2757
-
#1637 akkor biztos nem ezzel fogok éjjel nappal játszani (mint a WoWal régen)
de felrakom mert mert őőő mért ne:D, de ebbe ugy gondolom szivrohamot kapni az izgalomtól
pl:
juj most átugorjam a 1.5 méteres szakadékot vagy ne :D mert uristen be kell Loadolni:D
De kipróbálom.
és köszi legalább tudom h mire számítsak -
#1636 "A mész aztán gondolkodjuk logikusan merre kell menni aztán 5 évente lelőni egy szörnyet?"<<<----Ez a helyes megoldas. A vegefele mar eleg 2 evet varni ket szorny kozott >_< -
#1635 amugy ez jó játék?:D
mert letöltöttem de csak azért mert FreeLeech volt és csak hogy Seedelni tudjam de ha jó felrakom:D:D:D
miről szól?:) olyan Dzsugeles dínókat kell ölni mintha:D
komolyabban a tipusára értem :
A mész és csak lősz azán mindenfele fröcsög a vér?
A 2 kispisztollyal a hadsereg ellen?
A mész aztán gondolkodjuk logikusan merre kell menni aztán 5 évente lelőni egy szörnyet?
:)
Vagy menni kicsit gonolkodni kicsit ölni és kicsit őő véreznek a szörnyek:D -
#1634 én is ezzel az ugrással szenvedtem 2 napig....má tiszta ideg voltam és egyszer csak sikerült véletlenül.. -
#1633 úgy kell, de csak akkor műkszik, ha a célponton egy kék karikát lász..."ez a célkereszt" -
csokipuding #1632 Azt a kampózást hogy kell? Nyomom a "q"-t ugrás után, de nem csinál semmit. -
#1631 Yeee megcsinaltam koszi szepen:D. Magamtol ra nem jottem volna -
#1630 AtiRadish: Bocsi, de videóban nemtudom hogyan kell... megpróbáltam 2 képben:
...::::: K É P :::::...
jelmagyarázat, ha szükséges(!):
1. menj fel
2. kampózz
3. húzd kicsit magasabbra magad(e+irány)
4. a faltól merőlegesen ugorj el, rá a lejtőre, onnan 5ös lejtőre
5. innen meg a rúdra
6. rúd befordul--> beugrassz -
#1629 De én megnéztem augusztust, ott már tuti nem megy akkor julius 1 talán....
A mentéseket, meg hibásnak látja majd, úgyhogy FELLÜL FOGJA ÍRNI AZ R55-ös mentéseket az első indításnál.... -
Code92 #1628 honnan tudod h. nem akar elindulni? én ma állítottam át a rendszerdátumot június 2-re és müxxik, de lehet h. ezzel a trükkel nem lehet kijátszani.... amúgy az r55 ös verzió mentései működnek a hatredes verziónál is nem? -
#1627 Ezzel énis sokat szívtam. A megoldás, hogy az ugrás gombot ne tartsd nyova hanem csak "üsd meg". -
csgj #1626 hülyeség... grafra ugyanolyan -
#1625 amugy számomra elvesztette már a varázsát a játék egy hét után :\
kis pihenés és ujra előszedem -
#1624 mert rossz gombot nyomsz... -
zitababa #1623 Hiába nyomom az A-t és az ugrást, mert akkor is egyenesen bénáz...
A végigjátszás videóba is logikusan ez van, de akkor, ha oldalnézetből a W gombbal előre kilengek aztán sebtiben A gombbal ugranék az oszlopra, de csak egyenesen ugrik....
MIÉRT??????????????????????????????????????????????????? -
#1622 Csőtök....
Van egy kurva erős érzésem, hogy az r55-ös verzió, mintha szebb lett volna a Hatred-esnél! -
#1621 Mert nem jár le az időkorlátozás miatt...
R55 ugyanis junius1 után már nem akar elindulni.... -
#1620 Van!
Szedd le a HATRED-et.... -
#1619 Van helyenként save game lehetőség a nagyobb pályák után......
A checkpointokat, megúgy menti el, hogy elmész addig, hogy x helyen kiírja a képernyőre a checkpoint szöveget és ezután simán kiléphetsz a gémből, majd ha újra játszol, akkor a load game felirat felett a New Game átváltozik RESUME GAME felirattá és erre nyomva tölti az utolsó checkpointtól be az állásodat!!!!!!!!
