Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismételten kérnék egy kis segítséget. Elindítom a hatredes verzió telepítését, rendesen telepíti is, csak a végén, már csak pár százalék lehet vissza, és állandóan megáll. Már többször próbáltam, hogy újra elindítom a telepítést, de a vége elõtt nem sokkal megáll. Próbáltam, hogy várok vele, hát vártam kb. 1 órát, de akkor sem ment tovább.
Tapasztalt valaki más is ilyet?
Esetleg tudja valaki a probléma megoldását?
Aki válaszol annak nagyon köszönöm!
Egy olyan problémám lenne,hogy letöltöttem a játékot(R55),és a fájlokat eggyesítettem!Az így kapott iso fájlt a daemonnal mountoltam,majd megnyitottam a sajátgépben a virtuális meghajtót,és kikerestem az exe fájlt!A fájl elindítása után,semmi telepítés nem volt,hanem úgy ahogy van elindult a játék!Simán bejött rajta minden menü,de a "play game"
rákattintásával mindig a croft manor pálya jön be!Most a játék is így kezdõdik,vagy ez egy nem végleges verziója a játéknak!Aki tud kérem,hogy segítsen,mert szeretnék már vele játszani!
Elõre is köszi!
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
Kumiho #2179
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
nem baszogatás képp mondom mert sokat segített nekem a vidvégignyomás;)
csak mellékesen: próba képp elindítottam a r55 verziót és indúl rendesen,úgyfest vaklárma volt a letíltás !?
Amúgy az St. Francis Folley nevû pályán viszonylag jó idõnek számít vajon, hogy Time trialban a 33 percbõl (asszem) megmaradt a végén 8 percem még? :P Más milyen idõvel vitte ezt végig?
Ja, és a Lost Valey-en hogy a francba kell felvenni a Relic-et? <#idiota>#idiota> Gondolom vizen át vezet az út, ahol kinyitottunk valami rácsot, azon át kell beúszni, de nekem sehogy sem akar. Hogy kell? :(
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
irányítható férfikarakter... nem csak larát irányitod...
igy már megfelel õfelségének?...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
megint átmegyünk AoD-be? :'(
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tegnap voltam Szimplába haverokkal és azon kaptam magam, hogy eltûnõdve nézem a kert falait honnan hova lehetne átkapaszkodni, átugrani, hogy felérjek arra a nagy kéményre...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az azért vicces, hogy volt egy szemet kiszúró nagyságú ajtó, mellette a kar, mivel ki lehet nyitni, meghúztam, és számoltam, 15 másodpercen át mutatta, hogy kinyílik az a szaros ajtó :D Nem mondja komolyan, én is látom, hogy nyílik, közben már rég bemehettem volna :)
Amúgy Broafka: van akinek fél órát is kellett várnia, te mennyit vártál? :P
KlinikaHUN: az biztos, hogy elborult az agyuk, sajna túl elvontra sikerült a vége, de azért szeressük a TR-t :)
Szerintem nagyon sok ember kedvét elvette a játék a Tomb Raidertõl, kivéve az igazán hard-core rajongókét, akik már végigvitték a játékot, csak pech, hogy akik már végigvitték, azok nem fogják megvenni :-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
úgy döntöttem nekem véget ért a game,itt már nagyon elgurúlt a pályatervezõk gyógyszere!
csak azt nem értem,hogyan szeretnének így új rajongókat szerezni Larának,szvsz legyen 2x hosszabb a játék,de picit könnyebb,ne így akarjanak hosszú végigjátszási idõt kicsikarni.
a játék optimalizálása szuper lett,viszont az auto kamerakezelés még mindig egy f°s.
sok sikert mindenkinek <#eljen>#eljen>
így marha egyszerûen megoldottam, unmount image, majd mount image és voilá! tovább ment! :)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
(Ha mondjuk a kamera úgy áll, hogy pont mögötted van az oszlop, akkor az "S"-t kell nyomnod ugrás közben.)
Ezt elméletileg telepíteni kellene, akkor hol a többi fájl?
Valaki tud segíteni?
Köszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a Daemon Tools a játék telepítése közben unmountolta a képfájlt!
nem vagy túl informatív :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem tud valaki valamit? vagy volt valakine khasonló? :(
Aztán mikor a két fehér elindul két oldalról, s találkozik a T-Rex fején, akkor lõdd fejen.
Egyszerüen nincs logikám hogy mit kellene tenni. <#help>#help>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni