem hajlandó azt csinálni, amit én mondok, mindig félreugrik, nem kapaszkodik, vagy éppen rossz irányba lendül, sőt nem is lendül, aztán mindig a lávában végzi, méterekkel alatta...
    szóval ez már kicsit sok nekem azután, hogy Egyiptomban egyetlen csapdával szívtam másfél órát, mert az bugos volt, és korai ugrásnál nem ismerte fel, hogy ott van az összecsapódó kőcsapda között a cölöp (amin egyensúlyozni lehet), ezért hiába ugrottam kvázi időben, mindig lezúgott... aztán egy véletlen folytán sikerült... és hasonlók..
  • raven87
    Tükörkép Laránál mit kell csinálni? Megtekerem körépen azt az izét kijön a felból a kis rész amkire feltudok ugrani, de a létráról nem tudok sehova se elugrani. :S
  • Vlala #1465
    Olyankor meg kell várni, amíg a két célkereszt összeér és pirosra vált, beleküld egy komoly sebzésű fejlövést.

Tegnapi eset: Az Egyiptomi obeliszk pályáján, ahol a mágneslasszóval kell hintázgatni a falon, egy helyen van egymás felett két fémkampó, amit meg lehet célozni a kampóval. Lara kinézi magának az alsót, ami jóval Lara alatt van, és a majdnem függőlegesen lefelé álló kötélen kezd el lengeni... enyhe bug, szerencsére kilépés után már nem játszotta. (ez a pálya kissé idegölőre sikerült, a huszadik-harmincadik leesés-meghalás- újrakezdés után komolyan elgondolkodtam azon, hogy miért nem lett Lara pl. egyetemi tanár)
  • PhantomAss
    hali
    az arénából hogy lehet kijutni? (görögo)
    egy oszlopról kéne átugranom egy másik tetejére (ha jól sejtem) de a csaj mindig félreugrik, nem akarja elkapni
    (azután hogy felvettem az .50 cal pisztolyokat)
    már 1 napja itt szenvedek...
  • Csoder
    Áhh, thx, összejött. :)
  • Hixer
    elvileg amint itt olvastam jobbklikk nyomvatartva oszt Shift és jobbra/balra, amerre akarsz ugrani és akkor így elvetődik és még tucc vmi nagyonjót sebző lövést is leadni.
  • Csoder
    Hi, egy apró kérdés: van mikor egy ellen nekem rohan, elmosódik (vmi blur effect) a kép, és akkor le kell gugolni, aztán vmi trükköt lehet végrehajtani, az elején ki is írta asszem, hogy hogyan, de már nem emlékszem, szal tudja valaki milyen spéci mozgást lehet előhozni, mikor az ellen (pl egy medve) képernyőt elmosva nekem rohan? :)
    Thx
  • lalakov
    Gondolom, ahol állsz, meghúztad a kart, ugye? Mássz le és menj vissza az első oszlopig, mássz fel ugorj a 2-ra és onnan a középen fenn lévő csákja beakasztó segítségével ugorj az ellentétes oldalra, onnan már menni fog.
  • GyuriX2572
    BUNKÓ!!

Valaki tud segíteni?
  • urbijoe
    köszi
  • AtiRadish
    Katt

Elso 8 palya auto saveje, meg a 9.ik eleje. Minden palya vege van elmentve, szal egybol kezdheto a next level. Hatredes verzio termeszetesen.
  • j0nNyKa
    ne ordibaljal mar basszajba
  • GyuriX2572
    HOGY JUTOK TOVÁBB??
  • GyuriX2572
    Hoppá ez a jutalom kép volt akkor mostmár tényleg mondjátok meg :D
  • rage
    Az egyik press-release, ami június 1-ig működik, a másik meg a bolti verzió feltört változata. Utóbbi a végleges, az nem jár le. Az a Hatred-féle. A két verzió játékmentései nem kompatibilisek egymással, vagyis aki még nem kezdte el, a Hatred-verzióval játsszon.
  • GyuriX2572
    Itt hogy kell továbbjutni? (aki hamar válaszol kap egy jutalomképet)

• CSONTI123
    nekem csak egy apró kérdésem lenne.. mi a különbség az r55 és a Hatred verzió közt? Azon kívűl, hogy az egyiket telepíteni kell..
    köszi :):P
  • rage
    Csinálhatnál pár mentést azoknak, akik szeretnének átállni erre a verzióra, ha van kedved.
    Pl mentsd el a pályák elején, vagy ilyesmi.
    Biztos sokan megköszönnék :)
  • Klemice
    holnap lejön a hatredes végigtolom utána meg várom a 100%osat megnézni az extrákat:D
  • rage
    Amennyiben van valakinek Tomb of Tihocan-os mentése (pálya elejéről) Hatred verzióban, az engem is érdekelne, mert akkor innen már azzal folytatnám.
  • Klemice
    hmm volt ott vmi lászló nevű emberke aki nem r55ös mentéseket tett fel próbálkozz azzal
  • Kaslerka #1446
    Szerintem az még a fele se a játéknak. És itt van pár fan aki egész nap nyomja. Gondolom csak van aki tart már ott.
  • rage
    Valaki tart már ott Hatred verzióval?
  • Kaslerka #1444
    Szánjon meg legyenszíves valaki egy midas király pálya eleji mentéssel akinek még megvan. Elöre is köszi. ([email protected])
  • DarkSector
    Sajna vagy mentést szerzel, vagy régivel nyomsz....
  • Kaslerka #1442
    Hali. Hétvégén nem voltam és ha lehet akkor nem szeretnék 1000hsz-t visszaolvasni. Át lehet implantálni az r55 mentéseket a hatredesre vagy valaki küldd nekem egy midas király pálya eleji mentést? :)
  • Klemice
    pff ezért csinálni egy oldalt?

amugy meg elsőre lenyomtam a kentaurokat nemtudom ti mit szenvedtetek vele :S
  • Gtava
    Kentauros utáni mentés itt :)
    http://tranniversary.atw.hu/
  • fery02

Kérdezte valaki, már nem tudom ki, hogy a St Fr... most nemtom mi a neve a pályának, hogyan lehet az első secret elől eltűntetni a rácsot, hogy felvehessük. A kép a segítség :P
  • fery02
    Víz akkor lesz, ha felszeded a tornateremben található csavarkulcsot, fentről, az állványról. Majd a segítségével megnyitod a vízrendszert vagy mi ****-omat. Az udvar egyik sarkában tod, van egy szerkezetféleség, kerítéssel körülzárva, ott kell használni azt a bazinagy szerszámot :) (a csavarkulcsra gondoltam :P)