Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

jakewyler
A dínót, hogy kell megölni?

fery02
Bocsi, nagyon unatkoztam 😄 Nem akartam ilyen fárasztó lenni, de ez így sikerült 😊 Van a linkek között néhány baki, mondjuk a szétválasztásokkal, tudok róla, mind1 már.
DarkSector: nem biztos, hogy mindenkinek hipergyors nete van, hogy másodpercek alatt tölti le onnan a videókat. Tárcsázós nettel mondjuk lehet hogy jobb ötlet inkább kérdezni a fórumban, mint hogy letöltse a videót. Lehet hogy gyorsabban talál megoldást 😊

DarkSector
nem személyeskedtem, de minek kérdezgetni, és várni napokat, hogy valaki visszaírjon, mikor pillanatok alatt meg lehet nézni az oldalon, AMIRE VALAKI NEM KEVÉS IDÕT FORDÍTOTT, és pont azért, hogy MEGKÖNNYÍTSE A HASZNÁLATÁVAL A DOLGUNKAT......ehelyett.....szerintem felesleges volt kirakni az oldal linkjét.....<#zavart2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
ÁÁÁÁÚÚÚúúú, minek ennyi felkiáltójel? Amúgy nyugi, nem értem most mi a baj, mostanában szökõévenként van belinkelve kép, a következõ hozzászólásomban viszont megtöröm a csendet e téren rendesen 😄
A játékban a secret, meg a relic nem ugyanaz. Külön lehet õket gyûjteni. Nemtom, secretek-ért %-ot kapunk asszem (biztos még mást is), Relic-ért meg skin-eket

AtiRadish
Kepek kellenek link formajaba!!
secret=relic?? vagy mit ertesz secret alatt?
sztem a mentest is nyugodtan postold sokaknak szuksege lesz ra!

DarkSector
Mielõtt valaki rákérdez hogy "ITT HOGYAN TOVÁBB", és beszúr 3-4 bazinagy képet, ahol 3-4szer lehet odavissza menni 2-3 irányban......
Az fogja már meg a szemüvegét, vagy a kontaklencséjét, és olvassa már el a banner alatti szöveget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02

ÁÁÁ, csúnya, illúzióromboló patkány 😄 Belerondít ebbe a kicsikét megható jelenetbe 😊
Amúgy készítettem néhány képet Laráról (kb 20). Nem tudom megtehetem-e, hogy megosztom veletek. Ha van rá igény, akkor azt is írjátok, hogy linkként, vagy "Kép beszúrása" gomb segítségével tegyem.
Ja, nem utolsó sorban, ha valakinek kell egy lassan 100 %-os mentés a Hatred verzióhoz, szóljon, és küldöm e-mailba. A játék ki van játszva, annyi hiányosság van, hogy a két uccsó Egyiptomi pályán nincs még meg a Time Trial, az utolsó elõttin 2 secret, az utolsón meg egy relic(ezt nem találom, aki megtalálta kérem segítsen, hogy hol található)

jakewyler
hogy ugorjak át a csúszdára, és ott, hol vannak oszlopok?

Grove4
Nemtom nekem ment így!igazából tüske nélkül is meg lehet ölni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

pedig azt csinálom. mikor el kezd futni elvetõdök oldalra és lövök,de nem megy neki a tüskének. meg kell várni hogy teljesen odaérjen? vagy mikor kezdjek el vetõdni?
Grove4
oda kell álni a tüske elé majd elvetõdni

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

sziasztok a dinot hogy lehet megölni? hiába ugrok oldalra nem megy neki a tüskéknek? mit kell még nyomni hogy nekimenjen?
Jeee, úgy vittem végig, hogy közben megszereztem az összes relicet<#eljen>
Grove4
Azt hallotam hogy juni elsejétõl nem fog menni a játék.Javítsatok ki ha nem így van,de ha igen akkor az a megoldás h a gépen az idõt elseje elé kell állítani.

