2757
-
Crash88 #1877 bsazki ez vmi nagyon durva
vittem tovabb mindjart lövök még képeket DE OMFG WTFFFFFF kategoria srácok
azt se tom h holvagyok :D -
#1876 A kötélhez a könyvtárból kell egy alkatrész a vitrinből...és már csak ki kell vele menni a ház előtti napórához... -
#1875 Ez meg mi? -
bullterrier #1874 Azt hittem már valami hiba.De Nekem a kötél ami a hőn áhított. -
#1873 Bocsesz én úgy tudtam és még nem néztem meg én sem.... -
#1872 Elkezdtem megint Hard fokozaton. Nah így már elég nagy kihívás egy kisebb állat megölése is. :) -
#1871 jó kérdés, de a shotgun is érdekes... kicsit arany színű -
Crash88 #1870 na ez meg mi a makkos , merthogy én végigvittem , de ilyen hely biztos nemvolt WTFFF!!!!!!
csak szimplán nyomtam egy resume gamet a srác profiljába QQ
-
#1869 Azert nincs ott az elefant restart utan mert a relicek meg artifactok amiket felvettel azt mar eltarolja a profil saveben, amennyiben utana volt checkpoint es ugy leptel ki.
Ha egy masik profilt kezdesz csak akkor lesz ott a hon ahitott elefantod. -
Crash88 #1868 na srácok itt egy 100%-os mentés , fél perc alatt találtam guglin
http://tinyurl.com/2kats9
müxik
no bikini -
Crash88 #1867 ez nem 100% -os mentés ...lol , pedig már kezdtem örülni -
#1866 nagyon szépen köszönöm :)) -
#1865 Minnyá kapsz segítséget egy pillanat... -
bullterrier #1864 Nem úgy kell kijutni hogy a kötélel lehúzom a csillárt?A kötél kell Nekem. -
#1863 Én is előről kezdtem mert eddig r55-ösöm volt, de van mentésem, de a közvetlen a dinós után nincs, mert ugye akkor checkpoint kéne.
Nekem csak a fejezetekről van mentésem.....tessék:
Tomb Raider Anniversary - HATRED 100% Savegame -
#1862 nem küldenek, kértem én is anno, nem jött... -
bullterrier #1861 Az már megvolt.Átmentem egy másik szobába.De utánna sehogy sem bírok kijutni.Ajtók zárva. -
#1860 hy.
te most még játszol vele?
ha igen, tudnál nekem mentést küldeni?
nagyon felbosszantott az elején a dinós rész ...
-
#1859 Ezen a képen egy csaj van asszem, és vele szemben a korlát hiányzik egy kis helyen, és ha ráugrasz akkor utána vissza kell ugrani és a mögötte lévő pontot meg kell lőni... -
#1858 Hello.
A játék elején amikor meg kell ölni a nagy dinót, az utána lévő mentés, ha valakinek megvan el tudná küldeni?
[email protected]
címre küldjétek légyszike.
Előre is köszike, helló. -
bullterrier #1857 Akkor is látszodnia kell,nincs elefánt. -
bullterrier #1856 A Napóleonra ráugrottam már.A titkos szobában is van egy gyanus kép.De oda nem tudok. -
#1855 Az emeleten ki kell lőni az egyik vitrin üvegét pisztollyal.... -
#1854 A képre ugorj rá, a falon:) -
bullterrier #1853 Ja meg ha restartolom a manort,az elején volt egy elefánt is a könyvtárban.Azóta se láttam.Valaki ellopta -
bullterrier #1852 Könyvtárból meg ki se tudok jutni. -
bullterrier #1851 Zárva van.Azt is ki kell nyitni valamivel.Nem elég szopni a játékban még ez is. -
Code92 #1850 én máj. 29- edikén poénból belőttem vezérlőpultban a rendszerdátumot elsejére kipróbáltam ésd működött, utáéna 2. dikával is eljátszottam és dettó működött.
elsején (tegnapelőtt) mikor indítani akartam felugrott egyí ablak h. a dátum meg az idő nem helyes vagy v.mi ilyesmi (microsoftosd ablak/hibaüzi) leokéztam és működött a gamma. -
#1849 oh tényleg! énis annyit mászkáltam mire megtaláltam -
Ren #1848 A kerti labirintus közepén van. -
bullterrier #1847 Na mindegy köszi. -
#1846 az is kell majd :D de akor sajna nem tudom hol van... :S -
bullterrier #1845 Most ráugrottam a festményre és kinyílt a titkos ajtó.Találtam egy vödört meg egy lándzsát -
#1844 akor vagy 2 helyen lehet , vagy valahogy máshogy kell.. Néz körül kicsit ott kell lennie valaminek! -
bullterrier #1843 betoltam már és a fegyver,meg egy tekercs jön csak ki. -
#1842 igen van! aszem be kell tologatni a könyveket amik kilógnak és akoor nyilik ki egy titkos ajtó.. -
bullterrier #1841 Miért ott van titkos alagút?Most kezdtem,2 napja játszani vele. -
#1840 huh az nem a könyvtárból nyíló titkor alagút végén van? (már nem emléxem xD ) -
bullterrier #1839 De nehogy segítsen valaki b@sszam meg!!!!! -
#1838 hahahah....:D