Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a hordó (vödör) megvan de vizet hol találok??meg a kertben a napóra mögött van egy generátor szerûség azt h kell elíndítani?

fery02
A kandallót el kell elõször is oltani. Úgy, hogy felveszel egy kis hordót, majd abba öntessz vizet, és azt használod a kandallónál. Úgy érzem, hogy részletesebben kéritek, hogy leírjam, de mindent hagy ne írjak már le, így lelövöm a poént 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

melyik könyvtár?azt egyik szoba?

Mostmár full ideg vagyok. A hatred verziónál hosszú próbálkozások után is legjobb esetben csak félig nyomom le azt a dinót.
Nem értem így az elején miért erõltettek ilyen q-a nehezen legyõzhetõ vackot.
MENTÉST KÉREK A HATRED VERZIÓHOZ!!!!
Klemice
banyek nem igaz hogy fél oldalt nem tudtok legördíteni
http://www.youtube.com/watch?v=dUXAWcEkrRg
KENTAUROS VIDEÓ
ha meg keresni akarsz használd a böngészõd keresõjét és kidobja

croft manorban hogy jutok ki a könyvtárból?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ult1mate
itt mit kell csinalni ?

hi!én most a Croft Manort nyomom már egész jól állok csak az a nyílvesszõ kéne ott a kandalóban!ezt h lehet megszerezni sehogy sem jövök rá!vkinek már megvan?köszi

lehet, én úgy szoktam, hogy a kamerát úgy igazítom, hogy pont háttal lógjon nekem Lara

falonfutásból lehet oldalra ugrani???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hali!
Nem jó a keserõm a itt afórumba, és sehogy nem találom meg azt a részt ahová le lenne írva, hogy hogy kell kicsinálni a kentaurokat!!
Vki help!!!!

kirol
Na túljutottam a dínón, rosszkor nyomtam egy gombot.

De az mekkora ötlet, hogy átmenj a vízesés alatt le kell állítani azt. 😊

lalakov
Ahol a zöld, csak lejjebb.
Nemsokára.
lalakov
Ne alá, csak elé. Kar meghúz, fel kõre, ajtóra, párkány.
Klemice
kíváncsi vagyok tényleg lejár-e az r55 😄
nemsokára lejön a hatred
várom már a 100%os unlockot

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

a bányában a kék biztosíték hol van? a másik kettõ má megvan, ja és a fegyvereket hol kapom vissza?
urbijoe
honnan kérjek mentést?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

GyuriX2572
Játsz a régi verzióval / kérj mentést az újhoz. lol

GyuriX2572
Az a baj, hogy a rács zavarja a kábát, ezért úgy kell ráugrani az ajtóra, amikor az legfelül van, tovább kel ugrani róla gyorsan, mert visszaesik.

urbijoe
felraktam az installálos verziot és a mentések nem kompatibilisek vele ami az elözö verzioban volt
valaki tud megoldást?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

GyuriX2572
http://www.youtube.com/watch?v=dUXAWcEkrRg

PhantomAss
hehe Larának tiszta olyan feje van ezen a képen mint Niki Beluccinak 😊
tudja vki Damocles templomába hogyan tudok bejutni? (görögo)
a betontömböt betoltam az ajtó alá, onnan felugrok az ajtóra, de az ajtó feletti rést nem akarja elkapni a csaj

GOOBY, pls

Klemice
a kentaurokat és a fogaskerekeket százszor leírtuk már

Hixer
én.. igaz ma kezdtem és még a Croft birtokon se ismerem ki magam, lol nagyon noob vagyok én ehhez 😄 hmm nemtuggya vki hogy találtam egy fogaskereket az hovavaló?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hali!
Hogy kell kinyírni a két centaurt a földalatti templom elõtt?

