2757
-
#1997 pedig "bullettime"-ot még sokszor kell használni,úgyhogy tanuljátok meg minél előbb... -
#1996 a kentaurokat pont azért nem érti senki, mivel azt mondjátok "SHIFT"-es módszer.
De könyörgöm, ha valaki átkonfigurálta a gombjait ?
Na mind1... Megnézem default-on mi is volt a shift, aztán nekiugrok még1X... én is szívok vele... :-/
Nekem nem jön elő a bullettime effekt
A t rex et is csak azért tudtam megölni mert véletlenül beragadt valahova... lőttem vagy negyed órát pisztollyal mire meghalt. -
Wheeler #1995 Helo!
Akinek esetleg szüksége lenne gy másik végigjátszásra is az itt talál:
Végigjátszás -
Imperat #1994 Hello! Volna két kérdésem. Hol lehet megtalálni a grapling hok-ot a croft manor-ban? A másik epdig, hogy hol vannak a mentései a játéknak? -
skampi #1993 ja,már rájöttem:),köszi -
#1992 gondolom nem fér több :\ -
skampi #1991 hi!
a lőszer nagy részét nem tudom felvenni,nem jelenik meg a kis sárga háromszög,ha fölé állok!mi lehet a gond?? -
KOVU #1990 a kodok használatában tudna segiteni valaki?
belépeg játékba az én profilomba és ott rewards chetas és hogyan tudom alkalmazni?
elöre is thx -
#1989 faszom nem igaz hány helyen le van írva az oldalon van is róla videó nem igaz hogy nem tudsz utánanézni hogy már az első naptól a rohadt kentaurok legyőzése a téma :@
nemtudom hogy a picsába van ez de nekem elsőre sikerült egy big medpackel :S... -
pszaki #1988 Lehet hogy hülyevagyok de szivok a kentauros résznél, pedig tudom hogykell csinálni!!!!!!!! -
KOVU #1987 hi all
a cheatokat hogyan tudom aktiválni? pl: silver mini smg vagy golden shotgun?
elöre is köszi -
#1986 oké, semmi, az egész időre ment, megvan! sztornó! -
#1985 van egy olyan pálya ahol ilyen pálya ahol ilyen vasrudakat kell szerezni, majd spoiler,spoiler,spoiler, és akkor tovább a pályán, szal avn a za pálya! :D
nah, azon a pályán van 2 relic, az egyikSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a másik pedigannál az ugrálósnál vanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a másodikat hogy lehet megszerezni úgy hogy:annál a tüzes résznél vanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ne csukódjon vissza az a nagy kőtömb? mert valahányszor meghúztam a kart, bementem a vízbe, és elmentem eddig a kőoszlopig mindig visszazárult! segítsetek egy kicsit! :( -
mzprox #1984 Még nekem se tiszta mikor hogyan ugrik, de ha merőlegesen akarok elugrani a faltól akkor általában azután ugrok hogy elkezd visszafelé futni. -
bgabor #1983 Köszi! -
#1982 Komolyan gondolták, hogy alapfegyverrel essek neki a T-Rexnek? Végülis kicsináltam, de én elbújtam egy fa mögött ahol nem fért hozzám, és lőttem vagy 10 percen át, most néztem a végigjátszásban, neki kellett volna vezetni a falnak a lassításoknál -
Hoz_Hun #1981 De amire nem jöttem még rá teljessen, az a kötéllel lengek a falon ide oda és hogy fal mentén vagy faltól ugrok el az mitől függ? Gondolom a kameranézettől, de hát az elég kataszrófális tereptől függően. -
Hoz_Hun #1980 Én alapból átkonfiguráltam a gombokat, már a Legendsben is. Egérre tettem az ugrást (jobb klikk) és a gugolást (középső klikk). A lassításos extra ugrások is problémamentessek, mert egéren van (amugy is én azt használom kitérésre a mobok ellen, mert szerintem az ugrabugra kevésbé sikeres).
Nem is értem, hogy a totál lényegtelen fegyver készenléti/eltesz gombot miért tették rá az egérre (nálam az a "3" gomb a W felett jól elérhető ha kell, "2" meg a manuális célzás). A többi gombot hagytam mert az jó ahogy van. -
mzprox #1979 Na csak végigjátszottam valahogy :)
(egy tipp ami nekem segített annál a résznél: csak ahhoz az ugráshoz ideiglenesen átkonfiguráltam az irányítást, az egér combat mode gombjára tettem a grapplet így már meg tudtam oldani hogy tudjam irányítani a kamerát, megadni az ugrás irányát, ugrani és kilőni a kötelet...) -
#1978 elég geci rész ^^ -
#1977 sziasztok
lenne egy olyan kérdésem, hogy az Optionsban a Display-nél van egy olyan, hogy Markets vagy mi.. és nekem nem lehet bekapcsolni.
