2757
  • Ren
    Gyors megoldás:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lépcső felöl nézve: forgasd el a bal hátasót kétszer jobbra, aztán a jobb elsőt szintén kétszer jobbra
  • szaboferenc
    de nemtudod milyen irányba kell őket forgatni? hol kell elkezdeni?
  • Seth
    szembe ott egy freskó a falon, ha megnézed,akkor az oszlopokon is hasonló, think man...
  • szaboferenc
    Hello
    Egy oszlopba beraktam 4 kődarabot ezután kinyílt egy nagy kapu.
    ezután egy új pálya jőtt.
    Ott vannak forgatható oszlopok nem tudja valaki hogy kell őket elforgatni?
    előre is kösz.
  • Ren
    fery02: fel lehet jutni a vízesés tetejére a vizesés bal oldalán is. Ott kell elindulni, ahol az első fogaskereket felvetted.
  • lck #1712
    Amikor leáll nyisd meg a feladatkezelőt és a Dxsetup folyamatot állítsd le. ( de csak azt )
  • fery02
    Mikor lelassul, akkor nyomd a shiftet, és közben egy iránygombot. De lehetőleg arra ugorj, amerre hely is van, vagy különben bukta. Ja, és közbe fontos, hogy célozni is kell, mert különbcen nem vetődik.
  • starweb88
    sziasztok az lenne a kérdésem h amikro a nagy tirexel kel harcolni akkor h kell a lassitás alatt ugrani h lassul az idő közben? :S
  • fery02
    Azt tudom, hogy oda kéne vissza feljutni, de nem tudok, mert mikor leereszkedik a gát, akkor lentről nem tudok feljutni, mert megállnak a fogaskerekek.
  • fery02
    Ez normális jelenség, nekem 10 percet kellett várnom, de valakinél fél órát is kellett várni. Úgy kb 95 %-nál állt meg, de tovább megy tuti.
  • Seth
    csinálj egy új profilt és utána Play Game-re menj, ne a Croft Manorra
  • zozo1976
    És azt hol találom?Az option belül van egy "automount" de az nekem ki van pipálva!
  • zazaaa
    Sziasztok
    Ismételten kérnék egy kis segítséget. Elindítom a hatredes verzió telepítését, rendesen telepíti is, csak a végén, már csak pár százalék lehet vissza, és állandóan megáll. Már többször próbáltam, hogy újra elindítom a telepítést, de a vége előtt nem sokkal megáll. Próbáltam, hogy várok vele, hát vártam kb. 1 órát, de akkor sem ment tovább.
    Tapasztalt valaki más is ilyet?
    Esetleg tudja valaki a probléma megoldását?
    Aki válaszol annak nagyon köszönöm!
  • AtiRadish
    A croft manor egy kulon resze a jateknak. Azzal kovetted el a nagy hibat h. az r55 ot szedted le, mert elvileg ma jar le ,mert ez egy idokorlatos verzio. Es bar sokan orulnek neki h. nem jart le ma ejfelkor de estig tui kinyirjak sztem. Ha a neted engedi meg idod is van akkor a hatredes verziot szedd le. Ha meg nem akarodzik akkor keress a mountban autorun.exet (ha van)!
  • zozo1976
    Hali!

Egy olyan problémám lenne,hogy letöltöttem a játékot(R55),és a fájlokat eggyesítettem!Az így kapott iso fájlt a daemonnal mountoltam,majd megnyitottam a sajátgépben a virtuális meghajtót,és kikerestem az exe fájlt!A fájl elindítása után,semmi telepítés nem volt,hanem úgy ahogy van elindult a játék!Simán bejött rajta minden menü,de a "play game"
    rákattintásával mindig a croft manor pálya jön be!Most a játék is így kezdődik,vagy ez egy nem végleges verziója a játéknak!Aki tud kérem,hogy segítsen,mert szeretnék már vele játszani!
    Előre is köszi!
  • Seth
    Várjál még egy kicsit. Majd estefelé nézd meg, tuti nem fog menni
  • Vlala #1701
    Köszönjük! Kinn is van a bannerben, már néhány napja. :)
  • minimize
    itt is megy az R55, szal no para, akinek csak ez a verzió van meg, simán indul!
  • böröczk
    hm, JÚNIUS 1. , és lehet, hogy csak flesselem, de nekem tökéletesen indul, és működik, meg játszható az R55-ös verzió : D
  • GoKu x
    miért ne indulna? halottam h elsejétől nem fog menni, de nem értem mé nem...
  • Sgtfathi
    Nekem most reggel még tökéletesen indul az R55-ös verzio!!!
