2757
-
Haversrác #1517 Szasztok az első pálya végén miután kinyitottam a nagy kaput, a kapu felett a falból kijjebb jött egy rúd amiről el lehetne jutni a kapu felett lévő relic-hez, de sehonnan sem tudom elkapni azt a rudat ha valaki tudja hogy lehet oda feljutni PLS HELP! -
#1516 Azt szeretném kérdezni, hogy járt-e már úgy valaki, mint én:
Játszott a játékkal, eljutott jó sokáig (én pl. a görögországi templomig), aztán ki kellett lépnem a játékból, mert egyéb dolgom akadt (állás-mentés, kilépés).
Aztán amikor újra elindítottam a játékot, azt írta ki, hogy sérült az autosave blablabla és most akkor ő visszaállítja azt. Gyakorlatilag resetelte a játékot, mert teljesen eltűnt minden, amit addig elértem a játékban és a mentéseim is. Olyan, mintha még el sem kezdtem volna játszani.
És persze az időközben megszerzett "Replay level" menüpont is eltűnt...
Na most akkor mi lenne a megoldás, hogyha nem akarnám újra elölről kezdeni a játékot? -
#1515 A kapu feletti követ lehúzod és azzal ugrasz fel... -
#1514 menj oda a szobor leesett kezéhez és helyezd bele a lead bar-okat ^^ -
zazaaa #1513 Sziasztok
Damocleshez, hogy lehet bejutni?
Ha lehúzom a kart, akkor kinyílik a rács, de ha Lara rákapaszkodik, akkor már nem nyílik ki.
Kaphatok valakitől egy kis segítséget?
Köszi
-
#1512 Szasztok!Megvan a 3 Lead Bar de mégsem tudom őket használni mit csinálok rosszul?
-
#1511 hi!Vki tud segíteni, elakadtam a T-rex-nél mit kell ott csinálni lövöm - lövöm de kurva sok HPja van -
#1510 hi, sztem inkább a Herkules játékra:) -
#1509 nah bakker ^^ ha ütnek se jöttem volna rá ^^ köszi -
#1508 Ctrl+F vagy szerkesztés-->keresés ezen az oldalon : D
amúgy helyezd bele őket Midas kezébe, ami ugye arannyá változtatja őket : ) -
hi. kereső nem műkszi kszoval megkérdem. midas-nál mit kel lcsinálni megvan a 3 féltégla :D de mikor be akarom helyezni a helyére lara azt mondja hogy no... -
momo99 #1506 üdv mindenkinek
Aki Pc játszik és ugy töltöte le a játékot x-y oldalrol Crack volt hozzá vagy lehet valahonan szerezni? A segitséget elöre is köszi. -
#1505 "Üdvözlök mindenkit a Tomb Raider Anniversary-s honlapomon.
Ezt az oldalt igazából a végigjátszás miatt hoztam létre hogy mások is könnyen végig tudják vinni mert nehezebb mint hittük volna.
Ami az extra hogy itt a végigjátszás az nem szöveg hanem videó!!"
http://tombatirexi.extra.hu/index.htm
Köszönjük Tirexi -
#1504 hatred
croft manor finished
egyiptom első pálya yeah
nem sok egyiptom és atlantisz én is ott járok -
Code92 #1503 hehe kentaurok nem is voltak nehezek, játszott v.ki ps2-n a god of war 1-el??? csak mert ez a pajzsról visszaverés kicsit onnan volt koppintva, innen még mennyi van kb a végéig??? -
KOVU #1502 ok
köszi megnyugodtam ^^ -
umPepe #1501 Mint a legend-é! -
KOVU #1500 hi all
az lenne a kérdésem hogy milyen az irányitása olyan mint a legendé?
vagy mint a legelső részeké szal csak billenytű vagy bill és egér? -
umPepe #1499 jóvan :D időközbe rájöttem ám merre kell menni :D -
mclaren11 #1498 Köszike!
