2757
-
zitababa #2317 Hát végignyomtam én is.
A last Revelation óta a legjobb TR játék.
Kell hozzá gógyi,türelem és sok kitartás.
A crystal Dynamics újra ragyogóvá tette a lara világot.
sz'tem sokan vagyunk azon a véleményen, hogyha a crystal nem csinál mást, csak minden részt így felújít, akkor is jól ellenénk.
Ez a színvonal az ami miatt te is leülsz vele játszani.
Kösz crystal Dinamycs az élményt.
És ezt a fórumot is, mert néha segített.
Avé Lara World!!!!!!!!!!!!!!! -
#2316 Oh igen ezt tapasztaltam én is :(.
Na mind egy küzdök tovább a könyvtárnál tartok. Eddig tuti kis rész.
Köszike a választ. -
#2315 Játék menürendszere: magyar
Az első pályákon a kezelést segítő szövegbuborékok: magyar
Lara gondolatai a pályákon: magyar
Lara gondolatai a Croft Manorban: magyar
Lara gondolatainak "hangja": francia
Kommentár felirat a pályákon: nem magyar (a választott felirat szerinti nyelv)
Kommentár hang a pályákon: angol
Kommentár felirat a Croft Manorban: nem magyar (a választott felirat szerinti nyelv)
Kommentár hang a Croft Manorban: angol
Átvezető filmek feliratai: nem magyar (a választott felirat szerinti nyelv)
Átvezető filmek hangja: francia
Kezelést segítő szövegbuborékok a Croft Manorban: magyar
Megszerezhető Rewards & Relics leírások: magyar
Könyvek szövege a Croft Manorban: nem magyar (a választott felirat szerinti nyelv)
Könyvek szövegének "hangja": francia
-
#2314 nem mindenhol magyar sajnos, az Options/Language vagyis a nyelv-nél kell mindkettőt magyarra állítani. A segítő buborékszövegek magyarok de ott nem lesz magyar nálam sem magyar mindenhol.
Sőt franciául beszél ne ijedj meg:D -
#2313 A magyaritásban mien nyelvre kell állitanom a feliratot hogy ne hadoba nyelven irkálja a videok feliratát. ???? -
#2312 jujj, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy -
Major #2311 Mentés, az ugrálós bug után. -
#2310 ott az oszlop ha nem találod:)
-
#2309 Én csak annyit tudok segíteni, hogy én hátrálok olyankor, közben ugrás gomb, hogy szaltozzon stb., a négy nyil azért van ott, hogy azt nyomd meg valamelyiket akár sorba mindet, hogy kiszabadulj tőlük. -
Major #2308 Megcsinálom azt az átugrálos részt aztán megosztok egy mentés. -
#2307 Egy kis segítségre lenne szükségem.
Amikor harcolok az állatok ellen( lövöm öket mint atom) néha rage-elnek eggyet és kivédhetetlenül nekem rontanak akármit csinálok. Ez bug vagy van valami megoldás hogy kivédjem ezeket a kamikaze rohamokat :D.
Általában megjelenik négy nyil jobb oldalt de akármit nyomok mindig telibe nyomnak a dögök.
Pls help -
#2306 Pedig lassan már ott tartok mert nem hiszem el, azóta egyfolytában csinálom és megrögzött TR játékos vagyok. Voltak ennél nehezebbek is amit megcsináltam. Nagyon mérges vagyok:( -
#2305 a háznál ott áll, ahol most áll, asszem jobbra fordulva kell lenni egy farúdnak, arra felmásztál? Én a ládát toltam oda, felugrottam a rúdra, és onnan ugrás a csáklyával szembe átlendülni, és ott van majd a két rúd amin átlendülgetsz.
Nem tudom hogy jól tudtam-e elmagyarázni. -
Major #2304 Az az érdekes, hogy van ott egy kis kapaszkodóra de azt nem birom elkapni a csáklyával. Sem a végigjátszós videón sem a leírásban találtam megoldást.
-
Major #2303 R55 verzió szerintem jobb de ezt mindeki maga dönti el. De lenne egy kérdésem, ide nem tudtam eljutni és a pálya végén kiirta hogy nem találtam meg egy tárgyat, gondolom itt van, hogy lehet ide feljutni? -
#2302 Én beleszartam, és uninstall-t nyomtam....