Grove4
Sziasztok ha valaki annál a két nagy egyiptomi szobornál jár, ahol a terem tele van vízzel,akkor legyen szívees küldjön már nekem egy mentést a [email protected],mert a mentésem elveszett.Elõre is köszönöm.

wedge31
Crackkeld a hatredes törésel nekem most is simán megy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

serito
A mentések ott vannak de nem tölthetõk be!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Bocsi az új játékot sem engedi visszatölteni szóval szopacs!!
Még megcsinálom a Croft manort talán utána engedi a fõküldetést de már nem is reménykedem.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
A Croft Manort nekem is engedi de a fõküldetést azt nem viszont kezdtem egy új játékot és azt már engedi visszatölteni.

raven87
Mentésbõl nekem engedi folytatni a küldtést.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Huh sajnos ezt nem tudom. Mert nekem még sikerült ma kora délután kijátszani és akkor még engedte a küldetéseket. De kipróbálom, hogy mentésbõl enged-e tovább menni. 5 perc és megmondom.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Már nem kell megtaláltam, és nem zenedoboz kellett 😄

serito
A Croft Manor végigjátszása megvan valakinek vagy fellelhetõ valahol a neten?

serito
Na nekem már megállt a r55. Elkezdtem a Croft Manort és már csak azt tudom betölteni. Ha a játékot szeretném tovább vinni azt nem engedi, hanem új játékot kezd viszont a Croft Manort ott folytatom ahol abbahagytam.
Ez azt jelenti, hogy meg kell csinálnom a Croft Manort csak akkor engedi tovább a fõ játékot vagy rába@tam és tölthetem le a telepítõs változatot és kezdhetem elõrõl?
Nálatok megy az r55 verzsön?

raven87
A Manorban a zenedoboz hol van?

fery02
nekem nem jön be semmi kép sem, pedig szívesen segítenék, most akasztottam ki tegnap 😊
Amúgy Ren: köszi a segítséget. TR fan létemre egyenesen szégyellem magam, hogy én ezt nem tudtam, vagyis biztos nem vettem észre, hogy ott is fel lehet jutni 😊

artschiatwork
átugrasz jobbra a csúszdás részen, onnan szembe a falra, fel, aztán át 2 oszlopon és kijutsz a dínókhoz (asszem).

jakewyler
bocsi,
rosszul linkeltem

MerlinW
Izgatottan várjuk😄

[merlinw.org]

jakewyler
Sziasztok,
Itt hogyan tovább?

raven87
Jah, hogy másképp gondoltad? Ejj a perverz fantáziádat. <#idiota>

raven87
Jah, vágjon ketté és fröccsögjön a vér. 😄

a kardos résznél jutott eszembe, milyen kár, hogy nem voltak kreatívabbak a készítõk, és semmi látványos nincs a kardon felszúródásban.
nah sikerult :d

vagyis nyomni kell a shiftet a mouse2 t meg az irányt? 😄 kicsit sok de megprobálom 😄

kössz megprobálom 😊

Nos, idegösszeomlásom elkerülése végett, minen nap megpróbálom háromszor a láván való felugrálást. Nem többször, mert azt a gép bánná. Majd jelzek, ha sikerült.

raven87
Nah végig vittem nagy keservesen. 12 óra és 17 perc lett, bár azt nem tudom, hogy bele számolta-e a Manor-ban töltött idõt. Egyébként tatszett a játék csak az R55-ös bugjai mentek az idegeimre néha... fõleg a vége felé.

Gyors megoldás:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lépcsõ felöl nézve: forgasd el a bal hátasót kétszer jobbra, aztán a jobb elsõt szintén kétszer jobbra

de nemtudod milyen irányba kell õket forgatni? hol kell elkezdeni?
Seth
szembe ott egy freskó a falon, ha megnézed,akkor az oszlopokon is hasonló, think man...

PSN ID.: Beegabor

Hello
Egy oszlopba beraktam 4 kõdarabot ezután kinyílt egy nagy kapu.
ezután egy új pálya jõtt.
Ott vannak forgatható oszlopok nem tudja valaki hogy kell õket elforgatni?
elõre is kösz.
fery02: fel lehet jutni a vízesés tetejére a vizesés bal oldalán is. Ott kell elindulni, ahol az elsõ fogaskereket felvetted.

lck
Amikor leáll nyisd meg a feladatkezelõt és a Dxsetup folyamatot állítsd le. ( de csak azt )
fery02
Mikor lelassul, akkor nyomd a shiftet, és közben egy iránygombot. De lehetõleg arra ugorj, amerre hely is van, vagy különben bukta. Ja, és közbe fontos, hogy célozni is kell, mert különbcen nem vetõdik.

sziasztok az lenne a kérdésem h amikro a nagy tirexel kel harcolni akkor h kell a lassitás alatt ugrani h lassul az idõ közben? :S

fery02
Azt tudom, hogy oda kéne vissza feljutni, de nem tudok, mert mikor leereszkedik a gát, akkor lentrõl nem tudok feljutni, mert megállnak a fogaskerekek.

fery02
Ez normális jelenség, nekem 10 percet kellett várnom, de valakinél fél órát is kellett várni. Úgy kb 95 %-nál állt meg, de tovább megy tuti.