2757
  • Broafka
    én egy szóval sem mondtam hogy a Relicet nem találom, hanem az artifact-et nem tudom megszerezni! :) (és nem a dinós artifact-re gondolok, hanem ugyanezen a pályán ahol van a medve! :)
  • droidika
    ...visszaolvasgatva találtam egy supermanos 100% mentést ami müködik!
  • droidika
    ...szükségem lenne a kentauros rész utáni mentésre! (ez nálam nem jó!)
    (klaviatúrával-egérrel nyomom eddig nem volt semmi problémám, de ezt a rohangáljlőjvetődjlasszózveddelt aki kitalálta az elmehet a pi.....)
    ...ha kérhetem privátba!
  • AtiRadish
    Hat sztem joval nehezebb a legendnel.
    Elvileg a relicek vannak a legjobban eldugva a jatekban de ha minden termet, palyareszt alaposan szemugyre veszunk akkor meg lehet talalni oket, szal a relichez inkabb szemfulesseg kell ott nem kell vert izzadni(kiveve egynel).
    Egy par artifactot viszont (amit az 1952Hsz-ben irtak) tenyleg igencsak nehez megszerezni bar ezek azert vmivel konnyebben eszrevehetoek.
    Sokszor volt ugy nekem h. megpillantottam egy artifactot egy magas eldugott sarokban de kellett 20 percet gondolkodni mire kifiloztam h. a levesbe jussak fel oda.
  • Hoz_Hun
    Én tegnap kezdtem neki úgy hogy elsőre játszom végig. Az artifactokat többnyire megtalálgatom, de relicet még egyet sem találta, ha jól emléxem. A Colosseum pályáig jutottam tegnap, majd ma folytatom. A egyszer végigvittem akkor ráhajtok az artifact relic gyűjtésre, aztán jöhet a time trial.

Ez mintha nehezebb lenne a Legends-nél?
  • mzprox
    Nagyon bejön a játék, újra fan lettem :).
    A továbjutás easy, de némely secretért alaposan meg lehet izzadni. Van egy artifact az obelisk of K... pályán amit kb csak 30. nekifutásra tudtam megszerezni. Érdekelne hogy mások mennyire találták azt könnyűnek/nehéznek, mert nekem kb a "mindent beleadtam és minden úgy jött össze ahogy elképzeltem" nekifutásra lett meg.
    Arról van szó amikor felfelé kell ugrálni egy teremben és a legfelső platóról egy rúdra ugorva lehet távozni. Félúton egy kapcsoló meghúzásával kiugrik egy másik rúd a falból a plató átellenes oldalán és ezen keresztűl érhető el az artifact. Viszont ez csak egy rövid ideig marad és nem egyszerű elkapni...
  • AtiRadish
    Huuuuu koszi szepen
  • Hoz_Hun
    Ez Collector's Edition ez nálunk kapható lesz? Mert én ilyet szeretnék venni. Meg tudható, hogy nálunk mikor jelenik meg vagy inkább a külföldről rendeljem meg (ebben az esetben tudtok ajánlani egy megbízható helyet)?
  • DarkSector
    Jah ott vannak a mentések...
  • Kaslerka #1948
    documents and settings/neved/eidos asszem
  • Mo.Organ
    Ha nem tudok tovább jutni egy résznél, de van egy kapott máshonnan mentett állásom, akkor azt hova kell bemásolni?
    Nem a telepíthető verzió van fent. Így gőzőm sincs hogy hova kellene bemásolnom.
  • Aschil
    Tessék.

• AntiHero
    Nem olyan rossz a BONUS DVD. Sok érdekesség van benne:)
    Na meg találkoztam eggyik régi ismerősömmel Ian Levingstonnal is a videóba:) (Kaland, játék, kockázat könyvek. Aki ismeri tudja miről beszélek) Nem is tudtam hogy Eidosnál dolgozik.
  • AtiRadish
    Egy gyonyoruszep egybefuggo (front+back cover) boritot hol talalok a jatekhoz??
    Gugli baratom csak front covert dobott ki, nekem meg vmi ilyesmi kene.
    Csak ez azert rossz mert tul vastag a kozepso resze :P. Amugy ha a legendhez tudtok boritot ahhoz is dobhatnatok linket.
    THX
  • fery02
    A további kettő pálya relic lelőhelyeit is leírom, ha valakit érdekel. Elrejtem a szöveget, hátha valaki saját maga akarja őket megkereseni :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Midas-nál 2 relic van ugye: Az egyik a tüzes teremben található, az egyik tüzes oszlopban. De ezt akkor tudod csak felvenni, ha meghúzol egy kart. Ez a kar azon az oszlopon van, amelyikről legutolsónak ugorsz be arra a részre, ahol felveheted a követ. Ez a kar az oszlopon lent van, pár centire a víz felett. A másik relic pedig abban a helységben található, ahol meghúzol egy kart, és a földből kiemelkednek oszlopok, és ezek segítségével juthatsz el a célodig. Szintén az oszlopokat használd közlekedésként, a falban láthatsz kettő bemélyedést, ha jól emléxem. Az egyik ugye egy secret-et tartalmaz, míg a másik, az tartalmazza a relic-et.
    A legközelebbi Relic-es pálya asszem az első egyiptomi pálya. Van a pályának egy olyan része, ahol van 2 krokodil, középen egy medencével, a medence mellett meg egy nagy macska szobor. A szobor felett van egy tető, ezen van a relic. Erre csak föntről juthatsz fel, kötéllel.
  • fery02
    A relic fönt található, a gyorsan folyó víz alatt, egy ketrec mögött, amit egy karral lehet kinyitni. Nyisd ki, a 3 fogaskerékkel zárd el a vízesést, majd juss fel megint, ugrás a vízbe (már nem sodor az ár), és beúszhatsz érte.
  • Broafka
    Peru: The Lost Walley
  • Ren
    Melyik pálya?
  • Broafka
    jeee, megszereztem a Classic kinézetet! :D

