Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
http://www.speedyshare.com/237566533.html
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A demóból itélve klassz kis játék, csak egy nem világos nekem, hogy a legendhez hasonlóan több ruciban lehet mászkálni? Vagy csak ebben a defaultban, mert eddig ami képet, meg videót láttam belõle mindig ugyanabban volt.
RÉSZLETES VÉGIGJÁTSZÁS VIDEÓKKAL
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
itt olvashatod a megoldást!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nem találkoztam buggal (legalábbis olyannal biztos nem ami miatt nem tudtam volna megcsinálni egy pályát!)
a Crift Manor nálam ugyanonnan folytatódik ahonnan abba hagytam!
egyetlen gondom van, de szerintem ez nem típus függõ, hanem videókártya függõ, elég gyakran lefagy a játék, de szerintem attól hogy túlmelegszik a videókártyám, ha mellé állítom a ventillátorom akkor egész sokáig bírja!
elkapja Lara néni, nincsen olyan nagy bug, egy kicsi talán, annyi a titka hogy mássz fel a legtetejére, addig menj amíg már nem tudsz, és akkor onnan már át tudsz ugrani a másik oszlopra, és nem kell semmit sem ügyeskedni! 😊
mondjuk a trexet leszedtem sima kispisztollyal
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
wapolok
És igazad van, mert az r55-ben így kell csinálni, hogy át kell ugrani egyik oszlopról a másikra....
Csak a bug miatt nem kapja el, és ez nem az elsõ eset, amit láttam...
Kezdve még 2 esettel csak nálam és az egyik haveromnál....
1.A croft manor-ban nem mûkszik a chekpoint....
2.A nemtuom melyik résznél jobbra is meg ballra is fel kell mászni, és valami kallantyúra ráugorva és megkapaszkodva egy kétszárnyas ajtóba kell beforgatni a kapcsokat, hogy kinyíljon...
de jobbra ha bekapcsolom, akkor balra már mikor megyek, akkor az egyik párkányról elrugaszkodva nem kapaszkodik meg a fenti platformba és mindig a vízbe esik a csaj....
És ez még csak az eleje!
Ha nem megy nézd meg a videót...
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Hello World!
wapolok
http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/index.html
Video Help - Defeating The Bosses
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tudom, hogy korán reggel van és vasárnap, de ennyire ne legyünk már lusták....<#miaz>#miaz>
Letöltöttem egy Hatred verziót.. telepítés kb. 99%-nál megáll.. hiába várok.. kikellet lõnöm.. vagy restart (2x is telepítettem)
Crackeltem és elindítottam.
Bejön egy fekete képernyõ az egérrel és semmi.
Erre van megoldás?? crack nélkül cd-t kér..
Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!
Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>#vigyor3>
Elméletileg a Croft Manor a fõmenüben csak a második opcióban elérhetõ, és a sima Start Game-ben elõ sem lehet hozni, hanem mindjárt a küldetés pályákra rak....
Elõre is köszi!<#wink>#wink>
\"One hero must step in to the darkness.\"
Vinsanity is back!!
Hello World!
Hello World!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...