Vagy van pach, amivel bárhol el tudod menteni, mint az fps-eknél! -
#1618 Azt a ladat ott 26 szor el kell tologatni karok segitsegevel egy fulkeben -
#1617 Ja, bocsi, láma voltam, már tom, mit kell :)
Amúgy eléggé magyarosra sikerült az előző hozzászólásomban az a "nincs haragszom", de ez most így jött össze :) -
Nektek sem akar oda beugrani? :( (láda mögötti kis rés a falban) -
#1615 Hatred vagy r55 verziód van ? -
#1614 Kitartás, amúgy persze hogy nincs haragszom, én nem is voltam ideges senkire sem :)
zitababa: Úgy kell elugrani, hogy nyomva tartod azt az iránygombot, amerre az oszlop van, szal jelen esetben, asszem az "A", és vele együtt nyomod az ugrás gombot. -
#1613 mit nem tudsz betölteni? elmented a checkpoint után és betölti a legutóbbi checkpointot...
szokj hozzá hogy nincs akráhol mentés ennyi... -
#1612 Mindig a legutolsó checkpointot mented el. Nem quicksave, hogy ott mentesz, ahol épp állsz. Igazából,menteni is azért kell, hogy ha szeretnéd a pályának több pontját elmenteni, akkor megtehesd. De akkor is csak a pálya checkpontjai lesznek elmentve. -
gyuri12 #1611 de vazz,elmentem,és NEMTUDOM UTÁNA BETÖLTENI!tényleg jó kis rendszer vazz...idegbarát -
zazaaa #1610 Nem sértettél meg, remélem nincs harag?
Sajna még mindig küzdök azokkal a fránya kentaurokkal. -
umPepe #1609 nézd meg a videóvégigjátszást a banner alatt található linkbe! -
zitababa #1608 A kép amin az a bitch Lara nem tud megbírkózni a Hatred verzióban az a
#890-es hozzászólásnál látható!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Domoklész teremben a nyílakkal jobb egérrel ugrálnék a belső teremben. Már minden q-a szögben próbáltam, de az a bitch soha nem az oszlop irányában, hanem egyenesen ugrik. Kell vmit közbe nyomnom???????????????????????
Egyszerűenj vicc... -
#1607 Jaj, bocsi, én nem úgy értettem ezt a kunyizást, ahogy te érted. Csak nálunk így is mondjuk, mikor pl szépen kérünk valamit. Nem akartalak megsérteni :) Peace -
#1606 erre azt mondom te bazmeg hogy nem érted a checkpoint rendszer lényegét...
igy is teli van checkpointal... -
zazaaa #1605 Bocs, de nem kunyiztam, hanem szépen kértem. Már egy jó ideje próbálkozom a kentaurok megölésével, de sajnos sehogy sem sikerül, de szeretném tovább játszani a játékot. Ezért gondoltam azt, hogy kiírom ide, hátha kapok valakitől egy mentést (amit nagyon szépen köszönök, ha valaki küldd), hogy tovább tudjak játszani. -
AlexCross #1604 Köszönöm! -
Vlala #1603 Nem olyan nehéz az a rész! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Folyamatosan ugrabugrálva lődd őket addig, amíg fel nem bőszíted valamelyiküket. Ekkor Neked rohan, egy pillanatra elhomályosodik a kép: be tudsz vinni egy spéci támadást: Shift + valamelyik oldalsó kurzor, plusz jobb gombbal becélzod, leadsz rá egy fejlövést, amitől kis időre megbénul. Ezalatt q-val (mágneslasszó) kirántod a kezéből a pajzsot, ezután, ha kővé akar változtatni, a pajzzsal meg tudod fordítani a varázslatát, és ő maga dermed kővé. Ekkor néhány shotgunlövés elég neki. -
KOVU #1602 köszike ^^ most meg probálok nem kérdezni többet ne tartsalak fel benneteket ^^ -
#1601 Az nem korlátos, motoros rész meg nem lesz. -
KOVU #1600 motoros rész van benne mint a legendbe?? -
KOVU #1599 hi
ha nekem a játék cd-jén a crack egy hatred nevű mappában van akkor az ugye nem idő korlátos?
bocs a hülye kérdésekért de biztosra akarok menni -.-" -
#1598 A legelső rész sokkal nehezebb volt, mint ez, és ezért idegesítőbb is. Itt mindíg szinte csak egy féle útvonal van, míg a legelsőbe útelágazások ezrei voltak, így nagyon könnyen el lehetett benne akadni. Szüneteltettem is egy ideig végigjátszás közben :) Aki ebben nem tudja, hogy hol, mit kell csinálni, valszeg nem játszott az első résszel (nagy hiba:)) Amúgy próbáljátok ki, hogy futtok, és közbe nyomkodjátok a jobb egér gombot. Nekem ugyanazt produkálja Lara, mint mikor a Hitman 3-ban nyomkodtam az előre gombot. (csúszva megy előre a karakter)
U.i.: Hát persze, az ismerős rész visszaköszön. Mi található a szfinx tetején? Hát nem egyértelmű, hogy 2 db Uzi? XD