2757
  • Crash88
    egyre több az új arc a topikban , miközben a fele társaság már rég végigvitte
  • Crash88
    ismerős a neved :))):D
  • KOVU
    ja upsz most látom van részletes végig játszás videokkal
    akkor nem kell thx és sry a kérdésért ^^
  • KOVU
    elaktadtam a greece első pályáján felmászok az oszlopokon meg minden aztán a falon van valami csillag kép szt vagy nem tudom mi az rá álok elötte a gombr és kialszik a fény rajta de nem tudom milyen sorrendben kéne meg lödözni öket elöre is thx az helpet.
  • montressor
    na jo, kicsit visszaolvastam, ezek szerint idokorlatos ez a szar??
  • montressor
    r55-el jatszom, egyenlore mukodik, de megis, nem mondanal vm bovebbet?
  • Seth
    szedd le az r55-öst és holnapután meglátod miért jobb a hatredes ^^
  • montressor
    Sziasztok!

Mindenki irja, h a hatred verzio a jobb. Miert?

koszi
  • otiq
    Ott kaputól jobbra fent van az a rúd amire ha ráugrasz befordul. Na ott nem szabad , hogy beforduljon hanem rögtön amint ráugrasz tovább kell ugrani és akkor elkapja a falon lévő rést. Kb 45 fokban álljon amikor továbbugrasz. Utána már könnyű.
  • Kandurex
    Ja és, ha már erre járok, lecserélem ezt a bölöm bika banner képet. Kissé unalmas már, hogy nem tudotok igazodni a topik méretekhez: azaz 780 (max.) X 200 (max.) méretekhez.
  • Kandurex
    Be is tesszük a bannerba..:!
  • Vlala #1546
    Dehogy! Lara szokásához hűen beutazza a fél világot.
  • KOVU
    hi
    nekem az lenne a kérdésem hogy elkezdtem játszani már megöltem a t-rex et is nem is tudom hány % vagyok 12 vagy 18 asszem de még mindig peruban. és már töbször adta be hogy miket találtam meg mennyi idő allat mentem végig stb. itt az egész játék peruban fog játszodni?
    már nem mint ha az zavarna mert nekem tetszik a game ^^
    elöre is thx
  • dante3
    Billentyűzet bal alsó sarkában alulról a második, caps lock alatt!
  • AlexCross
    oké hogy shift, de az micsoda?
  • AtiRadish
    Nah vegigvittem en is. Na jo egyetlen egy helyen hasznaltam one shoot one kill trainert amikor a tuzkopo madarakat nyirtam mert mar 100.jara mentem neki az utannalevo idokorlatos akadalyszarsagnak. Lehet kicsit ego de legalabb nem kell uj billentyut vennem XD. Ha valaki tud a relicsecrol videot kesziteni vagy csak shotot loni h. merre vannak, azt megkoszonnem, mert meg azoknak nekiesek sztem h. osszegyujtsem.(Csak az elso kettot talatam meg)
  • spidey
    az r55 időkorlátja ellen nincs semmi megoldás?
  • GyuriX2572
    Végigvittem :)
  • saxicola
    Jó ez a végigjátszós oldal. Le a kalappal!!!
  • AtiRadish
    Uhh, utolso elotti palyan jarok , amikor felfele kell menni, alul meg fortyogo lava, es idore vannak akadalyok--->> egyszeruen lehetetlen megcsinalni. Megneztem a vegigjatszast vagom is mit kell, de mar lelki nyomorek vagyok h. lejar az ido, meg nem kapaszkodik bele, meg kameraallas meg a kurwa anyja. Lecci valaki dobna egy mentest az uccso palyarol, vagy az uccso elotti vegefelerol.
    ((Am. meg ha valakinek az elso 13 palya mentese kene az meg szoljon))
  • aricsi
    Ja és lövés.
    áá de részeg vok....
  • aricsi
    Amikor "begizdul" és elhomályosodik a kép irány+shift.
  • aricsi
    link
    Ezt az oldalt oda kéne tenni bannerhoz vagy nemtom mer tényleg karaj.
  • Blade17
    ???
  • Blade17
    hi!Valaki tud segíteni, elakadtam a T-rex-nél mit kell ott csinálni lövöm - lövöm de kurva sok HPja van
  • sagjoz
    Ott tartok, hogy egy oszlopnál három fadarabbal volt kitámasztva elhúztam őket és a felettem lévő szint mennyezete összeo,lott de nem tom merre kell kezdenem ugrálni...
  • Dtomka
    Szuasztok!a sanctuary of the scion pályán vok(barlang szfinx)...1ik oldalon van 1 bejárat a problémám: nem tudok továbbjutni azon a részen ahol a kölapok csukodnak és nyitodnak!már vagy 50x megprobáltam de nem sikerül....a végén mindig odacsukja Larat!Remélem vki tudja h miröl beszélek!köszönöm
  • Balu1986
    Nagyon köszi !!!
  • Shevchenko
    Peru: Mountain Caves-be van még,mikor már ki nyilt a nagy kapú,nem megyek ki hanem ott fent jobb oldalt van még valami,de egyszerűen nemtudom hogy szerezzem meg.Köszi

http://users.cwi.hu/sgupload/1180090498.jpg
  • Shevchenko
    Valaki tudna segíteni az hogy szerezzem meg?

http://users.cwi.hu/sgupload/1180090498.jpg
  • böröczk

nem bug, jó nagyot kell ugrani, tartsd végig lenyomva a space-t, aztán a végén majd E-vel meg kell kapaszkodni..
    mentéseid a dokumentumokba kerülnek..
  • Klemice
    nekem a 2 egyiptomi relic helye kéne és megszerzése :S
  • DarkSector
    Hogy mi merre meddig?
  • ibrik
    Közben találtam mentéseket, az egyikből kioperáltam az autosave-t és azzal visszakerültem oda, ahol voltam és a mentésem is előkerült.
  • Sadist
    Az ősrégi 2D-s Herculesben is ilyen visszatükrözéssel kellett kinyírni azt a dagadt kigyóhajút -.-
  • DarkSector
    Van HATRED-es mentése valakinek?
  • legolas66
    Hello jó a game meg minden de ott amikor két bejárat van és ki kell nyitni a kaput a balba megyek és ott felmegyek a tetejére ugrok a falról oda ahova kellene /háttal kell ugrani/ és nem fogja meg soha ez mért van mindent meg tudok csinálni de itt nem akar megkapaszkodni.
    Ez bug vagy mi mert annál a verzionál is ez volt a bajom amit nem kell telepiteni.

Válaszoljatok pls köszi csá.

vagy valaki tudna küldeni egy mentést az utána levö pályárol ja és hova kell másolni a mentést?
    köszi hello.
  • Senkkik
    nem kezded ujra... ^^
    vagy kérsz valakitől egy mentést (nagyon szépen ,mert nem szeretnek nagyon küldözgetni xD )
  • Kandurex
    Kérsz egy save -t valakitől :/
  • REALista
    THX!