2757
  • AtiRadish
    A Natla's mine vegen amikor a colopokon kell ugralni h. kinyiljon az ajto h. bejussak, ott egy kombobol ugraltad vegig?
  • Broafka
    amúgy sikerült!

már csak egyiptom van vissza (meg a Croft Manor) és 100%
  • Broafka
    miért, natla's mine-t 5 perc alatt csináltam meg! :D
  • rage
    Inkább a hátra lévő idő lehetett 3 perc
    :)
  • AtiRadish
    Uhhh varj varj, azt akarod mondani h. a kentaurok elotti reszt 3 perc alatt csinaltad meg? Az eidos, meg a fejlesztocsapat fele felkoti magat, ha megtudjak :D.
  • Broafka
    de érdekes mert a többit mind hamar megcsináltam, mindig maradt vagy 1 perc, volt olyan ahol 3 perc is maradt!
  • xeth004
    A time trial lényege, hogy nagyon tudni kell a pályát. Mikor futsz egy kapcsoló felé már azon kell járjon az agyad, hogy abba a terembe melyik a leggyorsabb út. Meg nem sűrűn kell elvéteni az ugrásokat. Én úgy emléxem, hogy nálam tán 3 perc valamennyi volt mikor a kentaur-csata elkezdődött. És kb. másfél perc volt őket kinyírni, és akkor még extra stukkerek nélkül mentem, szóval meg lehet azt csinálni. Tudom én is úgy voltam, hogy esélytelen, hogy ennyi idő alatt lenyomom ezt a boss fight-ot de aztán még meg is lepődtem, mert hamar lement.
  • Broafka
    használtam az infinite breath-et meg az ilyeneket, de a leggyorsabb teknikával szedtem ki azt a szart ahogy csak tudtam, mégis letelt az időm még mielőtt akár a kentaur barlangot kinyithatta mvolna!
  • xeth004
    Használd a csítet. Ha már kioldottad őket akkor az 'infinite air' (a pálya vége fele a barlangba elég sokat kell úszni, szóval nem árt ha nem kell feljönni levegőért félpercenként) a 'gold shot-gun' meg a 'silver uzis' elég hasznos lehet. A két unique fegyverrel szemvillanás alatt szét lehet aprítani a kentaurokat. Szóval cheat ide vagy oda, értekes perceket lehet ezekkel lefaragni.
  • Broafka
    mi a fene?
    hogy a viharba lehet megcsinálni az utolsó görög pálya időmérőjét 12 másodperc alatt úgy hogy azt a sok mindent megcsináld az elején + kinyírd a kentaurokat? :-/
  • rotator
    "pár artifact"
  • rotator
    A Level Statistics mutatja, miből mennyi van a pályán. Én nagyjából végigvittem a játékot, bár artifact nincs meg, az ereklyék igen + Croft Manor is kipipálva. A time trialokkal nem idegesítem magam, a rövidebbek még hagyján, de amikor 20 perces és egy melléfogástól már pont megcsinálhatatlan, az nem nekem való. :)
  • AtiRadish
    Asszem kb 8-9 ereklye van a jatekban. Szal nem minden palyan van, viszont ha jol emlekszem van olyan palya ahol 2 is van. Sztem az artifactoknak csak szazalekban van szerepe mert semmi extrat nem adnak. Csak az ereklyek megszerzese old fel Lara babanak uj outfiteket (amik mellesleg nem olyan jok sajna), na meg az is dob szazalekot. Ha meg cheateket akarsz feloldani a jatekhoz akkor a time trial moddal kell probalkoznod.
  • jamnika
    Sziasztok! Érdeklődnék,hogy az artifact-oknak vagy miknek milyen szerepük van a játékban? Extra cuccok járnak érte?Mégis milyen cuccok,érdemes összeszedni őket? Gondolok itt fegyverekre vagy bármi hasznos holmikra,képességekre vagy csak ruhák meg értékelés szempontjából van jelentősége.Az ereklyékkel ugyanez a kérdésem lenne még annyit hozzá,hogy minden pályán található egy?14 pálya a Croft Manor-on kívűl ha jól számoltam,akkor 14 ereklye?Köszi!
  • marsu
    Működik, Király vagy!!
  • marsu
    Ok megvan, ide kellene elmentés.
    Egyipt:Sanctuary of the scion
    Előre is köszi.
    E-mail: [email protected]
  • Klemice
    szedd le a hatred verziót elmondod hol akadtál el és hátha van ott mentésem ennyi :)
    illetve ol hagytad abba honnan kell amentés hogy ne kezd elölről az egészet

ennyit tudok megint mondani
  • marsu
    És hol a válasz!!!! A crack nem segitett.
  • Klemice
    ha nem 2-3-mal ezelőtt kérdezték volna..
    lusta vagy visszaolvasni?
  • marsu
    Sziasztok!!

