Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és annak mi is az értelme?😊

AtiRadish
Van egy palya amin van egy szfinx es annak a tetejen...1760HSZ-ben a 6os kepet nezd, pont ott ahol allok ott voltak az uzik.

Broafka
borzalmasak az ilyen részek, utálom, ezt utáltam a legjobban a játékban, amikor nem oda ugrott ahova akartam!

amúgy így spoilerben megmondaná nekem valaki hogy hol van az uzi? 😄
én azt valahogy nem találtam meg, aztán meg a két erõsebb pisztolyt miután elvették tõlem, utána azt se találtam meg újra! 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

AtiRadish
Igen igen, amikor lara megall, de meg akkor is jo amikor mar megfordult es a masik iranyba nez akkor kell a space+S -t ha ugy all a kamera.
Tenyleg minden a kameraallason mulik, ahhoz kell viszonyitani melyik iranygombot nyomjuk az ugrassal.

Broafka
amúgy szerintem ez lett a legjobb TR eddig (leszámítva a régieket, mert azok még mindig nagyon jók 😊 )

Broafka
sajnos nem így mûködik! 😞

legalábbis nekem nem mûködött, kb úgy ment nálam ha megvárom hogy Lara megáll, szóval még mielõtt át váltana másik kötélre és futná az újabb ívet, még ott nyomom az ugrást, vagy valahogy így...

bauer15
helo
mentés kéne a hatredes verzióhoz azután a rész után amikor lövök egy gombot majd jön két sárkány félesség aztán kijön pár rúd és egy idõn belül fel kell menni
pls.
köszi elõre is

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Értelemszerûen eltünteti a tárgyakról és Laráról a textúrákat, egy fehér massza lesz az egész képernyõ, alig látható körvonalakkal. (A Legendben is volt)

DarkSector
lehet, hogy ma még megy, de valamikor le fog állni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

GoKu x
szint úgy<#nevetes1> és pont ma toltam végig<#taps>

nah 2.dika van, nekem az r55 ös verzió hibátlanul mûködik.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

akkor szar😛

raven87
Sajnos nem. 😞
Én pl. nem láttam semmi változást.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

biztos ledobja Laráról a ruha textúrákat 😄 😛 xD
milyen aza textureless mod?😮

Broafka
köszi!

A Time Trialokkal cheateket lehet unlockolni valahogy igy:

- nekem a teljes végigjászsás és összes relic + artifatc után megvolt az ulimited breath, sunglasses és a textureless mode

-perui pályák time trial-ja után show enemy health és unlimited .50 ammo
-görög pályák után unlimted shotgun ammo és all weapons
-egyiptomi pályák után unlimited uzi ammo és infinte health
-lost island után silver uzis és golden shotgun

AtiRadish
A kameraallastol fugg minden, ha ugy all a kamera h. szembelatod a falat amin lengesz es mogotted van az a rud (vagy akarmi) amire ugrani akarsz akkor ugras gomb+S.

kirol
Na tényleg odalettek a mentéseim. 😞

Valaki tudna egyet adni a dínós részhez?

Broafka
jah erre emlékszem, hát oda is kell ugrani!
próbálkozzál!

ibrik
Az egyiptomi "Obelisk of Khamoon" pályán elakadtam.
Megnéztem tirexi végigjátszását arra a részre vonatkozóan, de ott ahol õ simán átugrik egy nagyobb távolságot, ott nekem sehogy sem sikerül átugrani.
Van valami trükkje?

Egy képmentés, hogy mirõl is van szó:

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Muki100
kint van a kertben, a labirintus közepén

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

A croft manor páján vagyok és elakadtam.Mindegyik helyen kéne a lasszó amit a q-val lehet használni de sehol sem találom.Elöre is kösz.
Broafka
van valami nyomógomb kombináció amikor kilököd a köteled a falra, és akkor így falon fut, és nekem az kell hogy amikor elengedi akkor nem tovább egyenesen ugorjon, hanem a falról ugorjon el merõlegesen

eddig csak sokat szenvedve sikerült, de biztos van valami trükk erre.

tud nekem valaki segíteni?