mi lehet az? valaki meg tudná mondani? -
Vlala #1976 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Folyamatosan ugrabugrálva lődd őket addig, amíg fel nem bőszíted valamelyiküket. Ekkor Neked rohan, egy pillanatra elhomályosodik a kép: be tudsz vinni egy spéci támadást: Shift + valamelyik oldalsó kurzor, plusz jobb gombbal becélzod, leadsz rá egy fejlövést, amitől kis időre megbénul. Ezalatt q-val (mágneslasszó) kirántod a kezéből a pajzsot, ezután, ha kővé akar változtatni, a pajzzsal meg tudod fordítani a varázslatát, és ő maga dermed kővé. Ekkor néhány shotgunlövés elég neki. -
#1975 sziasztok! a kentaurokat hogy kell megölni?
-
mzprox #1974 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
(bocsi, valahol muszáj volt....)
Hogy ezt a pálya designert lógassák a mephitjei a lávába az örökkévalóságig.... bah... hogy lehetet ilyen idegesítő részt csinálni... még próbálkozok párszor azután megyek törni zúzni.. :P
Aki végigjátszotta az sejtheti melyik részre gondolok... 500 próbálkozásból: 250szer kinyírnak még a mephitek, 200szor nem jutok el a köteles részig mert egyszerűen nem ugrik azonnal amikor kéne, 48 szor nem arra ugrik az első kötélről amerre kellene, 1szer nem sikerül megcsáklyázni a második bigyót, és egyszer, mikor minden látszólag jól megy nem kapaszkodik meg mert túl hosszú volt a kötél... (persze idő nincs rá hogy ezen változtatni lehessen..) -
MattH #1973 Szép fényképes angol nyelvű végigjátszás, a Croft Manor is benne van!
ITT
-
#1972 Egy csavarkulcs, amit a tornateremben vehetsz fel, a fent lévő állványról -
adidascica #1971 És mi kell ahhoz hogy meg tudjam nyitni? -
#1970 Azt az udvarban tudod, miután megnyitod a vízrendszert, akkor mondjuk odamész az egyik szökőkúthoz. -
#1969 Ehh, de szar vagyok, nem olvastam elég figyelmesen, bocsi. Biztos a fáradságom is közbe játszott. -
adidascica #1968 A manorban a vödört hogy tudom vízzel feltölteni??? Légyszi segítsetek előre is kössz!!!
-
#1967 nah Larababa ismét legyőzte a gonoszt,hogy nem játszom újra az is ziher.
a gamepadom amortizálódott vagy 30%-ot az agysejteimmel együtt,de azért jöhet a következő rész.(kicsit könnyebb legyen) nálam 7/10. -
#1966 Ez az, énsem értem :) Amit letöltöttem az egy iso, tehát nem kellett egyesíteni... Mount megy, telepítés elindul, csak a végén írja mindig ezt.
Nemtom hogy rakjam fel, pedig a demo tök tetszett. -
#1965 A crc hiba, az csomagolas hiba nem??
Szal sztem serult az egyik kotetfajl amit letoltottel.
Bar akkor a kepfajlt se engedte volna letrehozni
-
#1964 remélem visszatérnek fejlesztők ehhez a régi fajta stílushoz,ez baromi jó lett,szvsz nagyobb sikere lett mint a legends-nek -
#1963 Sziasztok!
Nekem a telepítés 2/3-adánál azt írja ki, hogy "A CRC error has occured...", és megszakad a telepítés...
Már többször próbáltam, de ugyanaz....
Mit tegyek? -
#1962 köszi, onnan próbálkoztam, de egyből a lyukba próbáltam, nem láttam hogy ott is lehet kapaszkodni! :)
francba, tök büszke voltam eddig magamra hogy eddig eljutottam segítség nélkül, és most kértem helpet, hát már megint elbuktam :( -
Ren #1961 bgabor: Egypt - Sanctuary of the Scion (itt egy nagyon titkos helyen van)
ill. Natla's Mines-ban felveheted a piramis bejarata elotti harc utan a vekony ficko hullaja mellol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Sanctuary of the Scion pályán keresd a Szfinx fején -
#1960 sanctuary of scion -
bgabor #1959 Az UZI-t merre találom? Melyik pályán keressem? -
Ren #1958 Broafka: azt úgy tudod megszerzni, hogy ahonnan a medve jön, a veremben hátul van egy rész, ami ferde palánkokkal van borítva. Arra ráugrova és onnan elrugaszkodva rá tudsz ugrani egy peremre a középső kiemelkedésen, és arról már oda tudsz ugrani az artifacthoz.