2757
  • fery02
    A kentaurokat úgy kell kinyírni, hogy lövöd, lövöd őket, míg az egyiket sikerül fejbe lőni. Ilyenkor kis időre odamehetsz hozzá, és a csáklyával kiszeded a páncélját. Innentől is az a helyzet, hogy lövöd őket mint állat, de mikor elkezdenek zölddel rádbarmoskodni, gyorsan a földön lévő páncélt felé fordítod, így a sugár visszaverődik rájuk, és ők vállnak szoborrá. Ilyenkor lődd őket leginkább, ekkor sebződnek csak. Meg lehet csinálni, ne kelljen mentéseket kunyizni :)
  • gyuri12
    vazzeee akkor a problémáim:
    -hogy a fuckban lehet úgy menteni,hogy utána be is tudjam tölteni??!! pl:elmentem,pl legyen 5 a neve, szal jászok,kinyíratom magam,esc,load game,5,erre betölti a checkpointot... mondom bbbaaazzzdddmmmeeeggg!!!
    - sokszor van "szorulás" pl,egy dobozt odatolok a falhoz,hogy felmásszak a falra,de a fal,és a doboz között van egy pár centi hely,és én miközben ráugrok a dobozra,esetleg beesek a lyukba... és onnan bárhogy próbálok is kijönni,nem nagyon megy:/
    amúgy jó játék,csak kurvára idegesítő...
  • AtiRadish
    A banner alatti linkre kattintva, azon a honlapon van 2 trainer is.
    #1593:Az 1573as HSZ-ben van full mentes
  • AlexCross
    aki talált már hozzá trainert az legyen olyan jó és linkelje be. köszönjük.
  • zazaaa
    Szeretnék kérni valakitől egy mentést, a kentauros rész utánra, mert sehogy sem tudom megölni a kentaurokat.
    [email protected]
    Köszönöm!!!!!!!!!!
  • Broafka
    most tart a letöltésem 77%-nál! :D
    kb úgy éjfélre már játszhatok is vele! :P
  • Tatyla
    igazad van én bambáskodtam,tényleg jó...
  • Klemice
    #1562 olvass vissza .. ha még nem ezen az oldalon lenne...
  • matkovec
    sziasztok nem es nem kinyirni aszt a rohatt t-rexet nemtudna valaki segiteni?
  • blackgamer
    akkor másik verzió lehet, mert amiket a netről töltöttem azok mentek
    de amit linkeltél az nálam damage :( na mind1 csak a végére kiváncsi voltam
  • AtiRadish
    Megneztem a sajat feltoltott meg a hellsing menteset is, tokeletesen jo mindketto, ti benaztok sztem vmit. Kicsomagolva tedd a c/documentsblablabla/eidos/tomb raider anniversary/profilename konyvtarba. Ha nem azt toltene be a jatekba akkor change profile oszt csa
  • Tatyla
    hát mert nem igazán fogadja el...
  • Hellsing47
    hatred
  • Tatyla
    de ez melyik verzióhoz jó?
  • csgj
    jól van, már megoldottam xD
  • zazaaa
    szerenék kérni egy mentést, ahol már Lara elpusztította a kentaurokat.
    Köszönöm!
  • csgj
    A görög pályán Atlashoz hogy lehet bejutni? (a video végigjátszást nem várom meg, amíg lejön...)
  • AtiRadish
    Ennek tuti jonak kell lennie akkor
  • blackgamer
    sajnos nálam azt írja hogy sérül :(
  • Morisz
    juhi!croft manorban h tudok a legtetjén lévő álványra feljutni mert sehogy nem tudok!!köszönöm
  • Code92
    nah végigvittem , jó volt szép volt, a főellenség nem volt v.mi über nehéz, pláne így h. tudtam h. hol kell lőlni, de a játék összességében egy korrekt gamma lett tetszett
  • AtiRadish
    H. kell megcsinalni? Inkabb valami vizualis formaba ird mar le lecci, egy screenshotba firkalj bele vagy vidi pls.
  • Hellsing47
    tess pont itt járok én is :)
  • Wishmaster
    na úgy néz ki h csak a fórumba kellett írnom...:) 2 nap után végre sikerült felszednem azt az utolsó elefántot is:)
  • AtiRadish
    Akiknek serult lett a profil vagy r55os verzioja van azoknak itt az en mentesem. Vegig van jatszva+ a Croft manor is de persze nem 100%os a relicek hianya miatt.
  • Wishmaster
    kép vhogy lemaradt, bocsi:)
  • Wishmaster
    Hi, minden megvan a croft manorban, csak ez az egy elefánt nincs meg, plz help
  • Crash88
    linkelj képet , igy nem igazán lehet behatárolni sztem , h hol tartassz :)
  • Tatyla
    valaki küldene egy (Hatred)mentést a második fejezet oszlopos termétöl,ahol az oroszlánok jönnek?
  • zazaaa
    nem bírok a kentaurokkal!!!!!!!!
  • heringer
    Igen az elsején lejár.
  • KOVU
    Az r55 verzió időkorlátos?? ?_?
  • blackgamer
    letöltöttem több savegame-et de 84-86 százaléknál betöltéskor elsötétedik a képernyő
    tudtok adni működő save linket?
  • blackgamer
    thx, sikerült
  • Balu1986
    A második egyiptomi pályához kellene mentés(obelisk of...). Az én mentéseim megsérültek:(

Köszi
  • Vlala #1562
    Csak lövöldözéssel el fog tartani a dínó kinyírása. De ha valaki ismeri a trükköt, akkor két perc az egész. Én is pisztollyal csináltam meg, bár elégnehezen esett le a trükk...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lődd addig, amíg fel nem idegesíted vele (Rage meter az életereje alatt), ezután Neked fog támadni, lehetőleg helyezkedj egy tüskés henger elé. (vízszintesen fel van rakva néhány) Amikor efléd szalad, egy pillanatra elhomályosodik a kép, ekkor shift+valamelyik oldal+jobb gomb, Lara elugorva célba veszi a bestiát. Amikor a két célkereszt összeér, lőj. A dínó a fejlövéstől elveszíti a józan eszét, és fejjel belerohan a tüskékbe, jelentős fejfájást okozva önmagának. Két-háromszor eljátszva ezt kifekszik az ősállat.

• Shevchenko
    Köszi
  • blackgamer
    trailer cheat nálatok működik? nálam szabálytalan művelet és kilép windowsba
  • blackgamer
    én is a dinoszaurusznál vagyok, lezsibbadt már a kezem, van shotgun meg valami más töltényem de azt mihez lehet használni? nekem nincs fegyverem csak a dupla pisztoly
  • Vlala #1558
    Az egy kapcsoló, a terem több pontján megtalálod ugyanazt a csillagképet, más-más helyen világító pontokkal. Jegyezd meg,gyere vissza, lődd be a "kódot" és voilá.