Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem értem így az elején miért erõltettek ilyen q-a nehezen legyõzhetõ vackot.
MENTÉST KÉREK A HATRED VERZIÓHOZ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=dUXAWcEkrRg
KENTAUROS VIDEÓ
ha meg keresni akarsz használd a böngészõd keresõjét és kidobja
croft manorban hogy jutok ki a könyvtárból?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nem jó a keserõm a itt afórumba, és sehogy nem találom meg azt a részt ahová le lenne írva, hogy hogy kell kicsinálni a kentaurokat!!
Vki help!!!!
De az mekkora ötlet, hogy átmenj a vízesés alatt le kell állítani azt. 😊
nemsokára lejön a hatred
várom már a 100%os unlockot
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
valaki tud megoldást?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
tudja vki Damocles templomába hogyan tudok bejutni? (görögo)
a betontömböt betoltam az ajtó alá, onnan felugrok az ajtóra, de az ajtó feletti rést nem akarja elkapni a csaj
GOOBY, pls
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Hogy kell kinyírni a két centaurt a földalatti templom elõtt?
Viszont elakadtam abban a helységben, ami úgy néz ki mint egy építkezés.
én a croft manor játékkal próbálkozom, de most nem értem mi van. mindent végigjártam, amit lehetett megcsináltam, de csak a csáklya segítségével lehetne továbbmenni, az viszont nincs sehol. azt majd a játékban elõrelépve szerezhetem meg? vagy el van rejtve piszkosul? ne mondjátok meg hogy hol van, csak azt hogy milyen módon lehet majd hozzá jutni. köszönöm.
Privátba írd meg a mail címed, lehet kapok máshonnan és akkor elküldöm.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Én az elején akadtam el:-( Amikor 3 fogaskereket kell összeszedni! Azon belül is amikor a medvét meggyilkoltam fel kell ugrálni van két cölöp mire rá lehet ugrani! Illetve az egyikõl nem tudom elérni a falat! Tud nekem vki segíteni, h mi lehet a megoldás?
Azon a részen vagyok megakadva hol egy nagy teremben vagyok középen meg fel lehet mászkálni...alul van négy szinü vmi a falon és kinyitottam négy ajtot is(atlas...stb) nah be is jutok rajtuk meg is huzom a kart de csak a fele cumo nyilodik ki a többi nem... Valaki tudna nekem segiteni?
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
ezekszerint nem néztetek körbe eléggé...
Szerintem rá kell állni felül arra a cumóra, és a falon lévõ világító bigyulák bezáródnak.
Vagy megfelelõ sorrendbe kell kilõdözni õket, vagy csak bizonyos darabot kell kilõdözni.
croft manorban beragadttam a gyûjteményes meg a könyvtárszobába hogy lehet kijutni onnan?