Klemice
hatred verzióval játszik valaki?

kirol
Felmászol a falra, ott ráugrassz a zpszlop tetejére, majd a másikéra és a túloldalra. És kész. Én is elfelejtettem, hogy oszlop tetején is tud ugrani. 😊

lalakov
Köszi.😊
lalakov
Én elég korán megszereztem.
Viszont elakadtam abban a helységben, ami úgy néz ki mint egy építkezés.
Senkkik
azt kel tudni hogy gyerekjáték 😉 (legalábbis nem volt nehéz a többi részhez képest)

a Croft Manorba itt is csak a reliceket lehet gyüjtöhgetni gondolom , v van vmi fun esetleg még ? Aki tolja mondjom már róla pls pár dolgot

kiakasztva , 87 % <#crazya>

sziasztok!
én a croft manor játékkal próbálkozom, de most nem értem mi van. mindent végigjártam, amit lehetett megcsináltam, de csak a csáklya segítségével lehetne továbbmenni, az viszont nincs sehol. azt majd a játékban elõrelépve szerezhetem meg? vagy el van rejtve piszkosul? ne mondjátok meg hogy hol van, csak azt hogy milyen módon lehet majd hozzá jutni. köszönöm.
lalakov
Nem csak én vagyok béna?😊)
Privátba írd meg a mail címed, lehet kapok máshonnan és akkor elküldöm.
lalakov
Az ajtó feletti nyíláson át kell bejutni.
böröczk
szintén

Kumiho #2179

1312-es hozzászólásnál lévõ kép ami pontosan bemutatja hol tartok éppen! Help me!
Falabu
Arra a felemelkedõ ajtóra rálehet kapaszkodni és onnan kell felugrálni a felette lévõ lyukba.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Sziasztok!

Én az elején akadtam el:-( Amikor 3 fogaskereket kell összeszedni! Azon belül is amikor a medvét meggyilkoltam fel kell ugrálni van két cölöp mire rá lehet ugrani! Illetve az egyikõl nem tudom elérni a falat! Tud nekem vki segíteni, h mi lehet a megoldás?
sopi
Hi all.

Azon a részen vagyok megakadva hol egy nagy teremben vagyok középen meg fel lehet mászkálni...alul van négy szinü vmi a falon és kinyitottam négy ajtot is(atlas...stb) nah be is jutok rajtuk meg is huzom a kart de csak a fele cumo nyilodik ki a többi nem... Valaki tudna nekem segiteni?

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

lalakov
Basszus. Talán sikerül szereznem egy mentést, kell valamit tudni a fõellenségrõl?
Elmész jobbra ott is van egy kép a falon, ott van két pont megjelölve rajta,azok nem fénylenek.Visszamész és csak azt a két pontot kell kilõni egymás után ahogy a másik képen volt.

Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II

Senkkik
dehogy már utánna mingyár vége 😉

Rambo 20
Valaki tudna segíteni? Egyiptomban járok sztem a végefelé egy olyan szobában ahol a vizet kell eresztgetni , de nem vágom mi van. Megtaláltam mindhárom kapcsolót, de nem jöttem rá mit kell csinálni.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

már megoldottam... full nem emlékeztem rá, hogy így kellett megcsinálni..
Klemice
bizonyos darabokat kell kilõni de meg is van hogy miket kell... :S
ezekszerint nem néztetek körbe eléggé...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kirol
Akkor mond már meg légyszi, hogy mit nyomsz, hogy elugorj elõle. Mert a francnak se ugrik el.

Én is ott tartok.
Szerintem rá kell állni felül arra a cumóra, és a falon lévõ világító bigyulák bezáródnak.
Vagy megfelelõ sorrendbe kell kilõdözni õket, vagy csak bizonyos darabot kell kilõdözni.
Klemice
már leírtam korábban hol az elsõ cumó

croft manorban beragadttam a gyûjteményes meg a könyvtárszobába hogy lehet kijutni onnan?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ööö...érdekes, az R55-ös verzióval túljutottam simán a villámló gömbös, görög részen, de most nemtom mit kell ott csinálni... átmegyek a négyzeteken, de nem nyílik ki semmi... kart sem találok 😮 Pedig ezt tudtam 😛
Köszi, eddig eljutottam, csak ezt a rácsot nem tudom kinyitni. Gondolom ezt a gömbszerûséget, kellene rárakni a terem közepén található körszerû lapra, hogy kinyíljon egy másik rács, amin tovább tudok menni.