nagyon fain, tök kocka! :D

amúgy peruban van egy artifect amit sehogy se tudok megszerezni, látom hol van, de nem tudok bejutni! :(

még próbálkozom...
  • Wishmaster
    nekem rendesen checkpointoktól folytatja croft manorban is, és hatredes....
  • Wishmaster
    nekem rendesen checkpointoktól folytatja, és hatredes....
  • TIBI
    Kösz a helpet, csak most jutottam újra géphez!Ha jól vettem észre, a Shift+valamelyik nyíl hatására amolyan "bullet time" effect kezdődik...!
  • mzprox
    Találtam egy jó kis topicot azoknak akiknek kevés vagy nem tetszik a játékban található ruhakollekció:
    modding
    van néhány nagyon szép darab, azt még nem találtam meg hogyan lehet betölteni őket. ezügyben esetleg egy kis help? :)
  • DarkSector
    Nemtuom ki ezen az oldalon a góré, de legyenszíves törölje le a #1932-es és #1933-as hozzászólásomat....mert félresikerültek...:D
    THX!
  • DarkSector
    Itt valamit eltólhattam....
    [marquee direction=left]
  • DarkSector
    baszÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááákkkkmeeeeeeg....
    [marquee direction=right]
  • Vlala #1931
    Finomabban, plíz. Ha már a Tomb Raidernél is trágár valaki, hová fejlődik kis világunk?
    Vegyetek példát Laráról: Ő egy elvétett ugrás, vagy egy lávafolyamba esés után is csak annyit mond, hogy "ááááááááá".
  • Broafka
    nem tom, nekem ugyanonnan folytatta Hatrednél is!
  • DarkSector
    A kurva szentségit neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Most teszteltem le a dolgokat, és a következőt vettem észre!
    A legfőbb különbség nálam az R55-ös és a Hatred között, hogy a Croft Manor-ban az R55-nél elmész egy "Checkpoint"-ig azután "QUITE"-re nyomsz és egy "YES"-t nyomsz, akkor az R55-nél megjegyzi a "Checkpoint"-ot és onnan tudod folytatni legközelebb, DE A HATRED-nél már NEM!!!!!!!!!!!!! HANEM ELŐRŐL KEZDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Úgyhogy figyeljetek ERRE és ha van valamilyen megoldás erre akkor szóljatok!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Én a Hatred-es verzióban nem tudom elmentetni a géppel amit már megcsináltam a Croft Manor-ban....
  • kirol
    Másikba meg kell?
  • DarkSector
    Ez iszonyat gáz!!!!!!!!!
    Hogy gondolák ezt?A kurva annyukat.....
  • AntiHero
    Jaja ott nem kellet!
  • DarkSector
    Talán a Croft Manor-ban lévő szobára gondolsz?
    Mert ott Lara szobájában (ahol az a nagy ágy van) van egy kis helyiség, ahol asszem át lehet vetkőzni.....de még nem néztem....

Nálam meg az a baj, hogy elviszem egy darabig a Croft Manor-t és mikor kilépek, már nem tudok visszamenni és ott folytatni ahol mondjuk a legutolsó Checkpoint volt....én meg úgy emlékszem, hogy az R55-ös verzióban nem kellett mindig előről kezdeni a CM-ort...
  • AntiHero
    Amúgy nem is jók a ruhák:(
    Legendbe 1000x jobbak voltak
  • SNAKE01
    hm :\
  • AntiHero
    azt énse:S
  • SNAKE01
    de hogyan kell átöltözni még mindig nemtudom :|
  • SNAKE01
    köszi
  • TCelica