De gondolom nem erre a megoldásra számítottál... -
#2301 Igen hatredem van. De és akkor mit lehet csinálni? Egyszerűen nem megy, nem kapja el sehogysem, itt nem lehet rosszul csinálni, ugrottam ilyen messzire már és elkapta de itt nem.
Kéne egy mentés valakitől megpróbálok szerezni, más megoldás nincs szerintem. -
#2300 A hatred tiszta bug....
Ugyanezvan havernál is... -
#2299 Köszi megpróbálom :))
Oké Major legalább van már kis lelkesítés mert nem akarom elhinni, hogy ilyen béna legyek aki az összes TR-t lejátszotta már:) -
Major #2298 Nekem is ez volt a gondom, egyszerűen nem akart átugorni. De a s+space hosszan nyomva bejött. Köszi AtiRAdish ;)! -
#2297 Legyen Laranak hattal a kamera es ne hajoljon ki oldalra a perem szelen, mert akkor oldalra ugrik! Szal csak kapaszkodjon es hatso kameraallasnal nyomj egy S+spacet (hosszan), hetszentseg h. megugorja ugy. -
nobodyknowme #2296 na nekem az R55 ös verzió van meg és ezt kapom:
Sajnáljuk,de a jogosultság határideje lejárt.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, h naprakésszé tegye a szoftvert v meghosszabbísa a jogosultságot. -
tonyo9 #2295 a sarokból ugrálj -
#2294 Már dühös vagyok, lejátszottam minden részét a TR-nek de itt valamiért nem sikerül két napja pedig egyszerű dolog. Nem értem, már elmentem jobbra is jobban, hogy egyvonalban legyek a rámpával és nem kapja el a rámpát, mindig beleesek a vízbe.
Pedig sokkal nehezebb ugrásokat megoldottam és már mérges vagyok:(
Mi a csudának nem kapja el, talán bug lenne?
Ugrásom Peruban
És így ugrik ami nemjó szerintem -
#2293 No lam meg nok is jaccanak ezzel a gammaval :O
Hat igen nagyon sokunkat rabul ejtette Lara kisasszony -
#2292 http://ragehu.atw.hu/torso.TRASave -
zitababa #2291 Hali!
A Final Conflict pályán az elején azt a kövér lábatlan dögöt nem bírom kinyírni.
ugrálok mint a gép lövöm belassítással, de még le se esett az első megkapaszkodásig.
Nem jövök rá miért.
A hatredhez ezutáni chekcpointos mentés vkinek van?
zita -
#2290 kösz szépen
-
lmarko #2289 a beállítások között van egy olyan menü hogy cheats, vagy mi, na ott lehet aktiválni őket -
Vlala #2288 Beírtam, hogy "Lara", és 4 találatot hozott. Ennél szerintem többször írtuk le... -
Atesz22 #2287 egyebkent az nem tudjatok,h miert nem megy a kereses a temaban alul? barmit irok,semmit nem talal. :( -
Atesz22 #2286 hali
vannak neten ezek a mentesek,nekem mindre az irja a hatredes,h serult,es nem tudja betolteni. van erre megoldas? -
#2285 ha unlockolva vannak a cheatek akkor hogy aktiválom őket?:S -
#2284 Köcce. -
rika #2283 Koszi! Holnap kiprobalom. -
tonyo9 #2282 [url=http://magyaritasok.hu/?func=dlinfo&mit=952[/url]menü magyaritás -
#2281 Ez be kell hogy jöjjön #2220... -
rika #2280 Sziasztok!Gondom van a jatek elinditasaval.Az exe inditasa utan lefagy a jatek.Probaltam a hatred es az r55 verziot is.Dx9 es videokartya(7600gt) drivert frissitettem jelenleg a hivatalos 94.24-es force van fenn.Ha valakinek volt hasonlo gondja legyszi segitsen.Koszonom! -
#2279 ezt már én is akartam kérdezni... -
marcio mela #2278 Ennek megnyomására kell valaminek történni?Ez a Croft Manorban van.