2757
  • TCelica
    erre én is már csak később jöttem rá :))
  • SNAKE01
    hát a végére értem :|
    nagyon jó kis játék volt,jobban tetszett mint a legend.
    és nekem volt olyan szerencsém még kis snecie koromban végignézni ahogy apa végigtolta az első 5 részt,tehát nekem tökre ismerős volt sokminden.gondolom azért többen vagyunk,így akiknek ismerős dolgok voltak,esetleg játszottak előzőekkel.nagyon jól megheggesztették,mondjuk volt pár elég idegeketrágó rész,nagy nehezen túl estem rajtuk,összességében 10/8

• DarkSector
    Köszönjük szépen.....
  • Vlala #1914
    Az akkor jelenik meg, amikor egy ellen megtámad, a gép jelzi, hogy ugorj ki előle. Általában shift+az egyik iránygomb segítségével tudsz elvetődni.
  • TIBI
    Szóval: tudja valaki, mi az a négy kék nyíl a jobb alsó sarokban?!
    Nem hiszem, hogy nem, hiszen itt többen már végignyomták a játékot és biztos használták is...
  • AtiRadish
    En leszedtem, megneztem, annyira nem rossz. Van rajta egy 40 perces werkfilm az tok erdekes, megmutatja az igazi lara modelleket, nah akkor gerjedtem rendesen. Meg vannak rajta a regi jatekok trailerei, meg az uccso ket TR soundtrackje, meg egy raklap artwork, wallpaper.
  • DarkSector
    Télleg mi az a négy nyíl, amit támadás előtt kijön a jobb alsó sarokban???????
  • Mo.Organ
    Nem tudom mi ez, de azért letöltöm :D
  • TCelica
    az egy lényegtelen valami,
    semmi kül nincs rajta csak a sok hülyeség :)
    nekem is van olyano csak NFS Carbon-os :D
    felesleges :)
  • urbijoe
    mi az a bonus dvd?
    fennt van a wanadoo-n
  • TCelica
    minek akarod te meglesni :))
    kukkoló :DDD
  • TIBI
    Sajnos az elején átsiklottam a következők fölött és most nem tudom, mire használható:

Időnként harc közben a jobb alsó sarokban megjelenik a 4 égtáj felé mutató 4 db kékes színű nyíl.Mit kell ilyenkor csinálni és mire jó ez?!
    Tudom, láma a kérdés, de ezen átugrottam véletlenül az elején és azóta se írt ki magyarázó szöveget a játék.Előre is kösz!
    Amúgy a TR első része annakidején az első komoly játékélményem volt, abban az évben lett gépem(P-100)...:D
  • SNAKE01
    ebben játékközben nem is öltözik át?:O
    egy ruhában kell végigtolni?
  • DarkSector
    Más egy kicsit a menüje....és különbözik a két verzió mentései...
  • AntiHero
    Ez a pálya megszerezhető EXTRÁK közt van! A készítők 4 féle "táj" típust mutatja be benne. Semmi extra nincs benne.
    Rewards-Special-Style Unit.

Ami még nagyon faja az tomb raider 1 és Anniversary öszehasonlitós képek.

A HATRED verzió mitől jobb mint az R55?(gondolom van telepítője, egyéb más dolog?)
  • SNAKE01
    aham
  • TCelica
    lényeg az hogy sikerült :))
  • SNAKE01
    lassú voltam lehet :|
  • TCelica
    az az SNAKE01 mondjad :))
    mire nekem elküldted a mentést addigra át is jutaottam raja ... :)
    Köszike
  • SNAKE01
    huh,hát nagynehezen vagy 30 perc szarakodás után sikerült,hát köszönöm szépen,asszem rá is gyújtok...
  • SNAKE01
    ezt,ezt kúrvára nem,nemtudom hogy képzelték,két ősszeütköző fal közé egy főtömböt rakni és arra ugorjak és azon át,és mégcsak rá sem ugrik :S
    ha mégis billeg basszameg és nincs időm egyensúlyba hozni és tovább menni,az idegroham elkapott,kúrvaistenit már.
    egyiptomi pálya,hogy kell?:O
  • Fókameister
    hy tom nem itt kéne kérdeznem de mivel kell kiirni 1 ps2es játékot hogy majd a ps2őn lehessen vele játszani? milyen program kell létszi help4
  • raven87
    Jaja, az a pálya. Nálam kapásból behozzá, nincs semmi hiba. :S
  • bullterrier
    Köszönöm!
  • Crash88
    na igen , néztem is azt ,de annál tra.exe hibát észlelt hibával leállt , akkor az lenne ez a pálya ?
  • Ren
    Ha végigviszed a játékot és megszerzed az összes artifact-et és relic-et, akkor Rewards -> Special -> Style Units
  • Crash88
    csak etettem pöppet a srácot :)
    Amugy a profil mentéseit nem lehet használni , nem engedi visszatölteni , ez is mondom a Resume Game-el jött be , szal még rejtély marad , h hogy lehet ide eljönni :)
  • Sadist
    Cheatek, ha time trialokat is végigviszed, akkor megkapod a Golden Shotgun és a Silver mini SMG cheateket. Ez a pályarészlet meg valszeg valami titkos hely, amit eddig még itt senki nem talált meg :)
  • Crash88
    az uzim is tunningolt :)):p az a legjobb :D
  • Crash88
    jaja , most felirattal visszajátszottam ...itt készitették a texturákat stb...
    Csak az a kérdés , h hogy lehet ide eljutni :))))
    És még mi van a gamebe amit senki nem fedezett fel :) ;)
  • Crash88

ROFL:P
  • Klemice
    hmm
    ez egy gyakorló pálya volt a textúrásoknak mondja a csávó a kommentráabn csak fülelni kell
    van 4 szektor mindegyik visszadja a 4 helyszín hangulatát
    aranypuskát meg lost city részt még nem találtam meg
  • Crash88
    valszeg a Lost City :P
  • DarkSector
    Hogy hoztad ezt a pöcsömfaxát be mg az aranyfegyvert????????????????????????????????????
  • DarkSector
    A könyvtárral való problémákra itt a megoldás:
    Könyvtár helység végigjátszása...!
  • Klemice
    ez meg mi ? :O
  • Crash88

• Crash88
    ez az elveszett város v vmi ilyesmi , beusztam otta viz alá volt egy hosszu járat , végigusztam , és kijukattam ugyanoda ahonnan elindultam ... találtam egy commentary marker-t ...nemsokat értettem belöle , mert felirat vmiert nemjött és ingame nem tuttam bekapcsolni , de vmi Lost Cityről beszélt a csávó

Oh my god !!!!!!!!!!
  • bullterrier
    Na de onnan hogy jutok ki?Hogy nyílnak az ajtók?
  • Crash88