Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy így spoilerben megmondaná nekem valaki hogy hol van az uzi? 😄
én azt valahogy nem találtam meg, aztán meg a két erõsebb pisztolyt miután elvették tõlem, utána azt se találtam meg újra! 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tenyleg minden a kameraallason mulik, ahhoz kell viszonyitani melyik iranygombot nyomjuk az ugrassal.
legalábbis nekem nem mûködött, kb úgy ment nálam ha megvárom hogy Lara megáll, szóval még mielõtt át váltana másik kötélre és futná az újabb ívet, még ott nyomom az ugrást, vagy valahogy így...
mentés kéne a hatredes verzióhoz azután a rész után amikor lövök egy gombot majd jön két sárkány félesség aztán kijön pár rúd és egy idõn belül fel kell menni
pls.
köszi elõre is
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Én pl. nem láttam semmi változást.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
- nekem a teljes végigjászsás és összes relic + artifatc után megvolt az ulimited breath, sunglasses és a textureless mode
-perui pályák time trial-ja után show enemy health és unlimited .50 ammo
-görög pályák után unlimted shotgun ammo és all weapons
-egyiptomi pályák után unlimited uzi ammo és infinte health
-lost island után silver uzis és golden shotgun
próbálkozzál!
Megnéztem tirexi végigjátszását arra a részre vonatkozóan, de ott ahol õ simán átugrik egy nagyobb távolságot, ott nekem sehogy sem sikerül átugrani.
Van valami trükkje?
Egy képmentés, hogy mirõl is van szó:
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
eddig csak sokat szenvedve sikerült, de biztos van valami trükk erre.
tud nekem valaki segíteni?
www.gportal.hu/bioshock
ne hagyd, hogy elkapja a lábadat a krokodil, mert megfulladsz!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha nem megy egy játék állítsd 4000-re a Lapozó fájlt ott ahova telepítetted!
klever
ezt az után csinálta ahogy letöltõttem egy mentést és azt inditottam el...
http://kepfeltolto.hu/index.php?img=1ot7
ezentul külön ki másolom máshova a mentéseimet ^^
ezentul külön ki másolom máshova a mentéseimet ^^
Lehet a tort verzio az oka, ha nem talalsz mastol mentest akkor bizony tenyleg ujra kell kezdened. De mi itt rendesek vagyunk, adunk ha kersz😄
most mit tudok tenni?
elöre is köszi.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ki tudja bekapcsolni a next gen megjelenitést?
ha valaki betudja akkor tudna berakni pár képet.
elöre is köszi
kihúztam a követ, aztán rossz helyre toltam be a kapunál, most pedig(mivel itt a checkpoint)nem megy a kar vissza, hogy felugorhassak a terembe...
ez a mentés-téma mekkora LOL már benne....:////
No one can stop Death!
az elsõ görögös pályán vagyok,már minden kulcsot megszereztem,kivéve egyet(azt,ahol egy követ kell a kötéllel lehúzni,és arról felugrani az ajtóra) DE amikor lehúztam a követ,akkor eleve rossz oldalára esett(megnéztem a végigjátszás videót,és ott máshogy esett le...) aztán,kiakartam nyitni az ajtót a karral,de nem nyílik😞
sehogy se tudok oda felugrani...😞
tehát kérek szépen,egy mentést,azután,hogy megvan minden kulcs,és lent vagy, a fõ ajtónál😊
köszi elõre is