Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, annyit szeretnék kérdezni hogy pontosan hogy mûködik a headshot, ugyanis az utolsó szörnyet nem tudom megölni . Hiába jelenik meg a célkereszt, Lara nem hajlandó fejbelõni az ellenséget ( maximum párszor) hiába nyomom a gombot. Ps2 es és PC - s megoldásokat is szívesen várok!
Köszi!!
Sziasztok tudnátok segíteni én már a telepítés után elakadtam.Azt írja hogy nem éri el a BIGFILE.000-át.
akyyy
Segítsetek légyszives.

Kipróbáltam a demót, és van xbox kontrorrelem. Sajna elég nehéz ugy hogy folyamatosan kapaszkodni kell, az ujjaim szétcsavarozódnak😄 nem lehet bekapcsolni hogy automata megkapaszkodjon? Van valami ilyesmi beállitás, de akár on akár off, nem csinál az semmit...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
odaadhatnád nekem igazán ingyen.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

rotator
1.790 Ft boltban.

üdvözletem!

Videokártyámhoz Tomb Raider Anniversary-t kaptam, de én nem szeretem a sorozatot, akit esetleg érdekel az megkaphatná 3-4ezerért (jóval a bolti ár alatt van). Annyira lett csak felbontva, hogy éppségben van-e a lemez, beolvassa-e stb.

Nem mintha megérné ez a játék azt, hogy megvegyék eredetiben, de van feleslegben akkor már eladnám.

ok, köszi. majd megpróbálom
AtiRadish
Hosszan nyomd a spacet, el kell h. kapja

nekem van egy gondom: még csak peruban vagyok(tegnap kezdtem el játszani) és kiérek egy nagy ajtó elé ami be van zárva. van mellette 1-1 bejárat. a bal oldalin bemegyek, ugrálok egy keveset, és amikor hátrafelé kellene ugranom, soha nem kapja el, azt a kiálló balkont. mit csináljak?(és off-on van a manual grab)
Neke maz említett idõugrálós volt a legjöobb "fodrász". Fõleg miután a szomszéd srácnak elsõre sikerült.

chopin42
Ja persze, bocs, már emlékszem. Az is elég idegesítõ, de sztem Egyiptomban téptem ki a legtöbb hajat a fejembõl...

CroftManor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az idõre ugrálós rész az nem Egyitpomba van, hanem Atlantiszban.

Nothing is True, Everything is Permitted

Az idõre ugrálóüs a vége felé van, spoiler jelenléte nélkül többet nem áll módomban mondani. 😊

Maxtreme
Jó kérdés, lehet az 😊
Amikor rudakon kellett átugrálni 😊

chopin42
Idõre menõs? Az hol is? Nem tán Egyiptom?XD

A T-Rexet elõször csak lövöldözéssel gyûrtem le. Csak utána olvastam, hogy a pályaelemek nem dísznek voltak ott... 😊

CroftManor
Nekem a T rexes pálya anno úgy 20 perc volt, nem nagyon szoktam futkosni Larával, inkább szaltókkal meg bukfencekkel haladok elõre.

Maxtreme: Annál az idõre menõs résznél én is sokat szarakodtam és repkedtek a csúnya szavak szegény larára <#vigyor>

grebber
Hát lehet én is lefogom ha elég reménytelennek tûnik.
Pl ahogy átviszek egy pályát utánna mindig nézem végigjátszás videót hol lett volna az ereklye amit nem találtam meg.És látom hogy pl T-rexes pályát max de tényleg max 30 perc alatt(nem adtam össze videok perceit) vitte átt a srác.Na nekem az pl 1 óra volt <#shakehead> Bénázok rendesen.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Most a Tr fanok meg fognak kövezni az is biztos, de nekem pl a Legend jobban bejött 😊 (kinek mi ugye. Az jóval akcióközpontúbb mint ez)

Ráadásul az Anniversary-ben vannak olyan szinten idegesítõ részek hogy eszméletlen.

Ahol pl idõre kell ugrálni.. Kiv lennék ott hányan tették le a játékot 😊

grebber
Kurva hosszú ez a game ahogy olvasgattam.
Legend az jóval rövidebb volt bár ez csak olvastam még azt sem toltam 😞

Maxtreme
Pedig akár lehetne is, ha nem lenne bent az a bizonyos rész.. 😊 Na majd ha odaérsz rájössz mirõl beszélek 😄

grebber
Ez a játék nálam nem a többszörvégigjátszos kategoriába tartozik.

CroftManor
De am, ha megszerzed az arany shotgunt, akkor egy lövéssel leteríthetsz mindenkit, még a T-rext is <#vigyor>

grebber
Köszönöm akkor számomra nem fontosak!

