2757
-
#1677 Nekem az tetszett a legjobban, mikor időre kellett átugrani 8 platformon keresztül, s a legutolsónál szembefordította a kamerát, hogy az előre az hirtelen hátra legyen, ezáltal lezuhantam, s kezdhettem elölről. A készítők átestek a ló túloldalára a nehézséggel, s a bosszantó részek számával. Egy játéknak szórakoztatónak kell lennie, nem pedig olyannak, hogy kivágja az ember a monitort az ablakon.
Szerintem nagyon sok ember kedvét elvette a játék a Tomb Raidertől, kivéve az igazán hard-core rajongókét, akik már végigvitték a játékot, csak pech, hogy akik már végigvitték, azok nem fogják megvenni :-) -
#1676 végre van egyiptomi részhez is végigjátszás relicekkel ^^ -
#1675 nu megnéztem a játékból hátralévő pályarész videóját (köszönet Tirexi!!)
úgy döntöttem nekem véget ért a game,itt már nagyon elgurúlt a pályatervezők gyógyszere!
csak azt nem értem,hogyan szeretnének így új rajongókat szerezni Larának,szvsz legyen 2x hosszabb a játék,de picit könnyebb,ne így akarjanak hosszú végigjátszási időt kicsikarni.
a játék optimalizálása szuper lett,viszont az auto kamerakezelés még mindig egy f°s.
sok sikert mindenkinek -
zazaaa #1674 de gyökér vagyok, már megoldottam -
#1673 üdv.az atlantiszi piramis belsejében nem bírok feljutni,nincs valakinek mentése a tetején? (r55) -
#1672 csak hogy nekem nem ment tovább! :D
így marha egyszerűen megoldottam, unmount image, majd mount image és voilá! tovább ment! :) -
#1671 Na, ez, hogy ugráskor melyik iránygombot kell nyomnod, a kamera helyzetétől függ. Az előző neked szóló hozzászólásomban rosszul fogalmaztam. Mindíg azt az iránygombot nyomd, amerre ugrani akarsz. Megpróbálkozom egy példával is :D
(Ha mondjuk a kamera úgy áll, hogy pont mögötted van az oszlop, akkor az "S"-t kell nyomnod ugrás közben.) -
#1670 Én kiírtam DVD-re a képfájlt, szóval Daemon nélkül, lemezről telepítettem, és nekem is megállt 95 %-nál, de ez állítólag normális. Kb 10 percet várnom kellett, hogy tovább menjen :) -
zazaaa #1669 Sziasztok, letöltöttem a hatredes változatát, ami csak 2,58 GB, kicsomagoltam és csak bigfile.006 - bigfile.012 fájlok vannak benne.
Ezt elméletileg telepíteni kellene, akkor hol a többi fájl?
Valaki tud segíteni?
Köszi
-
#1668 -
#1667 oké, megoldottam, elég vicces dolog történt!
a Daemon Tools a játék telepítése közben unmountolta a képfájlt! -
#1666 hátőő,..ezzel sokat nem mondasz,..hogy, hogy megáll..egyáltalán megáll? Vagy lefagy? Vagy mond valamit? Hibásan töltötted le? Leellenőrízted a letöltött file -ok CRC hibáit? stb. stb.
nem vagy túl informatív :/ -
#1665 miért áll meg a telepítés az utolsó pillanatban? :_( -
#1664 köszönöm próba indul :) -
rage at work #1663 Ha a végén az animáció során beugró nyilakra gondolsz, akkor az irányt jelzik. -
#1662 megállt a telepítésem az utolsó kis kék vonalkánál! :(
nem tud valaki valamit? vagy volt valakine khasonló? :( -
rage at work #1661 Mikor kék színű, nyomd meg a shiftet + egy irányt
Aztán mikor a két fehér elindul két oldalról, s találkozik a T-Rex fején, akkor lődd fejen. -
Vlala #1660 Gondolom, a nyílbillentyűket, vagy más kiosztás esetén fel = w, le = s, balra = a, jobbra = d gombokat. :) -
#1659 Csak annyi segítséget kérnék tőletek hogy a nagy dinoszaurusznál a nyilak mit jelentek? Mit kell nyomkodni akkor?
Egyszerüen nincs logikám hogy mit kellene tenni. -
#1658 De mit akarsz a krekkel?? ha jol emlekszem valaki mar irta h. nem lesz jo az r55 os verzio megkrekkelve -
rage at work #1657 Gamecopyworld.com vagy Gameburnworld.com -
mzprox #1656 én kb egy hete töltögetem az r55-ös verziót, talán holnapra meg is lenne, erre nem fogom tudni használni? eeek :/
azt a hatred cracket meg tudnám szerezni valahonnan? -
Japper #1655 Hajrá! Én felattam, a kb 80. próbálkozás után, lehet béna vagyok, de az biztos hogy a legend ehhez képest lóf.sz.. Ha sikerülne estleg külgyél léci egy mentést!! -
Vlala #1654 Az egy szép rész, én is ott tartok. De megcsinálom, ha beledöglöm is. -
Japper #1653 Szevasztok!
Ha vki már járt a nagy piramisban, ahol a lávató felett ugrálva kell feljutni a tetejére az megérti a problémámat. Egyszerűen idegölő az a rész.. Vki tudna küldeni egy mentést a pélyarész végéről? Please!!!! -
montressor #1652 ja megvan, az egyik mar installalt verzio... -
montressor #1651 Hali! A hatredes es az r55os verzio kozott miert van 2.x GB meret kulonbseg? -
#1650 Engem már 2 napja ki akaszt a lávás utáni Tükör Larás izé. Egyszuerűen nem kapaszodik meg a peremben. :@ -
#1649 Királyságos vagy! THX. -
Vlala #1648 Tegnap rendesen kiakasztott a láva felett időre ugrálós rész. -
#1647 #1573 HSZ vs #1580 HSZ -
#1646 Rádobtam a hatred cracket az r55-re és műxik,nincs időkorlát,sajna a mentések így sem jók.Én mondjuk leszedtem a hatred-est is,csak akinek nincs meg nem muszály letöltenie. Na,akkor nekem kell 2 hatred-es mentés: 12) Lost Island: Natla's Mines
A hugom profiljába meg:
8) Greece: Tomb of Thiocan -
#1645 Az AoD-nél mindegyik rész jobb.
Talán a Chorincles ami nem. :) -
#1644 *működni -
#1643 Nem fog,és nem fog működik a windows dátumvisszaálltás trükk sem. -
#1642 Kérdés:
Az r55 verzsön valóban nem fog elindulni holnaptól, vagy csak kacsa?
Bár holnap úgyis kiderül. -
#1641 Hát igen, annál jobb, de jó volt az is, csak sokan már az elején feladták, pedig abban is kellett tombot raidelni :), és a sztorija is elég érdekes volt -
#1640 hát nem azért, de szerintem az AOD-nél sokkal de sokkal jobb :D -
#1639 Valaki már linkelt be mentéseket a Hatred-es verzióhoz
Az első kilenc pálya elején is volt mentés
Töltsd le azt, s játssz a Hatred-es verzióval onnan, ahol tartottál az r55-ben. -
#1638 Birizgáltam a windows dátumát,hogy megnézzem tényleg lejár e az r55.És igen. Nem lehet valahogy átvinni a mentéseket a hatred-esre,mer ugye az hibásnak észleli a mentéseket. Már több mint 50%-nál tartok,nem lenne jó újrakezdeni. Különben ez az eddigi legjobb tomb raider game,nem értem mit poénkodik itt ez a kis cselszkis pöcs.