Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi!!
Kipróbáltam a demót, és van xbox kontrorrelem. Sajna elég nehéz ugy hogy folyamatosan kapaszkodni kell, az ujjaim szétcsavarozódnak😄 nem lehet bekapcsolni hogy automata megkapaszkodjon? Van valami ilyesmi beállitás, de akár on akár off, nem csinál az semmit...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Videokártyámhoz Tomb Raider Anniversary-t kaptam, de én nem szeretem a sorozatot, akit esetleg érdekel az megkaphatná 3-4ezerért (jóval a bolti ár alatt van). Annyira lett csak felbontva, hogy éppségben van-e a lemez, beolvassa-e stb.
Nem mintha megérné ez a játék azt, hogy megvegyék eredetiben, de van feleslegben akkor már eladnám.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nothing is True, Everything is Permitted
Maxtreme: Annál az idõre menõs résznél én is sokat szarakodtam és repkedtek a csúnya szavak szegény larára <#vigyor>#vigyor>
Pl ahogy átviszek egy pályát utánna mindig nézem végigjátszás videót hol lett volna az ereklye amit nem találtam meg.És látom hogy pl T-rexes pályát max de tényleg max 30 perc alatt(nem adtam össze videok perceit) vitte átt a srác.Na nekem az pl 1 óra volt <#shakehead>#shakehead> Bénázok rendesen.
Next PC upgrade: 2022
Ráadásul az Anniversary-ben vannak olyan szinten idegesítõ részek hogy eszméletlen.
Ahol pl idõre kell ugrálni.. Kiv lennék ott hányan tették le a játékot 😊
Legend az jóval rövidebb volt bár ez csak olvastam még azt sem toltam 😞
You tubeon ha rákeresel, van egy csomó erekjés videó.
Azt kell hogy mondjam kegyetlen balfasz béna vagyok ebben a játékban.Olyan hogy erekje még felet sem találtam 1-et sem 😞
A resume game nem segít?
Eredetibe van meg nekem VGA-mhoz járt.
Átvittem 2 pályát ugye mentett a game,most folytatnám és nem tudom betölteni.Miért van ez?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nem véletlenül<#guluszem1>#guluszem1>
am érdekelne melyek voltak a kedvenc pályáitok vagy ellenfeleitek, és milyen extrém dolgokra számíthatok?