CroftManor
Outfiteket (ruhákat) pl, meg napszemcsi, meg ha megvan az összes, akkor arany shotgun, meg örök élet. ilyesmi

grebber
Mi pluszt ad ha megtalálom õket? Mert ha csak a játék végén ilyen rajzokat akkor kell a ráknak ereklye.

CroftManor
Pedig nem oylan nehéz emgtalálni õket, egyet segítek: a mountain caves pályán, a pálya végén a nagy kapunál, fent van az ereklye.
You tubeon ha rákeresel, van egy csomó erekjés videó.

grebber
Resume game biztos segítene ha lenne olyan.De már valahogy csak kibogarasztám és sikerült betölteni.Inditottam egy új játékot egybõl kiléptem majd egyszercsak megint inditottam valami és akkor kérdezte mit akarok és ott voltak végre a mentéseim.

Azt kell hogy mondjam kegyetlen balfasz béna vagyok ebben a játékban.Olyan hogy erekje még felet sem találtam 1-et sem 😞

CroftManor
Load game-el akarod betölteni?
A resume game nem segít?

grebber
Nekem lenne egy kis problémám a játékkal.
Eredetibe van meg nekem VGA-mhoz járt.
Átvittem 2 pályát ugye mentett a game,most folytatnám és nem tudom betölteni.Miért van ez?

AtiRadish
Direct x-et telepiti sokaig, ha van fennt ujabbad nem muszaj feltenni, telepitesnel nyomj alt-ctrl-delt, es alkalmazasokba allitsd le a dx installt, es igy jo lesz.

Hy! Én most szereztem meg. Telepítem,minden oké, de a telepítés vége felé megáll,bejön 2x egy homokóra az ikon helyett,és semmi. Olyan mintha telepítene tovább,nem írja ki,h hibás a lemez,v ilyesmi,csak nem megy tovább. Ez mindenkinél elõfordult? PLS help.

Maxtreme
és nem is lesz 😊
Ezt a játékot nem adták ki x360-ra, szal.

AtiRadish
Nincs ilyen patch

samsung123
ah visszaolvastam, jobban(elkerülte a figyelmem) látom nem next genes a graf, de patch vagy valami ezt javítja?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
na szt akrtam megkérdezni hogy ez a rész is grafikailag is next-genes? azaz bump-map real-time ármyékok meg hasonlók, magyarul olyan e mint a legend?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Larával kapcsolatban valahogy mindig felmerül a nude patch...
Nem véletlenül<#guluszem1>
Nude patch? 😊😊😊

meg is van, egy másik skincsomaghoz mellékelve volt a leírás, meg az ehhez kellõ progi, yeeeaaah <#nyes><#vigyor><#nyes>
thx, ak körülnézek más fórumokon, hátha rájövök, hogyan kell a skineket berakni (kell egy kis változatosság<#wink>)
Már miért lenne a kalózverzió miatt? A kalózverzióból csupán a másolásvédelem van kivéve, attól eltekintve byte-ra ugyanaz, mint az eredeti. Nyugodt lehetsz, az eredetinél is pontosan így van, ezért kell saját profilt csinálni.

látom, nincs nagy nyüzsgés, de hátha vki erre téved és tud segíteni: nem eredeti a játékom, és csak sima fájlok vannak a fõkönyvtárában, egy büdös mappa sincs sehol, de szeretnék új skineket, meg modokat berakni. megoldható-e ez nálam, és ha igen, ak h?
ooouuuhhhh, default profillal mentem, és azért volt, h nem mentett egyszer sem X(. csináltam egy új profilt és minden nagyszerûen megy. hihetetlen, h csak emiatt nem jött össze. ilyen gondolom csak kalózverziónál van, a pénzeseket nem szívatja XD
kössz, kipróbálom
böröczk
Mert cp-ok után KELL mentened, különben nem tudod visszatölteni.

Kumiho #2179

ok, de mért van az, h sehogysem tudok visszamenni egy adott chekpointra, v mért nem tudok úgy kilépni, h késõbb visszamehessek vmelyikre?
am érdekelne melyek voltak a kedvenc pályáitok vagy ellenfeleitek, és milyen extrém dolgokra számíthatok?
valóban csak a checkpointnál ment, ami igen angy szívás, már csak azért is, mert kurvára ki van számolva (szinte másodpercre) minden és nagyon kell igyekezni, hogy meg tudd csinálni az adott szkaszt...
azt tudom, h chekpointoknál ment, de nekem nem tárol el semmit X(
hi, nem sokat játszottam, és nincs kedvem visszaolvasni (úgyse találnám meg sztem az elsõ 5 oldalon 😛), de megtudnátok mondani, h tudok menteni játék közben, még a croft manornál tartok, és nem eredeti verzióm van. elõre is kössz a segítséget.
CroftManor
Nekem nem indul el a játék, Vista Ultimate 64 bit alatt <#rolleyes>