Hány gombos? -
barca15 #1497 na 20x-ra elkapta...utána ottmaradtam, de még egyszer nem tudtam úgy ugrani hogy felkapaszkodjon... -
AlexCross #1496 az is szánalmasan elbaszott, hogy ahol a nagy dinoszauruszt kell hidegre tenni, ott nem tud sehova elbújni. legalább olyanra csinálták volna meg a környezetet, nem kellett volna telerakni láthatatlan falakkal. -
#1495 Asszonnya, hogy denók nintcsenekkk -
#1494 Ha elrontod az iránybombokat videók közben, akkor egy kis plusz animációt lehet megnézni....
Dinosnál asszem 3 és utána 2 van.... -
AlexCross #1493 miről beszélsz? még jó hogy nem akarod itt bemesélni nekünk, hogy nincsenek sárkányok! -
#1492 :) Ezt még nem próbáltam. -
járt már így valaki ??
úgy tudom hogy a dinok már kihaltak az 1996-os évekre -
#1490 Köszi megnézem. -
barca15 #1489 megnéztem a végigjátszásos videóba,és ott elkapja...nekem meg egyfolytába seggeseket ugrál:P kell vmi gombot nyomni a levegőben hogy megkapaszkodjon? -
valaminick #1488 viszont most nezem nekem a 10 palyahoz kellene az utolso szobrocska nincs meg meg ahhoza ha tudna valaki egy kozelebbi mentest naon megkoszonnem Egypt: Obelisk of Khamoon -
valaminick #1487 bocsi visszaolvastam latom mar volt:) -
barca15 #1486 helo! légyszi segítsetek! az elején vagyok, 5 %nál ahol egy nagy ajtót kell kinyitni. balra és jobbra is fel lehet menni ahol egy karra kell ráugrani ezzel kinyitni az ajtót. na de csak a jobb oldalit tudom,mert a bal oldalinál nem tudok már az elején a kiugró részre felugrani. hátrafelé ugrok a falról de nem érem el. nem tudom mi mást lehetne tenni. köszi -
AlexCross #1485 nemrég olvastam egy cikket, hogy Peruban a rendőrségeket speciális eszközökkel látták el, mivel az utóbbi években egyre gyakrabban fordul elő, hogy emberekre támadnak a helyi dinoszauruszok. -
#1484 Nekem simán működik gamepadról!
Típusa: Impact, tescoban vásároltam 3xxx ft-ért! -
valaminick #1483 hi valaki tudna nekem egy mentést adni a Egypt: Obelisk of Khamoon palyarol mert leszedtem a hatredet es ugye nemjo a mentés hozza:(
elöre is köszi -
AlexCross #1482 az, hogy újra meg újra végig kell nézni egy videót, utána meg csinálni kell valamit, de még csak tippet sem ad, hogy mégis hogyan. ha van benne logika akkor oké, de az, hogy azt a tetvedék videót minden újrakezdésnél meg kell nézni, na az megbocsájthatatlan.
párszor már sikerült nem a nagy szörnnyel megetetni Larat, azóta ugyanazokkal, más gombokkal, egyáltalán semmivel semmit.
-
mclaren11 #1481 Játszik valaki gamepaddal?
Ha igen, akkor milyen típus? Hány gombos? Lehet kalibrálni a gombokat?
Működi egyátalán rendesen padról?
Köszike!! -
#1480 lődd folyamatosan, aztán majd történik : D utána pedig befejeled a monitort szép békésen : P -
umPepe #1479 Great Pyramidba, merre kelll menni miután volt az első videó és legyőztem a szörnyeket, ugye átmek a lávás terembe, da falon szembe van 1 kis kerek cucc amit lövök, de nem történik semmi! -
#1478 Az, de nem akarok idegbeteg se lenni minden játszás után.
Most megnézem a végigjátszás videót, most már tudom, hogy csak nagyobb sz*patásokról maradok le és az nekem nem kell.