AtiRadish
Finoman le lehet droppolni a barmelyik labanal, bar asszem igy is vesztesz eletet de minimalisan.

saxicola
Nagyon jó ötlet,hogy újra kiadták a gamet. Követni kellene ezt a példát. Én például a Gothic 1-et nagyon szeretném ha kiadnák újra a mai grafikai szinvonalon.

www.gportal.hu/bioshock

Randelz
Kösz.De nálam mindegy hogy ki/be van kapcsolva a kép ugyanolyan marad.

tanulság egy életre:
ne hagyd, hogy elkapja a lábadat a krokodil, mert megfulladsz!
Grove4
A szfinksz fejérõl h lehet lejönni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

klever
Itt a segítség: http://tomb-raider-anniversary.com/
Ha nem megy egy játék állítsd 4000-re a Lapozó fájlt ott ahova telepítetted!

klever

ez hogy lehet 5 a 3-ból? ?_?
ezt az után csinálta ahogy letöltõttem egy mentést és azt inditottam el...
http://kepfeltolto.hu/index.php?img=1ot7
AtiRadish
Belemesz a setup menujebe a jateknak es kipipalod az enable water effects-es kockat. De h. biztosra menj a felette levo 2 is legyen kipipalva.

Randelz
?

köszi de tudok szerezni ^^.
ezentul külön ki másolom máshova a mentéseimet ^^
köszi de tudok szerezni ^^.
ezentul külön ki másolom máshova a mentéseimet ^^
AtiRadish
Nekem is csinalta meg még egy jo par gyereknek sajnos:/
Lehet a tort verzio az oka, ha nem talalsz mastol mentest akkor bizony tenyleg ujra kell kezdened. De mi itt rendesek vagyunk, adunk ha kersz😄

és ezt miért csinálta hogy elszált a mentésem ?_?
Visza léptem a játékba hogy megcsinálok egy-két pályát idõre de ahogy belépett a menûbe ki irta hogy your autosave is damaged vagy mit most ha játékra akarnék menni ujra kéne kezdenem nincs semmi load semmi.
most mit tudok tenni?
elöre is köszi.
AtiRadish
Megnyertem az elso palya time trialjat, de nem unlockolt semmit h. szakadna meg 😞. Sot meg szazalekot se dobott.

fery02
Ebben olyan beállítási opció nincs, csak a lengend-ben.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

AntiHero
Mindenki😊
Akinek van sm3 kártyája, pl nekem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hi all
ki tudja bekapcsolni a next gen megjelenitést?
ha valaki betudja akkor tudna berakni pár képet.
elöre is köszi
kösz a segítséget, elõrõl kezdtem,és sikerült

minimize
jah, sry, R55-ös verzióm van, megy ma is gond nélkül!!

No one can stop Death!

minimize
valaki tudna egy mentést dobni st. francis folley-bõl, a Damokles-kaputól??
kihúztam a követ, aztán rossz helyre toltam be a kapunál, most pedig(mivel itt a checkpoint)nem megy a kar vissza, hogy felugorhassak a terembe...
ez a mentés-téma mekkora LOL már benne....:////

No one can stop Death!

Randelz
Mitkell felrakni a grafikán hogy a víz szépen zoldesen csillogjon?

szevasztok! utálok csalni,de most muszáj lesz,egy rohadt bug miatt:
az elsõ görögös pályán vagyok,már minden kulcsot megszereztem,kivéve egyet(azt,ahol egy követ kell a kötéllel lehúzni,és arról felugrani az ajtóra) DE amikor lehúztam a követ,akkor eleve rossz oldalára esett(megnéztem a végigjátszás videót,és ott máshogy esett le...) aztán,kiakartam nyitni az ajtót a karral,de nem nyílik😞
sehogy se tudok oda felugrani...😞
tehát kérek szépen,egy mentést,azután,hogy megvan minden kulcs,és lent vagy, a fõ ajtónál😊

köszi elõre is

AtiRadish
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Nah en is dobok egy par shotot, semmi vicces kepcim, ezek inkabb amolyan latvanyosabb kepek (vagy annyira nem is :/)

<#smile>

DarkSector
Lara csöcsei alatt!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"