Azt Írja a játék, hogy 1 nap és lejár a JOGOSULTSÁGOM!! mIT CSINÁLJAK???

Előre is köszi!!
  • krisztajo
    Nem elég, én próbáltam. A játék ugyan elindul, de sem menteni sem megmozdulni nem lehet benne!!! Ha csak állni szeretnél a barlang előtt az első pályán arra jó. Más egyébre semmire se!!!
  • Seth
    Elég csak a hatred crack-je
  • nobodyknowme
    na nekem az R55 ös verzió van meg és ezt kapom:
    Sajnáljuk,de a jogosultság határideje lejárt.
    Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, h naprakésszé tegye a szoftvert v meghosszabbísa a jogosultságot.
  • Klemice
    szedd le a hatred verziót elmondod hol akadtál el és hátha van ott mentésem ennyi :)
    illetve ol hagytad abba honnan kell amentés hogy ne kezd elölről az egészet
  • krisztajo
    Köszi a segítséget csak már kipróbálni nem tudom. R55-ös verzióm van és lejárt a jogosultságom. Ezzel lehet valamit csinálni (az újra telepítés nem oldotta meg a gondot) vagy felejtős??? Tiszta szívás, most hogy tudom mit kell csinálni, nem tudom folytatni! A falat lekaparom mérgemben!!! Aaaaaaaaaaah!
  • AtiRadish
    A collectors edition vagy 2 ropival dragabb de viszont van hozza 2 darab bonus dvd is nem csak maga a jatek.
  • Takimate
    azt mondja nekem indításnál hogy a licensz jogosultságom 0 nap mulva lejár.
    jaj. ez miért ?
  • bogyoka
    fogalmam sincs:D Nwm tudom, azt honnan tudom meg heh:D
  • tonyo9
    a legegyszerübb a kentauroknál ha középen maradsz a köves uton és ott futsz körbe körbe, és egyfolytában lövöd a két hülyét. ha felhergelödtek akkor is futsz és lösz ,de oldalra fuss mindig és ha anyil megjelenik miközben oldalra futsz nyomsz egy shiftet.akkor elindul a két célkereszt , és ha összeér lősz egyet.
  • krisztajo
    Sziasztok! Mielőtt még valaki szitkozódni kezdene, igen (és bocsi) én is a kentaurokról érdeklődök. Igen sok lapot visszaolvastam mégsem mentem vele semmire. Sokan sokfélét mondtak, jobb katt+shift+irány; shitf+irány+jobb katt, de nem jutok előbbre. Addig eljutok, hogy felhergelem a gebét és megjelennek a nyilak, de utána bármit csinálok, akárhogy ugrálok, felöklelnek! Nem tudom az időt lelassítani, hogy eltudjak ugrani, a lövésig már el sem jutok. A felhergelés után pontosan mi cselekvések sorrendje? Milyen billentyűket kell lenyomni, és hogyan, hogy az idő lelassuljon? A manuális célzást kell használni? Már napok óta ezzel szenvedek, de nem tudom legyőzni őket. Segítsetek!!!
  • Atesz22
    senkinek nem volt olyan hibaja hatreddel,h serultnek latj az oxxes elmentest,amit bemasolok?
  • AtiRadish
    Sima verzio vagy collectors edition?
  • Klemice
    R55ös verzió lejárós a hatred nem jár le viszont bugosabb
  • uboat
    Valaki tudna mondani rá okosságot hogy miért irta ki nekem ma hogy a program használati idelye lejárt?Kicsit lol de remélem valaki tud rá értelmes választ adni nekem!
  • Klemice
    hát igen én is az első résztől követem a dolgokat :)
  • bogyoka
    Eddig én is így voltam de már ideje, hogy legyen eredetim:P Hehe, és most örülök neki, a másik bugos volt és nem lehetett vele játszani.

Eléggé TR imádó vagyok, de csak ez az egy cd-m van csak eredetiben:) Már 10 éve várok egy ilyenre, szerintem ennyit már megérdemlek egyszer:)
  • Klemice
    én inkább másra költöm el azt a pénzt :P
  • bogyoka
    megvettem eredetiben a játékot huáccsáá 1..998,-Ftért
  • Vlala #2319
    A kötélen úgy tudfsz mászni, ha megnyomod az e-t, és az "előre" gombot (alap: W ) Ugyanez lefelé is megy, a Hátra gombbal (alap: S )
  • him13
    A szkarabeuszos teremben vagyok ,végigjátszásban leírták hogy miután kilőttük kötelet nem kell lengetni csak feljebb mászni a kötélen:na ezt hogy lehet?nemtom hogy kell feljebb mászni kötélen mert csak oldalra kezd himbálózni.kössz előre is.csá