  • Crash88
    a sok koczka :P
  • Dénes é
    mellékesen megjegyzem hogy sztem azért ő sem vitte mindenhol elsőre át mert látszik hogy egyből tudja hogy hova kell menni
    nem baszogatás képp mondom mert sokat segített nekem a vidvégignyomás;)
  • KlinikaHUN
    még jut eszembe,nagyon tudsz ,ahol elsőre átmentél én vért izzadva kb. 15.-re,az elveszett szigetnél a lávánál való felfelé ugrálásnál végképp elakadtam,amit szintén egyből lenyomtál...hát igen...látszik a rutin meg az évek...gratula
  • KlinikaHUN
    szia király, frankó a videó végigjátszás
    csak mellékesen: próba képp elindítottam a r55 verziót és indúl rendesen,úgyfest vaklárma volt a letíltás !?
  • Ren
    Mikor már leeresztetted a gátat, a harmadik fogaskerékkel, akkor menj fel a vizesés tetejére és a vizben úszkálva megtalálod a bejáratot, ahol kinyitottad a rácsot. Ha a gát felé nézel, akkor a bal oldalt lesz.
  • Dénes é
    gondolom jó sokat szaroztál videokkal
  • Tirexi
    Itt találtok végigjátszást Anniversary-hoz: http://www.tombatirexi.extra.hu
  • Vlala #1689
    Igen. Larán kívül a Last Revelationben és a Chroniclesben lehetett még kisLarát irányítani (Larán kívül Larát - na mindegy, este van...), egyébként egyfőszereplős a sorozat.
  • fery02
    Irányítható férfikarakter csak a TR: AOD-ban volt nem?
    Amúgy az St. Francis Folley nevű pályán viszonylag jó időnek számít vajon, hogy Time trialban a 33 percből (asszem) megmaradt a végén 8 percem még? :P Más milyen idővel vitte ezt végig?
    Ja, és a Lost Valey-en hogy a francba kell felvenni a Relic-et? Gondolom vizen át vezet az út, ahol kinyitottunk valami rácsot, azon át kell beúszni, de nekem sehogy sem akar. Hogy kell? :(
  • Vlala #1687
    Szerintem az adott egy kis változatosságot a programnak, szintúgy, mint az előző részek jáművei.
  • Klemice
    banyek...
    irányítható férfikarakter... nem csak larát irányitod...
    igy már megfelel őfelségének?...
  • DarkSector
    Miért? volt az első részekben is...
  • Klemice
    amugy a TR 8ba megint férfikaraktert is tettek...
    megint átmegyünk AoD-be? :'(
  • DarkSector
    Ezért szeretjuk a TR-t....meg a PoP-ot is....
  • KlinikaHUN
    hihi ,én is így voltam csak más helyszínen
  • Hixer
    Egyébként nagyon addiktív a játk szemléletmódja...
    Tegnap voltam Szimplába haverokkal és azon kaptam magam, hogy eltűnődve nézem a kert falait honnan hova lehetne átkapaszkodni, átugrani, hogy felérjek arra a nagy kéményre...
  • DarkSector
    Ez az első 3 részt kivéve mindegyiknél jobb!!!!!!!!!
  • rage
    Az egyik ilyen résznél pont emiatt nem tudtam megcsinálni. Elindultak a szobrok egymással szembe, megálltak - ezalatt animációt kellett nézni, s csak utána lehetett elindulni. Aztán rájöttem, érdemes megvárni, míg letelik az idő, újra meghúztam a kart, ilyenkor már nem volt animáció, sokkal hamarabb elindulhattam, s kényelmesen át lehetett érni a platformokon.
  • fery02
    Nekem semmi bajom sincs a kamerával, csak azt utálom, mikor pl meghúzok egy kart, a kamera előre megmutatja, hogy hol, mi történik, nem hogy nekünk kéne önállóan keresgélni :P. Ilynekor úgy megy a felesleges másodperc, hogy csak na. Főleg Time Trialnál idegesítő.
    Az azért vicces, hogy volt egy szemet kiszúró nagyságú ajtó, mellette a kar, mivel ki lehet nyitni, meghúztam, és számoltam, 15 másodpercen át mutatta, hogy kinyílik az a szaros ajtó :D Nem mondja komolyan, én is látom, hogy nyílik, közben már rég bemehettem volna :)
    Amúgy Broafka: van akinek fél órát is kellett várnia, te mennyit vártál? :P
    KlinikaHUN: az biztos, hogy elborult az agyuk, sajna túl elvontra sikerült a vége, de azért szeressük a TR-t :)